Juditka! Nem mondhatod komolyan!!!!!!!!! Kelenvölgyben lakom - legalábbis félig! Ha ezt előbb tudom...
Ki jön a Közgáz gólyabálra?
justinianus: a dal címe: Éhes és fázik. Ezen kívül lesz még a "Só és cukor" (a címadó dal) és az "Egy mindenkiért". Ezeket játszák már koncerteken. A többit sajnos én még nem ismerem.
Nem vesztem el, csak azért nem írtam, mert még nem sikerült nekem sem megtekinteni a cél-objektumot. Tudom-tudom, szégyen és gyalázat! De az a helyzet, hogy most költözködünk, eddig meg ment ez az iszonytató felújítás, de ígérem, hogy felkerekedek erre a "hosszú és kimeríto" útra. Nem szép dolog, hogy jól befutök itt mindenkit, aztán meg semmi:-(
Viszont: létezik egy olyan intézmény, hogy kelenvölgyi muvelodési ház. Ebben üzemel egy sörözo-pizzéria, amihez a közelmúltban volt szerencsém. Eme helynek vannak szép nagy termei, amik próbákhoz ideálisak. Na, ki próbált ott a nyár folyamán?
Bocs. Már számolni sem tudok. Sajnos két hétnél még több. De kezdhetjük "vágni a centit"!!! (Legalábbis remélem, hogy ezúttal nem tolódik tovább a megjelenés...) N.
fruh: sajnos egyik sem. A hírek szerint a lemez még készül...
Mindenki: irány a honlap! Fantasztikus az archívum! Szerintem mindannyian találunk benne izgalmas csemegét... És működik a slágerlista is. (Ha már írtam, akkor bocsika!)
Úgy látom, hogy magammal levelezek...
Az előbb jártam a honlapon.
Újdonságok:
működik a SLÁGERLISTA
kaposvári buli szilveszterkor lesz a Főtéren éjjel 11 órás kezdéssel és ingyenesen.
Legnagyobb örömömre, kivételesen jó hírekkel tudok szolgáni Nektek.
SOTE buli:
- 13-án, pénteken kb. éjfélkor kezdődik
- este 8-tól lehet bemenni, addig zártkörű
- jegyek elővételben 1200,-Ft-ért kaphatók a
Nagyvárad téren minden nap 9 és 16 óra között
Ennyi.
Gina, Zoli, Robi magánba várok Tőletek emilkét, ha jöttök!
Kedves 4RESK. Rossz hírem van. A 17 nap nem annyi, hanem ki tudja... Azt a hírt kaptam ma, hogy csak a Cipő szeretné, ha megjelenne a lemez október 23-ra...
Másik hír - döntsétek el, hogy jó vagy rossz - a SOTE gólyabálon a koncert nem este 10-kor, hanem éjfélkor kezdődik, de bővebb infot nem sikerült kiszednem a célszemélyből. Ha bármit tudok, jelentkezem.
És komolyan mondom, hogy nem direkt csinálom, hogy mindig rossz híreim vannak.
"Meg kell, hogy mondjam, nem kényeztettek, pedig itt a messzi idegenben jól esne néha egy kóbor levél emilke, vagy telefon.
A free-s címem él, és virul. Lehet rá írni."
na..., jóvanmáá na, holnap majd lökök 1 ímélt magánba. Puszi
Hűűűűűűűűűű de rééééég jááááártam errrrre.
Kifejezetten jól esett újraolvasni a híreket.
A SOTE buli oké, már elvonásom van itt a "Republic - városában". Főleg hogy a 6-ai koncert elmarad. :((( Pedig már úgy rá voltam készülve.
Aki jön 14 - én, azzal látjuk egymást, aki nem, az meg is érdemli.
Remélem nálatok nem zuhog az eső ...
Drága indiánok !!
Meg kell, hogy mondjam, nem kényeztettek, pedig itt a messzi idegenben jól esne néha egy kóbor levél emilke, vagy telefon.
A free-s címem él, és virul. Lehet rá írni.
Egyelore még nem vagyok annyira kimuvelodve e témában. Ugyanis az a helyzet, hogy a nevezett házat most éppen újítjuk fölfele, (nem vagyunk még ott folyamatosan) az ominózus üzlethelyiség pedig ki van adva. Személy szerint ritkán veszek ott valamit, legfejebb sörit meg kólát a dolgos embereknek. Tegnap egy csomót dumáltunk a szomszéd leányzóval és o avatott be a környék rejtelmeibe. Most a hétvége keretében tovább informálódok.