Namármost. Nem nagyon tudom, hogy te mennyire vagy járatos a fizikában, de minden esetre volt egy német fickó, hülye haja volt és mostanában kinyújtott nyelvvel ábrázolják pólókon és tolltartókon. A pasit Einsteinnek hívták, és volt néhány ötlete, amiket sikerült is bebizonyítania (persze nem mindet). Ezek közül volt egy, amely úgy szólt, hogy az időutazás nem lehetséges. Hogy miért nem, abba most nem mennék bele. A dolognak azonban az a lényege, hogy lehet az UFO - k (mármint az idegen intelligenciák) technikája bármilyen fejlett, a fizikának vannak bizonyos törvényei. És ameddig az ellenkezőjét nem bizonyítják, addig nem vagyok hajlandó elfogadni egy elméletet, mely nem csak hogy egy elméleti lehetetlenségre épül, de a legtöbb része puszta spekuláció.
Ne érts félre, nem hozzád beszéltem. Csupán a dolognak ezt a részét igyekeztem valahogy megvilágítani!
Csak azért szólok hozzá, hogy a te gondolkodásod nagyon is reálos látás, vagyis valóságos, s maga látok is meg, meg gondolkodom, tehát vagyok? Maga Micuska 9 élete, most közttünk vannak olyanok, mint én, akikbe felébredt az az ember, aki ami nem lehet igaz, holott bennetek is ott van? Az érdekes, mindig le akartam jönni erre a szintre, mert mondom, felébredt bennem egy másik ember, aki most jobban emlékszik arra, mint erre, mert ha a testem számit: ettem ittem s végtermékeztem, mert ennél többet, mit tudsz tenni a testeddel? ( tesztikollal esetleg, meghosszabitod a lingádat?)
Na elibém lett adva, vagy le, vagy fel, mert itt maradni, ami nincs, mert mindenkibe van legalább ha nem több, egy exxxtra valami, nos én vissza jöttem, hogy ezt cselkedhessem, de ezt csak együtt lehet, hogy ha képen vágnak baloldalrul, tartsd oda a jobbodat, de az öklödet?
Fekete szénpor, most a másik énnem, van ez a szegén állat, birka, meg most a másik, az ember, de az már hallhatattlan, ami be van vonva szénporral, na csak ilyen egyszerü magyarral, amit te is beszéltél, talán az 5 éves kisgyerek is megérti, hogy ő nemcsak ennyi, hanem mennyi?
érdekes téma, szerintem fele fantázia, fele, valóság alapú.. bár tény, h ezer éve, még a repülés is fantázi volt, jah és a Föld is volt lapos.. :)
én nem ufok-ról beszélnék, mert ugye az csak egy jármű.. inkább földönkívüli életformáról. ez már bevan bizonyítva, létezik, nem egyből a kicsi szürkékre kell gondolni.. több idegen égitesten, égitest jegében, mint pl üstökös.. (jégből áll nagyrészt a többség) fedeztek már fel, kezdetleges életformát, baktériumok formájában, mi is így keztük az életünket...
bár az is tény, hogy az eddigi tudományt figyelembe véve, annak az esélye, h a földön kalakult ilyen szinten az élet, vajmi kevés, kb annyi esély van rá, mint egy dobozba beleszórni egy svájci óra alkatrészeit, majd megrázni a dobozt úgy, h az óra "összeáll" ráadásul működöképesre.
ezek mellett, azt is figyelembe kell venni, h mi szén alapú életet élünk, de lehet, h van más alapú is, esetleg olyan, amit elsem tudunk képzelni..
.. van egy érdekes teória a humanoidokról, kicsi szürkékről.. és az ufo-król, mégpedig a magyarázatuk az időutazás. a kis szürkék mi emberek vagyunk a messzi jövőből, csak az evolució így megváltoztatott minket.. van benne valami, nagyobb agykapacitás, fizikálisan gyengébb szervezet, (minek izom, mikor ott a technika) :) +ez magyarázatot ad arra, hogy az ufo- járű miért tud hirtelen "itt" lenni, aztán eltűnni.. mert nem csak térben, hanem időben is mozog.. vélemény?
Általában egy galaxis 200 MILLIÁRD ! csillagból áll, és kb 100 Milliárd galaxis van! (a sötét anyagrol nem is beszélve) Akkor mindjárt látjuk, hogy ilyen nagy számoknál, már nagyon nagy a valószínûsége, hogy máshol is lehet élet. Hoppá, bocsi véletlen volt!
Meg lehet hogy az elmúlt 10 év alatt átcsempészték egy ismeretlen bázisra azokat a dolgokat amikről nem szerezhet tudomást a közvélemény.
Bár nincs sok esély rá mert ahogy fény derült az 51-es körzet létezésére (1994,1995 körül) egyből lerohanták az örült, ufohajhász emberek és azóta is megfigyelés alatt áll.
