Keresés

Részletes keresés

Alfrédi Creative Commons License 2007.09.13 0 0 155
De Mriya! Az egyik kép egyszerűen csak egy kacsa!
Előzmény: Törölt nick (149)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.13 0 0 154
Tyű, a mindenit! Hogy Neked mennyi bourdaloues-d van! :))))
De nekem is van egy! Láttad? :))
A Tieid mekkorák lehetnek? - Mert az enyémbe csak 175 ml fér, amikor annyi van benne, mint a képen.
Nem láttál az aljukon valami ml értéket megadva?
Mert ha azok is olyan kicsik, mint az enyém, akkor bizony nem férhetett bele minden, és a templomban 1-2 alkalommal a pisilést megszakítva, közben ki kellett, hogy öntsék. Hova? - Hát a ... földre.
De honnan tudták, hogy már éppen megtelt? - Nézték????

Köszi a képeket!

Szia Mriya!
Előzmény: Törölt nick (148)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.13 0 0 153
Voila, sikerült! A képen az én bourdaloues-m van. :))
Előzmény: Alfrédi (152)


Alfrédi Creative Commons License 2007.09.13 0 0 152
Szia Elvike!

Láttam milyen sokat irtál, és nagyon megörültem neki.
Holnap igyekszem válaszolni, de nagyon. :))))
Előzmény: Elvie (151)
Elvie Creative Commons License 2007.09.12 0 0 151

Szia Alfrédi!!

 

Sajnos a te képed nem jelent meg, de erről a többiről most már sejtem hogy nézhetett ki. Hát, elég nehéz lehetett tárolni! Tényleg az lehetett, hogy otthagyták, viszont akkor igencsak fogyóeszköz volt az abban a korban. A szószkiöntő-gyártók kaszáltak akkoriban. :)

 

Pont pár napja gondoltam arra, hogy le kéne mérni, de annyira undorodom tőle! Meg mibe rakjam bele? Azt az edényt  többet nem használnám! Arra gondoltam, hogy a mosóporokban szokott lenni mérőpohár, összegyűjtök párat, és azokba. De az meg olyan macerás, ha tele van, el kell állítani, aztán újra, aztán még számolgatni is... :))) Jó, egyszer tényleg lemérem. De szerintem nem mindig pontos, mert van hogy nagyon kell pisilnem, és csak kevés jön, és van hogy nagyon sok. Honnan tudom, hogy most sok fog-e jönni? Az érzés ugyanaz! Azon gondolkodom, hogy mivel lehet ez kapcsolatban. Tessék egy feladvány neked: Mi nyomja a hólyagot? A méh? És akkor ez lehet kapcsolatban a ciklusunkkal? Úgy gondolom, hogy minden nap változik a méh alakja, mert mindennap történik vele valami. Lehet hogy mocorog, és máshogy nyomja a hólyagot? Segíts ebben! :)

 

Ez attól is függött, hogy mennyit ittam az úton. És hogy mit. Hazafelé már Pesten a taxiban már nagyon kellett, mert mikor beértünk Magyarországra, akkor nyugodtan elkezdtem inni (mert tőled tudom, hogy egészséges :)))) és tudtam, hogy mindjárt otthon leszünk. Csak bekerültünk egy dugóba, úgyhogy így jártam. De kibírtam! Odafelé még nem kellett igazán.

 

Ez jó ötlet! Szerintem is lenne érdeklődés. De szerintem inkább a dohányosokkal van van "baj" nem? Én mindig leszálltam kinyújtóztatni a tagjaimat, és egy kis friss levegőt szívni, de hamar rájöttem, hogy jóóól el kell távolodni a busztól, ha levegőt akarok venni :€  :)  De az is jó, ha beteszel a buszba egy wc-t! Nálunk nem mondták, hogy van wc, én itthon tudtam meg, hogy kötelező! :)

 

:)  Hát nem sok jelentkező lenne erre rajtad kívül! :) A 12 óra még oké, de a 24-et nem vállalnám be! Az igaz, hogy sokáig tudom tartani, de egyáltalán nem élvezem, sőt, nagyon tudok szenvedni!!!

 

Jó, még egyszer elnézést kérek, de én kifejezetten a topic címe miatt kezdtem ide beírni! Ha az lett volna a címe, hogy "pisilési szokások" vagy pl "meddig bírod", akkor simán átsiklok rajta, mert annyira nem érdekel. Csak sértette az önérzetemet, meg úgy gondoltam, hogy hallgattassék meg a másik fél is. De örülök, hogy így történt, mert megismerhettelek! :-)

 

Ez furcsa, mert a kisfiúk szerintem még pisilnek. Kb mondjuk 13 (na jó legyen 10) éves kortól kezdenek  máshogy vizelni (tetszés szerint). :)  Azt igaz, hogy a pisilés lányos szó. :)

 

Ez jó! :) Tényleg, eleinte semmit se lehet érezni, csak később. A sör az más. Tegnap megittam egy liternél kicsit több sört, és azalatt háromszor voltam wc-n, és nem is keveset pisiltem. Azt mondják a sör vesetisztító. Hát, elhiszem! :)  Próbáld ki, hogy csak egy pohár bort iszol! Vagy csak 1 decit! Attól még nem lesz mámor, de hátha segít! :)

 

Hmm, jó kérdések.

