Szia, sajnos nem tudok képet csatolni, mert telefonról vagyok. Az olajgomba feletti részről jön az olaj, de nem látom rendesen, mert ott van a kutyaház lemeze. Attól félek hogy repedt a blokk. Ennek mi lenne a tünete, mert egyébként pöccre indul, van alapjárat és szépen is megy.
Elképzelhető, hogy az olajhűtő gumitömítésénél folyhat az olaj. Rossz esetben a hűtőböl jön. Ez ritka, még nem láttam ilyet, de ez is lehet a hiba és ne zárjuk ki.
Beléptem én is a bogarasok közé. Vettem egy 1969-es 1300-ast, és szeretnék rögtön segítséget kérni tőletek! Egy hétig semmi baj nem volt a kocsival, de tegnap a blokk tetejétől elkezdett folyni az olaj. Esetleg ti találkoztatok ilyen problémával, vagy lehet tudni, hogy mi mehetett tönkre? A jelenség járó motornál a legdurvább. Kérlek segítsetek ha tudtok valamit.
Előre is köszönöm és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Valószínű a motornak nincs baja, a talán az automata szivató rosszalkodik. Váltót nem érdemes javítani, hacsak nem félhosszú, hosszú vagy automata, szinte fillérekért találni másikat.
A fiammal (13 éves) arra gondoltunk, hogy kellene vennünk egy Bogarat, amolyan apa-fia autófelújítós projektnek.
Ki is néztünk egy sárga kabriót, ami képek alapján egész jól néz ki.
VISZONT: azt írja a tulaj, hogy a motornak kell kb. 2 perc, míg beáll az alapjárat (gondolom addíg tartani kell a gázpedált), valamint a hátramenet nehezen kapcsolható.
Ezek alapján érdemes elmenni megnézni, vagy motor-váltócsere a történet kezdete?
Szeptemberi esküvői fotózáshoz keresünk egy bogarat (olyasmit ami a lenti képeken is láthathó). A fotózás összesen 2 órás és nem kellene az egész időre az autó. Helyszín Városliget.
Van valakinek, vagy tudtok valakit aki ilyen célra "kölcsönadná" autóját ? Vezetni nem akarjuk :)