Sziasztok! Tud vki egy működőképes ripper progit ps játékhoz. Kifejezetten képeket szeretnék kiszedni a movie és hang nem érdekel. A multirippert már próbáltam, alig talált vmit. Köszi
Valaki nem tudja honnét lehet megszerezni a Shadow Company-t??? Vagy esetleg valakinek megvan? Mert ha igen akkor megveszem de csak akkor ha mükszik! :)
Le irná valaki pontosan, aki ismeri a Cool Spot játék kódjait,hogy müködjön is! Mert /pauzáld a játékot/föként ez nem akar valahogy sikerülni! Nagyon szépen meg köszönnémannak aki tudna segiteni!
ARSENAL vagy valmi hasonló Teljesen egyszerű, de hangulatos stratégia progi vasércet, olajat kellett gyűjteni harckocsikat hajókat és tengerallattjárókat illetve repülőket lehetett gyártani.
Ezt már én is meg akartam szerezni egyszer, csak leírást olvastam róla a CoV-ban. Volt vagy 4-6 oldal. Itt keresd: Home of the underdogs (nekem épp nem jött be.)
Az ta játékot keresem aminek az volt a cime hogy CYBERIA Különböző feladatunk volt, mászka a bázison gépágyú használat, megtalálni a dokkot. Az ürhajó automatikusan repült nekünk csak célozni és lőni kellett. Közben fantasztikus zene és hangulat. Mentések fényképalbumszerűen.
Az az alvós maci játék nem véletlenül a CREATURES egyik darabja? Vérző mackókat kellett kimenteni rettenetes ACME feliratú láncfűrészes szörnyecskéktől.
Nagyon zsír volt annak idején csak ami meg van nekem valamiért hibás.
HellO! Most raktam fel teszveszre "rengeteg" (így keresd) számítógépes játékot 1 FT-ért egyben, minimálár nélkül. Ha érdekel valakit, retrózni. Stonekeep, Die by the Sword, Imperium Galactica, Fallout2, Hexplore, stbstbstb
Egy régi játék neve nem jut eszembe, akárhogy gondolkodom hetek óta. Egy kis sárkánnyal kellett végigmenni pályákon, át kellett érni a túloldalra, úgy hogy bizonyos irányba menő lapokákra kellett ráállni amik egy adott irányba mentek, így kellett kiokoskodni az utat, az idő meg ment.... Legalább 100 pálya volt benne és minden pályának volt egy hatbetűs kódja, mint pl, NEHUDI, SODEBE, FUTILU, DODEHO, stb...
Köszönöm szépen a Lemming bejött! És még lenne 2 játékkal kapcsolatban kérdésem! Az egyiknek a nevét szeretném kérdezni, a másiknak pedig hogy honnan lehet letölteni úgy hogy működjön is! A neves: egy olyan játék, hogy víz alatt vagyunk egy búvárral és buborékokon kell felmennünk a levegőre, de közben fel kell szednünk búvárpalackokat különben elfogy a levegőnk! sok kisebb nagyobb lassabb gyorsabb buborékon kell átugrálni és felérni még mielőtt elfogy a levegő! Az másik amit nem tudok sehonnan sem letölteni Dyna bombákat kell lerakni és felrobbantani a szörnyeket akadályok közt! kérem mondjátok meg a nevet és hogy az utóbbit honnan lehet letölteni! köszi!
Sziasztok! 2 játékot keresek jó régi, dos, vagy win95 ös játék! az egyik az olyan volt hogy egy erdőben kellett mászkálni valamivel, és különféle állatokhoz kellett elmenni, de a lényegét már nem tudom! A tesóm azt mondja valami letters volt a neve, annyit tudok még amire emlékszek, hogy a játék végén talán egy maci alszik és a feje felet mozog "Zzz ZZzz" felirat és felkel egyszer! A másik meg egy olyan játék hogy zöld emberkéket kellett irányítani és a kiinduló ponttól kis időközönként indultak! Ennek az volt a lényege hogy az első pár zöld lényt fel kellett áldozni, jobban mondva irányítani kellett őket úgy, hogy megállt az egyik és eltérítette célzottan a mögötte jövőket, és így kellett meghatározott létszámú zöld emberkét bejuttatni a célba! azt hiszem olyan is volt hogy megállt az ember és átdobta a mögötte jövőket vmi akadály felett! Légyszíves segítsetek megmondani-e két játéknak a nevét, esetleg, hogy honnan lehet letölteni! Igaz csak nagyon apró részletek ezek, talán 4-5 éves voltam mikor játszottam velük!
valoszinuleg csak amerikaiak vehetik meg. vagy akar az egesz vilag, csak epp mi nem :) egyebkent remek kis jatek, es van belole meg ketto (repter es dzsungel). a humongous keszitette, akik a meg remekebb putt-putt es freddi fish sorozatot, a kivalo fatty beart es a szerintem joval gyengebb pajama sam-et es azt a rokas vackot csinalta.
Van egy játékom, a neve Let's Get The Farm. 30 perces próbaverzióm van, kifizetném de nem tudom, mert egy hibaüzenetet kapok, miszerint: "We're sorry. Our Systems indicate you are outside the territory authorized for distribution by the software publisher of this title. Unfortunately, we do not have permissions from the publisher to sell this title outside of our approved territory."
Két játékot keresek és sehol sem találom ahonnan le tudnám tölteni. Tiny Toon Adventures http://nintendo8.com/game/33/tiny_toon_adventures/ Batman http://nintendo8.com/game/11/batman/ (néha 2x rá kell kattintani a link-re, hogy elinduljon) Remélem tudtok segíteni. L.