Keresés

Részletes keresés

bala Creative Commons License 2000.06.07 0 0 11
OK Ez nem vitatéma:)
DE a Misit ezért szerettük nem?:)
Előzmény: Wégé (10)
Wégé Creative Commons License 2000.06.07 0 0 10
Zsolti legfeljebb a hajlandóságot kapta a Katival, mert a butikokat nem (ez 101 % pontosan tudom). Gondolom nem fogunk összeveszni azon, hogy ki miért nem lett multimilliomos abból a csapatból. Amit meg a Misiről írtál a kisfröccs és a haverok viszonyáról abban teljesen igazad van. Azt hiszem itt van a kutya elásva.
bala Creative Commons License 2000.06.07 0 0 9
Egyetértek Gozoval, pont ezeket akartam én is leirni a volt ETO-sok vállalkozásairól.
Csicsai világéletében pincér/pultos volt( a rapid pályán kezdte)Deáki mielőtt gyúró lett volna,azelőtt mesekönyvekkel ügynökösködött.
A Zsolti ha jól tudom a felesége révén (hozományaként :) lett butikos.
Kajlával meg pont multkor beszélgettünk, ő is volt pultos (ott szivatták ahol tudták) meg még ezer minden.Most vállalkozna de mit és miből...:)
De az biztos hogy Misinek a kisfröccs meg a haverok többet jelentettek mint ha a vállalkozásba
kezdett volna.Jó társaság volt!
Előzmény: Wégé (7)
Wégé Creative Commons License 2000.06.07 0 0 8
Átigazolási hír: a román Costica Bucseszki Ózdról valószinüleg Győrbe szerződik. A 190 cm, 88 kg-s beállós 2 évre fog aláírni.

A junior EB selejtező legkiválóbb játékosának Görbicz Anitát választották. Szép volt Görbe!!!

Wégé Creative Commons License 2000.06.07 0 0 7
A Kajlát hagyjuk ki a dologból. Annak idején együtt kezdtünk el kézilabdázni ( egy suliba jártunk, csak ő fiatalabb /Ady/) nem hiszem, hogy alkalmas lenne vállalkozónak. Zsolti egyébként bérlő és nem tulajdonos, de az biztos hogy legtöbb üzleti szellemmel ő van (na meg szegény Tibi volt) megáldva.
Egyébként Zsolti a kispályás focicsapatunk kapusa (volt eddig de most egy balhéja volt a bíróval, akihez hozzávágta a labdát ezért eltiltották). Igaz, hogy kicsit offtopic a téma, de az üggyel kapcsolatban érdekesség, hogy Zsolt helyett a hátralévő két meccre leigazoltuk Gerháth Zolit, aki most csütörtökön már védeni fog.

Más: Mit szóltok az ISM leveléhez?? Részletek a Kézilabda 3.1-es topicban.

Gozo_d Creative Commons License 2000.06.06 0 0 6
Ja a Kajlát kifelejtettem.Most készül vállalkozni csak még nem tudja hogy mit és hogy miből:-)
Gozo_d Creative Commons License 2000.06.06 0 0 5
Egyedül Horváth Zsolt tulajdonos.Ja meg szegény Oross Tibi futott be üzleti téren de neki a vérében volt.
Csicsai pincér.Vesztergom "Főnök" Zoli meg tojásporügynök.Vura Józsi ugye edző.Tócsa is.
Kádár Sapka raktáros.A Deka meg gyúró.Szerintem ez nem a Misi és atöbbiek szégyene.Misi mint többszörös világválogatott az akkori pénzekből ennyit tudott össze hozni.Egyszerüen rossz időben játszottak.Most hülyére kereshetnék magukat.
Gozo
Wégé Creative Commons License 2000.06.06 0 0 4
Az persze szomorú, hogy az öreg Misi 3 műszakban nyomja, de lehet, hogy ő akarta így. Szerintem meg lett volna a lehetősége, hogy valami vállalkozásba fogjon és ne gyárban melózzon. Az akkori csapatból szinte mindenkinek saját vállalkozása van. Horváth Zsoltinak butikja, Csicsainak vendéglője, Balogh az építőiparban nyomja, Vesztergom is vállalkozó. Szerintem ő is kikavarhatott volna magának valamit, csak Misi nem az a típus. Azt hiszem, neki ez a meló tökéletesen megfelel.
bala Creative Commons License 2000.06.05 0 0 3
Sajna az a fránya pénz.Az öreg Iváncsik meg 3 műszakban nyomja az ipart az Audiban a TT gyártáson! Százszoros válogatott, világválagatott.....NO Comment
Előzmény: Wégé (2)
Wégé Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2
Hát annyiért meg is értem. Nagyon sajnálom, hogy Gergő elmegy, furcsa lesz, hogy egy Iváncsik nem az ETO-ban játszik, de hát a pénz nagy úr.

Ahogy olvasom Görbicz nagyszerű formában volt a junior EB selejtezőn. A letteknek 12 gólt dobott, Mehlmann meg 5-öt.

Előzmény: Cseszregi Balázs_d (1)
Cseszregi Balázs_d Creative Commons License 2000.06.02 0 0 1
Wégé
Az NS illetve Béla bácsi szerint az ózdi Ördög és Bialaszek. Egyikről sem őrzök túl sok emléket, pedig láttam már őket néhányszor. Szerintem egyik sem nagy spíler. De legalább rutinos. Végre a Sprot is megírta ahéten, hogy Iváncsik Gergő a Fotexhez megy. A családhoz közel álló forrásaim szerint 12 m + lakás. Egy évre
Wégé Creative Commons License 2000.06.02 0 0 0
Jó ötlet Balázs, hogy nyitottál egy önálló topicot az ETO KC-nek. Én is gondoltam már rá, de mivel már volt korábban egy hasonló (igaz szerencsétlenül Gardénia ETO-nak keresztelték át a Graboplast ETO-t) és abban nem volt nagy forgalom, gondoltam haggyuk az egészet.
Na de most egy igazi szakértő nyitott, így kötelességem, hogy itt is írjak.
Mai Kisalföldben Parmalat barátunk további férfi kézilabdások igazolását sejteti. Mit tudtok róluk??
Cseszregi Balázs_d Creative Commons License 2000.06.01 0 0 topiknyitó
Wégé és többi ETO szurkoló és nem ETO szurkoló társaim! Ha van véleményed, esetleg infód Győr és elsősorban az ETO kézilabdaéletéről, Osszd meg velünk!

Hű gyönyörű lett. Legalább mint egy újsághirdetés

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!