Keresés

Részletes keresés

szerdainick Creative Commons License 2015.10.10 0 0 26258

Egy hónappal vagyok szakítás után, már sokkal-sokkal jobban vagyok, mint két hete voltam. 

Előzmény: szerdainick (26257)
szerdainick Creative Commons License 2015.10.10 0 1 26257

Szerintem nem lehet megúszni az "időt". Ami bizonyos, hogy jobb lesz .....majd. Írd fel egy papírra a legrosszabb tulajdonságait, és olvasd-olvasd-olvasd, ha szarul vagy. ,

Nem szeretem a gyógyszereket, de volt, hogy én is bekaptam egy szem frontint, 0,25mg-osat. Kb 6-8 órára leszarom érzés, nem rágódsz ezen, vagy legalább végig fogod tőle aludni az éjszakát. Nézz előre, keresd meg magadban azt ami a  jó, ennek örülj, és az életben való továbblépések forogjanak a fejedben!

Gondold ki mit kellene tenned, hogy összességében jobb férfi légy. Tanulj nyelvet! Ha nem vagy sportos alkat, kezdj el mozogni, mittomén, én találtam jópár dolgot amin ha javítok, jobb leszek. És lesz következő kapcsolat... Idővel. Két hét kevés, ha ennyire szeretted, bár sokszor ez az ennyire szerettem érzés szakitás előtt nem is érződik, aztán a hiánya meg előhozza. Szerintem ez nem valós érzés, csak le kell szokni a dolgokról, amik a kapcsolattal jártak, és most ez elvonási tünetet okoz. 

Előzmény: 4ereggg (26256)
4ereggg Creative Commons License 2015.10.09 0 0 26256

Sziasztok! 2 hete történt a szakítás 1 év 2 hónap kapcsolat után nem működött már, sok volt a vita, és nem volt jövője, pedig nagyon szerettük egymást..nagyon fájdalmas volt, de véget vetettünk neki :-(  Azt hittem idővel jobb lesz, de minden nap mint a felmosórongy olyan vagyok..rémálmaim vannak éjszaka könnyezve kelek már 2 hete, hogy valahol vagyunk vagy együtt vagyunk...napközbe megöl a hiánya, annyira fáj, egymillió fényképünk és emlékünk van, nagyon sok helyen voltunk, rengeteg kirándulás, nálam és náluk napokat..nagyon sokat vásároltunk mindenfele, sokmindent megéltünk egymással is ezen kívül, bensőséges órákig tartó beszélgetések mindíg amikor találkoztunk hajnalig..segítettem anyjának is mindíg mert kertet gondoztuk..voltunk nagyon sokat moziba, itt is nálam és nála is néztünk filmeket gépen...megőrülök nélküle..és nagyon fáj a hiánya..kitépték belőlem a másik felem..20-20 dolgot megtaláltunk egymásban, tökéletes volt minden szenvedélyesek voltunk az ágyban, imádtuk egymás testét is, erkölcsileg is tökéletes minden, ő imádta hogy nem vagyok foci barom, meg játégképfüggő, meg se nem cigi se nem alhohol és még sorolhatnám mennyi mindent szeretett bennem és én is nagyon sok mindent benne ami a többi lányban ritka..zenei izlés is tökéletesen ugyanaz, elektronikus műfaj, sokat mentünk bulizni is..átélte velem apám 11 kemo kezelését..én is az ő éjszakázását amíg dolgozott mert ki volt borulva tőle mindíg, hogy nem tudott eleget napközbe aludni meg semmi nem jött össze neki az életben..nagyon szerettük egymást a sok vita ellenére..de kérlek segítsetek, mert megöl a hiánya...már vettem magne b6-ot, orbáncfű teát iszok, és még mindíg megöl az érzés, hogy belegondolok lehet már lassan ismerkedik majd mással, más fogja meg a kezét, más érinti meg mással fekszik le..én belehalok ebbe az érzésbe..az én kicsim, akit imádtam és nagyon szerettük egymást..más fog vele lenni..kérlek segítsetek mert totál kész vagyok már 2 hete és nem csillapodik az idő elteltével se semmi..az emlékek ömlenek éjjel nappal bármerre megyek, mert mindenfele voltunk itt a környéken, és persze náluk is pestszentlőrincen..kész vagyok..:-(



