a (videózáskor) takarásban lévő kezével szépen kivezetve hosszan lökött a német nagyon látványosan,nem véletlenül fújtak sportszerűtlent.Azon csodálkoztam hogy hátsó állásból nem nézték vissza,és kvázi meggyőzte magát a spori hogy nemvolt semmi,pedig rögtön lefújás után (de még video előtt) visszalassították nagyon korrektül,sima sportszerűtlen volt.
a szerbek 10ből 9szer jobbak a németeknél,kérdés persze hogy egy döntőben egy meccsen ebből mi tud kijönni,de itt most nagyon taplónak tűnnek a németekek nekem,plusz Schröder egójára úgy általánosságban ráférne most egy csúfos bukás szerintem;)
aztán tőlem nyerjen a jobb,csak ne ilyen sunyiságokon múljon
Nem nevezem meg a két személyt, nem akarom őket kellemetlen helyzetbe hozni, de fogják a fejüket tőle. Az egyik már csak a kamera egyik oldalán szerepel, a másik meg nem 😁
Sőt, valaki itt csinált egy aranyköpés szedetet a mi jó Jenőnktől, arra hivatkozva abból idéztek 😀
Jenő a 8. meccsen nem tudja kimondani helyesen egy ALL-NBA 1st team játékos nevét. Értsd: soha a büdös életben nem találkozott vele korábban.
Reaves szerintem támadásban nagyon sokat mutat és lépett előre a várt hierarchiához képest is a vb-n (általában a záró ötös tagja is), de amit a litvánok és a németek, majd most részben a kanadaiak is csinálnak vele védőoldalon.. hát nem tudom.. keresik vele az isot, a palánk alatti szitukat, a 2-2-ket rá játszák.. és szinte mindenből pont lesz, amit rajta kezdeményeznek.
Kíváncsi leszek az NBA scoutok mennyire figyelnek, nagyon nem jó védő.
Edwards szerintem extra a vb-n, konkrétan a csapat legjobb játékosa, 22 évesen, egyértelműen ő a 'lead-guy'.
Amikor Jenő arról kezdett el beszélni a harmadik negyedben, hogy még mindig simàn az amerikaiakra fogadna màr lehetett sejteni valamit. Konkrétan nincs talàlata az embernek.
Amúgy az sem igaz, hogy az amerikai meccsek ezeken a világversenyeken egyáltalán ne szólnának a védekezésről. Részben pont azzal tudtak visszakerülni a trónra többször is az elmúlt tizenegypár évben, hogy agresszívan védekeztek. Hogy a mostaniak az utolsó pár meccsen a legkevésbé sem vitték túlzásba a műfajt, az egy dolog, de általánosságban fogalmazva hülyeség ez a kijelentés.