Keresés

Részletes keresés

feetfetish Creative Commons License 2007.01.27 0 0 19
Nagyon izgalmas történet
gangbang78 Creative Commons License 2007.01.26 0 0 18

Két hónapja volt az egyik haver legénybúcsúja, hívtunk is a buliba két fullextrás ribancot. Mondjuk nem voltak olcsóak (különösen egész éjszakára), de tizenvalahányan összedobtuk, hadd legyen a srácnak egy húzós élménye...

 

Megjöttek a fizetős bukszák, az egyik szőke, a másik fekete, a netes prostibörzén választottuk ki őket, valahol az átlagos bérnőstények és luxuskurvák között félúton helyezkedtek el. Bundát és csizmát viseltek, jó közönséges, festett arcuk volt. Mire befutottak, tetőfokon volt a hangulat. Ahogy ruháikat ledobva táncolni kezdtek, valamennyiünk farka állni kezdett. Izgató volt, ahogy a két szolibarna, dögös, nagycsöcsű csajszi tangában leszbizett, vonaglott, a sok részeg kan gúvadt szemmel nézte, ahogy kinyalták egymást, aztán egymás után beleültek a vőlegény ölébe. A két lány is piált, szívott, de csak módjával, hiszen dolgozni jöttek. De kicsit spiccesen nem bánták, hogy kicsit fogdostuk, ujjaztuk őket.

 

Hangos biztatásunkra előttünk kezdték szopni a vőlegényt, aztán a meztelen csajok, akiken már csak a kurvás csizma volt, berángatták a szobába, mi pedig ott maradtunk begerjedve, tajtrészegen. Nem bírtuk kivárni, hogy spanunk végezzen s utána némi felárért mi is szopathassuk a két babyt, hívtunk hát egy új bigét. Nehezen találtunk éjszaka hadrafogható ringyót. Végül egy ismerős taxis szállított némi jattért egy, húsz év körüli, de igencsak kiélt fejű, kicsit elhízott, de jó hosszú combú bulát. Aki közölte, csak két faszt vállal. Mit tehettünk, sorsot húztunk. A húspiaci termék közben a másik szobában levetkőzött, a kanapéra dőlt és széttárt futóművekkel várta, ki lesz a befutó. A két mázlista bement, mint később elmonták a nő felváltva szaxizta őket, a feltöltött szájával húzta rájuk a gumit, nekik meg piásan nem igazán voltak gátlásaik, állatias hörgések kíséretében baszták a másik szeme láttára, a végén mindketten belelőtték a szájába a gecit. A csaj nem kispályázott, lenyelte, aztán elment zuhanyozni.

 

Eközben az egyik buksza, a szőke a párosból kitámolygott a vőlegény szobájából. Tök pucér volt, egy türülközőt csavart maga köré, a ledobott bugyiját kereste. Úgy tűnik, végzett az ügyféllel. Körülvettük, rákérdezve, nem akar-e fejenként egy ötösért sorban leszopni bennünket. (Úgy hatan-heten lehettünk még, a többiek kiütötték magukat vagy elmentek kurvát felszedni.)

 

-Gyertek! - mondta a szextündér, s kiriszált a fürdőszobába. Letérdelt a kád előtti puha gumiszőnyegre. Amikor egyikünkkel végzett, a kádba köpte a spermáját, Corsodyllal öblögetett, aztán jöhetett a másik. Mire az utolsó bráner is eldurrant, tele volt a kád nyúlós, fehér DNS-koncentrátummal...

abdhulbin Creative Commons License 2007.01.11 0 0 17

 

Fiatalabb fiúval

 

Egy meleg május délutánon ültem az irodámban, s vártam hogy végre megszólaljon a telefon. Az épületben már csak a takarítók zaja hallatszott, amikor végre megcsörrent:
- Szia! Itt vagyok a parkolóban.
Elindultam, s az alatt a pár perc alatt gondolatok ezrei kavarogtak a fejemben:
- Kell ez nekem? Miért mondtam neki igent? Hiszen fiatal! Én harminchat, O huszonhárom! Úristen! HUSZONHÁROM!
Tizenhárom évvel fiatalabb!
Már nézegettem a fiúkat, amikor O megszületett!
Persze a hangja kellemes, hiszen már százszor beszéltünk telefonon, na meg az Interneten.....
Vörös rózsával a kezében állt az autó elott, félénk léptekkel mentem feléje. Tisztes távolsággal álltunk meg egymás elott; szemébe néztem pontosan olyan, mint ahogy elképzeltem.
Végignéztem rajta. Hatalmas barna szemek, felgördülo szempillákkal, eros, suru haj homlokába omló tincsekkel, érzéki száj, finom bor.....
Az elso pár perc feszült volt, s aztán lassan oldódott a hangulat egy narancslé mellett, egy kellemes kerthelyiségben.
Észrevétlenül szállt el az egy óra, amit délután, gondolatban rászántam.
Kellemes májusi ido volt, a feszültség egyre jobban eltunt... Kellemes séta a város szép és romantikus helyein, vacsora egy kedves kis étteremben. Ott ült velem szemben, s csak a száját néztem.
A szád!! Az a csodás szád, az arcod hamvas bore, a nyaka... De jó lenne megérinteni, finoman megharapni...
Alig tudtam leplezni orült vágyamat! De az a tizenhárom év... Vajon, mit gondolhat errol?
Vacsora után kellemes séta a szerelemszagú estében. Már ragyogtak a csillagok az égbolton, Göncöl szekér rajzolata még romantikusabbá tette a mezítlábas sétát, cipommel a kezemben.
S O ott mellettem.
Néztük az eget, a város közepén, szótlanul. Csak egy lágy dallamot hozott valahonnan a szél: "Éjfél után egy vágy útra kél lassan..."
Önkéntelenül folytattam a dallamot. Azóta is könnyek szöknek a szemembe, ha újra meghallom.
Késore járt, s egyre izgatottabb voltam:
- Mi lesz? Mi fog történni?
Hiszen sok száz kilométerre lakik tolem. Legalább 3 óra autóval... Vajon tetszem neki? Zavarja a korkülönbség? Megtehetem, hogy megadom a "zöldjelzést" neki? Kinevetne? Visszautasítana? Nemsokára éjfél! Hogy akar hazáig vezetni? Ilyen késon... De ha akart volna, akkor már rég elindulhatott volna!
Zavartan nézett rám:
- Már ezerszer lett volna lehetoségem, hogy megcsókoljalak, de...
Úgy vert a szívem, hogy a dobhártyámban éreztem a lüktetést, éreztem a kisugárzását, s már el is felejtettem azt a tizenhárom évet.
Odahajoltam hozzá, s egy leheletnyi puszit adtam a szájára. Rögtön felém nyúlt, magához húzott. Magamba szívtam illatát, éreztem szívdobogását, szapora légzését, s annak megnyugodását, ahogy karjaiban tart.
Lassan ért össze ajkunk, s abban a pillanatban mindketten megbántuk, hogy órákig várunt ezzel a mozdulattal!
Csókjaitól megszunt a külvilág a tér, az ido. Villámcsapásként izzott bennem a vágy, ahogy ajkait megérzetem a számon. Megremegett az egész testem, s érzetem, hogy elönt nem csak a vágy, hanem a nedvem is! Nem is próbáltam arra gondolni, hogy nem szabad... Testének reakciói tovább fokozták vágyamat, égetett a tüze, remego keze, ahogy finoman benyúl hajam alá a tarkómnál. Már nem tudtunk megállni a lábunkon, amikor elindultunk haza, a józan eszünket elvesztve, tele vággyal, és kíváncsisággal.
Egymás átölelve zuhantunk az ágyra s testünk valami hihetetlen érzéki násztáncba kezdett egymással; "Éjfél után, mikor a vágy útra kél lassan...."
Szorított magához, s én élveztem a fiatal férfi test ágaskodását, feszülését nadrágon keresztül. Finoman húzta ki hosszú pólómat, s remego kézzel érintette hátam meztelen borét. Felszisszentem keze bársonyosságától! Élvezettel bujtattam ki fehér ingjén egyenként a gombokat.
Megszédített a látvány: kisbabás finom-puha bor, az érettségét igenis kihangsúlyozó szorzet a mellén. Habzsoltam az illatát, lefejtettem róla inget, és messzire hajítottam a pólóm mellé. Záporoztak testemre csókjai! Határozott volt minden mozdulata. Tudta, mit akar!
Égtem szerelme tüzében, perzselt a vágy, bugyim át volt ázva. Óvatosan bontotta ki nadrágszíjamat, s húzta le farmerem. Betérdelt lábam közé, s huncut mosollyal simította végig hasam, persze az ujja véletlenül beakadt tangámba, s már repült is a kis ruha darab!
Élvezettel fúrtam ujjaimat eros fénylo haja közé, míg hihetetlen odaadással, s élvezettel csókolt: Nyelvünk édes játékba voltam elmerülve, mikor ajkai siklottak rajtam lefelé. Finom mozdulatokkal nyalta körbe mellbimbómat: szívogatta, harapdálta. Szem sarkából figyelte arcomat a félhomályban, én összeszorított fogaim között szívtam be a levegot. Csúszott nyálas, érzéki nyelvével lefelé hasamon, míg ölemhez nem ért.
Kívántam! Mindent, mindenét, egyszerre. Megvadított! A vágy elvette eszemet... Ahogy arcát combjaim közé fúrta. Felszisszentem, mikor nyelve csiklómhoz ért. Eloször csak egy pillanatra a hegyével, aztán száját kissé kinyitva, játszott nyelve rajtam. Feljebb húztam lábamat, s o évezettel vetette bele magát megnyíló testembe. Itta nedvemet s élvezte reszketését; erosödo zihálásom, nyögésem. Kagylóim minden centiméterét alaposan végignyalva tért vissza játékos nyelve csiklómhoz, rányitotta ajkait; nyelvét alátámasztotta; s elkezdte élvezettel szívni. Tudta mit csinál! Érezte!
Megfordult a szoba velem, testem rángatózott a lepedot marokra fogva téptem magam alatt, s sikítva élveztem játékát.
Mosolygós arca, izzadt homlokomat simogató keze térített vissza a valóságba.
Hanyatt fektettem az ágyon, hasára ültem - had érezze nedvemet - haját túrtam, s élvezettel csókoltam le ajkáról szerelmem ízét.
Két csuklóját a feje fölött lefogtam. Nem ellenkezett! Kedvemre való játékba kezdtem a testével...
Harapdáltam nyakát, fülcimpáját, szorös mellét, csókokkal szórtam tele testét. Élvezte simogatásom, s körmeim izgatóan éles játékát borén. Habzsoltam a hamvas fiatal test, puha hamvas borét, zsengeségét. Ó Istenem, az a vékony kis csík köldöke és ágaskodó férfiassága között!
Az a pihécskékkel ékesített csík!!!!
Hívogatott álló farka, körbecsókoltam puha szorét, combját, harapdáltam, s közben élveztem izmainak feszülését, mély sóhajait. Arcomat simogattam álló farkával, majd apró kicsi puszikat szórtam rá, folyt a nyálam, kívántam, hogy még jobban kényeztessem! Végignyaltam a hegyétol a tövéig; felnyögött a kéjtol. Megfogta hasán elterülo hosszú hajamat, összefogta, hogy lássa arcomat, számat, ahogy kényeztetem. Ahogy elmerülök benne; tövig!
Álló farka fölé hajoltam, lüktetett az arcom, ki voltam pirulva, számat hozzáérintetem nedvedzo makkjához. Kissé felemeltem fejem, ránéztem, míg nedve gyöngyözo foltot hagyott ajkamon.
Nedves számat rátapasztottam a végére, majd lassan szétnyitottam ajkaimat, s óvatosan becsúsztattam számba kokemény faszt. Centiméterrol-centiméterre fogadták be ajkaim a férfitestet, nyelvem úgy ölelte át, mint kagyló a féltve orzött gyöngyöt. Finoman szívtam... Teste reszketett, lihegett, feszült, azt hittem, hogy rögtön berobban a számba! így játszottam vele még egy kicsit, mikor hónom alá nyúlt, ajkához húzott.
Nedvedzo puncim ott volt felette, míg csókolóztunk. Ott, egy leheletnyire álló farkától. Éreztem a forróságát.
- Csak egy mozdulat - gondoltam - csak egy kis mozdulat!
O mozdult.
Óvatosan sikamlós kagylóim közé tolta álló, nyálas farkát. Nem bele! KÖZÉ!
Makkja csiklómat simogatta. Orjíto volt! Eloször hajába kapaszkodtam bele, aztán a párnát téptem, haraptam ajkát.
Határozott mozdulattal fordult meg velem. Alul voltam. Combjaim derekát fogták át; karjaimat leszorította fejem fölött az ágyra. És akkor, BEHATOLT. Be a nedvesmbe!!!
Sikítottam a kéjtol! Lassan, nagyon lassan kaptam meg azt, amire vágytam. Mire makkja méhszájamhoz ért, már elöntött a beteljesülés. Izmaim ritmusos rándulással éreztették vele orgazmusomat, sikolyom bezengte az egész éjszakát.
Finom mozdulatokkal folytatta aztán... Ahogy újabb és újabb hullámok törtek rám, úgy gyorsult az ütem; erosödött a lökése. Az ikszedik orgazmusom után már az ájulás határán voltam, az asztalon lévo ásvány vízzel itatott meg.
Szájából a számba....
Figyelt rám, minden sóhajomra, minden mozdulatomra, minden orgazmusomra, teljesen hozzám igazította magát.
Az orületesen vad és érzéki szeretkezés koktélját itattuk egymással! Izzad teste fölém hajolt, vagy alattam volt? Már nem tudom. Bennem, egymásban, nyelvünk összegabalyodva egymáséval, élvezet, gyönyör, sikoly, téptem a lepedot, párnát, vagy éppen ami a kezembe került, a háta........
Mikor már behemperegtük az egész ágyat, már nem volt lélegzetvételnyi erom, akkor szólalt meg:
-Nem birom tovább...
Élvezettel hajoltam álló farkára megint, ütemesen csúsztattam rajta számat; le, föl, aztán megint tövig. Még jobban bekeményedett a férfitest az ajkaim között. Szinte már kové dermedt! Külso bore hajszál vékony hártyaként vette már csak körbe, ott ahol az erek lüktetnek. Én csak szoptam, hogy kitörhessen belole végre az az édes gyermeteg zsenge sperma.
Elárasztotta a számat! Ömlött a folyam, majd alábbcsitult. Kényeztettem, tisztára nyaltam, még az utolsó gyöngyszemként kibuggyanó cseppecskét is nyelvem hegyére vettem. Összeforrt ajkunk, s testünk.
Így talált ránk a párás hajnal, amikor vissza kellett indulnia....
Ez volt az az ÉJSZAKA. Így csupa nagybetuvel!
"Éjfél után, s az a vágy..." IGEN! Azóta is útra kél, csak már nem tudja, hogy hol keresse Ot!
Kedvesem tudod, hogy kirol van szó! Neked írtam le mindezt... Ha érdemesnek tartod a közreadásra, tedd meg.
Látod, még mindig itt van velem, itt van bennem, s most szól a rádióban
"Éjfél után egy vágy..."
Vágyok rá!
Hidd el, egy évet adnék az életembol egy éjszakáért. VELE!

