Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
A cserék után inkább az tűnt fel, hogy Urblik elkezdett focizni, addig a legnagyobb alibi volt, már a 30. percben lehoztam volna, elég furcsa ez így, hogy amíg Berecz és Radó fent volt, miért nem akart, utána meg miért igen. Persze Radónak passzolni, olyan mint kútba pénzt dobálni, teljesen haszontalan a srác, de attól még a többiekkel próbálkozhatott volna valamivel...
Nem tegnapota szinpatizallok Pinyove , amit irtam azt viszont adom. Joval energikusabb , intenzivebb ,tudatosabb jatekot szoktam meg a csapataitol. De, ha feljuttatja a csapatott egyertelmuen mennybe megy:)
Pinter alkalmatlan a csapat melle. Erre sajnos rakellett eszmelnem. Motivacios, taktikai , osszeallitasbeli problemak miatt. Kitudja , hogy mennyire tudott a csapat szellemi vezereve valni. Es milyen sebeket okozott az egyenekben volt es valos megjegyzeseievel.
Már harcolni sem tudunk. Igazi "mesteredző" kellett ehhez, hogy így leépüljön egy csapat! Vérzik a szívem, de az én életemben már nem lesz jó csapatunk.
Kritikán aluli, minden elképzelést nélkülöző alibizés! Minden idők leggyengébb VASAS csapata! Megélhetési kurvák! Csak a szégyent hozzánk ránk! Mikor veszitek le a VASAS mezt, és elhúzták a büdös picsába!
És nagymiklos te vagy a főkolompos, az össze hazugságoddal együtt, amit felénk kommunikáltál az évek során! Egy dologhoz értesz: lehúzni Csányit! De az is, ha hagyja ezt érdemli! És igen ebben ő is hibás, hogy még mindig nem küldött el! DE! Ha a VASAS lezüllesztése a cél, azt jól csináljátok!
Velünk, 40-60 éve meccsre járó VASAS drukkerekkel méltatlanul, nagyon elbántatok!