 

Alvás: Nekem jó tapasztalataim vannak, nem szoktam felébredni arra, hogy pisilnem kell, így szerencsére simán végigalszom az éjszakákat. Reggel majdnem mindig kell, de ez azért is lehet, mert fogmosás után megiszok legalább egy pohár vizet. A fogkrémtől megszomjazok. A férjem szokta mondani, hogy egész nap nem iszom annyit mint akkor. :)))  Még annyit, hogy lehet, hogy alvás közben lassabb a kiválasztás, mivel hogy minden lassabb, legalábbis takarékon van.

 

Félelem:  Ez jó kérdés, ezen már sokat gondolkodtam. Sokszor hallottam már, hogy majd' bepisiltem, úgy megijedtem. Én ha megijedek, inkább összeszorítom, tehát nálam ez nem érvényes. Viszont most a félelemről kérdeztél. Abban már lehet valami, csak nem tudom miért. Most megpróbáltam elképzelni, hogy félek :) és tényleg, mintha nyomást éreztem volna a hólyagomban. A szívemtől indult egy görcsös rángás(szerű) és nyomást gyakorolt lent is. De fura!

 

Szex: Hát erről csak az jut eszembe, hogy néha meg kell szakítani, mert hát nyomja "valami" a hólyagot. :) Akkor én nem tudom élvezni, tehát irány a wc, kis mosakodás, és lehet folytatni. De hogy a kiválasztás sebességére hat-e, azt nem tudom! 

 

Megint jót elmélkedtem, köszönöm!  És akkor majd segíts megfejteni a kérdést!

 

Szia!!

 

Előzmény: Alfrédi (146)
oldman2 Creative Commons License 2007.09.12 0 0 150
 Szépek ezek a szószkiöntők... Nálunk is van hasonló, ezüstből. :-)
Előzmény: Törölt nick (148)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.12 0 0 147
Mriya!

Aranyos, hogy itt is megmutatod az új topicot, amit Te nyitottál. Szerintem büszke lehetsz rá. :)))))))))))))))
Előzmény: Törölt nick (144)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.12 0 0 146
Folyt:

A kép remélem később megjelenik majd.

- Jó, tudom, hogy Te visszatartottad volna, de nem mindenki olyan szerencsés, hogy ilyen kapacitású hólyaggal áldotta meg a sors, hogy pl könnyen kibírjon 12 órát a buszon. (Tényleg meg tudjuk még valaha, hogy a sors Téged mekkora hólyaggal is áldott meg? Igazán megmérhetnéd egyszer az életben :)))

Tényleg, a 12 órát a buszon, azt simán kibírtad, vagy azért már kellett kicsit tartogatni a vége felé? Vagy még nem is kellett igazán, és még tovább is bírtad volna?? :)

A buszutazásnál nagyon sok ember ezt a 3-4 óránkénti megállást is túl ritkának találja és örülne, ha 1-2 óránként lenne inkább a megállás. Te is hallottál már olyat, hogy valaki csak azért nem megy busszal külföldre, mert ritkán áll meg a busz.
Szerintem az ilyen gyakran pisilős emberekre egy egész utazási irodát lehetne alapozni.Ha az iroda úgy hirdetné magát, hogy a busz óránkét mindig megáll, de igény szerint akár 5 percenként is, akkor az út napokig tartana ugyan, de a hatalmas érdeklődés miatt a társaság gyorsan felvirágozna. (Tényleg veszek egy rozoga buszt, amivel elkezdem.....- Hiszen itt nem a luxus számit...)

De lehetne akár olyan turista busz is, amelyik 12 óránál (vagy 24 óránál):))) rövidebb idönként garantáltan nem áll meg. Lenne erre is jelentkező! Pl: én. :))
És Te, fel mernél ülni egy ilyen buszra??? (Maradjunk inkább a 24 óránál):)))

Ó, azért nem kell így gorombáskodni! A nők tényleg el voltak nyomva, ez igaz. Sok mindent lehetett régen egy férfinak, amit egy nőnek nem. Pl egy férfi büszkén szakíthatta félbe a Margit-szigeti sétát azzal, hogy elmegy pisilni... vizelni?, húgyozni? - a fák közé. Egy nőnek az ilyesmi még a 20.sz elején is közönséges, megbotránkoztató dolog volt. Egy nőnek egyszerüen vissza kellett tartania és kész. Nem volt más megoldás számára, hacsak az nem, hogy bepisil... Lehet, hogy észrevétlenül sikerült is megoldania a dolgot, hiszen a vastag, földig érő szoknya eltakart mindent. Csupán arra kellett ügyelnie, hogy mikor arrébb lép, akkor annak ne legyen szemtanuja. Lefogadom, hogy a nők ebben az időben éltek is ezzel a módszerrel.