4ereggg Creative Commons License 2015.10.09 0 0 26255

...már írtam itt hosszasan szakításom történetét...azt hittem idővel jobb lesz, de minden nap mint a felmosórongy olyan vagyok..rémálmaim vannak éjszaka könnyezve kelek már 2 hete, hogy valahol vagyunk vagy együtt vagyunk...napközbe megöl a hiánya, annyira fáj, egymillió fényképünk és emlékünk van, nagyon sok helyen voltunk, rengeteg kirándulás, nálam és náluk napokat..nagyon sokat vásároltunk mindenfele, sokmindent megéltünk egymással is ezen kívül, bensőséges órákig tartó beszélgetések mindíg amikor találkoztunk hajnalig..segítettem anyjának is mindíg mert kertet gondoztuk..voltunk nagyon sokat moziba, itt is nálam és nála is néztünk filmeket gépen...megőrülök nélküle..és nagyon fáj a hiánya..kitépték belőlem a másik felem..20-20 dolgot megtaláltunk egymásban, tökéletes volt minden szenvedélyesek voltunk az ágyban, imádtuk egymás testét is, erkölcsileg is tökéletes minden, ő imádta hogy nem vagyok foci barom, meg játégképfüggő, meg se nem cigi se nem alhohol és még sorolhatnám mennyi mindent szeretett bennem és én is nagyon sok mindent benne ami a többi lányban ritka..zenei izlés is tökéletesen ugyanaz, elektronikus műfaj, sokat mentünk bulizni is..átélte velem apám 11 kemo kezelését..én is az ő éjszakázását amíg dolgozott mert ki volt borulva tőle mindíg, hogy nem tudott eleget napközbe aludni meg semmi nem jött össze neki az életben..nagyon szerettük egymást a sok vita ellenére..de kérlek segítsetek, mert megöl a hiánya...már vettem magne b6-ot, orbáncfű teát iszok, és még mindíg megöl az érzés, hogy belegondolok lehet már lassan ismerkedik majd mással, más fogja meg a kezét, más érinti meg mással fekszik le..én belehalok ebbe az érzésbe..az én kicsim, akit imádtam és nagyon szerettük egymást..más fog vele lenni..kérlek segítsetek mert totál kész vagyok már 2 hete és nem csillapodik az idő elteltével se semmi..az emlékek ömlenek éjjel nappal bármerre megyek, mert mindenfele voltunk itt a környéken, és persze náluk is pestszentlőrincen..kész vagyok..:-(

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.01 0 0 26254

ugyan.....az ember fia/lánya  szakitós időszakban - meg nem olyanban is - néha elveszíti a józan ítélőképességét. de talán a beszámíthatóságát  vagy a humorérzékét azt nem.

kívülről könnyű bármit " meredeknek "  minősíteni.

Előzmény: rainy day woman (26251)
rainy day woman Creative Commons License 2015.09.30 -1 1 26253

mondtad volna akkor,

 

Ez volt az, amikor most mondtam :)

Előzmény: csak.nektek.krealt (26252)
csak.nektek.krealt Creative Commons License 2015.09.30 0 1 26252

Huha, azért ez így elég meredek megjegyzés.... elmondtam már párszor, h sokat jelen pillanatban ilyen témában nem segít h pszichológiát tanulok, mert párkapcsolatról alig esik szó, tehát amit itt írok az a tanulmányaimtól független, csak vélemény. Ha úgy érezted párszor a megnyilvánulásaimból, h megérdemlem a sorsom, akkor mondtad volna akkor, mert ezzel a visszautalással nem sokra megyek.

Sose mondtam, h tévedhetetlen vagyok, de tartom, h ha nála ez a téma felmerül kizáró okként, akkor nem az önnállósodás hiánya fog itt gátat vetni a kapcsolatnak, hanem hogy annyira nem is akarja. Ha komolyan tetszene neki, fel se merülne a dolog.

Előzmény: rainy day woman (26251)
rainy day woman Creative Commons License 2015.09.29 0 0 26251

Naaa... te is mondtál meredek dolgokat, de nem szóltam be, hogy "na akkor nem csoda, hogy...". Most már bánom egy kicsit :)

...Vagy figyelj oda jobban a suliban, vagy hagyd abba, valamelyik jót fog tenni :)

Előzmény: csak.nektek.krealt (26250)
csak.nektek.krealt Creative Commons License 2015.09.29 0 0 26250

Ha nalad ez komolyan felmerul kizaro okkent, akkor nem is az onallosag hianya a legnagyobb problemad...

