Keresés

Részletes keresés

Tyke Creative Commons License 2003.07.21 0 0 353
Sajnos nem, mert Esztergomban leszek egész hétvégén... Mivel kecsegtettél volna?

Vendégkönyv már holnap lesz. Legalább is a Tar.hu-verzión. Ha hozzáférek a Webhely.hu-hoz, akkor ott is.

Tyke

Előzmény: clisHe (352)
clisHe Creative Commons License 2003.07.21 0 0 352
no lassan elkezdem letoltogetni...
aug 9-en ugye jossz Wigwamba? es mindenki mas erdeklodo jojjon...

Előzmény: Tyke (351)
Tyke Creative Commons License 2003.07.21 0 0 351
Na hali!

Most éppen az van, hogy fel kerültek a weboldalra az első audio anyagok, amelyekből több is lesz különböző csopoortosításokban, csak nem tudok autentikálni a szerverre, ahol azt tárolom. Van egy Béta verzió is a Tar.hu-n, ha valakit nagyon gyötörne a kiványcsiság, akkor odalátogathat!
Terveim közt szerepel egy offline-forum is az oldalon, ami tartalmazná ennek a forumnak az anyagát, és mindazt a plusz bejegyzést, amit a FenceBreaker weboldalon bejegyezve elküldtök nekem e-mailben. Vagy, ha egyszer hozzájutok a szerverhez és/vagy a rendszergazdákhoz, akkor talán élő vendégkönyv is üzemelhetne az oldalon. Ha valakinek netán adódna véleménye, az tartogassa egy kissé, esetleg itt nyugodtan megírhatja, majd be-copy-zom az oldalba, ha meglesz!
Különben hamarosan további felvételek is felkerülnek majd az oldalra!

Üdv!
TYke Mester

clisHe Creative Commons License 2003.06.17 0 0 350
ogg? olyan mint az mp3, csak amig ha hivatalosan akarsz mp3-ba tomoriteni, akkor vmikis jogdijat kellene neked fizetni, mig az ogg az egy szabadforraskodu tomoritesi eljaras... or something... :)
amugy meg vannak olyan wapos oldalak, amelyek megnyitjak a html-ben levo oldalakat...
:)
es nem er bantani az oldalunkat... egyelore meg mint sok minden a zenekarnal meg ez is csak vazlat, hogy legyen valami, es szepen lassan osszeulunk es megkrealjuk a nagyjbaoli design-ot... :) or something... :))
Előzmény: Tyke (349)
Tyke Creative Commons License 2003.06.17 0 0 349
Mondjuk a webszerkesztok biztosan afelé hajlanak, hogy 'fedezd fel az oldalam!'... bár a FLOP oldala nem túl bonyolult, a flash-t meg az elején átugorhatod.

Remélem, az én weboldalamt nem fogod túl bonyolultnak találni, bár kétségtelen, hogy a verinájsz-nál egyszerübbet nem igen sikerülne összehoznom. A wap oldalakat külön meg kell írni, az biztos. Valószínű, hogy az mp3 lesz a nyerő megoldás, de különben mi az az .ogg?

Előzmény: clisHe (348)
clisHe Creative Commons License 2003.06.17 0 0 348
biztos lehetsz benne, hoyg letoltom... es sztem vagy .mp3-ba, vagy .ogg-ba tedd fel... es nekem ez nem tetszik a flop-ban hogy ezernyi flash meg minden,es mire odakerul az ember, hogy az ertekes informacioig eljusson, addigra be is csukom mert elegem van a sok varakozasbol... egy zkr-i honlap sztem foleg a tajekoztatasrol szoljon. arrol, hogy ha barmilyen informaciora kivancsi vagyok az adott bandaval kapcsolatosan akkor ket klikkel meg tudjam a hivatalos honlapjukrol...
es persze mindig friss legyen... :)) es ha wapon tudok utannanezni, ott is meg tudjam latni, hogy mikor es hol is lesz nekik aznap a koncert mondjuk kisvardan, ami nincs benne a pestiestben, de en eppen arra jarok aznap..
szal en igy vagyok a zenekarok, es az o honlapjuk viszonyarol! vhol a pearl jam nalam az etalon... :))

meg azert itt nalunk nem csak az volt, hogy olcso penzert, hanem azert gyorsan mentek a doglok, nem volt sz*r*kodas... bementunk a dobossal a studioba, beallitottunk egy natur hangszint, amin nagyon jol lehet meg eq-val egyebb finom kis effektekkel jatszani, aztan az elso szamot 3. nekifutasra, a masik kettot elsore felnyomtuk takjelre, utanna meg a tobbi hangszer az mehetett otthon kis hazistudioban is...
:)