 


 



abdhulbin Creative Commons License 2007.01.11 0 0 16

Festono vagyok

 

Utoljára tizenkét esztendosen éreztem szerelmet. Imádottam túl volt a harmincon, szokésbarna hajú, hatalmas ember volt. Gyönyöru, mézszoke hajú, fiatal felesége oldalán pillantottam meg apám palazzójában. Egyszer megkötötte magastalpú cipom pántját, megégetett keze érintése.
Azóta szívemhez férfi nem kerülhet közel. Senkitol sem félek, féltékenységet nem érzek.
A legkiválóbb festonek tartanak Veneziában. Akik nem ismernek, csak a városról, a tengerrol készült táblaképeimet látták, azt gondolják férfi vagyok, azután, amikor valamelyik új megrendelom megpillant, visszahoköl a meglepetéstol, hogy egy könnyuléptu, ringó csípoju, tüzes ágyékú asszony jelenik meg égszinkék ruhában, száz ecsettel, vászonnal a palazzójában. Szólni nem mernek, érzik rajtam, hogy isten szeret engemet.
Ma is végigsétáltam a piacon. Égo szemu levantei kereskedok hajbókoltak nekem, behívtak, teával kínáltak. Tudják, egy szépen festett török tányérért, Arábiában készített régi rézkancsóért szép árat fizetek. Régebben ágyukba próbáltak csalogatni, pénzzel, édességgel, mézes-mázos ígérettekkel. Mindannyian gyermeket szerettek volna nemzeni méhembe. Nem hódoltam be nekik, miként az elpuhult, bársonyba, aranyozott csipkébe öltözött nemes véneknek és ifjaknak sem. Végigsimítottam arcukon, kinevettem oket. Próbáltak gonoszsággal megtörni, elhatározták, nem rendelnek tolem képeket, de én voltam a legjobb, mindig akadt munkám a városban, soha nem kényszerültem imádott Veneziám elhagyására.
A halászlegényeket kedvelem, fiatalok, borük illata, mint a frissen fogott garnéla és clamma ráké, testük karcsú, inas és sós ízu. Ha férfira támad kedvem, csak magamhoz intek egyet.
Ma egész nap festettem, a lemeno nap már békés pihenésben talált. Elült a vihar, csendes volt a tenger. Palotám mögött hatalmas terasz vezet egészen a vízig, magányos halászbárka ringott a vízen. Felálltam, kék ruhámat térdig felhúzva belemártottam lábamat a tengerbe. A bárkában a huszonöt éves forma fiú már hálóit szedegette. Hatalmas mosollyal üdvözölt. Ismert régen. Naponta látta, amint itt dolgozom, a vihart vagy a békés vizet festem. Visszanevettem és már bolgogan elképzeltem, amint minden porcikáját végigcsókolom, élvezettel kóstolgatom. Hamarosan evezni kezdett felém, szemét nem tudta levenni fehér arcomról. Már a parton volt, zavartan, megállt, intettem, közelebb jöhet.
Nem akartam, hogy megszólaljon. Amint közelebb lépett, megérintettem a vállát és megfordítottam. Puhán megcsókoltam a nyakszirtjét, csak hogy megérezzem az ízét, vajon elfogadom-e. Ruganyos, feszes bore alatt finom, apró izmok mozdultak, éppen olyan érzés volt az ajkamnak, mint amilyent vártam. Vágyakozva visszafordította a fejét, keze máris a nyakamra tévedt, hogy o is megérintse borömet, de elkaptam a fejemet. Nevetve szaladni kezdtem. Futott utánam, be a palotába. Felértünk szobámba, ahol a kitárt ablakon még mindig áradt be a tenger illata. Egymással szemben álltunk, éreztem, hogy már nagyon feszült, tehetetlen. Nem tudta, mi lesz a következo mozdulatom. Hirtelen közelebb léptem és lágyan vetkoztetni kezdtem. Kicsit karcsúbb volt, mint az elozo szeretom, de nem bántam, hiszen éppen unalomból uztem el a korábbi fiút a házam közelébol. Végigsimítottam a mellkasán, beletúrtam finom, puha szorébe és megérintettem a mellbimbóját. Tudtam, no még ezt sohasem csinálta vele. Mostmár hagytam, hogy o is hozzám nyúljon. Eloször csak a ruhám selymét érintette, kedvesen megsimogatta kikerekedo bal mellemet a ruha alatt, azután nem tudta elhúzni onnan a kezét, egyre erosebben masszírozta a keblemet. Levetkoztetni még nem mert, de nem bánta, hogy o már anyaszült mezítelen. Hasamat finoman hatalmasra nott férfiasságához ütögettem, kényeztetni akartam, mégis meggyötörni kicsit. Megérintettem a végének puha, bársonyos, sötét rózsaszín gömbjét, szeretem ezt a részt, olyan védtelen. Végül lehajoltam és finoman puszilgatni kezdtem. Azután nyaldostam, élveztem az ízét, nyelvemet végighúztam a pénisze alsó részén. Lassan a szájamba vettem és nedvesen szopogatni kezdtem. Egyre ütemesebben, gyorsabban csináltam, kemény farát két kezemmel kényeztetve. Megvártam, míg teljesen megfeszül a teste, azután hirtelen elengedtem.
Arcán döbbenet tükrözodött, nem sejtette, hogy én mit érzek.