Előzmény: 4ereggg (26249)
4ereggg Creative Commons License 2015.09.29 0 0 26249

Miért kérdés ez, ők amúgy abba illés omega fonográg stb.-n nőttek fel, amiket én is ismerek, de itt a kérdés az, hogy a lány ha más zenét szeret mint a pasi, akkor kizáró ok e.

Előzmény: furok (26248)
furok Creative Commons License 2015.09.29 0 2 26248

az a kérdés, hogy a szüleid szeretik-e a rokkzenét

Előzmény: 4ereggg (26247)
4ereggg Creative Commons License 2015.09.29 -1 0 26247

.. zerintetek az már nem oké, ha egy lány lás zenét szeret mint  a pasi, de különben rendes aranyos? Egy lánynak nagyon régóta tetszem, és talán egyszer ha túléltem a mostanit hónapok múlva és ő még van, akkor lehet ismerkedem majd vele..de én elektronikusat szeretem ő meg rock zenét..teljesen más mint exem, akivel tomboltunk az elektronikus zenékre...írjatok erre kérlek..

bxmpisti Creative Commons License 2015.09.28 0 0 26246

Jókat írsz. :-) Lájk

Előzmény: csak.nektek.krealt (26244)
csak.nektek.krealt Creative Commons License 2015.09.28 0 0 26245

Foxtrott nem gondoltál rá, hogy felkeresel egy pszichológust? Vagy bármilyen olyan szakembert, akiben hiszel, legyen az kineziológus, asztrológus, vagy akár egy pap? Azért a szakításotok nem tegnap volt, és úgy érzem még mindig túlságosan padlón vagy. Lehet egy szakember tudna picit segíteni, hogy kirángasd magad ebből. Nekem is fáj még néha, hogy nincs az ex -holnap lenne a harmadik évforduló- de amiket te írsz, az eléggé a depresszióra hajaz....

Előzmény: Foxtrott (26238)
csak.nektek.krealt Creative Commons License 2015.09.28 0 0 26244

Hát nem egyszerű a helyzeted :( Szerintem próbálj kicsit hátrébb lépni, és azt megnézni, hogy mit kell most a szingli időszakban megváltoztatnod ahhoz, hogy egy jól működő kapcsolatot tudj majd fenntartani.

 

Gondold végig, hogy hogyan tudnál önállósodni kicsit, mondjuk keresni egy pici albérletet a szülők közelében, és/vagy felvenni valakit, aki napi pár órában tud figyelni a szüleidre, segít a háztartásban, cipekedik a bevásárlásnál, szóval aki az apró-cseprő ügyeket megoldja helyetted. Tudom, hogy anyagilag ez húzós, de ha egyszer valakivel együtt élsz majd, akkor egy csomó költség eleve feleződik.

 

A másik része meg az, hogy most magaddal is kicsit tisztába jöhetsz. Úgy érzem nemhogy ezt a szakítást, de még az előzőt sem igen heverted ki. Próbálj kicsit úgy élni, hogy nem egy kapcsolaton keresztül definiálod magad, hanem teszed, ami jól esik, kicsit befelé figyelsz. Szerintem amúgy egy csomó nő olyan pasit szeretne, aki gyerekre vágyik, szóval ez tuti előny lesz, ha újra odajutsz, hogy csajozol. Próbálj ne úgy gondolni a kapcsolataidra, hogy mentek az évek a levesbe, mert biztos sokat tanultál bennük, belőlük... tudom, könnyű ezt mondani, meg a koromból adódóan teljes mértékben nem tudom ezt átérezni (bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy sose fordult meg a fejemben, hogy éveket pazaroltam feleslegesen az exre), de ha ezen rugózol az tuti, hogy nem tesz jót. A gyerek is jobban fog ám járni, ha olyan apukája lesz, aki teljes szívből vágyott rá, mintha 10 éve egy véletlen miatt becsúszott volna, mikor még nem vagy kész rá.

 

 

Előzmény: 4ereggg (26241)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.27 0 0 26243

Nehéz helyzetben vagy megértjük.

(Ez csak az én véleményem, vagy elgondolkozol rajta, vagy nem.)