Én emlékszem, hogy kb 8 éves koromtól 18 éves koromig nem is használtam azt a szót, hogy pisilek. Leginkább azt mondtam, hogy húgyozok, ritkábban, hogy brunyálok. És a pisilés is előbb inkább pisálás volt.
A lányok közben mindig pisiltek. Persze hallottam olyat is tőlük, hogy húgyozok.
Szerintem szabad lánynak is ilyet mondani, de tőlük a pisilni valahogy jobban hangzik, és izgisebb.
Mi fiúk meg talán azért is nem használtuk egy időben, mert ez olyan nőies, meg finomkodó. Nem férfias.

Persze, hogy vörösbor. Csak rosszul irtam.
Az alkohol vízhajtó hatása nem nagy, csak ha sokat isznak belőle, és pl a sörnél a komló miatt van.
A vörösborban sok a csersav, ami a hólyag nyálkahártyáján keresztül is kifejti hatását. Érdekes módon az első pár órában összehúzó hatása van, majd később érzésteleníti, ellazitja és kicsit meg is bénítja a hólyagot. Ezért a vizelési inger sokkal később jelentkezik és könnyen visszatarthatóvá válik.
Ez az információ abban az időben terjengett a nők között, amikor még tilos volt bokorba pisilni.
Kiváncsiságból ittam egyszer egy üveg vörösbort, de a mámoron kívül nem tapasztaltam semmit. Nem kellett még ritkábban pisilni mennem.

Feladvány: Az alvás, a félelem és a szex milyen hatással van a vizeletkiválasztás sebességére? - Most ez jutott eszembe :))

Addig is: Szia Elvie!
Előzmény: Elvie (143)
Alfrédi Creative Commons License 2007.09.12 0 0 145
Szia Elvie!

Remélem sikerült a képfeltöltés arról micsodáról, ami szinte pontosan úgy néz ki, mint egy igazi bourdaloues.
Tettem mellé egy gyufát, hogy érzékeltesse a máretét. A valódi bourdalouess-knek is van ilyen fülük, de nem fából készűltek mint ez, hanem porcelánból, esetleg ezüstből. És igen mívesen voltak díszítve, mint egy művészi alkotás.
És biztosan nagyobbak is voltak, hiszen ez a "bourdaloues" amint látod szinte tele van vizzel, de a viz mennyisége csak 175 ml. Ez pedig édeskevés ahhoz, hogy egy tele hólyag vizelet mennyiségét tárolni tudja. Hiszen még egy kisebb kapacitású hólyaggal rendelkező hölgynek is legalább 300 ml-esre lenne szüksége olyankor, mikor "nagyon kell". És akkor a nagyobb hólyaggal rendelkezőkről még nem is beszéltünk. (Bár ők valószínűleg ki is birnák-birták volna annak idején a templpmban a hosszú prédikáció végéig. Ahogyan Neked sem igen lett volna szükséged rá, olvasva a 12 órás pisiszüneteket :))) A biztonságos tároláshoz azért mindenképpen kellhetett a 3/4 l, vagyis a 750 ml-es. Ez azért már elég nagy, szoknya alatt elrejteni nem egyszerü. Nem hallotam még zárható tipust, de akkoriban még nem is tudták volna nagyon megoldani, hogy hermetikusan zárjon. Az is elképzelhető, hogy egyszerűen ott hagyták és más valaki pl szolgák vitték ki helyettük.
Folyt :)
Előzmény: Elvie (143)
Elvie Creative Commons License 2007.09.06 0 0 143

Szia!

 

Semmi baj, a lényeg, hogy itt vagy!! :)

 

Úristen!!! Én elképzelni se tudom, hogy ez hogy lehetett!!! Mekkora volt ez a tálka? Meg egyáltalán, hogy csempészték be, és hogy pisiltek bele? Ez az izé zárható volt? Mert akkor el tudom képzelni, hogy ha volt valami táskájuk, akkor abba tették, esetleg beletették a bugyijukba, a sok szoknya miatt úgyse látszott volna. Volt egyáltalán nekik bugyijuk? És vajon hogy derült ki ez az egész? Ez egy nyílt titok volt? Én inkább visszatartottam volna! Inkább nem iszom egész nap!