 


 

abdhulbin Creative Commons License 2007.01.11 0 0 15

Feleségem barátnoje

 

Elore bocsájtom, nem szoktam megcsalni a feleségem, nem vagyok egy nofaló. A barátnojét, Ágit már régóta ismertem, sokszor találkoztunk, szinte azt mondhatom barátságban voltunk. Mindig is nagyon kihívóan öltözködik, és viselkedik. Nagyon csinos, vékony, formás kis mellei vannak, és hosszú gyönyöru combja.
Egyszer a feleségem azt kérdezte, hogy nálunk lakhat-e Ági egy hétig, mert felújítják a lakását. Rögtön beleegyeztem, de nem gondoltam semmi másra. Eljött a nap, és Ági megérkezett. A nappaliban aludt, amit az étkezotol egy foncsorozott üvegajtó választ el. Már az elso este sokáig beszélgettünk, majd a feleségem lefeküdt aludni, nekem még volt egy kis munkám, elkezdtem az ebédloben jegyzetelni. Ági elment zuhanyozni.
Egyszer csak megjelent egy rövid fürdoköpenyben, csak úgy lazán összefogva, és leült velem szemben. Átlagos dolgokról beszélgettünk, de közben nem bírtam betelni gyönyöru combjának, és kivillanó melleinek látványával. Nagyon zavarban voltam. Nemsokára mondta, hogy lefekszik. Bement a nappaliba, bezárta az ajtót, és én természetesen néztem az üvegen át. Levette fürdoköpenyét, és még a foncsorozott üvegen át is látni lehetett fantasztikus testének vonalát. Teljesen felizgultam, így azt gondoltam, legjobb, ha lehutöm magam egy fürdovel. Mikor végeztem, meglepodve látom, hogy nyitva az ajtó és tv-t néz. Azt mondta nem tud aludni, beszélgessünk még. Bezártam az ajtót, és egy fürdoköpenyben odaültem mellé. A paplant a nyakáig húzta, de tudtam, hogy alatta meztelen. Kicsit beszélgettünk, majd néztük a tv-t.
Nemsokára egy erotikus jelenet következett. Egyre jobban zavarba jöttem, és azt vettem észre, hogy Ágira is hatással vannak a látottak. Egyszer csak kibújt egyik keze a takaró alól, és a lábamat kezdte simogatni. Ránéztem, hozzáhajoltam, és megcsókoltam. Ekkor már markolta merev farkam, és vadul izgatta.
Keze becsúsztattam a paplan alá, és kezemben éreztem általam annyiszor megkívánt melleit. Idom sem volt tovább simogatni, mert szétbontotta rajtam a köpenyt, és szájával rögtön a farkam vette célba. Elkezdett szopni, de úgy amilyet még életemben nem éreztem. Tövig a szájába vette, és kezével elobb a tojásaimat izgatta, majd újjai a segglukam felé kalandoztak. Már majdnem belespricceltem a szájába, de mintha érezte volna a legjobb pillanatot, abbahagyta.
Végigcsókolta mellkasom, majd nyelvét mélyen a számba dugta. Mondtam neki, hogy én szinte még semmit nem csináltam, és szeretném én is kinyalni édes punciját. Azt mondta, most semmit ne csináljak, majd holnap! Ekkor teljesen kibújt a paplan alól, és rám ült. Feltárult elottem csodálatos teste, gyönyöru mellei. Lassan ráült kokemény farkamra, hátrahajolt, kezeivel a térdemre támaszkodott. Csodálatos látvány volt, ahogy vonaglott rajtam ebben az éjszakai fényben. Nem akarta elhinni, hogy ez velem történik. Legszívesebben ordítottam volna a kéjtol, de nem tehettem.
Simogattam melleit, majd felültem, és édes kis fenekét kezdtem masszírozni.
Egyre hevesebb lett, és azt suttogta a fülembe, hogy MOST. Egyszerre élveztünk el, majd rám borult csodálatos teste. Sokáig meg sem mozdultunk. Csak lihegtünk egymás fülébe. Legszívesebben ott töltöttem volna az egész éjszakát, de hát..
Még egy hétig lakott nálunk, de sajnos csak egyszer volt még lehetoségünk. Azt majd legközelebb.
Folyt. köv.

 

 

abdhulbin Creative Commons License 2007.01.11 0 0 14

Londoni családapa

 

Londonban tanultam nyelvet, egy családhoz szállásoltak be. A férfi az elso pillanattól kezdve nyomult rám, próbált simogatni, dörgölozött. Eleinte elhajtottam, húsz évesen nem egy vörösesszoke, negyvenes, házas, angol családapára vágyik egy magyar lány. Ám ahogy teltek a hetek, egyre jobban megismertem oket. Az egyszem gyerek valami bentlakásosban tanult, a meglehetosen mísz és csunyácska feleség pedig nem nagyon rajongta körbe a férjét. A pasival egész jókat beszélgettem, kezdett szimpatikus lenni. A no állandóan késon járt haza, gyakran az anyjánál aludt, ilyenkor a papi egy szakácskönyv és az én segítségemmel fozött vacsorát.
Ahogy egyszer a konyhában forgolódtunk néhányszor odatoltam magam. Teljesen beparázott, késobb mesélte, nem is hitte el a dolgot. Eleinte én is hülyítésnek szántam, de elkezdett tetszeni a játék. A szakácskönyvet tanulmányozta egy támla nélküli széken, én a háta mögül néztem. Szép lassan elborult az agyam, hátulról hozzásimultam. Vékony trikó volt rajtam, élveztem, ahogy a melleimet huzogattam a hátán. Gyufafeju macsóm dermedten ült, szerintem csak azért nem pisilte össze magát, mert mindene leállt. Az az igazság, hogy egy jó ideig nem is foglalkoztam vele, két karommal az asztalra támaszkodtam, lábaimat szétterpesztettem, és kizárólag a melleim masszírozásával törodtem. Nem tudom, hány perc telt el, lehet, hogy nagyon sok, akár 10-15, de az sem kizárt, hogy csak néhány.
Csábítóm végre összeszedte magát: a teste mellett támaszkodó karjaim cirógatásával adott eloször életjelt. Fel voltam pörögve, a boröm pillanatok alatt libaborös lett. Bizseregtem, közben szinte éreztem, ahogy az o tenyerén és ujjain is nagy a jövés-menés. Feszítést éreztem mindenhol, szorítást a fejemben, a mellbimbóimban, a tüdomben, egyszerre voltam nagyon izgatott és lelassultan nyugodt. Emlékszem a szakácskönyv egyik fotójára, egy félig széttrancsírozott pulykát ábrázolt. Ott láttam mellette a félbevágott agyamat is, láttam, amit éreztem: az egyik fele forró és véres volt, a másik mirelit-kiszámíthatóan muködött. Ez a kettosség vezethetett, amikor felcibáltam emberemet az ülokérol, és a szobám felé taszigáltam. Édesen meg volt riadva, élveztem a helyzetet. Valahogy elkeringoztünk az ágyamig, ahol gyorsan bugyi-melltartó szerelésre fogyasztottam a ruházatomat, o maradt felöltözve. Az ágyban végre magához tért, elkezdett ügyködni. A szám csókolásával nem bajlódott, pedig azt vártam volna. Számomra újszeruen a hónom alját kezdte csókolni, egészen belefúrta a képét. Teljesen hátrafeszítettem a karomat, egyrészt, hogy utat engedjek neki, másrészt nekem is finom volt. Bár magammal vittem otthonról a gyantás szortelenítomet, egy ideje lustaságból nem használtam, így ha bozont nem is, de némi cucc az volt a helyszínen. Azt hittem, ez zavarni fog engem, de valahogy azt éreztem inkább, ezzel többet adok neki. Érezheto lelkesedéssel nyalogatta a puha szort, amikor végzett az egyik oldallal, akkor feltámaszkodott, elégedetten nézegetett egy ideig, majd lecsapott a másik hónom aljára. Jó volt így feküdni, két karom a fejem fölött, simogatni nem tudtam a mukit, egyetlen lehetoségem az volt, hogy a puncimat hozzádörgöljem a combjához. Ezzel jól elvoltam, o meg szorözgetett.
Újra feltámaszkodott, nézett. Szemeiben furcsa bambaság vibrált, félni kezdtem, nehogy beledurrantson a nadrágjába. Aggodalmam nem volt teljesen alaptalan, gyöngyözo homlokán látszott a kemény koncentráció, nagyon lassú mozdulatokkal feltápászkodott, még lessabban felállt, s megcélozta a briteknél elmaradhatatlan szobai mosdót. Elozoleg vonyításos sóhajok hagyták el a tüdejét, attól féltem, telepakolta a tejecskével az alsóját. Levette minden ruháját, farka erosen, sot, inkább reménytkeltoen ágaskodott, belenézett a tükörbe, olyan ábrázattal, mint aki még mindig nem hiszi, hogy lefekszik vele ez a magyar lány. Locsolgatta kipirult búrájára a vizet, a farok továbbra is hegyeskedett. Megtanulmányoztam: elég világos bor, kikandikáló makk, köpcös darab volt, viszonylag rövid, de vastagabb. Már kezdtem unni a tisztálkodását, vártam a folytatást. Erre inni kezdett, szigorúan pohárból. Csodák csodájára engem is megkínált, na jó, kérdoleg felém integetett a pohárral, mire bólogattam. Jól esett a víz, míg ittam, elkezdte cibálgatni lefele a bugyimat. Elobb kézzel matatgatott a puncim körül, mindketten éreztük, hogy meglehetosen benedvesedtem. Kíváncsi voltam, milyen musort szolgáltatok, ezért én is megfogdostam magamat. Tetszett az eredmény, nagyon forró és nagyon sok zselét éreztem, az ajkaim csuda síkosak voltak. A kis köpcös megzavarta önreflexióimat, a bortelen makk kopogott a kezemen, nem lehetett nem utat engedni neki.
A "bácsi" kamaszos hevülettel indított, próbáltam lassítani a tempón, ám mire fékezett. és én is kezdtem volna alaposabban átélni a találkozást, újra jöttek a már ismert hörgések és vinnyogások. Hirtelen kirántotta belolem a szerszámát, azt hittem, beteríti a hasamat. Nem ez történt, visszatért a kályhához, amit esetében a kissé ormótlan mosdó testesített meg. Vízbarát ánglusom ismételten a tükörbe meredt, próbálta magába szuggerálni, hogy "ne sülj el farkam, ne sülj el". Sikerült a ráolvasás, jött a lögybölés, majd ivás, ezúttal én nem kaptam. Visszajött hozzám, a farkán észrevettem némi lanyhulást, ám másodpercekkel késobb a puncimban csúszkálva újra teljesen keménynek érzodött. Most végre a fontolva haladást választotta, érezhetoen figyelni kezdett rám. Hálából igyekeztem kimutatni, hogy nekem is tetszo a mozgás, szerintem érezte. Sajnos nem bírta sokáig, kirántotta magát. Ha most megint mosakszik, tökön rúgom -- gondoltam magamban. Szerencsére maradt az ágyban, mozdulatlanul térdelt a lábaim között, a mindenféle feszültségek között az is benne vibrált a levegoben, hogy a kitöréssel összekeni az ágyamat. Nem tette, mosdó és víz nélkül is felülkerekedett önmagán. Örömömben felkeltem, én is feltérdeltem az ágyon, megsimogattam az arcát. Gondoltam, megjutalmazom magas szintu önkontrolljáért: elékuporodva különösebb elokészület nélkül a számba vettem a farkát. A szépen feszülo szerszámot ízlelgetve a saját puncinedvemet éreztem eloször, bevallom, szeretem ezt az ízt, amikor magammal játszogatok, az ujjaimról mindig leszopogatom. Nem szívtam különösebben, nehogy hamar véget vessek a dolognak, a nyalogatást, a lassú simogatást és a bekapást váltogattam.
A testhelyzetbol adódóan csak hallhattam a hatást, a vég kezdetét jelento hörgések helyett meditatív sóhajok jelezték munkám pozitív fogadtatását. Már semmi puncilé nem volt a fütyin, amikor az én gentlemanem nem túl finoman, de nem is durván hanyatt lökött, és nagyon egyértelmuen újra belémdöfött. Ezúttal igen sokáig bírta, éppen a kello ideig, élvezés közben megkörmöltem a hátát. Magammal voltam elfoglalva, a mozgásából úgy éreztem bevégeztetett neki is. A kiszálláskor azonban éreztem, nem így történt, és a kis vöri pontosan ugyanazt a pózt vette fel, mint amikor szoptam neki. Nem volt nehéz rájönni, milyen befejezo tételre vár. Bár szívesen feküdtem volna kinyúlva, nem akartam önzozni, de igazság szerint a saját termésem lenyalogatása is vonzott. Odakuporodtam, beindítottam a nyelvemet, meg a tenyeremet. Mire csak a nyálam csillogott a farkán, éreztem az ilyenkor ismeros remegést, készülodést. Most én löktem hanyatt, tartottam egy kis szünetet, majd magas fordulatszámon cibálni kezdtem a fitymáját. Feltunoen sokáig bírta, de aztán hatalmasat élvezett, még rúgkapált is, úgy az oldalamba térdelt, hogy napokig sajogtak a bordáim.
De nem bántam.

