Én negatívumként csak azt tudnám felhozni a kommentátoroknak, hogy amikor valamelyik csapatunk vesztésre áll rögtön elkezdik hibáztatni a játékvezetőket, holott sajnos tegnap el kell ismerni, hogy Hollandia korrekt meccsen győzte le a mi lányainkat és a kézilabda csapatot sem a játékvezető verte meg hanem az orosz és a koreai csapat.
Sajnos csak a rádióban tudtam hallgatni a magyar-holland női vízilabda meccset. Ott a riporter egyszer azt mondta, hogy "a játékos elcsúszott a labdával".
Vitray még most is többet ért a kajak-kenuhoz, mint Te az összes sportághoz együttvéve. Helyedbe inkább csendben maradnék! Majd, ha te is olyan felkészült leszel és lesz annyi lexikális tudásod mint Neki akkor bírálhatod!
Gundel épp most mondta, hogy Prince szürke figura, de ő az egyetlen, aki a bajnokcsapat, a Detroit játékosa.
Valaki homályosítsa már föl, hogy a Detroit utoljára 4 évvel ezelőtt, 2004-ben volt bajnokcsapat.
Gundelt én kedvelem, jó humorú, értelmes embernek tartom, aki jó beszélgetéseket is tud folytatni sportolókkal is akár (pl.: Cseh Laci). De sajnos szakmailag nagyon komoly problémák vannak vele... információhiányban szenved, mondhatni abszolút nem naprakész... De olyan szinten, hogy miközben egy USA kosármeccset közvetít, azt sem tudja, hogy az idén ki lett az NBA bajnoka.
Vass István Zoltán kötvetítése 1992-ből egyszerűen zseniális. Amit mond és ahogy mondja. Egyetlen nyelvi hiba nélkül egy ilyen kiélezett helyzetben. A maiak fingot sem érnek hozzá képest. De mondhatnám akár Török Lászlót is. Ő egy kicsivel többet dadog és közhelyeket is puffogtat, de annál lelkesebben és szívhez szólóbban közvetít. Nagyon hiányoznak ők.
azt én is szeretném tudni... nagyon úgy néz ki, hogy egy illetékes elvtárs szétnézett, hogy kik a legjobb és legnépszerűbb riporterek az olimpián, majd úgy döntött, hogy őket azért se viszik ki... helyettük sok alkalmatlan protekcióst nyomtak be... ahogy romlik a magyar sport színvonala, úgy hígul a közvetítői stáb... a hozzá nem értés számos fájó példája bizonyítja... botrány.