Most is szerencsém volt, busszal mentünk Görögországba, és 3-4 óránként volt megállás! Vigyorogva figyeltem a rohanó férfiakat-nőket, meg a kb 20 méteres sort a wc-nél! :) Én 12 óránként mentem el wc-re. Jó, volt, hogy sűrűbben, de akkor rájöttem, hogy nem kellett volna. Meg olyan is volt, hogy ugyan bent voltam a wc-n, de nem tudtam pisilni, egyrészt mert túl sokan voltak az ajtó másik oldalán, másrészt meg nem is kellett nagyon.

 

Basszus, nagyon nem szerettem volna abban a korban élni!!!! :( Miért mindig a nőkkel basznak ki??? Mi nem is vagyunk emberek?? Miért kell mindig viselkednünk? Miért nem mehetünk le állatba, mint a pasik, ha épp ahhoz van kedvünk? És miért mondja egy csomó pasi azt, hogy a részeg lánynál rondább dolog nincs is??? Nekünk nem szabad? A részeg pasi is undorító! És ha én elkiáltom magam, hogy megyek húgyozni, az már megbotránkoztató? A pisi hivatalos neve a húgy nem? Akkor én nem tudok húgyozni? :) 

Bocsi, hogy így kitörtem, de nagyon nehezen viselem az elnyomást meg a férfi-nő ellentétet. (nem Neked szólt, mert Te tudom, hogy jó fej vagy, és nincs Benned ilyen előítélet!!!)

 

Bocsi, egy kérdés: Vörösbor, vagy vörös bór? Utóbbiról nem tudom mi az, előbbit ismerem. A borról annyit tudok mondani, hogy az alkohol vízhajtó, tehát inkább árt mint használ.

 

Ha van még feladvány, írjál nyugodtan, szeretek foglalkozni velük! :-)))))

 

Puszi!!!!

Előzmény: Alfrédi (142)
Alfrédi Creative Commons License 2007.08.27 0 0 142
Szia Elvie!

Bocs, hogy már megint ilyen lassú a reakcióidőm.

Kiváncsiságból kérdeztem meg, hogy tudod-e mi az a buordaloues.?

Még évekkel ezelőtt olvastam arról, hogy élt a 17-18.sz körül egy pap, aki arról volt híres, hogy akár fél napot is képes volt prédikálni egyvégtében.
Igen ám, de a misén részt vevő udvarhölgyek (a cikk csak a hölgyeket említette) ezt a hosszú időt nem bírták ki pisilés nélkül. Viszont a padból felállni nem illett, úgyhogy kitalálták a szószos tálakra is emlékeztető kis edénykét, amit a szoknyájuk karmantyújában könnyedén elrejthettek és a templomban elővehettek, hogy(a cikk így irta) a hólyagjukat feszítő folyadéktól megszabadulhassanak.
Ezt a tálkát nevezték el a papról bourdaloues-nak. Még aranyból is készítettek ilyet.
Azt én fűzöm hozzá, hogy nem esett szó arról , hogy a templomban a hölgyek mit csináltak a pisivel telt bourdaloues-ekkel? Kiőntötték?... - a földre? Otthagyták? Kicsempészték úgy, ahogy bevitték? - Pisivel együtt? Vagy simán a kezükben vitték ki?
Szerinted hogy lehetett?

Azért gondolj bele milyen nehéz ügy lehetett a nőknek régebben ez a pisi-téma.
Különösen a nemesi réteg úrhölgyeinek. Nem csak a sok szoknyát volt nehéz fel-le venni (fél óra), hanem még az etikett is kötötte őket. Egyszerűen nem illett úgy árnyékszékre menni, hogy a társaság tagjai arról tudomást szerezzenek.
Még a 20.sz elején is tanítottak olyat leányneveldékben, hogy erkölcstelen mások szeme láttára wc-re menni, és aki magára valamit is ad, az ilyen helyzetben mindig visszatartja.
Hogy ez könnyebben menjen, még különböző praktikákat is kitaláltak.
Mondok egyet: csersavas vörösbór.
Ittál már ilyet? Ha igen, tapasztaltál valamit?
Szerinted ez mi módon segítheti a pisivisszatartást?

Megint egy feladvány. :)))

Jó, legközelebb nem lesz :))

Szia addig is!
Előzmény: Elvie (141)
Elvie Creative Commons License 2007.08.11 0 0 141

Szia!

 

Csak annyit sejtek, hogy francia szó lehet.  Én is kiváncsi vagyok, hogy mi az!!!

:)

Előzmény: Alfrédi (140)
Alfrédi Creative Commons License 2007.08.10 0 0 140
Szia Elvie!

