Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Amúgy nem volt ez rossz tegnap, csak az ellenfélnél a Carlito, Pablo, meg Che Guevara nevű játékosok egyénileg sokkal jobbak és képzettebbek voltak. Csak Józsi, meg a tavalyi Milán aki a szintjükön van, lenne.
A tegnapi meccsen látszott, hogy bár mezőnybe próbálunk jól játszani de a döntő pillanatokban sokat hibázunk! Az is látszott, hogy ha esetleg feljutnánk bizony szükségünk lenne majd ilyen légiósokra aki gyorsak labdabiztosak és látnak a pályán!
Ismét előjött a hibánk, hogy ha megszerezzük a vezetést akkor kissé bepánikolunk utána, elkezdünk kapkodni, magunkra húzzuk az ellenfelet...
A gólunkat az elején megtudja mondani valaki miért nem adták meg??
Az a baj hogy a másodosztályban nem nyílnak ki ennyire ellenünk és a bunkerfoci ellen sokszor csak szenvedünk.
"Kicsit esetleges, kicsit kapkodó, látványosan akaró, de ész nélkül feleslegesen rohangáló csapat volt ma pályán." Lepete sorainal erdemes megallni. En Brazil sracokbol indulnek ki. A kontrasztott en is erzekeltem. Nem , nem tancoltattak a fulukon a lasztit. Hanem a donteseikben voltak turelmesek es nyugodtak , magabiztosak. Felneztek es kisakkoztak a legjobb helyzetben levo tarsukat. Az elso felidoben megleptuk oket. Viszont a szunetben helyretehette oket a mesteruk es golunk utan felebredtek. Tehat , a mentalitasban veszitettunk. Ezert , jott le Lepinek a, kapkodasba torkollo akarasunk a gorcsosseg. A donteshozatal valasztja el a gyozelmet a veresegtol.
A vesztesek nyugalmával néztem meg felvételről a meccset. A ZTE-t mostanában sokszor láttam a TV-ben, én inkább azok véleményét erősíteném, akik szerint ennyit tudnak. A mérkőzés zömét végig védekezik, adott alkalommal meglódulnak és ha kell, csalják a focit.
Egy szakértőtől kérdezném, miért volt szabálytalan az első gólunk és később miért volt les a maximum egyvonal?
Ezzel a játékunkkal szerintem simán verhetnénk az nb2-es mezőnyt, viszont feljutás esetén legfeljebb nagyon pengeélen táncolva sikerülne elkerülni a kiesést.
Molnár Zsombor ma is megerősített abban, hogy ő a legjobb kapusunk.
Aki focizott az tudja , hogy a tudaskulonbseg az altalaban a vegefele kiutkozik. De, igy van ez minden sportban . Legyen az atletika , kosarlabda vagy okolvivas. Ahogy, fogy a levego ugy jonnek a hibak es kererekedik felul a klasszis.
csak legalabb akkor az Eros ne nyilatkozza azt, hogy meg akarjak nyerni a kupat, mondja azt, hogy nem kockaztatjuk a legerosebb csapatot, lesznek valtozasok a csapatban a kupara, mert a feljutas annyival elorebb valo, hogy ezert nehany alapember nem fog jatszani.
Az első félidő abszolút rendben volt, kár azért két ostoba gólért, van egy olyan érzésem, hogy ez hazai pályán meglett volna, így bosszantó kiesni, olyan volt egy kicsit, mint a Honvéd meccs, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat...
Ugye kezdjük mindjárt az elején tanulatlan barátom!
Hol kérdésre a rag: -ban, -ben (ált. iskola 5.osztály)
Hova kérdésre a rag: -ba, -be (ált. iskola 5.osztály)
Nem értem a "kirohanásodat", a Kecskemét nem fog feljutni, így érthető, hogy egy játékos eligazol Kecskemétről, a Diósgyőrrel kapcsolatban sajnos nem vagyok naprakész és azt sem tudom, ki az a Lukács, de talán mindegy is...