Fura, hogy az alabb (a kepek alatt) megadott 3 link egyike sem el mar! Nagyon magas ezeknek a kinkeknek a "halalozasi rataja"...
En egyszer elautoztam az Area 51 keritese mellett, Nevadaban, Las Vegaltol Beatty-ig (Death Valley bejarata). Egy autout vezet a drotkerites mellett, tobb mint 100 merfoldon at Las Vegasbol Reno iranyaba. Teljesen kihalt sivatagi hegyes/dombos videk, az utmenti fura szinu (voros, barna, fekete) sziklas hegyek miatt nem lehet belatni az Area 51-es teruletre sehol sem. Gyakori tablak jelzik hogy a terulet szigoruan orzott katonai bazis, belepni tilos, stb. Nem kifejezetten bizalomgerjeszto a kornyek. Csak rendorautokkal meg par utazoval talalkoztam,
neha katonai repulok huznak el arrafele. Szinte sehol sincs pihenohely vagy telefon az autout mellett, bar tobbszaz km hosszan sivatagon at visz az ut.
nemigaz, multkor láttam a stargate atlantis-ban hogy vannak a wraithek, ők már idegeneknek számítanak, vagy nem? :) most rákeresek a gugliban pár ufós oldalra, mert felkeltettétek a kíváncsiságomat!
egy modern vallás, amivel el lehet adni az ufó magazint, meg a többi káros ökörséget.
ez az egész ezotériabiznisz addig volt szórakoztató, amíg megjelent Gyurcsók és végstádiumos rákosokkal ordítozott a tévéképernyőn, emelt dijas hívásokra válaszolva.
Az ilyen egymást mentő és gerjesztő bizonyíték nélküli ideák károsak. Hitért cserébe pénzt. Hát az ufomagazinon én a hasamat fogtam néha, amikor az a sok jól értesült agymenéses a galaxisban dúló harcokról írt részletes helyszín, fegyverzet és konfliktusismertetéssel.
és azért is káros, mert lehet, hogy van olyan, kevésbé radikális dolog a new age, meg ezotéria marhaságok között, ami esetleg tényleg jó szándékú és segítőkész és az ilyenek hírét és bázisát rontja az area51, meg a többi idióta ufóváró bizonyíték.
Szerintetek az U.S.A. - nak mennyi pénzt hoz az U.F.O. - turizmus?
Mert szerintem sokat.Az Area 51 vagy Roswell inkább csak legendaként fogható fel.Ma már csak egyfajta "áltitkok" a kíváncsi közvélemény titokéhségének kielégítésére.Engem ezek kevésbé érdekelnek, pont ezért, mert ma már az egész történet megkérdőjelezhető.Főként, hogy az egészet kiárusítják bögrék meg baseball sapka reklámjaként.
Az Area 51 - el,hogy ma mi a helyzet csak azok tudhatják akik a kerítésen belül vannak.Szerintem ott már csak tényleg a látszatot akarják kelteni és közben meg máshol......(erről majd máskor)
A Roswell - i eseményeknek lehet valóságalapjuk még mai szemmel nézve is.Főként mert személyes tapasztalatokból vizsgálva is történhetett(történt is és nemcsak arrafelé!) hasonló eset.
Mindenesetre egy talán biztosnak látszik:Ma nagyobb a titkolódzás e témák körül, mint valaha is, márpedig ennek nyomós oka lehet(az eddigi szivárogtatós források is mintha blokkolva volnának, helyettük hallgatás, vagy tudatos félrevezetés maradt).
Ha van ötlete valakinek, hogy miért van így az írjon!
Mr. Kémiának más dolga sincs, mint beleugatni a többi ember eszmecseréjébe. Ezen kívül mért baj, hogy nekünk megadatott a fantázia képessége, esetleg a logikus gondolkodás? Mért zavar, hogy eljátszunk egy-két gondolattal? Esetleg ténnyel?
Nahát, az ember végigolvas egy ilyen topikot unalmában, és kincsesbányára akad.
Mármint a hülyeség terén.
Ez verte itt a biztosítékot:
;itt van a TEFLON ,mint új felületi anyag témája.
Ez se földi erdetü fémkombináció,ötvözet.
:))))
A teflon kérlek poli-tetrafluoro-etilén. (C2F4)n
Tehát sem nem fémkombináció, sem nem ötvözet, hanem szerves anyag. :)) És nagyonis földi eredetű. :)
Na, ennyit az ufógarázsról. :)
Ez egy kibaszott faszság, ufók nem léteznek, meg az area51 se. Eccer el kéne oda menni és lefényképezni, hogy mi van ott és inkább azt kirakni a netre. Állítom hogy nem lenne ott több néhéy lepusztult épületnél meg texaszi paraszotok istállóinál.
Az egyik X-akta reszben volt egy kisgyerek aki nezte a tv-ben es valami 0-1 t irogatott , mikor a mulder felment a lepcson altta , hogy az a sok 0-1 , egy kepet alkot ...