Ahhoz, hogy túljuss rajta ott van előtted a példa, csak észre kell venned. (A szüleid. )

Lehetnél te is a rákos beteg, 11 kemo kezelés után, vagy egy tolószékhez kötött kiszolgáltatott ember.... de ahogy írtad megvan mindened, "persze mosok, takarítok, főzök is néha, ezekkel nincs gond, de nem vagyok önálló. Egészséges vagy, ép a tudatod, el tudod látni szüleidet, tudsz róluk gondoskodni. Ha róluk tudsz gondoskodni akkor magadról is tudsz, tehát önállóan meg tudsz állni a saját lábadon. Ha mersz...

Lehetne még rosszabb is, pl ha a 6 éves kapcsolatodból gyereked lenne, most lenne mondjuk 2 éves és róla is gondoskodnod kellene.... Milyen példát mutatnál neki?

 

Minden viszonyítás kérdése. Próbáld megkeresni az életedben a jót. Ha ez nem megy, akkor keresd meg a környezetedben azt akinek rosszabb a sorsa, mint a tied. Ha onnan nézed a te sorsod mindjárt szebbnek fog látszani.... Kitartást és fel a fejjel!

Előzmény: 4ereggg (26241)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.27 0 0 26242

tudod ez úgy van, hogy ( megintcsak szerintem ) egy nő  akkor érzi, h ő tényleg fontos, ha ez nemcsak szavakban, hanem tettekben is megvalósul, sőt van ugye az a mondás, hogy ha nem tudod mi az igazság, akkor ne a szavakat nézd, hanem a tetteket. nahát. én azt érzem ebből, hogy  a nők úgy gondolták, hogy soha nem lesznek az elsők neked. ja, és a nő az nem egy valami gyereketszülő valaki - nem neked kell gyereket akarni, hanem az az optimális, ha annyira szeretjük egymás, hogy azt szeretnék, ha kettőnkből lenne egy - ez nem egy olyan dolog, mint a bevásárlólista hogy kipipáljuk, ami már megvan, aztán jöhet a következő tétel.... :(

 

koncentrálj valami más dolgokra most - és hátha még neki is el kezdesz hiányozni. vagy tegyél valami olyat, ami számára imponáló - és ennek a híre valahogy eljut hozzá, közös ismerősökön keresztül, igy-úgy.... 

 

Előzmény: 4ereggg (26241)
4ereggg Creative Commons License 2015.09.27 0 0 26241

...értelek..igen máshogy is meglehetett volna oldani a szülői kérdést, már rég el kellett volna költöznöm..és akkor talán exem se veszítettem volna el, nem hogy a mostani párom...mondta is, önállóbbnak kéne lennem, meg nem a szülőknek mindent megcsinálni, hanem már nekik kéne rám támaszkodniuk, meg foglalkozzak többet velük stb..persze mosok, takarítok, főzök is néha, ezekkel nincs gond, de nem vagyok önálló..és értem, hogy legalább volt valaki mellettem, és örüljünk ennek stb. de a lényeg, hogy elment először amit írtam 6 és negyed év, most meg 1 év 2 hónap, és itt vagyok 38 évesen novemberben, és a szülők el vannak keseredve mi lesz velem, apámnak 30 éves volt amikor én megszülettem..és úgy látom, bennem is van hiba..egyik nő sem bírja hosszabb távon mellettem..valahogy sok vagyok néha, vagy túl érzelmes, vagy sok a problémám, és panaszkodok sokat, vagy a másikat cseszegetem néha amit nem akarok, csak ha van valami finoman megmondom, hogy most ezt miért csinálta, miért beszélt csúnyán, vagy bármi ami nem tetszik, ettől is besokallhatott az utolsó, vagy hogy néha sajnos megbántottam, amit nagyon nem akartam, de nagyon szerettük egymást, boldogok voltunk, mégha voltak viták is :-( Nagyon sok mindent átéltünk együtt, és most vége ennek is..itt vagyok 38 évesen, idáig volt 4 hosszú távú kapcsolatom ( Másfél év, 4 év, 6 és negyed év, és most ez az 1 év 2 hónap) és egyiktől se lett gyerek, amit már nagyon szeretnék, és ugye ezt nem szabad erőltetni, meg is kaptam a mostanitól, hogy ne rajta hozzam be, ami időt az exemmel elpazaroltam..szóval nagyon fájnak a dolgok..és beleőrülök a hiányába..iszok citromfű meg más teát ami idegerősítő, de nem javul a kedvem, egész nap kivagyok, írnék neki bármit, mert egymillió emlék jut eszembe akár mit csináltunk..de levagyok tiltva mindenhonnan..maga azzal mit kezdjek, hogy 38 vagyok már..azaz elment az idő..az élet...+a hiányával mit kezdjek, mert egy szép helyes arcú csinos lány volt 32 éves, és imádtam a száját, a hangját a kezét mindent, szerelem volt..fáj nagyon  minden :-((((((((((((((

