A gold jegy a kiemelt állójegy (30.000.-),. Úgy tudom, hogy 3 ezer jegy volt oda. A silver már hátrébb szól (22.500.-), a bronz pedig csak a kivetítő bámulására jó (15.000.-)
Nincs mit, ha valami gond lenne a letöltéssel forduljatok Annaus fórum társunkhoz. Ugyanis a data.hu néha rendetlenkedik és nem mindíg adja a link letöltést, azért is raktam csak most fel, mert én már tegnap délelőtt feltöltöttem, de nem akart működni a dolog, vagyis a megkapott link nem akart letöltődni nálam, de Annaus topic lakónk írta emailba hogy a data.hu szokott így hülyülni, szóval ha gond van forduljatok hozzá bizalommal és majd ő ellát beneteket tanácsokkal, ha minden igaz, ha még sem akkor tévedtem. Sok sikert a letöltésekhez :-)
Most már megkaptam, rossz címre küldted, meg aztán ha a nick nevemre rá klikkelsz ott az adatlapom, és ott is olvasható az e-mail címem. Már válaszoltam kétszer is a leveledre.
Na azért Madonnáért én nem ültem volna egy egész napot, mint a tesóm, és nem is nagyon vagyok bánatos azért, mert nem volt már gold jegy. Szerintem a gold annak jó aki Madonnát akarja látni közelrő. Én a show-ra vagyok kíváncsi inkább. Georgi koncertjén az volt jó, hogy őt nagyon sokszor láthattam így 1-2 méter távolságból. Viszont utána néztem a képeket és csak ámultam, hogy milyen szép lehetett ez a tribünről, egészben nézve.
Pedig én elküldtem neked a megadott email címre, amit ide írtál be a fórumra. Semmilyen visszaigazolást nem kaptam, hogy rossz helyre küldtem, vagy nincs ilyen címzett. Úgyhogy vagy késik, vagy valaki eltüntette, de akkor elküldöm mégegyszer.
Én megírtam neki, hogyan kell, azóta még nem kaptam visszajelzést. Remélem sikerül! A Madonnás kép szuper! Képzeljétek megyek a Madonna koncertre! Tesóm elment pénteken jegyet venni rá. Ott volt már 9-kor nyitásnál, a 13, volt és délután fél 3 korül kapott jegyet silver szektorba, ami a gold után van ugye. Hát Georgenál nem volt ilyen. Szépen elslattyogtam a stadionokhoz, aztán egy ember állt előttem a sorban. Na mindegy. Ott leszek ez a lényeg. Nem vagyok különösebben nagy Madonna rajongó (hiszen Georgi the best!), de azt hiszem ezt látnom kell. Jó hétvégét mindenkinek, remélem a vasárnapot már unplugged koncert nézegetésével fogom tölteni. :)
nagyon szívesen felrakom, ha tudnám hogyan! de nem bánom, megpróbálom, írjátok le hogyan tegyem fel a kettő közül a könnyebbikre a rapid meg a data vagy mi a szösz, mert egyiket sem ismerem. várom a tanácsokat és tippeket. címemre írhattok ide: legyenugy kukac citromail pont hu
a magyar google keresőbe beírod hogy dc++ és ott minden féle leírást megtalálsz róla. itt leírni elmagyarázni képtelenség, ahoz hogy megértsétek a működési elvét, a google barátunktól is lényeget találjátok csak meg. ahoz hogy valaki kipróbálja, annak azt tanácsolom forduljon olyan ismerőséhez aki ismeri ezt a témát, és ő akkor meg mutatja és elmagyarázza s talán akkor menni fog a dolog. kezdőknek bizony nagyon nehéz felfogni a dc++ működési elvét, nekem is az volt, kellet nekem is legalább egy jó félév mire belejöttem. de ez a megosztási portál már elég régi, kezd elavulni, mert most már a torrentezés jött divatba és azon keresztül is minden megtalálható és letölthető.
Szia! Itt vagyok ám én. Mindig olvaslak benneteket a gmail után gmfórum jön. :) Csak írni nincs mindig erőm. Köszönöm a kalapos képet, nagyon szexi! Látod, meg is jött a kedvem az íráshoz. :)
Ja, valamelyik nap olvastam, hogy kiírta valaki a Madonna koncertet. Akit esteleg érdekel (mert engem igen!) pénteken 10-től lehet jegyet venni rá, és tuti már aznap el fog fogyni az összes.
De kit érdekel Madonna itt a Georgi-ról szóló fórumban! :) Bocsi!
legyenugy zenehallgatást neked, és ne feledd: Listen without prejudice... ;)