hat igen, es ....
szornyen szegyellem ..... de komolyan nem tudok meglenni az SZKG nelkul.
ugrifules, vevo vagya=ok a talalmanyra...
udv mindenkinek holnap este UJRA JELENTKEZEM
byte-byte modi
És ebben a pillanatban feltaláltam a víz alatti óriásplakátot! Bondnak egy sör az ötletért, rohanok a szabadalmi hivatalba! :)
Esetleg lehetne még léggömbre kötözve a repülési folyosók környékén is elhelyezni párat.
JB!!!!
Most eppen nyaralok es a notebukomrol (Tosh... 410CDT) egyszeruen nem latom a GALERIAT, azaz nem tudok tovabb menni az elso laprol ....01.ht.... mi a f....e :))))))))) lehet ez? nem latom a Tovabb linket.
Jujjjj..... most jövök az asztal alól. Történt ugyanis, hogy Sab művészúr is elkövetett egy filmet Kláriról. Én már mostanra többdszerre néztem meg, de komolyan, a rekeszizomgörcstől az asztallaplefejelésig már több súlyos baleset ért a remekbe szabott alkotás megtekintése(i) közben! Ezt nem szabad kihagyni! Igaz ugyan, hogy a file méret nem kicsi (8,8MB), de megéri! Ezt akár még OSZKÁRra is jelölhetik! :o))))))))))))))))))
Örömmel jelenthetem, hogy újabb két művész alkotásaival ismerkedhetnek meg a Széphidi Galéria aktuális kiállításán. Kérem, látogassák meg tárlatunkat! (és ne felejtsenek el szavazni!)
Tisztelettel James Bond, a Széphidi Galéria önkényigazgatója
JB & Hentes.K.!
Kiváló alkalom A SZIGET, ahol a MESTER is fellép (sajnos én már nem láthatom élőben). Fogj(atok)unk össze és hirdessétek az igét:). (úgy tudom a SZ'gten van egész napos gyermekmegőrzés is.....) nincs valakinek ismerőse az ESTFM-nél.
Óriási! Ez a gyermekrajz pályázat nagyon jól hangzik! Tulajdonképpen azért is vetettem fel az 5letet az UB kiállítással kapcsolatban, mert a jelenlegi, Kláris verseny Augusztus 20-án éj1/2ig tart, a versenyben nevezett és nem nevezett képek kiállítása Augusztus végéig tekinthető meg. Ezt követően szeretném mindenféleképp tovább működtetni a Széphidi(re kersztelt) Galériát, és egy ilyen - alább említett - UB kiállítás mindenféleképpen színvonalasnak ígérkezik! Várom a választ a szervezőktől!
az otlet nem elvetelt, hiszen (bahr egyelore ez meg titok :)) nemsokara az ubfc meghirdeti az uhrin benedek gyermekrajz palyazatot (c)(tm), amely aszem mindenkeppen melto lesz, jol.
aszem, a kolcsonos konspiraczijo gondolatat felvetem a mester rajongoi foruman... ;))
Hmmmmm, mire gondolok? Uhrin Benedek kiállítás Klárika után a Széphidi Galériában.....? :o) Mit szóltok? Vajon megkapjuk az UB FanKlub támogatását a kiállításhoz? Ja igen, és mit kellene kiállítani? UB műveket, vagy UB művészete által ihletett ismeretlen szerzők műveit?
en, mint az uhrin benedek fun club kreativ akciocsoportjanak 1ik nemhivatalos fizetetlen ugynoke, ezuton hajtok fejet a jol szitualt szephidi kisasszony irant
Tegnap lattam a leleplezo plakatot (is)...
Szinten a budaorsi uton, de ezuttal ha jol emlekszem kifele, igaz, az ut tuloldalan, vagyis a bal oldalon volt
Tereza Prochazkovát gyakran láttam, mert a plakátja kb. 10 méterre volt a prágai szállásom bejáratától. De mivel nagy különbséget nem fedeztem fel közte és a mi Kláránk között...
huh, de rég locsogtam már bele...:) de ma reggel ahogy jöttem be a városba, hát láttam egy plakátot (Na melyik lesz az???????), aminek a "szellemisége" egy kicsit hajaz a mi kis Klárikánkra. Ez egy találóskérdés volt, modiglianiféletalálóskérdés:-)