Keresés

Részletes keresés

viccková Creative Commons License 2004.04.10 0 0 639
Vigyázz,lehet h.elválnak mielőtt még...
Előzmény: Ghanima (638)
Ghanima Creative Commons License 2004.04.10 0 0 638
Aszem, itt a tavaszi zsongás: egy fél pár fekete térdzoknimhoz a következQ mosás után visszatért a párja.
Összecsuktam öket egy kellemes, sötét kis fiókba... kérdés, hogy ikreik lesznek-e vagy egyke :-o Netán sok mosás után már meddöök?
Biovadász Creative Commons License 2004.04.09 0 0 637
hmm, mindíg is gyanús volt nekem a bebábozódás, úgy látszik ez történik, ha úgy hagyjuk sok időre...
Előzmény: Gillian (636)
Gillian Creative Commons License 2004.04.09 0 0 636
Pénztárcát ! Nylon vagy nylon/pamut térdfixekből ?
Hogyan ? Beolvasztják ? :)))

Előzmény: lord (635)
lord Creative Commons License 2004.04.09 0 0 635
A kreatívabb kiskereskedők nyúlják le őket folyamatosan, csak hogy pénztárcát csinálhassanak belőlük.

itt a kép: http://index.hu/cikkepek/0404/velvet/zokni.jpg

itt a leírás:
http://www.velvet.hu/test/menociki/

Gillian Creative Commons License 2004.03.30 0 0 634
Na, ez tegnapelőtt estig meg is volt ... de azóta ... JUJJ !!!
Előzmény: Ghanima (633)
Ghanima Creative Commons License 2004.03.30 0 0 633
Gillian, Gillian, inkább azon csodálkozz és örvendj, hogy eddig mi módon kerülhetted el a térdzoknik szabotázsát!
Előzmény: Gillian (632)
Gillian Creative Commons License 2004.03.30 0 0 632
Basszus, a térdfixek is beszálltak a játékba ... és rohadtul nem akarnak előkerülni :(((
liberálmensevik Creative Commons License 2004.03.17 0 0 631
Itt pedig egy kutatásról írnak, a Szuper Zokni kitenyésztéséről, amelyik sosem veszti el párját (mi tudjuk : ez utópia, de nem reálisabb, mint a medve bőrére elfogyasztott, ún. előpia) :
The Sock Chronicles, Episode 10

liberálmensevik Creative Commons License 2004.03.17 0 0 630
"i'm so poor i only own a half-pair of socks
" " " i have to wipe myself w/. rocks
" " " my bank is by the river
" " " i've had to hock my liver
" " " no woman will give me any time
" " " all i got's words that rhyme
" " " i owe five bucks to my fleas
" " " i can't afford new shift keys "

sasmadár73 Creative Commons License 2004.03.08 0 0 629
Húgom elvből csakis felemás zokniban jár évek óta. Igaz, amolyan művészféle...
Előzmény: zsbari (624)
Biovadász Creative Commons License 2004.03.07 0 0 628
Hát, ha a barátnőm ilyen módszereket alkalmazna, akkor én is múlt időben beszélnék már róla. :)

Kutyásmódszer:
Csak vigyázz, mert az ilyen komoly büntetések nem csak félelmet kelthetnek, hanem egy zokni-földalatti mozgalom kialakulásához vezethet. Először csak partizánakciók, aztán egy gyenge pillanatodban az elkeseredett lázadó zokni-hordák átveszik az uralmat.

Előzmény: Gillian (627)
Gillian Creative Commons License 2004.03.07 0 0 627
Van még szadistább.
A volt férjemet házasságunk elején úgy szoktattam le a rendetlenségről, hogy figyelmeztettem: amit szétszórt a lakásban, az a hétvégi takarításnál megy a szemétbe. És gyakran jártak így a fél pár zoknik is ...
Előzmény: Vissai (626)
Vissai Creative Commons License 2004.03.06 0 0 626
Kicsit szadista módszer. De ha az ész és szív módszerei nem válnak be, sajnos tényleg nem marad más megoldás.
Előzmény: Gillian (625)
Gillian Creative Commons License 2004.03.06 0 0 625
Zseniális ötlet, de én egyszerűbbet találtam.
Minden kósza zokó megy a kutyámnak - imádja apró cafatokra tépni őket :)
Előzmény: Jéggé dermedt enemies (574)
zsbari Creative Commons License 2004.02.12 0 0 624
helló!

sztem inkább azon kéne gondolkodni, hogy mit lehetne tenni a fél pár zoknik eltűnésén. nekem az az ötletem, hogy direkt elkéne őket szakítani egymástól, mindenki járjon felemás zokniban, így lehet feltámad bennük az újra egyesülési vágy, és létrejönnek a rendes pár zoknik... talán ebből a leckéből tanulnának...