Most hétfőig nem leszek.
Addig felteszek egy kérdést: - Tudod mi az a bourdaloues?

Kiványcsi vagyok. :))

Szia!
Előzmény: Elvie (139)
Elvie Creative Commons License 2007.08.09 0 0 139

:)))))))

 

Erről nekem is eszembe jutott egy hasonló!  Pár éve egy volt osztálytársammal (fiú) jártunk egy könyvtárba angolt tanulni. (ő tanított engem) Itt is hasonló a szitu, csönd volt. Egyszer nem volt hely a társalgóban, és egy másik helyre mentünk, ahol mint kiderült, közel volt a wc. Egy lány bement, és hát ugyanaz történt ami veled!!! Mindent lehetett hallani, jó, az öltözködést nem, de a lényeget igen! :) Annyira zavarba jöttem, hogy elkezdtem dadogni, és egy értelmes angol szó se jutott eszembe, közben meg próbáltam visszatartani a mosolygást!! Beleképzeltem magam a lány helyébe, és tök rossz volt! Persze ha lány lett volna a tanárom, akkor valószinű megbeszéljük a dolgot, vigyorgunk, és együtt sajnáljuk szegényt, de hát így..... Gondolom te is, ha férfivel beszéltél volna, összemosolyogsz vele, nem?

 

Tehát szerintem szóvá tenni csak ismerőssel lehet, és lehetőleg ugyanolyan neművel, vagy nagyon jó különnemű baráttal is. :)

 

Igen, mostanában velem is előfordult, hogy sokáig nem kellett  pisilnem. Viszont én nem sokkal többet iszok mint máskor.... Sajnos. Tudom, hogy kéne, de ha nem vagyok szomjas... De most megint megpróbálok! :) Te mindig tudsz ösztönözni egy kicsit! :))) Köszönöm!

 

Szia!!!

Előzmény: Alfrédi (138)
Alfrédi Creative Commons License 2007.08.09 0 0 138
Igen az!....

Szia Elvie!

Örülők, ennek a telepátiának.
Amúgy mostanában az életem tiszta telepátia.
De, ugye nem tününk el honapokra??? :)

Mikor utoljára irtam, eszembe jutott egy kis vicces jelenet. Most elmondom.
Ne gondolj nagy dologra! Emlékezetes szitu volt. Olyan cikis, komikus, meg izgis.
Te vajon, hogyan viselted volna?

Szóval pár éve elmentem egy irodába, ahol még sosem jártam Csak egy nő volt ott, és töltötte ki a papírokat. A helység frissen festett volt, és még szinte üres. Vártam, hogy elkészüljenek a dolgok. Mikor nem szólaltunk meg olyan csend volt ott, hogy egy távolabbi helységben egy zümmögő légy hangját simán lehetett hallani.
Emlitést is tettem a nőnek az iroda akusztikájára, mert ott minden nesz és zörej többszörte olyan hangos volt, mint egy normális helyen.
Mondta a nő is, hogy itt csukott ajtókon keresztül is simán tudnak egymással beszélgetni. Olyan, mintha nem is volnának falak.
Én pedig megtapasztaltam azt is közben, hogy itt még a tollam bekapcsolása is mekkorát lökéshullámot képes kelteni.
Ekkor lent a becsapódó kapu akkorát szólt, mint egy petárda. Majd sietős léptek felfelé úgy kopogtak, mintha kalapáccsal verték volna.Majd előtünt egy nő, aki ismerte a másik nőt. Viszont itt még nem járt, mert mondta, hogy milyen nagy és, hogy merre van a wc?
A wc elég messze, úgy 8-10 méterre nyilt. Nő bement, becsukta, de ott minden kis részletet pl:vetkőzés zaja, ráülés deszkára stb kitünően lehetett hallani. Gondoltam, akkor mi jön még ezután???????
- És jött is bizonyám!!! Előszőr, mikor a pisi még csak a porcelánnal érintkezett, akkor még csak simán hangos volt, de mikor beletalált (és naná, hogy beletalált) a vizes részbe, akkor a zaj egyenesem egy óriás-vizesés robajával tört elő az ajtó mögül. Szinte már bántotta a dobhártyát.
Mig egy perccel elöbb a nővel még minden kis neszt felemlegettünk, a mostani sistergő zubogást illendőségből természetesen nem hallottuk meg.
A nő ekkor gyorsan bedobott egy kérdést (szerintem előbbre hozta), hogy amig beszél, végre elcsendesüljön a csobogás. Ám én nem értettem tisztán (na, ezért nem a csobogás miatt) , és megkértem, hogy ismételje meg, mert....!
És kis híján mégis a hangos zajra fogtam. Majd a kérdést megértettem, válaszoltam, és utána még pár mp-ig hallgattuk együtt a pisilés befejezését, papírtépést, törlést, öltözést...
és mindezt úgy, mintha hangszóróból szólt volna.
Aztán túléltük.
Szerinted ilyenkor mit helyes tenni? - Szóvá tenni semmiképpen sem illik, ugye?

