Keresés

Részletes keresés

vilni2347 Creative Commons License 4 napja 0 0 522740

Van nekünk videóelemzőnk is (de minek,ha csak a fióknak elemez,nincs szava)

A 2 legutóbb szögletből kapott gólunk egy-egy tanulmány

helyezkedni hibák és figyelmetlenség tömkelege

végig fut az ötösön a gólszerző,senki nem követi,néznek,mint a moziban

hátul sem mer elemezni az elemző

eddig volt kondi a 90. percben is támadni,rohamozni!?

Előzmény: sziszi-48 (522739)
sziszi-48 Creative Commons License 4 napja 0 2 522739

Ennek a csapatnak, így ahogyan kezdett ugyan úgy meg lehetett volna az esélye a nyerésre, és akár a feljutásra is alkalmasak lennének.

Otigbát kell kivenni a védelemből, Ő a kockázati tényező.

Ez részéről már a megállt fejlődésből, vagy a hozzáállásából fakad, nem tudom?

Legalább három nagy hibája volt.

Egyébként a szögletből kapott gólt, kicsit jobb helyezkedéssel meg lehetett volna előzni.

Jóska, nem a gólszerző előtt vette fel a pozícióját, hanem mögötte.

Pedig tudhatták, hogy az a legveszélyesebb ellenfél. (Amolyan Maradona típus)

A második félidőre voltak akik visszaestek játékban. 

A koncentrálást, az állandó mozgást (nem ész nélküli rohangálást) kell növelni.

Egyébként azok a Dél-amerikai játékosok technikailag is jól képzettek. Ebben felülmúltak bennünket.

Előzmény: apple22 (522732)
Törölt nick Creative Commons License 4 napja 0 1 522738

Amúgy nem volt ez rossz tegnap, csak az ellenfélnél a Carlito, Pablo, meg Che Guevara nevű játékosok egyénileg sokkal jobbak és képzettebbek voltak. Csak Józsi, meg a tavalyi Milán aki a szintjükön van, lenne.

Előzmény: Törölt nick (522736)
kristi Creative Commons License 4 napja -1 0 522737

A tegnapi meccsen látszott, hogy bár mezőnybe próbálunk jól játszani de a döntő pillanatokban sokat hibázunk! Az is látszott, hogy ha esetleg feljutnánk bizony szükségünk lenne majd ilyen légiósokra aki gyorsak labdabiztosak és látnak a pályán!

Ismét előjött a hibánk, hogy ha megszerezzük a vezetést akkor kissé bepánikolunk utána, elkezdünk kapkodni, magunkra húzzuk az ellenfelet...

A gólunkat az elején megtudja mondani valaki miért nem adták meg??

Az a baj hogy a másodosztályban nem nyílnak ki ennyire ellenünk és a bunkerfoci ellen sokszor csak szenvedünk.

Törölt nick Creative Commons License 4 napja -2 0 522736

Tóth Milantól kérdezném, hogy az M4-be 0-W20-as olajat tölt-e... 🤔

tex66 Creative Commons License 4 napja 0 0 522735

"Kicsit esetleges, kicsit kapkodó, látványosan akaró, de ész nélkül feleslegesen rohangáló csapat volt ma pályán." Lepete sorainal erdemes megallni. En Brazil sracokbol indulnek ki. A kontrasztott en is erzekeltem. Nem , nem tancoltattak a fulukon a lasztit. Hanem a donteseikben voltak turelmesek es nyugodtak , magabiztosak. Felneztek es kisakkoztak a legjobb helyzetben levo tarsukat. Az elso felidoben megleptuk oket. Viszont a szunetben helyretehette oket a mesteruk es golunk utan felebredtek. Tehat , a mentalitasban veszitettunk. Ezert , jott le Lepinek a, kapkodasba torkollo akarasunk a gorcsosseg. A donteshozatal  valasztja el a gyozelmet a veresegtol. 

vejling Creative Commons License 4 napja 0 1 522734

A vesztesek nyugalmával néztem meg felvételről a meccset. A ZTE-t mostanában sokszor láttam a TV-ben, én inkább azok véleményét erősíteném, akik szerint ennyit tudnak. A mérkőzés zömét végig védekezik, adott alkalommal meglódulnak és ha kell, csalják a focit.

Egy szakértőtől kérdezném, miért volt szabálytalan az első gólunk és később miért volt les a maximum egyvonal?

Ezzel a játékunkkal szerintem simán verhetnénk az nb2-es mezőnyt, viszont feljutás esetén legfeljebb nagyon pengeélen táncolva sikerülne elkerülni a kiesést.

Molnár Zsombor ma is megerősített abban, hogy ő a legjobb kapusunk.