Astra001 Creative Commons License 2004.02.11 0 0 623
Sziasztok félpár barátaim'

Elmondom a titkot.
A félpár zoknik általában már mosás elött tünnek el.Ennek oka a földalatti mozgalomban rejlik .
Szaddam emberei.Most még csak a gyüjtésnél tartanak, de hamarosan eljön a nap, amikor felszinre hozzák azt a hatalmas nylonzsákot, amiben évszázadok óta gyüjtik a mosatlan félpárzoknikat.
Ugye nem kell ecsetelnem ,milyen következményekkel jár, ha ezt a zsákot kinyitják!

Ezért a következ? módon tudunk velük kibabrálni:
Talán emlékeztek rá, hogy csinálták mamáink a kesztüvel.Ez ugy lehet megoldani, hogy a bugyi ill gatya tetszés szerinti likán átvezetjük a spagócát.Azért itt, mert itt zavar a legkevésbé.:-))
A két végét pedig hozzávarrjuk a zonki szárához.
Mosásnál tanácsos a spagócát beletuszkolni valamilyik zokniba, különben 20 pár zokni bogózását kezdhetjük meg.

Ennyi a titok, sohatöbbé eltünt félpár zokni.

Free

ÁcsNóra Creative Commons License 2004.02.11 0 0 622
A Zoknifaló Manó!!!!!
Be-benézegettem az írásokba - sajnos, az egészet nem volt időm végigolvasni, éppen a zoknimat keresem - de a Zoknifaló Manó az oka mindennek!
zengei1 Creative Commons License 2004.02.11 0 0 621
Kedves Maguk!

Az alábbiakkal szeretném hozzátenni
a magam szerény részét
a zoknik sokrétű problematikájának megfejtéséhez.
klikk ide!
[ Nosza, klikk a képre! ]

dussy Creative Commons License 2004.02.11 0 0 620
Az eltünő zoknik 1értelmű magyarázata a GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS!!!
Gondoljatok csak bele!!!
morticia addams Creative Commons License 2004.02.10 0 0 619
OFF

bocsi, régen jártam erre, nem scrolloztam le, így nem láttam a beírásod sem...:)

ON

Előzmény: szellem19 (609)
morticia addams Creative Commons License 2004.02.10 0 0 618
nos, felebarátaim, a probléma komolyságát jelzi, hogy már a TV2 is ebbôl a topikból gyárt magának műsorszámot...
Ghanima Creative Commons License 2004.02.10 0 0 617
Khm.... aszem' félreérthetö voltam: mosás nyomán/után nem tünnek el/szét/szerte/szana kettéfelé, ugyismint nem válnak fél párrá
Előzmény: Biovadász (616)
Biovadász Creative Commons License 2004.02.10 0 0 616
Ezt hogy érted? Fél méterre sem hajlandóak eltávolodni egymástól, ezért lépni sem tudsz bennük?
Előzmény: Ghanima (615)
Ghanima Creative Commons License 2004.02.10 0 0 615
Azt vettem észre, hogy a márkanévvel megbillogzott zoknijaim nem akarnak megválni egymástól! Ennek vajh' mi a magyarázata?
lord Creative Commons License 2004.02.05 0 0 614
Andrassew Wanda vizója a mosógép mögött kacagóról. http://andrassew.uw.hu/wanda/kepek/wanda-kep-0301.jpg
Előzmény: lord (613)
lord Creative Commons License 2004.01.26 0 0 613
egy régi értelmezés
http://www.biancolo.com/myImages/plaidSmock/moses.jpg
viccková Creative Commons License 2004.01.23 0 0 612
Hát én nem t'om.Mióta az agyamat tudom nekem eltűnnek a félzokniim.Kiskoromban az anyukámat okoltam érte.Most viszont én mosok,és a családban mindenkinek tűnnek el zoknijai.Talán bele kellene nyugodni,közömbös arccal tudomásul venni-az élet velejárója.Lehet h.csak ez lehet a megoldás.
Előzmény: Vének Tanácsa TM (611)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2004.01.22 0 0 611
Á, egy mérnök nem csinál nyarat - akarom mondani zokniprobléma-mentesítést. Amíg egyedül éltem, tűntek a zoknik. Amióta összeköltöztem egy szintén mérnökkel, nem tűnnek! Pedig kétszer annyi zoknit mosunk. Sokat töprengtem a problémán, lehet, hogy köze van hozzá a másik mosógépnek, a ház alatti rejtett vízfolyásoknak, az elektro-szmognak is. Vagy ezek összetett hatásának?
Előzmény: Vissai (610)
Vissai Creative Commons License 2004.01.21 0 0 610
off

Akár jó is lenne. Csak némi pontosítás kellene: miféle internetkávézó? :)

on

Hölgyeim és uraim,

Tapasztalt, gyermekkel rendelkező ismerősöm (nő) két szép kerek szemmel nézett rám, mikor ecseteltem neki a zoknibajokat. Azt állította (állította), neki ilyen problémája nincs - mosás előtt összegöngyöli a zoknikat és kész.

A döbbenettől szavam szakadt.

(Szerintem el is hitte, amit mondott - vagy az agykontroll egy új, eddig nem tapasztaltan erős formájával van dolgunk, vagy csak arról van szó, hogy mérnök az istenadta.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!