Előzmény: banurr (13)
banurr Creative Commons License 2007.01.10 0 0 13

Czére Gyöngyvér: Vallomások szexuális fűszerekről és egyéb perverziókról
Megjelent kb 1990-1991 táján

Nana

Előzmény: abdhulbin (11)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.09 0 0 12
Ez megindító volt. Hm-hm. :(
Előzmény: abdhulbin (11)
abdhulbin Creative Commons License 2007.01.09 0 0 11

Virág tearózsára emlékezteto sápadt, finom arcán egyetlen izom sem rezdül, csak nagy, szürke szemei beszédesek, az emlékezés fájdalmas árnyai úgy suhannak át a fényes szivárványhártyán, mint amikor könnyu szello borzolja egy tengerszem sima tükrét. A hangja is halk, a homokórából aláhulló apró szemcsék monotóniájával peregnek a szavai, lassan, egyenletesen, indulatok nélkül. Az olyan ember fáradt rezignációjával beszél a múltjáról, akinek nincs jelene, de jövoje sem,s a múlt emlékképeinek felidézése is csak a reménytelenség bizonyosságát erosíti. Pedig csak negyven éves mindössze. Nem szakítom félbe, nem teszek fel kérdéseket, hiszen szinte a kívülálló tárgyilagosságával számol be minden apró részletrol.
- Nem voltam mindig ilyen - mondja,s leheletszeru sóhajt röppent ki az ajkai közül. - Tizenhét éves koromban voltam eloször szerelmes,s akkor vesztettem el a szüzességemet is. Hogy milyen élményt jelentett ez számomra, azt az is bizonyítja, hogy még mindig nagyon élénken és kristálytisztán emlékszem mindenre.
Akkor már egy hónapja jártunk együtt Attilával, kézen fogvasétáltunk a Ligetben és a Margitszigeten, elbújtunk a suru bokrok mélyén megbúvó padokon, egymás testére fonódva csókolóztunk órák hosszat,s kimondhatatlanul boldogok voltunk mindketten. Amikor eloször kigombolta a blúzomat,s megérintette a mellbimbómat, elobb a kezével, aztán a szájával, olyan izgalom remegtette meg a testemet, hogy szinte az ájulás környékezett. Bátortalanul a combomra csúsztatta a kezét, aztán amikor látta, hogy nem tiltakozom, egyre feljebb csúszott a forró tenyere, amíg el nem érte a bugyim szélét. Itt megtorpant egy pillanatra, a szerelmes férfi gyöngédségével várta a visszajelzést, mert természetesen tudta, hogy szuz vagyok, hogy a szerelem fészkét az én testemen még soha senki nem érintette meg. Közben úgy csókolt, hogy a lélegzetem is elállt, nyelvemet a szájába szívta, valósággal itta a nyálamat.
Engem egyszerre gyötört a szégyen és a vágy, úgy tüzelt és lüktetett a szeméremtestem, hogy megorültem volna, ha nem érinti meg. Öntudatlanul szétnyíltak a combjaim, utat engedtek a kereso ujjaknak. O óvatosan benyúlt a bugyi alá, tenyerébe szorította a vénuszdombot, simogatta a csiklót és a szeméremajkakat, majd a középsó ujját óvatosan a finoman remego, alig szétnyíló hasadékba csúsztatta. Néhány másodperc múlva elélveztem, számomra még teljesen ismeretlen érzés volt ez.
Bármennyire furcsán hangzik is, én sohasem játszottam magammal kislánykoromban. Ott, azon a szigeti padon ébredtem rá, hogy mit jelent az, amelyrol oly sokat beszélnek, mi az a gyönyör, amely sokak szerint meghatározza az ember életét. Sikoltani szetettem volna a kéjtol, de nem mertem, csak a körmeimet vájtam Attila vállába,s rekedt nyögés szakadt ki a torkomból. Már nemcsak szerelemmel, hanem hálával simultam hozzá, szerettem volna átölelni a lábát, alázatosan megcsókolni a kezét, megköszönni az örömet, amelyet tole kaptam. Könnyek csorogtak végig az arcomon a szerelemtol és a boldogságtól. Mintha gyerekkorom meseországának kapui nyíltak volna meg elottem, csakhogy amit ott benn tapasztaltam, az fölülmúlta minden várakozásomat.
Attila gyengéd csókokkal borította el arcomat, számat, nyakamat,s a fülembe súgta: "Menjünk fel hozzánk, senki sincs otthon." Beszélhetett volna hangosabban, de úgy érezte, hogy a pillanat ünnepélyessége a suttogást kívánja. Összeölelkezve mentünk végig a szigeten, felültünk a villamosra, egyetlen szót sem beszéltünk, csak összesimultunk; ballgatásunk sokkal beszédesebben fejezte ki a testünkbol sugárzó vágyat, mintha szerelmes szavakkal babusgattuk volna egymást.
Csak egy hangulatlámpát kattintottunk fel Attila parányi szobájában,s gondosan lefüggönyöztük az ablakot. Én remegtem a vágyakozástól, de lányos szemérmességbol minden kezdeményezést neki engedtem át. Legalábbis egy ideig. O hat évvel volt idosebb nálam, volt már jócskán tapasztalata,s ezenkívül a gyöngédség, a partnerével való töródés a zsigereiben, a vérében volt. Késobb, amikor már összeszokott a testünk, akkor sem volt soha figyelmetlen, megorizte ugyanazokat a gyöngéd mozdulatokat, amelyekkel elso ízben közeledett a testemhez.
Lassan kibújtatott a ruhámból, lefektetett az ágyra, a kis nyári bugyit már vízszintes helyzetben hámozta le rólam. Én átöleltem a vállát, csókoltam a száját, a sima izmos mellkasát, de a kezem még nem indult kereso útra, csak a combjaimon s a hasamon éreztem a merev hímvesszojét. O gyengéden megyogta a kezem, végigcsúsztatta a saját hasán, le egészen a fanszorzetéig, majd a kezembe adta a duzzadó férfiszerszámot. éreztem a sima borön finoman dudorodó, pulzáló vénát, a kalapszeru kemény makkot,s a kezem önkéntelenül rájött a mozdulatra, amellyel simogatni kellett.
Én még akkor is hallgattam, de Attilából feltörtek a szerelem és a gyöngédség dédelgeto becézgeto szavai: édesemnek, drágámnak, mindenemnek nevezett. Forró szavakkal suttogta fülembe a szerelem és az érzékiség örök bókjait, amelyek mindig ismétlodnek de sohasem válnak közhellyé: gyönyöro tested van, csodálatos a boröd, megorülök érted, te aranyos, te drága, te kedvesl Az ölembe csúsztatta a fejét, eloször a bozontost csókolgatta, majd finaman széthúzta az ajkakat, nyelvével a csiklómon körözött, lejjebb ment, puhán a fogai közé vette a szeméremajkakat, aztán újra a nyelvével járta be a szétnyíló vulva minden parányi részecskéjét. Én felsikoltottam, annyira hirtelen, szinte viharszerüen söpört át az érzékeimen a gyönyör. Pedig számítottam rá, vártam már, mégis úgy rázta meg a testem, mint fiatal fát a hirtelen feltámadó szélvihar.
Attila visszahúzta a kezét, a mellemet és a számat csókolta ismét. "Jó volt, kedvesem?" - kérdezte. Nem tudtam válaszolni, csak bólintottam,s ismét szivárogni kezdtek a könnyek a szemembol. "Azt akarom, hogy neked is jó legyen" - suttogtam a fülébe,s most már magamtól nyúltam a pénisze után. Gyöngéden eltolta a kezem: "Most ne simogass, édes, mert nem akarok túl gyorsan elmenni. S csak akkor teszem be, ha te ismét felizgultál."
Maga felé fordított, mindkét karjával átölelt, derekamat, csípomet, fenekemet, s a szorzetemet simogatta. Szándékosan nem nyúlt mélyebbre, kikerülték az ujjai a vaginámat; mikor érezte, hogy maguktól szétnyílnak a szeméremajkaim, akkor hanyatt fektetett, felemelte a térdeimet, hímvesszojével megkereste a hüvelynyílást,s fokozatosan, tapintatosan belémhatolt.
"Nem fáj, drága?" - kérdezte közben. Valójában fájt, de semmiség volt ez a fájdalom, már-már gyönyört okozott, lelki gyönyört természetesen; boldoggá tett a tudat, hogy öromet szerzek neki, hogy az asszonya leszek, hogy egészen nekiadom a testemet. Úgy éreztem, hogy széthasadó szuzhártyámon át nemcsak a testét, hanem a lelkét is magamba fogadom a szeretett férfinak, eggyé válok vele elválhatatlanul, örökre.
Két évig tartott a viszonyunk, közben én leérettségiztem, felvettek az egyetemre, o pedig befejezte a tanulmányait. Akkor csalódtam benne eloször, mert elfogadott egy elonyös vidéki állást,s elköltözött Budapestrol. Egy ideig minden hétvégét együtt töltöttünk, vagy én utaztam hozzá vagy o jött hozzám, aztán egyszer csak különbözo kifogásokkal ritkítani kezdte a találkozásainkat.
Eleinte nem gyanakodtam, hiszen kedves volt, gyengéd, figyelmes, mint mindig, de aztán a viselkedésén mégis észrevettem valami változást. A szeretet gesztusait megorizte ugyan, de szórakozottabban, kevesebb szenvedéllyel ölelt, mint korábban. Ez még nem lett volna baj, hiszen a kezdeti lángolás nem tarthat örökké, de a szerelmes no finom ösztöneivel megéreztem, hogy nem a hosszú ideje tartó viszonyunk miatt lettek langyosabbak a szeretkezéseink. Nem akartam féltékenységgel megmérgezni a kapcsolatunkat, de mégsem tudtam megállni, hogy rá ne kérdezzek: "Nincs egy másik lány is az életedben?"
Mintha várta volna a kérdést, rögtön bevallotta, hogy beleszeretett valakibe, de nem merte megmondai, két évig tartó szerelmünk után durvaságnak érezte az arcomba vágni, hogy mást szeret.Azt remélte, hogy a távollét engem is elidegenít tole,s akkor könnyebben elszakakadunk egymástól.