Mindörökké VASAS!

tex66 Creative Commons License 4 napja 0 3 522733

Aki focizott az tudja , hogy a tudaskulonbseg az altalaban a vegefele kiutkozik. De, igy van ez minden sportban . Legyen az atletika , kosarlabda vagy okolvivas. Ahogy, fogy a levego  ugy jonnek a hibak es kererekedik felul a klasszis.

apple22 Creative Commons License 4 napja -2 0 522732

mert amatorok, az egesz klub ugy, ahogy van. 

csak legalabb akkor az Eros ne nyilatkozza azt, hogy meg akarjak nyerni a kupat, mondja azt, hogy nem kockaztatjuk a legerosebb csapatot, lesznek valtozasok a csapatban a kupara, mert a feljutas annyival elorebb valo, hogy ezert nehany alapember nem fog jatszani.

Előzmény: Hawkmoon269 (522670)
deme65 Creative Commons License 4 napja 0 2 522731

Ez a rovar vezette a Győr elleni 3-2-es meccset, akkor sok jót nem várhattunk tőle.

Előzmény: demircella (522724)
vasas11 Creative Commons License 4 napja 0 0 522730

Az első félidő abszolút rendben volt, kár azért két ostoba gólért, van egy olyan érzésem, hogy ez hazai pályán meglett volna, így bosszantó kiesni, olyan volt egy kicsit, mint a Honvéd meccs, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat...

AP1112 Creative Commons License 4 napja 0 0 522729

Magyar válogatott csatár

Előzmény: Hawkmoon269 (522728)
Hawkmoon269 Creative Commons License 4 napja 0 0 522728

Ugye kezdjük mindjárt az elején tanulatlan barátom!

Hol kérdésre a rag: -ban, -ben (ált. iskola 5.osztály)

Hova kérdésre a rag: -ba, -be (ált. iskola 5.osztály)

Nem értem a "kirohanásodat", a Kecskemét nem fog feljutni, így érthető, hogy egy játékos eligazol Kecskemétről, a Diósgyőrrel kapcsolatban sajnos nem vagyok naprakész és azt sem tudom, ki az a Lukács, de talán mindegy is...

Előzmény: AP1112 (522726)
Hawkmoon269 Creative Commons License 4 napja 0 0 522727

Az első félidőben mehettünk volna minden túlzás nélkül 2 góllal, nem gondolnám, hogy erőnléti probléma lett volna a 60.perctől...

Épen azon gondolkodtam, hogy a szpíker azt mondta, hogy szinte minden támadásunk veszélyes... Csodálkoztam, hogy ilyet mondott, de nyilván nem lehet könnyű egy magyar meccset közvetíteni, de amikor veszélyről beszélünk, akkor hétvégén éppen láttam a Porto_sporting meccset és miután a Porto megszerezte a vezetést, na onnantól kezdve addig alapvetően haloványaon játszó Sporting olyan 10 percet nyomott, hogy ott tényleg minden támadás gólveszélyes volt és aztán egyenlítettek is.

Előzmény: lepete (522722)
AP1112 Creative Commons License 4 napja -3 0 522726

Magyar Kupába hol vagytok, nem olvasom a 8 ba a Vasast 😃🤡.A besózott seggű  alibi Banó Szabó nehogy úgy járjon mint anno a Lukács. Diósgyőrrel.. Cserepad NB 2beeeeeeee ezzel párhuzamosan az NB1 Ben Kte ezüstérem +Európa Liga.

nikU Creative Commons License 4 napja 0 0 522725

Volt egy + momentuma. Igaz.

Előzmény: action_9 (522720)
demircella Creative Commons License 4 napja 0 0 522724

Mi a gondod?
A kezdőben egyetlen fiatalszabályos nem volt!

Csereként is csak Molnár Cs. szállt be.

A Radó/Horváth kettős mennyivel volt jobb mint a Barkóczi/Molnár Cs.?

Zimonyit mi a faxnak cserélte be?

Otigba a nyerő. Benne van az x-faktor!

Legjobban a kapus poszton állunk. Uram és Molnár Zs. mögött ott van Bánfalvi vagy Sági. Ott nem lesz gond,

Agyf@szt kapok ettől a kilátástalan hátul passzolgatástól. 

Nonszensz, amit Bogár művelt a végén. Két csere a 92. percben, 0 perc újabb hosszabbítás.

Miért nem előre játszunk? Miért kell mindig minden labdát hátra vinni?

Előzmény: Clark. (522715)
tex66 Creative Commons License 4 napja 0 0 522723

A zete valoban egy 90 perces kondicioju jo NB1-es csapat. Viszont , tolunk golt vettek el es kis szerencsevel nekunk is beakadhatott volna egy olyan szerencses gol ,mint a zetenek. Szokasomtol elteroen 100%-ban a csapat teljesitmenye mogott allok. Nb2re eleg a minoseg ,de meg nem vagyunk ketfelidos elsoosztalyu alakulat. A zete viszont a hosszu padjaval es a tehetsegeivel az ! Ez a merkozes also hangon is x-es volt! De, az egy golos vereseg az idei zete ellen sem szegyelendo teljesitmeny volt. Ilyen, tempo es minoseg hozza vissza a kozenseg hitet is .

lepete Creative Commons License 4 napja -4 1 522722

Kicsit esetleges, kicsit kapkodó, látványosan akaró, de ész nélkül feleslegesen rohangáló csapat volt ma pályán. Nem kétlem mindent megtettek, de ha ennyi ez, az nem sok. A ZTE egyenileg jobb és ez eredményben is megmutatkozott. Nagyjából 60 percig volt oxigén. 