És mi van az ivással? Ebben a melegben vedelni kell, ugye tudod!?
És nem 1,5 l-t, hanem sok litert.
Nálam ilyenkor a napi 4-5 l olyan kevés, hogy az izzadás miatt reggeltől estig egyáltalán nem is kell pisilnem.
Veled is efőfordult már az ilyen kánikulában, hogy este jöttél rá, hogy még nem is pisiltél?
Nálam ilyenkor 6-8l-t is kell inni.
És Neked mennyi szokott elég lenni?


Szia Elvie!
Előzmény: Elvie (137)
Elvie Creative Commons License 2007.08.08 0 0 137
Ez hihetetlen!!! Pont tegnap gondoltam rád, hogy már milyen nagyon régen nem írtál ide, és hogy hogy lesüllyedt ez a topic! Erre megnézem, és itt van fent, és te is itt vagy! :)  Telepátia? :) 
Előzmény: Alfrédi (136)
Alfrédi Creative Commons License 2007.08.06 0 0 136
Szia Elvie!

Ugye felbukkansz majd egy nem várt pillanatban???
Előzmény: Elvie (134)
Elvie Creative Commons License 2007.05.21 0 0 134

Szia Alfrédi!!!!

 

Már nagyon hiányoztál!!!!

 

Jó, most megint megpróbálom! Kiváncsi vagyok a sztoridra, majd mesélj!!!   :))))

Előzmény: Alfrédi (133)
Alfrédi Creative Commons License 2007.05.21 0 0 133

Szia Kedves Elvike!

 

Itt vagyok, csak közben éppen megjavítottam a távolmaradási rekordomat.

Persze, hogy nem önszántamból tettem, csakhát olyan volt az életem már, akár egy bohózat.

Ha igaz, most több időm lesz mindenre, és hasonlóan fogok talán élni, mint egy normális ember. 

Én nincs több rekord kisérlet....   :)

 

Na és persze köszi, hogy hiányoltál, Elvike.  Jól esett!

 

A múltkoriban, mikor kipróbáltad a záróizom nyitvatartást azt tapasztaltad, hogy nem érzel semmi különöset.

OK, vegyük sorba!

Először is, mikor pisilés után így tudsz maradni, akkor csakis csupa "csendes" , finom dogokat érezhetsz, tehát semmiképpen sem lesz olyan heves, erős érzésben részed, mint mikor elélvezel. Nem, ez egészen más. Ez olyan ellazult, kellemes kitárulkozó érzés, olyan furán izgató, amit máshoz nem igazán lehet hasonlítani.  

Persze lehet, hogy a dolog nem mindenkinél egyformán válik be, de többektől is hallottam, olvastam, hogy működik.

Gyere, próbáljuk meg újra, jó!?

 

Arra gondolok, hogy talán azért nem éreztél semmi érdekeset, mert a záróizmod a pisilés útán azonnal visszazárt, ahogyan kell, hiszen ez a dolga, ilyen a beidegzése. Meg is kérdezted, hogyan lehet érezni, hogy nyitva van-e még az izom?. - Hát nem könnyü megkülönböztetni a kettőt, de ha jó figyelsz azért észreveszed a  különbséget, ami kb csak annyi, hogy ha zárva van, akkor nem érzel semmit (hiszen ez az izom alaphelyzete), ha pedig nyitva, akkor viszont érzel valami keveset és (kitaláltad?) valami kellemeset.

 

Hogyan tarthatod nyitva az izmodat?

 

- Mikor pisilsz, akkor még biztosan nyitva van, hiszen különben nem is jönne a pisi. :)

A pisilés végefelé gyengülni kezd a sugár, majd hirtelen már csak csordogálásba megy át. Az izom természetesen ebben a pillanatban is még nyitva van.

Na most figyelj! Ne a megszokott módon fejezd be a pisilést, mert akkor a csorgás végén az izom autómatikusan és észrevétlenül vissza fog zárni!