Nekem görcsbe rándult a gyomrom, a torkom, az eszemmel felfogtam ugyan, hogy mindennek vége, de az érzelmeimnek nem tudtam parancsolni. Én, aki az örömtol olyan könnyen sírva fakadtam, akkor nem tudtam sírni, csak sápadtan, szobormereven hallgattam. Képtelen voltam beletörodni abba, hogy mindennek vége, valamilyen csodában reménykedtem, hogy hátha mégsem, hátha a következo pillanatban azt mondja, hogy szakít a másik lánnyal, és inkább velem marad.
Nem mondta ezt, csak komolyan nézett rám, simogatott, babusgatott,s azzal vigasztalt, hogy élete legszebb emléke lesz a velem töltött két év. Úgy éreztem, mintha göröngyök, földdarabok hullanának a fejemre: amikor egy szerelmes nonek azt mondják, hogy a szerelme már csak emlék, az olyan mintha elevenen eltemetnék. Búcsúzóul megölelt, megcsókolt,s kért, hogy bocsássak meg neki. Nem is gyulöltem meg, hiszen tudtam, hogy bármilyen nagy szerelem véget érhet egyoldalúan is, de rettenetesen szenvedtem. A nap minden órájában rá gondoltam, róla álmodtam éjszaka, százszor is újra elolvastam a leveleit,s a körülöttem levo apró tárgyakról is mindig o jutott eszembe. Többet foglalkoztam vele gondolatban, mint a szerelmünk boldog idoszakában. A hiányérzet, a szerelem, a szeretet hiánya eloször kétségbeesetté, majd keseruvé, fásulttá teszi az embert, úgy ivódik bele a lelkébe, mint a párás nedvesség a pórusaiba és a csontjaiba.
Persze többen próbáltak udvarolni nekem, diáktársaim és mások is, de nem találkoztam olyan férfival, akibe ismét szerelmes lehettem volna. Évek teltek el így, hogy le sem feküdtem senkivel, magamat elégítettem ki a kezemmel,s közben Attilára gondoltam, vagy egy képzeletbeli férfira, akibe ugyanolyan szerelmes lehetnék mint obelé. Egyszer, egy kiránduláson kissé pityókásan, egy pillanat sodrásában lefeküdtem valakivel, aki megtetszett nekem, de fura módon egyáltalán nem élveztem a szeretkezést: illetve csak felizgultam, de elélvezni nem tudtam. Amikor egyedül maradtam, akkor kielégítettem magam,s közben megint az álombeli nemlétezo férfira gondoltam, akinek nem volt arca, lehetett bárki: a szerelmet testesítette meg számomra.
Olivérrel, a késobbi férjemmel a diplomám megszerzése után ismerkedtem meg. Szenvedélyesen és hirtelen szerettem belé, bombaként robbant bele az életembe. Olivér jóképu, markáns arcú férfi volt, elso látásra a finom metszésu, érzéki szája és az enyhén hajlott sasorra tetszett meg nekem. Zöldes szeme mindig vidáman csillogott, szeretett tréfálni, nevetni, könnyen túltette magát az apró-csepro problémákon, általában csak az élet derus oldalát vette tudomásul. Talán az volt a legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy annyira sugárzott belole az életkedv, hogy mindenkit fel tudott dobni a környezetében. A gyöngédsége nem volt olyan kifinomult mint Attiláé, vadabbak, követelozobbek voltak az ölelései, de sodró erejüek; o is gyönyört adóan tudott zongorázni a testemen.
Ujra nonek éreztem magam, ismét élveztem a szeretkezéseket, csak egy dolog aggasztott: talán az évekig tartó maszturbálás miatt, majdnem teljesen csiklóérzékennyé váltam, a hüvelyemben csak nagyon nehezen tudtam elélvezni,s csak bizonyos helyzetekben. Olivér megnyugtatott, hogy ot ez a legkevésbé sem zavarja, legfeljebb olyan helyzetben szeretkezünk, hogy a klitonszomat is izgatni tudja közben. Nem volt nehéz dolga, mert könnyen és, gyorsan elélveztem, szinte alig kellett hozzám érnie az elojáték után. A szerelemtol újra felfokozódó érzékiségemben orülten kívántam a testét,s megint átéltem azt a boldogító odaadást, önfeladást, amely korábban akkor lobbant fel bennem, amikor Attilát megismertem.
Összeházasodtunk. Tíz évig olyan boldogok voltunk együtt, mint a mesében. Persze, mint minden házasságban, nálunk is elofordultak közben apró-csepro viharok, féltékenységek, összeveszések, de a kettonket összeköto érzelmi és érzéki kapcsolat soha nem lazult. Büszkék voltunk rá, hogy mi még tíz év után is nagyon erosen kívánjuk egymást, és soha egy pillanatig sem süppedünk bele abba a langyos unalomba, amely oly sok házasságot jellemez. Boldog függetlenséget jelentett ez a külvilág kellemetlenségeivel szemben, hiszen mi a saját örömünket mindig megtaláltuk egymásban. Még a gyerek sem hiányzott, pedig nagyon szerettem volna, de sajnos soha nem lettem terhes.
Aztán egy szerencsétlen baleset teljesen összekuszálta az életünket. Olivér vidékrol jött haza kocsival,s egy mellékutcából szabálytalanul kivágódó kamion belerohant a Trabantunkba. A férjemet valósággal darabokban szedték ki az összetört autóból. Amikor megpillantottam a kórházi ágyon, a gyomromhoz kaptam,s kirohantam a kórterembol. Az orvos utánam jött, belémnyomott egy nyugtatót,s kért, hogy türtoztessem magam, mert Olivért kímélni kell minden izgalomtól. Elfojtottam a sírást,s visszamentem.
Borzasztó volt. Gipszbol és gézbol tekert csomag feküdt az ágyon, még a szeme sem látszott ki a kötésekbol, csak a keze feje pihent fedetlenül az ágy szélén. Azt ragadtam meg, azt csókolgattam könnyek között,s csak ismételgettem, mint egy megakadt gramofonlemez: "Nagyon szeretlek, nagyon szeretlek." O nem tudott beszélni, ujjai erotlenül fonódtak az én kezemre, gyönge szorítással jelezte, hogy érti, hallja, amit mondok.
Amikor kijöttem a kórterembol, csak annyit kérdeztem az orvostól: "Megmarad?" O rábólintott,s bekormányozott a rendelojébe. Ott tapintatosan tudtomra adta, hogy mire számítsak: Olivér egyik lábára valószínüleg sánta marad, a teste tele lesz forradásokkal, s az arca pedig, az arca... nos, számítsak rá, hogy az lesz a legszörnyubb.
Alig fogtam fel a hallottakat, csak az tudatosult bennem, hogy életben marad, hogy a belso szervei nem szenvedtek maradandó kárasodást. Kit érdekelt, hogy milyen lesz az arca. Csak akkor hasított belém a rémület és az iszonyat, amikor eloször vették le a kötést az arcáról. Majdnem felsikoltottam: "Ez nem az én férjeml"
Egy szétmarcangolt halálfej feküdt a párnán, besüllyedt szemgödrökkel, behorpadt állal,s az orra, a hajdan szépformájú sasorr szinte teljesen eltünt, olyan lett, mintha plasztilinbol formált figurára odanyomtak volna egy idétlen gyurmadarabot.
Nagyon gyorsan összeszedtem magam, de o a sérültek finom ösztönével rögtön megérezte a pillanatnyi undort, amely átcikázott az idegeimen. Mosolyogni próbált, de csak vigyorra torzult a forradásos szája: "Aki ilyen ronda, az jobb ha álarcot visel." - mondta. Ráborultam, csókoltam a szétszabdalt arcát, vigasztaltam, ahogy tudtam. Kozmetikai mutétet emlegettem,s esküdöztem, hogy én így is szeretem, szeretem az életemnél is jobban.
Nem hazudtam, valóban úgy éreztem akkor is, késobb is. Csak sajnos, az undoromat nem tudtam leküzdeni. Amikor már gyógyultan kijött a kótházból,s elóször szeretkeztünk, hiába oltotta el tapintatosan még az éjjeli lámpát is, mégis úgy éreztem, hogy befagy a testem. A sántasága és a testén lévo hegek nem taszítottak, de a halálfejre emlékezteto arcának látványa, érintése úgy oltotta ki bennem a vágyat, mint amikor jeges vizet zúdítanak a forró parázsra.
Próbáltam csak a kezére koncentrálni, amelyet nem éktelenítettek el a forradások, de bárhol hozzám ért az arcával, lúdborös lettem az iszonyattól. A testem nem engedelmeskedett a tudatomnak,s minél görcsösebben próbáltam elohívni magamból a vágyat, annál konokabbul rejtozött az el a testemben. Minden erotikus képet felidéztem magamban, hajdani szeretkezéseink emlékeit, de hiába. Képtelen voltam felizgulni, s az egészben az volt a legkülönösebb, hogy annak sem éreztem szükségét, hogy titokban kielégítsem magam. Eleinte a lelkiismeret-furdalás tartott vissza ettol, remé'nykedtem, hogy hátha mégis feltörnek a testem régi reflexei és felizgulok az ölelésére, késobb viszont már nem is hiányzott.
Lassan feladtam a reményt, csak arra koncentráltam, hogy imitálni tudjam a kéjt, ne vegye észre, hogy kínszenvedést,s nem örömet okoz nekem a szeretkezés. Természetesen megérezte: nagyon ritkán közeledett hozzám, s akkor is arra kért, hogy fordítsak hátat neki. Korábban, amikor egészséges volt, nagyon szerettem ezt a pozíciót, ilyenkor fél karral átölelt, egyik kezével a mellemet simogatta, a másik kezével pedig a klitoriszommal játszott,s közben a nyakamat, vállamat csókolgatta, harapdálta. Most hiába nyúlt a csiklómhoz, száraz maradt a hüvelyem,s olyan érzéketlen voltam, mintha fából lenne a nemiszervem.