Az első félidőben mehettünk volna minden túlzás nélkül 2 góllal, nem gondolnám, hogy erőnléti probléma lett volna a 60.perctől...
Épen azon gondolkodtam, hogy a szpíker azt mondta, hogy szinte minden támadásunk veszélyes... Csodálkoztam, hogy ilyet mondott, de nyilván nem lehet könnyű egy magyar meccset közvetíteni, de amikor veszélyről beszélünk, akkor hétvégén éppen láttam a Porto_sporting meccset és miután a Porto megszerezte a vezetést, na onnantól kezdve addig alapvetően haloványaon játszó Sporting olyan 10 percet nyomott, hogy ott tényleg minden támadás gólveszélyes volt és aztán egyenlítettek is.
Magyar Kupába hol vagytok, nem olvasom a 8 ba a Vasast 😃🤡.A besózott seggű alibi Banó Szabó nehogy úgy járjon mint anno a Lukács. Diósgyőrrel.. Cserepad NB 2beeeeeeee ezzel párhuzamosan az NB1 Ben Kte ezüstérem +Európa Liga.
A zete valoban egy 90 perces kondicioju jo NB1-es csapat. Viszont , tolunk golt vettek el es kis szerencsevel nekunk is beakadhatott volna egy olyan szerencses gol ,mint a zetenek. Szokasomtol elteroen 100%-ban a csapat teljesitmenye mogott allok. Nb2re eleg a minoseg ,de meg nem vagyunk ketfelidos elsoosztalyu alakulat. A zete viszont a hosszu padjaval es a tehetsegeivel az ! Ez a merkozes also hangon is x-es volt! De, az egy golos vereseg az idei zete ellen sem szegyelendo teljesitmeny volt. Ilyen, tempo es minoseg hozza vissza a kozenseg hitet is .
Kicsit esetleges, kicsit kapkodó, látványosan akaró, de ész nélkül feleslegesen rohangáló csapat volt ma pályán. Nem kétlem mindent megtettek, de ha ennyi ez, az nem sok. A ZTE egyenileg jobb és ez eredményben is megmutatkozott. Nagyjából 60 percig volt oxigén.
Milán olyan gödörben van, hogy a napot sem látja onnan.
Félreértettél, szerintem ez a Zte nagyjából ennyit tud, egyáltalán nem játszottak félgőzzel, a jól eltalált lövésük után visszaálltak és kontrázni próbáltak, amiből valóban rúghattak volna még egy-két gólt, de addig egyáltalán nem volt biztos a győzelmük...
Két dolgot emelnék ki és mind a kettő Otigba... az egyik, amikor a szöglet átszállt a hosszúra és ez a végtelenül buta játékos valamilyen oknál fogva a hosszúba be akarta fejelni, ahelyett, hogy befejeli középre és esetleg valaki befejeli, majd a másik esete, amikor szinte utolsó emberként cselezni próbál ez a technikailag suta játékos és majdnem gólt szereznek belőle...
Zimonyi becserélését egyáltalán nem értem, ahogy Németh becserélését sem, mert a széleken lehetett őket megbontani... A második második felére teljesen súlytalanak lettünk...
A fa*szom tele van azzal, hogy a kupát felkészülési meccsnek tekintjük...
Errol irtam regebben . Minket ,ha jok vagyunk akkor a birok internet el. A mai napon jobbak voltunk, sot (! ), de a szerencses ellenfelunk nyert. Minden jatekosunk dicseretes teljesitmenyt tett le a palyara. Volt futas , megkeruloscsel , sarkazasok ,gyonyoru hosszu paszok, kenyszeritok es keves erinteses passzjatek. A kupa tenyleg most nem a mi legfontosabb prioritasunk. Ezt a lelkesedest es jatekot hozzuk akkor ...... meglehet.