Végül egy érdekesebb, és sztem kicsit kifejezőbb táblázat, a Súlyozott pontátlagokról. Arról szól ez, hogy abból indultam ki: minél több játékban vesz részt vki, annál nehezebb tartani egy átlagot. Ezért egyetlen szereplésért még nem jár semmilyen bónusz, e aztán minden szereplésért +0,5 pontot kapott mindenki, tehát pölö 3 szereplésért +1pont jár, 6ért plusz 2.5 pont, stb...
Fehérrel azok, akik a mostani körben játszottak. A végén zárójelben az, hogy eddig ki hány játékban vett részt.
Összesített állás a 14. játék után:
1. _LaJoS_ 42 pont (6) 2. radai rosseb 33 pont (3)
3. utcalány 27 pont (5) 4. tepoe 23 pont (4) 5. Sierra 20 pont (6) 6. a viking 15 pont (2) 7. foggyümölcs 13 pont (6) 8. VérSzüszü 12 pont (1) szvacs 12 pont (1) 10. KNZB 11 pont (3) 11. Noi 11 pont (2) 12. töltöttzokni 10 pont (1) 13. VérNull 8 pont (2) 14. Vándorpatkány 7 pont (1) 15. Nagy szellem 6 pont (1) nso csi 6 pont (1) 17. pipi 6 pont (2) 18. Claude Leon 3 pont (1) 19. Adrian Cron. 2 pont (1)
A szokásosnál is jobbans ajnálom ezt az eredményt, mert Lajos kiesésében bizony magam is térdig benne vagyok azzal, hogy itt a topikban kiteregettem, kinek a szavazata jött meg elsőnek. Ezt már sajna nem tom jóvá tenni, bocsi, Lajos :(((
Végeredményben tehát ők maradtak:
05. radai rosseb (4)
07. szvacs (2)
Szabályunk értelmében az a győztes, aki a kevesebb szavazatot kapta, tehát ez esetben szvacs. A teljes lista:
X. játék, 4. kör, kiszavazás:
1 szavazat: szvacs, sierra
Aholtverseny esetére fenntartott szabály lépett életbe, vagyis az esett ki, aki kevesebb körben szavazott. Sierra, látom, hogy te akartál szavazni, sazl úgy vettem ,hogy leadtad a voksod, de még így is te voltál kevesebb körben szavazni kettőtök közül (3/4) :(((
Ez van. Nem kis pech, hogy míg pölö radai 4 szavazattal vígan él tovább, te a játék során szerzett legelső, és egyetlen szavazattal rögtön kipottyantál. sztem ez játéktörténeti csúcs. Gondolom, nagyon vígasztal :(