Előzmény: Tyke (347)
Tyke Creative Commons License 2003.06.17 0 0 347
Jó buli az ólcsó pénzért rögzítsünk 'demót' játék. Magam például ingyen csináltam a saját számokat, amikor még 'zenekar voltunk'.
Tudom, hogy nem érdekel senkit, de fent voltam a weboldalunkon és valahogy megint kedvet kaptam, hogy tovább szerkesszem. Fel kénne tenni a rögzített hangzóanyagokat, csak azt nem tudom, hogy milyen formátumban.

Aki ért az ilyen irányú webszerkesztéshez, az segítsen már, mer' miről van szó:

1. A wav file-ok brutálisan nagyon, de a háttérben letöltődnek, és minden külön aplikáció nélkül lejátszhatok.

2. Az mp3-ak már barátságosan rövidek, de elkerülném a 'Megnyitod, vagy letöltöd?' jellegű kérdéseket.

Bezzeg A FLOP-éknak flash-ük van, amihez hozzá bírtak szerkeszteni mp3-at. Az nem kérdezte, hogy akarod vagy senem. Lejátszotta... Kikérdezem én ezt a Mike-ot...

Szóval kedves ClisHe:
Rögzítettünk pár dallamot kazettás magnóra, 2 mikrofonnal, álsztereóban, aztán bedigitalizáltam, és elég élvezetes minőség. Mondjuk ez inkább az elektromos gitár, stb. felvételekre igaz. Az Unplugged-ok inkább poénosak, semmint minőségiek.
Ha elérhetők lesznek, feltétlenül szólok, hát személyedben lesz legalább 1 ember, akik belehallgat...

:o)

Előzmény: clisHe (346)
clisHe Creative Commons License 2003.06.13 0 0 346
es nem akarom fenyezni magunkat, de csak fel eves a banda, es 5penz volt a demo... :))
Előzmény: Tyke (344)
clisHe Creative Commons License 2003.06.13 0 0 345
hjaaa... kopp
ezek szerint pozitiv a kritika... :)
Előzmény: Tyke (344)
Tyke Creative Commons License 2003.06.13 0 0 344
Belehallgattam a verinájszba, amit belinkeltél...
Got it?
Előzmény: clisHe (343)
clisHe Creative Commons License 2003.06.13 0 0 343
ezt most nem ertem... nem hiaba vagyok szoke... :)
Előzmény: Tyke (342)
Tyke Creative Commons License 2003.06.13 0 0 342
Egy kis délutáni sziget feeling?! /verinájsz/
:o)
Előzmény: clisHe (341)
clisHe Creative Commons License 2003.06.13 0 0 341
mondjuk en bassgitaron nyomom... tehat alapbol kevesebb az effekt ami szoba johet... :) egy octavert hasznalok mondjuk, hogy a kedvenc magas fennhangok melle ott legyenek az oszinte mely szubbaszusok is, amiket hallani nem nagyon hallani, de a gyomorban erezni... :))
meg majd egy eq-n gondolkozom... az a grunge az meg csak kell nekem... :) max majd talalok, talalunk vmi szamot amibe jol johet egy kis torzitott basszusgitar... :))
no onreklam johet?? :))
mondjuk egy kis verinájsz -hoz mit szóltok? :))
Előzmény: Tyke (340)
Tyke Creative Commons License 2003.06.13 0 0 340
Arról a grunge torzítóról én is hallottam, illetve láttam is egyszer egy ilyet. Azt hiszem narancssárga szmínben pompázott, nem mintha ez lenne a legfontosabb, csak ez maradt meg bennem. Én nem vagyok egy pedál fenomén, igazából vettem rég egy wah pedált, azt sem tudom igazán használni, hogy olyan hangzást adjak vissza, amilyet szeretnék. Val'szeg én vagyok nagyon kezdő....
Például sokáig vadásztam tremoló effektre, ami állítólag beépített alapkellék volt sok ideig a hangládákban, csak valahogy most már jó pár éve nem ilyeneket gyártanak. Aztán összefutottam egy pedállal is végre az Eldorádóban, ahol egy szakavatott kolléga megmutatatta a hangzását, de meg sem közelítette pl. Rage Against The Machine hangzást (igen, lehet, itt minden zenekart említeni nyugodtan), aztán egy srác, aki - ha jól emlékszem - szintén az Eldorádóban dolgozott, átkerült egy másik kereskedelmi egységbe a Szépvölgyi út aljában a hévnél, és megmutatta, hogy is van a Rage-es tremoló effekt (tremoló cucc nélkül) pickupokkak, stb.