Tégy úgy, mintha még mindig lenne kiüriteni való pisi. A pisi persze abbamarad, legfeljebb még egy-egy csepp fog kicsepegni belőled. - És ez a lényeg! Ugyanis, ameddig csepeg még ki a pisi, addig még nyitva vagy. Mikor már nem tud jönni - mert a hólyagod teljesen kiürült - akkor is tégy úgy, mintha még lenne mit kipisilni, és képzeld azt, hogy még igenis folyik a pisi! Ekkor is még nyitva lesz a záróizmod. :)

Ha elég sokáig (pár percig) sikerül így tartanod (előszőr még úgysem megy), akkor azt is fogod tapasztalni, hogy egy-két csepp pisi időnként végiggördűl némi kellemes érzés kiséretében végig a húgycsövedben, és ki-kicsepeg belőle. Ennek az az egyszerü magyarázata, hogy a vesében termelődő vizelet a hólyagba folyik, de nem marad meg benne, hiszen nincs ami elzárja a kijáratot, és akár a kihúzott dugójú kádból a víz, az azonnal kifolyik, kicsöpög belőle. Megtehetnénk akár azt is, hogy

végig így hagyjuk és akkor folyamatosan csöpögnénk, mint egy.......?

De elég ebből 5 perc. Nem is lenne egészséges több.

 

Szóval próbáld még ki, és akkor hátha.....

 

És nem csak azért érdemes, mert kellemes, hanem mert ezáltal jobban tudod majd irányítani az izom ellazítást - összehúzódást.

 

Most eszembe jútott egy 4 éves sztori. Ha jól belegondolok, akkor kifekszek a röhögéstől. Legközelebb elmesélem. Jó?

 

Most búcsuzom. És ígyekszek hamar jönni.

 

Szia Elvike!

 

Előzmény: Elvie (132)
Elvie Creative Commons License 2007.05.11 0 0 132
Alfrédi, jól eltűntél! :(((  Remélem, ha lesz időd, akkor írsz egy pár sort!
Elvie Creative Commons License 2007.04.27 0 0 130

Szia Alfrédi!

 

Próbáltam pisilés után úgy maradni, de nem igazán sikerült! Azt se tudom, hogy mikor zár vissza! Azt érzem? Max, ha sokáig úgy maradtam, akkor még jött egy kis pisi. Nem éreztem semmi extrát.  Mit kéne éreznem?

Előzmény: Alfrédi (127)
hegyilány Creative Commons License 2007.04.26 0 0 129
Mittomén, szerinted számolom? Amikor kell, megyek és ennyi.
Előzmény: Alfrédi (106)
Elvie Creative Commons License 2007.04.23 0 0 128

Ú, 3 után írtál? Nem kell ám miattam virrasztanod!!! :( Inkább megvárom, hogy ráérj!

 

Nekem nem jön olyan erősen még, lehet hogy erre is rá kell érezni. És nem is csinálom mindig, csak ha nem jön!

 

Na, ezt majd kipróbálom itthon! Kiváncsi vagyok!

 

Köszi a nyomozást! :)))

 

Juj, de kiváncsi vagyok!!! Kár, hogy most voltam wc-n! :(((  Na, majd este itthon!

 

Szia!!!

Előzmény: Alfrédi (127)
Alfrédi Creative Commons License 2007.04.23 0 0 127

Szia Tündérke!

 

Állandóan hadilábon állok ezzel az idővel. Nem tetszik, hogy ennyire kevés van belőle. Lehet, hogy be is szólok még érte.

Nézd el nekem, hogy most is kicsit kutyafuttában jövök. Ami most nem megy, azt legközelebb irom meg.

 

Tudod mennyire örülök, hogy bevált ez a pisilést serkentő pontocska?! Akkor most már legalább 1:1, mivel a múltkor a G-ponttal nem volt ilyen szerencséd.

Te is úgy tapasztaltad, hogy a cirógatás után 1-2 másodpercel megindul a pisi úgy, hogy nyomni már egyáltalán nem kell, mert gyönyörűen jön magátol is?.

Nálam például annyira hatásos ez a terület, hogy szándékosan nem is szoktam azonnal telibe csikizni ezt a pontot, mert akkor esetleg túlságosan is erősen kezd majd jönni a pisi. Ez azért nem jó, mert esetleg kispriccelhet a wc- ből egy kicsit. Ezért előszőr csak mellé csikizek kb. 5cm-rel és innen haladok közelebb, majd mikor látom, hogy a sugár éppen elérte az ideális ívét és erejét, akkor abbahagyom a további ingerlést, és innentől a pisi folyása azonos szinten marad. Hát nem érdekes?....  - Olyan ez akár egy szervó-berendezés.  :-))  Egyszer próbáld ki Te is ezt a beállításos technikát, hiszen biztosan nem csíped azt, mikor a porcelánról vissza-visszacsapódik néhány csepp pisi - vagy még esetleg valami más is. (tudod a bacik)   :-)  Bár lehet, hogy Nálad akkor sem szokott túl erősen folyni, mikor telibe csikized? 

