Az ezres Swifttel jellemzően 5-5,5 között mászkáltam, nekem elég volt. Nagyjából átlagos felhasználó vagyok, évi 15-20e km kerül bele az épp aktuális kocsiba.
Oké, ez előítélet volt, Saxo nem nagyon volt a közelemben, volt azonban két Xsara és egy Xantia, mindhárom kocsi többet volt szervízben, mint az úton. Szintén közeli ismerősnek volt Clioja, na azért se rajonganék jobban, illetve nemrég futottam össze egy haver szerelőnél egy 306-ossal, annak is épp csak a torka volt véres.
Én sokadik éve használok Suzukikat (Swiftek, Ignisek), soha komolyabb bajom nem volt egyikkel sem. Előtte volt a családban egy 323-as Mazda is, az is a végletekig jó kocsi volt. Aláírom, valahol biztosan van létjogosultsága a francia kocisknak, de nem nálam :)
Nálunk a cégnél 2 Saxo 1.5D is van.300 ezer km van bennük.Soha semmi bajuk nem volt.A kötelező dolgokon kívül semmi nem volt cserélve.A gyári kerékkulcs is köszöni jól van:)Az egyiknek kicsit terpeszt már a jobb hátsó kereke,de van benne súly is.Azért az a 4.5 literes fogyasztás sem rossz.
Egy műszaki analfabéla barátnőm szerintem az esetk 60%-ban szerelte 40-ben használta, de ez csak egy, mert egyből nem általánosítunk.Van 2 másik is aki szintén szopott vele, volt benzines és dízel is.Lehet Te jót fogtál ki, benne van a pakliban. De amikor a házunk előtt már mittudomén miért keeket kellett cserélni (lehet csak egy sima defekt az nem az autó hibája) és ráteszem a gyári kerékkulcsot és meghajlik a 70 kilóm alatt, egy sim kerékcsavar lazításánál ott már bajok vannak.
Tudjafene, ezt nem látom annyira szörnyűnek. A krómcsíkok és a szőnyegek, meg a hátsó lámpa kuka, az elsőnek adnék egy esélyt, ha jó a fénye maradhat és nincs vele akkora gond. Talán csak az, hogy francia. Az árának a felét tán megéri, a másik fele mehet a szervízalapba.