Szenvedett o is, szenvedtem én is,s igyekeztem másként kárpótolni ot: szeretettel, figyelmességgel, gyöngédséggel. O eleinte hálásan nyugtázta ezt, de aztán egyre ingerültebb lett, csak a racionális énjével volt képes tudomásul venni, hogy már nem kívánom, az ösztönei fellázadtak a testi hidegségem ellen. Persze soha nem erre hivatkozott, amikor belém kötött, hanem mindig talált valamilyen ürügyet. Türelemmel viseltem dühkitöréseit, de o ezt is sérelmezte; nyilván érezte, hogy mennyire igazságtalan velem,s csak azért turöm a durvaságát, mert betegnek, rokkantnak tekintem.
Két kozmetikai mutét után valamennyire rendbe hozták az arcát,s akkor valaki ajánlott egy neves plasztikai sebészt Párizsban. Levelet íetunk, érdeklodtünk, s megtudtuk, iszonyú összegbe kerül a mutét. O nem akart ennyit áldozni erre, de rábeszéltem. Minden megtakarított pénzünk, minden értékünk ráment, de a mutét után ismét emberi arca lett a férjemnek. Kissé más formájú ugyan mint a régi, az orra sem volt már sasorr, de teljesen szabályos férfiarca lett újra. Sírtunk a boldogságtól mindketten
Amikor eloször megöleltem a gézpólyák levétele után, úgy éreztem, hogy újra ébredezik a testem, felélednek az érzékeim, kívánom az ölelését. Halogattuk a pillanatot, megvártuk, amíg hazaérünk. Pezsgot vettünk, ünnepi vacsorát készítettem. Olyan szorongós és izgalom vibrált bennem, mint amikor szuzlányként eloször adtam oda magam Attilának. Olivér újra a régi hévvel, szenvedéllyel csókolta a számat,s a testem minden porcikáját.
Ujjongva fedeztem fel agyékomban a lüktetést; nem volt olyan eros, mint korábban, de volt, olyanformán, mint mikor egy fagyott test éledni kezd a meleg szobában.
Örömöm azonban nem tartott sokáig. Rémülten éreztem, hogy bár kívánom már a szeretkezést Olivérrel, nem tudok elélvezni. Bármilyen görcsösen koncentrálok is a kéjre. Mi törtenhetett velem? Olivér órákig kínlódott, s már kétszer is elment, de nem adta fel, nyelvével, kezével játszott a klitoriszommal, a szeméremajkakkal. Végül én kértem, hogy hagyja abba, holnap majd megpróbáljuk újra. A férjem fáradtan elaludt mellettem de én egész éjszaka forgolódtam. Felajzott testem nem tudott megnyugodni, s félelem szorította össze torkomat. Mi lesz, ha az eltelt gyötrelmes két év teljesen felborította a szexuális mechanizmusomat, mi lesz, ha holnap és azután sem fog sikerülni az orgazmus?
Másnap egész napomat erotikus képzelgésekkel töltöttem, mesterségesen akaItam belelovalni magam a mámoros, bizsergeto hangulatba. De amikor ismét összebújtunk, megint eredménytelenül vergodtem Olivér karjaiban.
A próbálkozások hosszú ideje következett, már-már alkoholista lettem, mert hol borral próbáltam feldobni magam, hol addig ittam, hogy lecsillapítsam, merevségbe dermesszem idegeim, és érzékeim megnyugvást; feloldódást nem találó vibrálását. Most én lettem ingerült és hisztérikus,s Olivér bánt úgy velem, mint egy gyámolításra szoruló beteggel. "Menj el pszichoIógushoz." - ajánlotta egyik alkalommal. Nem akartam, mert úgy éreztem, hogy ha orvosboz megyek, akkor saját magamat nyilvánítom betegnek.
Aztán egy ismét kudarcba fulladt szeretkezés után Olivér sokáig magába roskadva ült a fotelben, majd váratlanul megszólalt: "Próbáld meg mással is. Talán egy új élmény, egy ismeretlen test olyan izgalmat vált ki beloled, hogy eljuttat az orgazmusig." Felháborodottan, dühösen tiltakoztam: "Tudod, hogy soha nem tudtam szerelem nélkül szeretkezni! Azt akarod, hogy szerelmes legyek egy másik férfiba?" - "Nem akarom, iste orizz, csak szexuális kalandra gondoltam." - magyararázkodott Olivér.
Dühösen kimentem a fürdoszobába és zuhanyozni kezdtem. A zuhany rózsája váratlanul minden irányban szórni kezdte a vizet, kitüremkedett a gumiszigetelés. Nem volt türelmem várni, amíg Olivér megjavítja, lecsavartam a szórófjet,s a csobol kemény sugárban omlo vízzel zuhanyoztam. Ahogy a szeméremtestem hasadékát céloztam a vízsugárral, hirtelen kellemes bizsergést éreztem az ágyékomban. Nem mozdultam, szétvetett lábbal irányítottam a vízsugarat a csiklómra,s közben a saját mellemet simogattam. A szokatlan masszírozástól elélveztem. Már hinni sem akartam, hogy ez megtörténhet velem. Amikor elmeséltem Olivérnek, ó csak ennyit mondott: "Látod, mondtam, hogy meg kellene próbálni valami mást is." Ismét tiltakozni akartam, de a szavamba vágott: "Várj, arra gondoltam, hogy próbáljuk ki a gruppenszexet. Így nem fenyeget olyan veszély, hogy beleszeretsz valaki másba,s talán a nagy kavargásban, amikor több férfi foglalkozik veled, el tudsz ismét élvezni. Aztán, ha kioldódik beloled a görcs, akkor abbahagyjuk."
Egy ideig gondolkodtam Olivér ötletén, elképzelni sem tudtam, hogy én csak úgy osszefeküdjek idegen férfiakkal, de aztán kétségbeesésemben beleegyeztem. Annál is inkább, mert másnap újra kísérletet tettem a zuhannyal, de ezúttal nem sikerült. Úgy mentem el a szexpartira, mint mikor fuldokló kapaszkodik a szalmaszálba.'
Hatan voltunk, kellemes, vidám társaság, a hangulat nagyon jó volt. Olivér elmondta, hogy velem többet kell foglalkozni, mert nehezen jutok el a csúcsra. Erre a férfiak egymást túllicitálva törték magukat, hogy kicsiholják belolem a gyönyör extázisát, de hiába. Aztán a nok is munkába vettek, mondván, hogy ok jobban tudják, mint a férfiak, hogy mi esik jól egy asszonyak. Egyikük a csiklómmal játszott, a másik a hüvelyembe dugta az ujját, a harmadik pedig a fenekemet csiklandozta. Egyik férfi folém térdelt, számba nyomta a péniszét, a másik a mellbimbómat morzsolgatta, Olivér a köldökömet nyalogatta, ettol régen mindig nagyon begerjedtem. Végül sikerült elélveznem, de tudtam, hogy ez csak olyan, mint mikor a vízsugár juttatott el az orgazmusig. Egyáltalán nem biztos, hogy késobb is megismétlodik, s külonben is az ilyen manipuláltan elohívott kéj, amikor hat ember csak velem foglalkozik, nem juttathat vissza a természetes állapotba. Ráadásul a kialakuló kisebbrendüségi érzésem még fokozódott, mert láttam, hogy a másik két no hogyan sikong és vonalik az évezetto, és utólag nevetségesnek éreztem magam a görcsös erofeszítésért, amellyel az egész társaság velem foglalkozott. Hazafele menet megmondtam Olivérnrek, hogy nem megyek többé szexpartira.
Ingerülten fogadta a bejelentésemet, csúnyán összevesztünk.Azzal vádoltam, hogy nem is miattam akart szexpartin részt venni, hanem a saját örömét kereste azért, mert én frigid lettem. Erre dühösen a fejemhez vágta, hogy nem nagy gyönyöruség frigid novel élni együütt. "Egy halálfejjel sem volt könnyu" - csattantam fel én is. Ahogy kimondtam, már meg is bántam, hiszen nem o volt a hibás a szerencsétlenségért. De forrt bennem a düh, mert joggal vártam el tole a türelmet, hiszen én annyi szeretettel vettem ot körül annak idején.
"Azt hiszed, nem éreztem, hogy undorodsz az érintésemtol? Azt hiszed, nekem könnyu volt úgy élni?" -tromfolt vissza o. Igazságtalan szemrehányások, vádak ozönét zúdítottuk egymásra, hajnalig veszekedtünk, külön szbában feküdtünk le. Reggel lecsillapodva, higgadtan, kölcsönösen bocsánatot kértünk egymástól; kibékültünk, de mindketten tudtuk, hogy összeforraszthatatlan repedés keletkezett a házasságunkon.
Nem kísérleteztünk többé gruppenszexszel, együtt próbáltuk megoldani a szexuális életünket. Olivér egy rendszeresen bécsbe utazó barátjával vásároltatott egy mupéniszt, amelynek a tövén kis kefeszeru tüskékben végzodo muanyag lapocska volt; azt a célt szolgálta, hogy a vaginával egyszerre maxiálisan izgassa a klitoriszt is. Pornófilmeket szerzett, pikáns fehérnrmut, de ezek látványa inkább ot gerjesztette be, mint engem. Veréssel is megpróbálkoztunk, de abba is hagytuk, mert a fizikai fájdalom nem élesztette, inkább kioltotta bennem a vágyat. A görcs nem oldódott fel, sot egyre fokozódott, három-négy havonként egyszer tudtam legfeljebb elélvezni. A kielégülés hiányában pedig a szeretkezést sem kívántam, igyekeztem oly mértékben ritkítani, amennyire csak lehetett.
Beletörodtem, hogy így fogok élni ezután,s azt hittem, hogy Olivér is elfogadja ezt. Ismét gyöngéd szeretettel vettem ot körül, kárpótolni akartam ot az érzéketlenségemért. Nagyon ragaszkodtam hozzá, a szeretetem nem múlt el, csak a testi vágy kezdett lassan emlékké válni számomra. Mivel ezért nem tartottam magam teljes értéka nonek, abba is beletörodtem volna, hogy idonként másnál keres vigasztalást. A lényeg az volt, hogy engem szeressen, én legyek számára a legyontosabb.
Ekkor megjelent egy nálam két évvel idosebb no, akivel Olivér viszonyt kezdett. Tudtam róla, de eleinte nem voltam féltékeny. Késobb észrevettem, hogy az az asszony egyre fontosabbá válik Olivér számára,s bár engem fokozott gyöngédséggel vesz körül, a gondolatai mindig másutt járnak. Érdeklodni kezdtem a noiránt.