Előzmény: Törölt nick (26240)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.27 0 0 26240

Hát szerintem: Az élet az olyan, hogy "néha "  dönteni kell. Viszont olyan is van, amikor nem lehet már. Réges régen  le kellett volna válnod a szüleidről. Most viszont már nincs az a helyzet, mert  most épp szükségük van rád, amelyik nő ezt nem érti meg, azzal nem lesz a kapcsolatod tartós. Egyébként ezek a kapcsolatok nem " kuka ' dolgok, hiszen szépek voltak és jól estek neked. Viszont a kapcsolat attól Párkapcsolat, hogy a másiknak is van ezzel kapcsolatos elvárása és elképzelése. És hát olyan is van, amikor épp nincs párja az embernek. Aki nem akar, azután kár sirni. Ha lenne remény, ha lenne, olyan dolog, amit feltételként szabna, akkor azon el kéne gondolkodni. Ha látni sem akar, akkor egyelőre nincs min. De az élet megy tovább, koncentrálj a szüleidre, hiszen nekik van rád szükségük és neked is rájuk.  De csak mondom, hogy ezt a szüleid dolgot másképp is meg lehet(ett ) volna  oldani. 

Előzmény: 4ereggg (26239)
4ereggg Creative Commons License 2015.09.27 0 0 26239

Sziasztok! Nekem is egy nagyon fájdalmas történetem van..kérlek segítsetek, mert belehalok. Tavaly vége lett egy több mint 6 éves kapcsolatomnak, ebből 3 évig itt élt nálunk szüleimmel, eljegyeztem őt 5 év után, és utána nagyon szerettem volna már gyereket, de ő valamiért nem..valószínű, hogy ide ebbe a lakásba nem, külön kellett volna költöznünk, de én nem tudtam elszakadni a szülőktől, akikkel komoly egészségügyi problémák vannak..apám rákos lett..anyámnak is ezer baja van..és velük akartam lenni, egyik nap már nem jött haza lelépett...utána világvége volt, mert szüleim nagyon szerették őt, sok helyen voltunk itt ott közösen 4-en..mára már nincsenek olyan állapotban, hogy bárhova is elmennénk ha lenne kivel..elment több mint  6 év a levesbe..én nagyon akartam gyereket ő egyre jobban nem..Egymillió emlékünk van, minden hétvégén kirándultunk, vásároltunk, moziba mentünk, több ezer fénykép, rengeteg minden volt..és nem tudtam feldolgozni az egészet...volt egy lány, akivel pont ekkor leveleztem, és vele már jártam egyszer 13 éve..valahogy nála kötöttem ki..reggelig tartó beszélgetések voltak hetekig..összejöttünk..ő is nemrég akkor jött haza romániából, mert exével vége lett 5 év után, pont esküvője elött, mert a gyerek megváltozott, szakítottak..rengeteget meséltem neki exemről mert kérte, utálta is amiért lelépett igy, hogy szüleimnek pont akkor lett volna rá szüksége, mert apám a rákos betegsége miatt megműtötték és nagyon gyenge volt..és pont ekkor lépett le..én is nagyon sokat tudtam exéről, életéről mindent...teltek a hónapok, mentünk ide oda kirándulni, rengeteg közös volt, zene, sex, erkölcsileg is mindent imádtunk egymásban...anyjával is jól kijöttem, segítettem neki sokat vásárolni, meg kertet gondolzuk náluk, meg ott mentünk ide oda vele, nagyon boldogok voltunk..itt nálunk is mindenfele elvittem, ami az életem volt..nagyon sokat voltunk egymásnál..szüleim nagy nehezen újra nyitottak felé exem tragédiás lelépése után ami mély nyomokat hagyott bennük..apám sajnos tartozkodó volt, mert nem beszélt vele annyit, és ez bántotta..de ez érthető volt a csalódás után..aztán teltek hónapok, minden nap skypeon regényeket tudtunk beszélni, meg mikor egymással voltunk akkor is, átölelve mindenről hajnalig tartóakat, másnap meg munka fáradtan..voltunk sokszor moziba, nálam is sok filmet láttunk..nagyon sok mindenen átment velem, és én is