Sz'al röviden szólva nem minden pedál király, habár a neve az... AZért vedd meg, hátha bejön Neked. A Flanger és a torzító a kedvenceim közé tartozik.

Előzmény: clisHe (337)
clisHe Creative Commons License 2003.06.12 0 0 339
mindenhol... :))
Előzmény: sedia (338)
sedia Creative Commons License 2003.06.12 0 0 338
Héj gyu, Te itt? :)
Előzmény: clisHe (337)
clisHe Creative Commons License 2003.06.12 0 0 337
és a szó szoros értelmében se nem Rock, se Grunge(mi is az a Grunge?:) lattam a vintage-ben egy 'grunge' torzitot, meg fogom venni, tuti, ha lesz penzem... :) ) zenekart is ér itt reklámozni? :)) mondjuk játszunk Faith No More-t is... egy kis evidence-t... :)
szal?? :))

Tyke Creative Commons License 2003.06.12 0 0 336
Már megint 'kihalt sivatag'-osat játszunk?!

Akinek újdonság, akit érdekel, aki velem szeretne találkozni:

FLOP koncert, EP bemutató, Rocktogon, 2003.06.14

Tyke Creative Commons License 2003.06.05 0 0 335

Hát mostanság nem jártam erre, az biztos. De ez a hely már megért hullámvölgyet és emelkedőt is. A lényeg, hogy megvan, ha szükség van rá.

pl:

Ugye múltkor beszéltünk telefonon. Bár az a 'félrészeg' megjelölés enyhe túlzás egy sör után, mondjuk úgy, hogy érzelmes voltam. Arra is emlékszem, hogy azt is beszéltük, hogy - mivel nincs meg még az új mobilszámod - ezért hívtalak otthon, és ahhoz, hogy bármit meg is tudjunk szervezni, el fogod küldeni nekem a számodat. Erre mondjuk alkalmas lehet ez a forum is, vagy a forum adataim közt megjelölt e-mail cím is, de ez ügyben még nem történt előre lépés, viszont nálad a labda...

Akit érdekel, a FLOP-nak lesz egy EP bemutató koncertje kb. egy hét múlva. Ez ügyben a FLOP fórumon olvasható több info (majd én is átolvasom, mert ott sem jártam már rég).
Most is azt vallom, mint régen: miszerint a legműködőképesebb megoldás arra, hogy bárkivel, bármilyen (élő) kapcsolatot fentartsunk az az, ha van(nak) közös programok. Én ott leszek a FLOP ezen mérföldkő koncertjén, aki akar, csatlakozzon, csak előtte jelezze, hogy össze is találkozhassunk!

Egyéb program ötletek is jöhetnek. Például tervemben volt egy PeCsa kintről koncert hallgatás, mivel tegnap volt Iron Maiden, de a hétköznapra való tekintettel ez néha kivitelezhetetlen. Ellenben az említett FLOP val'szeg szombatra fog esni!

Üdvözlet mindenkinek!
Tyke bátyó
Előzmény: weiland (334)
weiland Creative Commons License 2003.06.02 0 0 334
Ez a fórum sajnos elsüllyed, ha nem teszünk valamit, Tyke cimbora!

Jó volt, hogy múltkor félrészeg állapotban rámcsörögtél, meglepődtem rendesen. Amúgy, mint ahogy azt a telefonban is elmondtam, olvastam a kis esszédet a honlapodon, egészen jó, talán még azok is megérthetik, akik nem ismernek. Mindenképpen tiszteletet érdemel, hogy ápolod még - még ha nem is oly nagy elánnal - a régi hagyományokat. Legalább te még gondolsz ezekre az időkre.

Na, csao!

Tyke Creative Commons License 2003.04.07 0 0 333
Nemtomka!

Ide várlak, ha megérkeznél, hogy info-t tudjunk cserélni! Az sms-t, amit küldtem, nem rég, ide irányított Téged, szóval, ha ezt olvasod, akkor már jó helyen jársz.