Volt egy jó ismerosöm, akinek korábban viszonya volt vele. Könyörögtem neki, mondja meg, hogyan viselkedett ez a no az ágyban, amikor az o barátnoje volt. A férfi eloször elzárkózott, nem akart indiszkrét lenni, de amikor oszintén megmondtam neki, hogy mirol van szó, akkor elmondta, hogy a volt szeretoje imádja a szexet, begerjed, ha csak hozzáérnek,s ötször-hatszor is el tud élvezni egyetlen szeretkezés alatt. .
Mintha epe ömlött volna a számba,s szétáradt volna az egész testemben. Ha valakinek a sorsa tét egy versenyben, de már a rajtnál tudja, hogy eleve vesztésre van ítélve, akkor versenyezni sincs kedve. Legfeljebb a csodában vagy az ellenfele lojalitásában reménykedhet, de egy küzdelemben, amelynek tétje van, kitol
várhat az ember lojalitást? Én mégis megpróbáltam. Felkerestem Arankát. Kedvesen, de fölényesen viselkedett velem, mint aki biztos a dolgában. Tole tudtam meg, hogy Olivér válni készül tolem, csak még nem volt bátorsága megmondani. Kért, hogy ne haragudjak rá, s nem tehet róla: csak flörtnek indult a dolog, de egymásba szerettek,s most már nem tud lemondani Olivérrol. Nem csináltam cirkuszt, nem fenyegetoztem, csak kitámolyogtam a lakásból.
Olivér otthon volt, mire én hazaértem. Színtelen hangon csak ennyit mondtam neki: "Arankánál voltam. Igaz, hogy válni akarsz?" Olivér köntörfalazni próbált, de magam felé fordítottam az arcát, a szemébe néztem,s megismételtem a kérdést. Nem volt bátorsága hazudni, bevallotta, hogy beleszeretett Arankába,s vele akar élni. Kért, hogy bocsássak meg neki. "Mindig mindenki ezt mondja" - válaszoltam,s bezárkóztam a szobámba. Felhúztam az ébresztoórát, hiszen reggel dolgozni kellett mennem,s hatalmas adag altatót vettem be. Pár perc múlva elaludtam, olyan mélyen, hogy reggel egyáltalán nem hallottam Olivér neszezését a másik szobában. Egy levelet hagytam Olivérnek a konyhakrédencen: "Három napig nem jövök haza, addig költözz el. Vidd el, amit jónak látsz, s add be a válópert. Nem akarok többet beszélni veled, majd az ügyvéded keressen meg, ha szükség lesz rá."
Egy barátnomböz mentem aznap este,s amikor három nap múlva hazamentem, Olivér személyes holmijai már nem voltak ott. Levél feküdt a dohányzóasztalon, amelyben megírta, hogy semmi egyebet nem akar elvinni, a lakás is egészen az enyém maradhat.
Bocsássak meg neki,s próbáljak új életet kezdeni valaki mással.
Nem kezdtem új életet. Azóta egyedül élek,s szeretom sincsen. Néha meg próbálkozom ugyan, de mintha finom,s mégis kemény jéghártya volna a testemen; karcolom, egyre csak karcolom, sosem reped el. Úgy érzem magam, mint aki lesüllyedt egy tóba, lebegek a víz tükre alatt, élo, nyitott szemekkel.
abdhulbin Creative Commons License 2007.01.09 0 0 10
Körülbelül egy éve voltam nos. Volt egy kis lakásunk Budán, és boldogan éltem a feleségemmel. A szexszel soha nem volt semmilyen problémánk, úgy is mondhatnám jókat kúrtunk. Hetente 4,5-szer. Szerettem ot soha nem jutott eszembe hogy megcsaljam.Aztán egyszer csak azzal az ötlettel állt elo,hogy az anyja töltse nálunk az ünnepeket,hogy ne legyen egyedül. Tudni illik apósom az esküvönk elott két hónappal hagyta el az anyósom,egy fiatalabb no miatt. Így történt hogy december 18-án beállított két nagy csomaggal. Ezelott soha nem vettem szemügyre ot. Most hogy több idot töltöttünk együtt,volt idom szemügyre venni. 42 éves volt, és nagyon jól tartotta magát. A segge olyan kellemesen gömbölyu volt,combjai visszonylag izmosak. Cickói sem lógtak annyira mint más, már szült korosabb noknek.Igaz elég kicsi mellei voltak,de szerintem a pici cici nagyon izgató.Azonban attól hogy jobban megnéztem,még nem támadt semmilyen bunös gondolatom,egészen addig amíg...
Szilveszter elott 30-án történt valami. A feleségemmel együtt rakták fel a vízes ruhákat a szárítóra. A szárító elég magasan volt,csak egy székrol lehetett elérni. Az anyósom állt a széken,a feleségem meg adogatta a kezébe a ruhát hogy ne kelljen minden egyes darab után leszállnia a székrol. Én a tévé elott ültem mikor hallottam a feleségem hangját:
-Édesem! Gyere már segíts anyunak légyszíves! Én megyek addig odateszem az ebédet.Kedvetlenül döcögtem ki a furdobe. Anyósomon egy térdig éro kék szoknya, és egy póló volt.Akkor történt. Véletlen történt. Éppen a második ruhdarabért nyúltam,mikor lehajolva felpillantottam.Anyósom elég magasan állt,hogy pont belássak a szoknyája alá. Egy citromsárga áttetszo bugyi volt rajta. De a szenzáció az volt,hogy akármennyire is meresztettem a szemem, a puncijának szörzetét nem láttam. Na nem azért mertrossz a szemem. 42 éves létére leborotvált puncival állt ott feletem a széken. Hirtelen, mint egy varázsütésre nagyon kanos lettem. Nem volt még dolgom simára borotvált pinával. Ettol a pillanattól kezdve nem volt már közömbös számomra. A ruha sajnos hamar elfogyott a kosárból, de azért még egy jó párszor a szoknyája alá lestem. Aznap este alig tudtam elaludni. Feleségemmel is úgy szeretkeztem,hogy végig az anyósom, annak pompás popója,na meg a borotvált pinája járt eszemben.
Másnap szilveszter napja volt.Eldöntöttük hogy nem megyünk sehová, otthon a TV elott köszöntjük az új évet. Anyósomon egy nagyon mini fekete szoknya,és egy lenge sötétkék blúz volt. Mondanom sem kell a farkam kökeménnyé vált rögtön amint az anyós lábaira néztem. Egész este azokat a pillanatokat kerestem amikor benézhetek a lába közé. Persze Tv nézés közben folyt a borozgatás. Én nem nagyon mertem inni, mert nagyon fájt a gyomrom. Anyósom valamit észrevehetett, mert olyan pillantást vetett rám amit csak a hülye nem vesz észre. A lábait széjelebb nyitotta,így jobban tudtam közé nézni.Aznap este egy fehér csipkés bugyi volt rajta. Majd meg orültem olyan kanos voltam. Ekkor döntöttem el, hogy úgy megdugom egyszer,hogy másnap felkelni se fog bírni. De azt én se gondoltam,hogy vágyam ilyen hamar teljesül... Éjfél elott a két no már eléggé spicces állapotban volt,de inkább a feleségemen látszott az elfogyasztott bor hatása. Még fél óra volt hátra 12-ig amikor az anyósom kiment a fürdobe. Gondoltam pisil egyet (szívesenmegnéztem volna),de ahoz túl hamar visszajött. Meg is lepodtem,nem tudtam mire vélni a dolgot. Rá két percre már tudtam miért volt kint. Levette azt a pici bugyiját. Most már biztosan tudtam hogy hergel engem. A faszom ha lehet egyáltalán,not még egy kicsit. Majd fel robbant ahogy benéztem a lába közé, és szememimmel végigsimogattam a simma punciját. Eljött az éjfél,és a pezsgobontás után jöttek a puszik meg a jó kívánságok. A feleségem már alig bírt állni. Amikor az anyósom jött puszit adni egészen odasimult hozzám. Kocintottunk a pezsgovel, és o akkor a szabad kezével mint egy véletlen mozdulatként végigsimított a kemény faszomon. Már azon voltam hogy a feleségem szeme látára leteperem, és addig baszom, amig hang jön ki a torkán...
A feleségem már jocskán be volt rúgva,így észre sem vette,hogy az anyja már harmadszor kíván neki boldog új évet, a harmadik nagy pohár pezsgovel....
Én is vettem a lapot, és koccintottam a nejemmel, aki immár egy húzásra itta a teli pohár pezsgoket. Körülbelül öt percig bírta az iramot,majd eldölt az ágyon és agyúval sem lehetett volna felébreszteni. Ekkor anyósom megkért hogy kisérjem már be a szobájába mert o is meglehetosen szédül. Amikor beértünk a szobába én a villanyt akartam felkapcsolni, de o hirtelen odahúzott az ágyához és hanyatt lökött. Majd rámugrott, és borotvált,puha pináját a számhoz nyomta.Én egybol elkezdtem nyalni.A nedves pinájából folyt a számba a sok kéjlé. Aztán hirtelen megfordult "francia alakzatba". Kigombolt a nadrágom és lihegve kapta be. Eloször csak a makott nyalogatta ovatosan körbe,majd tövig a szájába engedte férfiasságom. Csak szívta,szívta miközben és sem tudtam betelni a forró lyukával. Nyalogattam a csiklóját,majd a nyelvem dugtam be a pinájába,miközben o lihegve nyöszörgött. Mielott elsülhettem volna kivette szájából a nagy faszom. Óvatosan elore mászott,farkam a pinája bejáratához igazította,majd lassan rácsúszott. Abban a pillanatban hatlmasat élveztünk mind a kette. A sikoltásást biztosan még a szomszédba is hallották,de szerencsére a feleségem aludt mint a bunda. Hajnalig még megdugtam minden pózban. Elorol,oldalról,meg hátulról is vagy háromszor. Azóta kurogatom rendszeresen,persze a feleségem tudta nélkül.
Picurpicike Creative Commons License 2007.01.08 0 0 9
Linkeket szeretnel ide vagy a torteneteket masoljuk ide????
Előzmény: manana (-)
Picurpicike Creative Commons License 2007.01.08 0 0 8
Nekem van, mert en is gyujtom! Ha gondolod! E-mail-om aktiv! Cserelhetunk!
Magyarul vannak, de office2000-word-ben!
Előzmény: Törölt nick (4)
dukee Creative Commons License 2007.01.08 0 0 7