vele, mert éjszakás volt, és kikészült teljesen tőle egy időben..depis lett, kihoztam belőle..egymillió dolgot tudnék írni, egymás életét a nulláról építettük fel, mert nem volt ruhája kint maradt az összes romániába, velem vette meg szép lassan, imádtunk vásárolni ez is közös lett..de egyszercsak eljutottunk egy pontra, összeköltözés végre. Először mondta szívesen idejön hozzánk..aztán már nem, mert rájött kerülgetni kéne őket, meg amikor akarna főzni nem mindíg tudna,  meg nem egészséges szülőkkel..akkor kitalálta menjek hozzájuk, két kis kertesháéz volt egymás mellett..az egyikben laktak anyja és huga, a másikban nagyszülei akik meghaltak, és ott eltudtunk volna lenni mondja..és én nem hogy örültem volna neki, nem volt kedvem itthagyni megint a szüleim, akik betegek, és messze van pestszentlőrinc amúgy is, nekem 1 óra 15 perc innen újpestről..meg itt van minden fullosan berendezve a lakás, ott meg ha vinnék is pár dolgot innen..nem érezném úgy magam mint itt...és megint ott tartunk, nem tudok elszakadni szüleimtől, mert ha apámnak súlyosbodna állapota, nem tudnék elszámolni a lelki ismeretemmel+apámat nagyon szeretem, és mindíg kell neki valamit segíteni itthon, bevásárlás cuccokat felhozni nehéz szatyrokat, filmeket írni neki vagy bármi..mert anyám térde nagyon szar, és apu keze meg gyenge meg sérve van, a 11 kemo kezelésnek rengeteg mellékhatása van..lényeg, vita lett belőle, és azt mondta akkor hagyjuk a fenébe az egészet. Mert ez már régen rossz, ha rossz szájízzel költözünk, mert én akartam jobban amúgy..de többet meg nem tettem a dolgokért, még többet dolgozzak anyagiak miatt stb.azaz levága, nem vagyok elég önálló stb. lényeg: feszült lett a kapcsolatunk, és egy nála töltött 2 napos boldog nap után (sok szeretkezés, vásárlás, tévé nézés, megint órákig tartó beszélgetések mindenféléről), estére behülyültünk mindketten. Fájt a torka meg feje és ingerült volt, én meg fáradt, mert előző éjszaka hajnalig fent voltunk..összevitáztunk elég csúnyán költözés meg egy apróság miatt és mondta, takarodjak haza, erre mondtam neki nem megyek nyugodjon már meg, erre arcon ütött..itt szakadt el a cérna, hazajöttem sírva..egész metro busz mindenki engem nézett..azóta totál padlón vagyok mert borzalmasan hiányzik, és megőrülök nélküle! Letiltott mindenhonnan, face, skype, mail, telefon..nem volt elég a több mitn 6 éves kapcsolatom elveszése tavaly exemmel, most őt is elveszítettem..itt vagyok 38 évesen lassan, szüleim már nagyon kivannak mi lesz így velem..és a lényeg tényleg amit írni akarok: Borzalmasan hiányzik minden percben ömlenek az emlékek, bármit bárhol csináltunk, a hangja, a napi dolgok, és megőrülök nélküle..nem bírom :-(((( Kérlek írjatok mit kell ilyenkor tenni, hogy jobb legyen, mert azt hiszem meghalok nélküle annyira szeretem és fáj a hiánya, nem találom helyem, éjszakánként sírva kelek közös álom miatt bármit álmodok..ez így nem mehet tovább..1 év 2 hónap volt..és ez is kuka..gyereket itt is már akartam és mondtam neki, de mondta ne rajta hozzam be a volt kapcsolatom miatt, hogy nem jött azzal össze és ő legalább még 3 évig nem akar, mert tanfolyamot akar elvégezni a jobb anyagiak miatt..úgyhogy totál padlón vagyok..kérlek segítsetek, mert minden nap csak sírok és nagyon fáj az egész, a szakítása végleges, nem akar látni soha többet :-(((((

Foxtrott Creative Commons License 2015.09.25 0 0 26238

Hát én inkább felejteném mert túl sok az emlék ès az átèlt dolgok amik nem igazán hagynak nyugodni.

