Volt ugye a csibeszivatás még csütörtök este!
Az jó volt! A 16-ból 3 állomást betiltottak, és 3-4 gyereket ki akartak rúgni, mert a tanárok szerint túl sok, hát hogy is mondjam, erotikus feladat volt!
Aztán pénteken voltak a csibeelőadások, ami egyébként nekünk szörnyűre sikerült!
Meg este volt még diszkó, meg Supersonic koncert!
Ezek is jók voltak!
én most vagyok CSIBE a karinthyban, szóval minden (vagy majdnem minden) aktuális dologról tudok!
ha valamit szeretnétek tudni, akkor csak kérdezzetek!
egyébként Perger tanár úr a számtech tanárom!!!
Hát igen, vannak dizájnosabb oldalak is a világban. Mentségére legyen mondva, a tartalom viszon korrekt, aktuális, rendes szerkesztőbizottság dologzik rajta (évközben).
Hmm... Szóval Zsuzsa már nincs... Szomorú. Az én nulladikos ofőm Sas Annamari volt, már ő sem a Karinthy sorait erősíti, aztán négy évig tépkedtük Gergely Zsuzsa idegeit. :-)
Most nézegettem meg a Karinthy honlapját... Kicsit porosnak tűnik. De az jó hely lenne egy emil címtár elhelyezésére, nem?
Hutusnak üzenem, hogy kukkantson be a fórumra, ha más nem, emilcime közlésének erjéig, mert mostanában nem túl surun látogatom a karithys faliújság tájékát:) köszi
Nocsak, micsoda forgalom, helló-helló!
Ofőket kérek, bár nem biztos, hogy ismerem őket. Mondjuk, Gergely Zsuzsáról nem hallottam, de ez nem jelent semmit, lásd lejjebb.
Azt tudjátok, hogy a Hutus szobájában van egy papír a faliújságon, amire szeretettel várja a volt diákok e-mail címét, meg ilyesmi?
Sziasztok!
Hmm, hmm... Még aktív Karinthys koromban (1991-1996) voltam egyszer Simonpusztán--meg csibetáborban is. Szóval úgy gondolom, hogy a lerobbant hely nem akadálya az évszázad bulijának... Bár, ahogy hallom, a csibetáborok is meg a csibék is egy picit mások mint a mi Zánkánk.
Jó hallani, hogy Hutus meg a többiek meg vannak még, Gergely Zsuzsa is megtalálható még a Karinthyban?
Jaj, eszembe jutott egy tavalyi aranyos csibe-keveredős sztori:
Bükkszéken voltunk, ott faházak vannak, jobbra-balra az úttól. A parkolóban épp sörözünk az egyik ifivel (szigorúan a csomagtartóból, mer ugye tilos az alkesz). Az egyik ifilány hívott minket, hogy buli van a házukban, menjünk inni. Jó, elindulunk, kezünkben a sörösdoboz.
Már eléggé este volt, és a lány eltévesztette a házat, egy másikba nyitott be.
Mit látok, a házban egy fiú és több lány - mind diákok -, ülnek és beszélgetnek (semmi több:-)). Bennem meg felébredt a tanár, átadom a sörösdobozt a havernak, megfognád, mondom, majd bent jól "leteremtettem" őket. Ugye sötétedés után tilos a koedukáció a szobákban (kénytelenek nappal megejteni a dolgot...).
A baj csak az volt, hogy ők is látták a dolgot, úgyhogy volt egy nagy röhögésünk.
ptú
a sztorit úgyis letagadom, ha elmondjátok valakinek...