2 dolgot akartam mindjárt megemlíteni:

1. A weboldalamat áttettem a www.webhely.hu/rockbanda címre, az oldalt, amelyik a hajdan volt zenekarunknak állít emléket. A jelenlegi állapotában nem csak fényképek tekinthetők meg rajta, hanem vannak script feltöltési lehetőségek mindegyik zenekari tag részére, és egyet példaképp jómagam fel is töltöttem, hogy aki arra jár, legyen mit olvasnia.
  2. Megbeszélhetjük, hogy mikor futunk össze egy sörre, vagy egy koncert erejéig, stb...

Molly
Nem tudom, mi legyen ezzel az Iron Maidennel, azért ez megintcsak egy nagy szívás, hogy 13 ezer a koncert a Fesztivál miatt...
Viszont az is igaz, hogy kinn a füvön sokkal több minden hallható lesz, mint Outside the Népstadion, nem?

:o(

Moll Flanders Creative Commons License 2003.03.13 0 0 332
A ketteskében van az igazság, Embert még nem is ismertem amikor Kalapács a férjem lett (ennek pontos napját egyikünk sem tudja) virtuálisan, de őt legalább IRL is ismerem.

Kalapácsot csak nagykéssel lehet megsérteni, Ember pedig tudja azt a kíméletlen igazságot, hogy Kalapács megkérte a kezem anno :)))

Nincs ebből gond egy szál sem..... :)
Virtuálisan rettentő jó feleség vagyok :)))

A Raiffeisenes cím jó.

Pussz, Molly

Előzmény: Tyke (331)
Tyke Creative Commons License 2003.03.13 0 0 331
Molly! Én egy nagyon kis naív gyerek vagyok (mi más!?), és attól félek, hogy a Férjed - Kalapács most azt olvassa épp, hogy az 'Embered' aki nem ő, az egy másik. Persze több magyarázat is lehetséges:

1. Nem vagy monogám, esetleg Kalapács se, és ez így normális...
  2. Kalapács 'csak' virtuális férjed, emiatt nem tart igényt No.1. pozicióra...
  3. Valami titokzatosság folyik, esetleg most buktatlak le véletlenül...
  4. A helyzet 'temporary' (bár eléggé 'permanent' ideje áll fenn), és mégiscsak monogám vagy..

Nna mindegy, majd egyszer megértem, ha felnövök.

Ez a Raiffeisen-es e-amil jó még, mert akkor erre írok telefonszámot?

Pusszantás: Tyke

Előzmény: Moll Flanders (330)
Moll Flanders Creative Commons License 2003.03.11 0 0 330
Tudod kedves Tyke, Kalapács a férjem, de ő nem az Ember :D

Emberrel Győrben vagyok, még mindig jól. Valszeg már megszoktam volna a város is ha nem rohangáltam volna az elmúlt 1 hónapban Pestre. Maident összehozzuk, majd küldd el lécci a mobilszámod, mert már nekem nincs meg.

Előzmény: Tyke (329)
Tyke Creative Commons License 2003.03.11 0 0 329
Molly, én csak szép csendesen várom, hogy bemutatsz az ismerősödnek....
Moll Flanders Creative Commons License 2003.03.10 0 0 328
OFF

Az eddigi is jó, de tőled sem telik be a postaládám :(

Egy másik: szabadkomuves@mailbox.hu

Előzmény: Kalapács (327)
Kalapács Creative Commons License 2003.03.10 0 0 327
OFF

Aggyá' mán egy új emil-címet asszony!

Előzmény: Moll Flanders (325)
Tyke Creative Commons License 2003.03.10 0 0 326
felderülés....
naptár elő....
nyálazás (csak mérsékelten)...
lapozás (lapok repkednek)...
jún. 4. ... igen ....

IGEN! Rövid sajtótájékoztatót tartottam magammal, és egyhangúlag úgy döntöttem, hogy kijavítom, a 3 évvel ezelőtti bokrugró műveletben esett csorbát, és megkisérlek az IRON MAIDEN koncertre a főbejáraton keresztül bejutni.

MOLLY jövök!!!
Milyen Győrben, ott vagytok még? Van ott egy 'embered' (az 'embered') igaz? Én még mindig a 'Babámmal', itthon Bpesten. Mesélj, mi van veled?

Üdv: Tyke gyerek

Előzmény: Moll Flanders (325)
Moll Flanders Creative Commons License 2003.03.10 0 0 325
Tyke!!!!!!
Jún. 4-én Iron Maiden a Kisstadionban. Taláxunk végre ahogyan 3 éve nem? :)))))

Pussz, Molly

Tyke Creative Commons License 2003.03.05 0 0 324
Na mi ez a nagy pangás?! Senkinek semmilyen jó sztorija?!
Előzmény: Tyke (323)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!