Úgy érzem hogy nem igazán sikerűl tovább lépni inkább mint írtam már megtanulok együtt élni és elfogadni a helyzetet.

Lehet kicsit érzelgős és mártírkodásnak tűnik de már valahogy nem èrdekel, ahogy semmi más sem nagyon kèpletesen mondván meghalt akkor egy elég nagy rèszem már nincs ès nem is nagyon látom semminek az értelmét, valahogy eltünt az érdeklődésem minden iránt, kb úgy vagyok hogy lesz ami lesz! Nálam valahogy minden nap ha felkelek ennyi idő után is azzal a tudattal kelek hogy nincs többé és már nem is lessz, olyankor mélylevegő és azt mondogatom magamba oké majd egyszer minden rendben lessz! :(

 

Olyan nagyon szerettem és tettem meg adtam neki amit tudtam hogy közben nem vettem èszre hogy èn teljesen kimerülök ès elvesztettem önmagam, ès lehet itt volt a probléma forrása ami miatt történt, hogy már nem az voltam mint a legelején és szépen lassan kiszeretett belőlem.

 

csak.nektek.krealt Creative Commons License 2015.09.21 0 0 26237

Ne felejts, volt vele jo is, amire erdemes emlekezni, meg rossz is, amibol erdemes leszurni a tanulsagot. Tovabb lepni jobb, mint felejteni, mert az azt jelenti helyre tetted magadban a dolgokat es nem azt h elnyomod oket. Nade en mar megint csak motyogok itt ossze-vissza :)

Előzmény: majdmegse (26236)
majdmegse Creative Commons License 2015.09.21 0 0 26236

Én is lájk! ;)

 

És köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt a fb-s kérdésemhez!Asszem nem nekem szól, de mégiscsak kicsit benne vagyok- még - benne... ahogy bennem is Ő,de felejtés folyamatában.

Előzmény: csak.nektek.krealt (26215)
csak.nektek.krealt Creative Commons License 2015.09.21 0 0 26235

Azt hiszem inkább hátrébb lépek egyet, és csak akkor motyogok, ha kérdeznek- valami releváns témában. Szégyellem is magam a sok off közeli (vagy totálisan off) hozzászólásért.

Előzmény: ÉnaBéla (26234)
ÉnaBéla Creative Commons License 2015.09.21 0 0 26234

Akkor addig motyogjál csak ide nekünk :)

Előzmény: csak.nektek.krealt (26233)
csak.nektek.krealt Creative Commons License 2015.09.21 0 0 26233

Ez a jovo zeneje, egyelore nem tolonganak a jelentkezok :) de lesz ez majd mashogy remelem :)

Előzmény: ÉnaBéla (26232)
ÉnaBéla Creative Commons License 2015.09.21 0 0 26232

Igen, de a szőke-barna-fekete átlagtömegben a vörös feltűnőbb, aztán van akit ez inspirálhat, és ha részedről sincs akadály, akkor a hogyan tovább egy kapcsolat is lehet(ne).

Előzmény: csak.nektek.krealt (26231)
csak.nektek.krealt Creative Commons License 2015.09.21 0 0 26231

Hat igen, talan beleszol a hogxan tovabb-ba, de azt hiszem csak olyan szinten, h en jobban erzem magam igy. Ketlem h a pasikat a hajszin mozgatja :)

Előzmény: ÉnaBéla (26230)
ÉnaBéla Creative Commons License 2015.09.21 0 0 26230

Csak félig-meddig, mert szerinted a vörösre váltás a hogyan tovább része, én meg max. picit ezen kötekedem :)

 

Előzmény: csak.nektek.krealt (26229)
csak.nektek.krealt Creative Commons License 2015.09.20 0 0 26229

Nem tudom, ez is érdekes, hogy ki mire asszociál :) Egy szőke könnyebben kapható a sztereotip vélekedésem szerint, mint egy vörös. De kezdünk nagyon nagyon eltérni a topiktól :)

Előzmény: ÉnaBéla (26228)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!