tetszik, mehetne már megint a kiscsaj!:)

 

indiBp Creative Commons License 2007.01.05 0 0 6
Húh...ez nagyon tetszett:-)))
naaco Creative Commons License 2007.01.05 0 0 5

Sziasztok!

Volt már egy pár munkahelyi szex kalandom, de ezt ami karácsonykor történt meg kell írni.

Lent ünnepeltünk a műhelyben, nem volt egy jó nő se, csak öregek. (A jó csajok az iroda épületben ünnepeltek, közüllük már kaptam el egy kettőt.)

Egyszer csak jött az egyik titkárnő lánya (már ismertem régebbről, máskor is bejárt az anyjához, kb. 3-4 éve végezte a gimit).

Ő is el kezdett iszogatni, majd az interneten akart valamit megnézni. Mondtam neki jöjjön fel az én szobámba, ez egy kicsit messzebb van a többitől és teljesen egyedül vagyunk.

Már megmozdult a fantáziám amikor ment előttem a lépcsőn (na jó már hamarabb is) kis mini szoknyájában , magassarkú csizmájában, melle nem túl nagy , de nagyon bomba csaj.

Kérdeztem tőle miket szokott nézegetni a neten, sok mindent felsorolt és a szexet is megemlített. Na kaptam az alkalmon és a szexre tereltem a szót és megmutattam neki egy két szex videót (teljesen el volt ájulva Kelemen A. és Csizstu videója miatt). Gondolom felizgult, mert folyt belőle a szó és azt mesélte hogy a barátjával mindent kipróbálnak. Állítólag már jól mélytorkozik és már a seggét is megdugatta. Mondtam neki egy kis mélytorkos szopás nekem is jól esne, mert még csak kurvákkal tudtam kipróbálni. Erre Ő azt mondta megnézne egy igazi mélytorkos szopást hagy tanuljon. Mondtam neki , ha mindenki elment és Ő marad akkor rendelhetünk ehy kurvát akit jól torkon baszok. Belement, na a akit sikerült kiválasztani 19e kért érte, de nem mondtam neki hogy nézőnk is lesz. Kijött a kurva , meglepően jól nézett ki. Persze dupla pénzt akart kérni a néző miatt, végül is abba belement, hogy kapott még egy ötöst , de a kiscsaj csak a szopást nézhette meg, utána átment a másik szobába netezni.

A kurva nagyon jól szopott igazi mélytorkot mutatott (guminélkül is szopott volna de én nem akartam mert kurvát csak gumiban még szájba is), nagyon nem engedte magát szájba baszni, de tövig benyelte. Utánna átment a kiscsaj, és a kurva is neki vetkőzött, mondtam neki kicsit pózoljon , hogy újra felálljon. A melle kicsi volt , de a teste nagyon szuper, újra szopni kezdett. Az irodában csak szék és aztal van, másodjára már nem élveztem el olyan hamar , így mindenféle pozban jól megbasztam, sikítotozott is rendesen és állítólag elélvezett. Hátulról keféléskor jól szét húztam a seggét és a látvány segítségével én is elélveztem. Elment a kurva, átjött a kiscsaj, de akkor már egyértelműen azt akarta basszam meg jól. Az az igazság hogy ekkor már hazamentem volna én kefélés nélkül is. De mondtam neki pózoljon egy kicsit , vetkőzzön és masztizzon magának, megtette nekem is állni kezdett valamelyest a faszom (nem volt már kőkemény de állítólag sokkal nagyobb a barátjáénál így el volt tőle ájulva). Egy kicsit szopattam , mondtam neki mutasdd milyen mély torkot tanultál. Hát nem tudta úgy benyelni mint a kurva, de viszont nagyon szájba lehetett baszni. Meglepődtem amikor azt kérte ribancozzam, kurvázzam kefélés közben. Felraktam az asztalra kinyaltam, közben kissé a seggét is megujjaztam szó nélkül engedte, de egy idő után azt kérte a pináját ujjazzam , basszam. Levettem az asztalró és rádöntöttem "gyere megbaszlak hátulról Te kis ribanc" mondtam neki, nagyon tetszett neki.

Nem volt nagy puncija, de jó nedves így becsúszott a farkam és keményen basztam, melleit jól megmarkolásztam. A seggét is benyálaztam, gondoltam megpróbálom seggbedugni, de az nem jött össze, elöször engedni akarta, de aztán inkább azt kérte, basszam meg nagyon a pináját , közben kurvázzam, Ő közben a csiklóján masztizik úgy tud csak elélvezni. A kurva élvezése nem érdekelt, de ezt a kiscsajt mindenképpen kiakartam elégíteni. Bevertem neki újra a pinájába hátulról, nagyon keményen elkeztem baszni, a lábait simogattam közben, majd nagyobb terpeszbe tettem neki hogy mélyebre tudjam kefélni, és persze kis kurvámnak szólítotttam.

Amikor már majdnem elélvezett elvettem a kezét a csiklójáról és én köröztem rajta vadul, pár másodperc múlva hatalmasat élvezett. Kicsit hagytam pihegni majd megfordítottam és mondtam neki hogy most én élvezek. Tudta mi a dolga elkezdte verni a faszomat és szopni kezdett. Én már csak úgy tudtam elélvezni , hogy megfogtam a fejét és én magam basztam szájba. Már elég fáradt voltam én is amikor elélveztem, sok anyagot nem igen raktam a szájába, de megkértem egyszer majd még jöjjön föl amikor Ő lesz az első, és akkor nyelhet is rendesen.

Azt mondta rendben, sőt még azt is megígérte a seggét is bejáratja egy kicsit a barátjával.

Remélem hamarosan meglátogat.

Ker.Es.Ek Creative Commons License 2000.06.13 0 0 3
HUSZ = Hölgyek Urak SZex.
Tehát jó helyen jársz!

üdv:
Ker.Es.Ek

Előzmény: Master Szaki (2)
Master Szaki Creative Commons License 2000.06.13 0 0 2
Igus: Mi az a HUSz ? Érdekelne.
Előzmény: igus (1)
igus Creative Commons License 2000.06.13 0 0 1
Mégis, miféle történetekre gondolsz? Itt a HUSZ teli van "történetekkel".
Ha figyelmesen végigvizsgálod a topikcímeket találhatsz fantáziatörténeteket (nagyon változatos) vagy konkrét - a témáról szóló problémákat, ötleteket. Nézz körül jobban.
Előzmény: manana (-)
manana Creative Commons License 2000.06.12 0 0 topiknyitó
Valaki összeszedné hol vannak történetek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!