Milán olyan gödörben van, hogy a napot sem látja onnan.

action_9 Creative Commons License 4 napja 0 1 522721

Teljesen vak, csak téged akar cinkelni 

Előzmény: taka63 (522719)
action_9 Creative Commons License 4 napja 0 2 522720

Azért Radó védekezését érdemes megnézni a kontránál. 

Előzmény: Hawkmoon269 (522706)
taka63 Creative Commons License 4 napja 0 1 522719

Otigba, Bandika annyira fiatal?

Molnár Zsombi meg vén? 

Ne kezdd mar megint......

Előzmény: Clark. (522715)
Hawkmoon269 Creative Commons License 4 napja 0 0 522718

Félreértettél, szerintem ez a Zte nagyjából ennyit tud, egyáltalán nem játszottak félgőzzel, a jól eltalált lövésük után visszaálltak és kontrázni próbáltak, amiből valóban rúghattak volna még egy-két gólt, de addig egyáltalán nem volt biztos a győzelmük...

Két dolgot emelnék ki és mind a kettő Otigba... az egyik, amikor a szöglet átszállt a hosszúra és ez a végtelenül buta játékos valamilyen oknál fogva a hosszúba be akarta fejelni, ahelyett, hogy befejeli középre és esetleg valaki befejeli, majd a másik esete, amikor szinte utolsó emberként cselezni próbál ez a technikailag suta játékos és majdnem gólt szereznek belőle...

Zimonyi becserélését egyáltalán nem értem, ahogy Németh becserélését sem, mert a széleken lehetett őket megbontani... A második második felére teljesen súlytalanak lettünk...

A fa*szom tele van azzal, hogy a kupát felkészülési meccsnek tekintjük...

Előzmény: Viniciusz Pál (522709)
tex66 Creative Commons License 4 napja 0 0 522717

Errol irtam regebben . Minket ,ha jok vagyunk akkor a birok internet el. A mai napon jobbak voltunk, sot (! ), de a szerencses ellenfelunk nyert. Minden jatekosunk dicseretes teljesitmenyt tett le a palyara. Volt futas , megkeruloscsel , sarkazasok ,gyonyoru hosszu paszok, kenyszeritok es keves erinteses passzjatek. A kupa tenyleg most nem a mi legfontosabb prioritasunk. Ezt a lelkesedest es jatekot hozzuk akkor ...... meglehet.

taka63 Creative Commons License 4 napja 0 3 522716

Ez nekünk kb a B+ csapatunk volt.

Egy jó Sztojkával, Bano-Szabóval, Baráthal ezeket a c kategóriás latin mikiegereket simán lehetne verni jövőre.

Azért 0:2-ről nem tudtak volna felállni! 

Kíváncsi vagyok hány meccsünkbe akarnak még belenyúlni a tisztelt sporik?

Clark. Creative Commons License 4 napja -6 0 522715

Nagymenő fiataljaink na??

Ma megkaptuk a választ, hiaba leszünk az nb2 első 3 hely valamelyikén az elsőosztályra gyengék lennénk, simán kiesnénk ezzel a kerettel!

rage Creative Commons License 4 napja 0 2 522714

Ha így játszanánk az nb2-es meccseken, egyikkel sem lenne sok gond.

Ma ezt jó volt nézni ( első 60 percet mindenképp )

Legnagyobb gondunk, hogy nem nagyon tudunk gólt lőni...

szabogi Creative Commons License 4 napja 0 0 522713

Gratuláció jár a mai teljesítményért. 9 emberrel is jobbak voltunk.

Otigba is nagyon jó volt, ma csak két (ön)gól passzt adott, kószönjúk

eddigi munkásságát, több kupameccs már nem lesz.

Ha Erős még továbbra is ragaszkodna hozzá, akkor sajnos arrivederci.

Molnár Zs. Rab, Ódor, Milán tetszett, ma megint nem a fiatalok miatt nem sikerült.

Vasárnap, és a továbbiakban ez, a jó teljesítmény ellenére, már nem fog beleférni.

11 emberrel ezt a meccset valószínűleg megnyertük volna, grat Erősnek a 

kitartásért, 9 emberrel mindig szebb a.győzelem, fogy a türelmem.

Legutolsó reményem, hogy ez "csak" egy kupameccs volt, de ezzel nagyon nem értek egyet.

Könnyedén továbbjuthattunk volna.

tib-bit Creative Commons License 4 napja 0 1 522712

Nincs miért szégyenkeznünk!

action_9 Creative Commons License 4 napja 0 0 522711

Ezt a buzi bíró! Van két csere a hosszabbításban, figyelmezteti a bedobót, h siessen, majd nem hosszabbított semmit.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!