Legjobb,ha magától a műsorgazdától tudod meg,mert a mai világban a másodkézből kapott információk ritkán tükrözik a valóságot.:)))))
Minden hétfőn és csütörtökön jelntkezem este hattól nyolcig.
Arti
Ja! És szilveszteri populáris,interaktív,szubkultúrikus különkiadás 31-én 20-03ó-ig.
Itt kimoderáltak valakit? Csak kérdem, mert a végén már nem értem az összefüggéseket...
Egy napig nem jutok nethez és máris kimaradok egy ilyen jó buliból...
:((((
Nem semmi. Ami azt illeti inkább az a szokásos, hogy egy valaki több nick-kel, vagy alkalmi nick-ek. Ez nekem új. Többen egy név alatt. :-)) Ez a névtelen levél "mi a jóakarói" meglehetősen ritka válfajára hajazna... :-)))
lmész az extrára, váltasz magadnak 20MB tárhelyet. Az ottani szerverre kell felpakolni a láttatni kívánt képeket, ás onnan lehet belinkelni őket. A tárhely ingyenes.
Példa: Természetesen mindent kisbetűvel kell írni.
És az egész így fog kinézni:
Örömmel értesítek Mindenkit, hogy a tegnapi DMC nem lett megbundázva... Úgy látszik féltek a Bajai Régió szavától, amit én képviseltem volna, ha nem az Előd nyer volna.
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy GRATULÁLJAK DJ: GARTNERNEK!!!!
Előd!
Csak lovagolj tovább azon a viharon Timo Maas-szal és Te leszel az Imre utóda! Még az is lehet, hogy Veled is lekezel az "Atya". :)))
Zolcsi!
Tudom nagy lelki trauma lehetett Neked, hogy megtudtad, nincs Mikulás, azaz, hogy nem is egy van... Én mindig a segítségedre leszek! Öntsd ki a szíved!
Amit kedves Gergoe barátom pletykának írt az teljesen igaz!
A két szép vagy nem szép szememmel láttam az illető urat és bizonyos vagyok benne hogy nem Mijo volt az.Szóval a pletyka igaz és kedvenc politikusunk ott szórakozott(???) a többi emberrel a Ramszesz Discoban.
Ma van a Mikulás napja és ebből az alkalomból szeretnék mindenkinek Kellemes Mikulást kívánni!
Ugye ő az akinek fehér szakallá és piros ruhája van?De én akkor nem értem!Nem csak egy van belőle?Én ma kapásból kettőt láttam.(És nem bennem volt a hiba!!!!!!!)
:)))))
Örömmel értesíthetlek, hogy ismét egy szakértő szem tapadt a monitorra és igaz, hogy csak csendben, de figyeli csendes versengésünket a 200. hozzászólásért.
Ő nem más, mint Dj. Mi-Ics barátunk, azaz Dusán.
Ezek után ismét feltennék 3+1 kérdést, de csak bele a nagyvilágba:
1. Valóban én írtam volna alább, hogy "Dusi-Musi"?
2. Nem látta valaki a fekete Argentan-os hátizsákomat?
3. Egy Daft Punk, egy Dirty White Boy és egy Funky Green Dogs bakelit mennyit érhet?
Akkor azt hiszem már csak én hiányzok a Dj-k közül!Na meg a Say,meg a Cha-B!Na meg persze a Mi-Ics(vagyis a Dusi-Musi!)
Mikor jössz te+Soóska cimbi?Vagy már az amatőrök voltak?A Sas meg egy ....(de te tudod!)
Ja bocs az amatőrért,azt a Soósra értettem és tőle is bocs,mert csak vicc volt!
Akkor lehet hogy elmegyek eléd,majd rádcsörgök!
Kik vannak olyan sokan diszkósok?Írj egy pár példát!
Pesten azért voltam mert megcsapoltak vérügyileg!
Jó lenne ha te is a mellkidobós módszert választanád a filozófia pótZH-n!Lehet hogy a szőrös mellek jönnek be a tanárnak!Sok szerencsét!
Szilveszter nem rosz ötlet,de akkor mi hol leszünk?Otthon maradok és hallgatom a rádiót!
Persze ez csak vicc!Tényleg jó ötlet!
Artikám!
Gratulálok a warm-up-hoz és ígérem hogy meghallgatunk a többi vendéggel együtt!
Mindent bele holnap után és ma a stúdióban!
Menjek eléd?Most jöttem haza,de el tudom intézni csak akkor mond hogy akarod!!!!!
Nem érdekel ha hírbe hoznak!
Nagy örömmel tudatom veletek,hogy a szombati Nagy Ramszesz bulira ,Juhász Jancsi mint Warm Up dj-t,meghívott .Nagy a feladat ,de szeretem a kihívásokat.Ha szereted a jó zenéket és nem a keveréseimet akarod mérni gyere el te is. A zenei felhozatalomban nem fogtok csalódni.