Keresés

Részletes keresés

Wégé Creative Commons License 2000.06.06 0 0 4
Az persze szomorú, hogy az öreg Misi 3 műszakban nyomja, de lehet, hogy ő akarta így. Szerintem meg lett volna a lehetősége, hogy valami vállalkozásba fogjon és ne gyárban melózzon. Az akkori csapatból szinte mindenkinek saját vállalkozása van. Horváth Zsoltinak butikja, Csicsainak vendéglője, Balogh az építőiparban nyomja, Vesztergom is vállalkozó. Szerintem ő is kikavarhatott volna magának valamit, csak Misi nem az a típus. Azt hiszem, neki ez a meló tökéletesen megfelel.
bala Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3
Sajna az a fránya pénz.Az öreg Iváncsik meg 3 műszakban nyomja az ipart az Audiban a TT gyártáson! Százszoros válogatott, világválagatott.....NO Comment
Előzmény: Wégé (2)
Wégé Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2
Hát annyiért meg is értem. Nagyon sajnálom, hogy Gergő elmegy, furcsa lesz, hogy egy Iváncsik nem az ETO-ban játszik, de hát a pénz nagy úr.

Ahogy olvasom Görbicz nagyszerű formában volt a junior EB selejtezőn. A letteknek 12 gólt dobott, Mehlmann meg 5-öt.

Előzmény: Cseszregi Balázs_d (1)
Cseszregi Balázs_d Creative Commons License 2000.06.02 0 0 1
Wégé
Az NS illetve Béla bácsi szerint az ózdi Ördög és Bialaszek. Egyikről sem őrzök túl sok emléket, pedig láttam már őket néhányszor. Szerintem egyik sem nagy spíler. De legalább rutinos. Végre a Sprot is megírta ahéten, hogy Iváncsik Gergő a Fotexhez megy. A családhoz közel álló forrásaim szerint 12 m + lakás. Egy évre
Wégé Creative Commons License 2000.06.02 0 0 0
Jó ötlet Balázs, hogy nyitottál egy önálló topicot az ETO KC-nek. Én is gondoltam már rá, de mivel már volt korábban egy hasonló (igaz szerencsétlenül Gardénia ETO-nak keresztelték át a Graboplast ETO-t) és abban nem volt nagy forgalom, gondoltam haggyuk az egészet.
Na de most egy igazi szakértő nyitott, így kötelességem, hogy itt is írjak.
Mai Kisalföldben Parmalat barátunk további férfi kézilabdások igazolását sejteti. Mit tudtok róluk??
Cseszregi Balázs_d Creative Commons License 2000.06.01 0 0 topiknyitó
Wégé és többi ETO szurkoló és nem ETO szurkoló társaim! Ha van véleményed, esetleg infód Győr és elsősorban az ETO kézilabdaéletéről, Osszd meg velünk!

Hű gyönyörű lett. Legalább mint egy újsághirdetés

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!