Ja, és nem mondtam még, hogy ilyenkor nyomni nem szabad, mert az blokkolja kissé a csikizés hólyagra kifejtett serkentő hatását. Egyszerüen engedd el magad és csikizz!  :-)

 - Avagy engedd el magad, és csak gondold azt, hogy csikizel. Mert, ha ellazúlt állapotban elég jól el tudod azt képzelni, hogy a kezed ott cirógat hátul, lent a gerincednél, akkor a hatása ugyanaz - vagy majdnem ugyanaz - lesz, mintha igaziból ott matatnál. Ez nem vicc!  - Csak jól kell tudnod elképzelni, és sikerül!  Persze ez bonyolultabb, koncentrálást igénylő feladat, mint egyszerüen csak megcsikizni. Hogy miért meséltem mégis el?   :-))

 - Mert elképzeltem milyen is lesz az Neked, mikor egyik kezeddel elől a Piss Quotát szorongatva, másik kezeddel hátul a popsi fölött csiklandozva, állva kell majd koordinálnod a folyamatokat úgy, hogy közben a nadrágod is a helyén maradjon. :-))

Akkor inkább egy kis meditáció, és a bal kezedet máris tudod másra használni. (piskóta még nincs, de nyomozok utána)

 

Végül kis házi feladat, hátha ez is bejön, mint a csikizés.  :-)

Mikor pisilsz, és elfogyott már a pisi, tégy úgy, mintha még jönne, vagyis hagyd továbbra is nyitva a záróizmodat, úgy lazán, mint mikor még jött. Nem könnyü, mert az izom azonnal bezár, amint egy kicsit is felfüggeszted a lazítást. A zárás az ő alaphelyzete. Folyamatosan tégy úgy, mintha még pisilni próbálnál, de lazán, hogy éppen nyitva maradjál. Ha sikerül figyeld meg mit érzel!  Ha igaz, irtó érdekeset fogsz tapasztalni.  ( Én azt érzek, mikor igy maradok 1-2 percig )    :-)

 

Kiváncsi vagyok Elvike, hogy milyennek találod majd?

 

Szia Édes! 

 

Előzmény: Elvie (126)
Elvie Creative Commons License 2007.04.22 0 0 126

Nagyon komolyan bevált ez az akupresszúrás pont! :))) Köszi! Most olyan könnyen tudok pisini akkor is ha amúg nem menne! És a hasamat se kell nyomogatni! :)

Várlak már nagyon!

Előzmény: Alfrédi (124)
Elvie Creative Commons License 2007.04.19 0 0 125
Köszi!  Oké!
Előzmény: Alfrédi (124)
Alfrédi Creative Commons License 2007.04.19 0 0 124

Az elején azért, mert a méh még nem emelkedett ki a kismedencéből, ahol a szük helyen meg kell osztoznia a hólyaggal. Késöbb, mikor kiemelkedik több helye lesz a hólyagnak. A végén a méh ismét leszáll, és nagy súlyával a hólyagra nehezedik.

 

Á, nem kell kaparászni.   Csak cirógatni, csikizni.   :-)))))))

 

Majd késöbb bővebben jövök.

 

Szia Elvike!

Előzmény: Elvie (123)
Elvie Creative Commons License 2007.04.18 0 0 123

Akkor birizgálta, mikor fel voltam izgulva! De különben meg se találta volna nem? És nem is hagyta abba, csak miután elmentem. Majd próbálkozunk még. :)

 

 

Hát, ha nem bánt, akkor esetleg... :)))

 

 

Azt, hogy a terhesség végén sokszor kell pisilnem, azt értem. De hogy az elején??? Miért?

 

 

Kipróbáltam, és tényleg hatásos! Csak azt nem tudom, hogy simogatni kell, nyomni, vagy kaparászni? Mindegyiket csinálom, csak néha lejön a bőr is a derekamról! :))) Nem nagyon, csak egy picit! :)

 

 

Előzmény: Alfrédi (121)
Elvie Creative Commons License 2007.04.17 0 0 122

Nagyon aranyos vagy!!! :))))

 

Majd jövök, csak most nincs időm!

 

:)

Előzmény: Alfrédi (121)
Alfrédi Creative Commons License 2007.04.17 0 0 121

Szia Tündérlány!

 

Igen, biztos, hogy a G-pontot találta meg a párod, mert ez olyan borsó méretü kidudorodás. Legközelebb akkor "birizgálja" neked, mikor már Te felizgult állapotban vagy, és ne álljon meg akkor, mikor neked pisilned kell, hanem folytassa tovább a finom masszírozást! Ha ekkor sem érzel semmi extrát, akkor se adjátok fel, hanem próbáljátok időnként újra és újra! Valószínűleg csak rá kell érezni az ízére, és előbb-utóbb sikerülni fog.

 

Aranyos, ahogy elmondod, hogy viszolyogsz a belőlünk kijövő anyagoktól. A kaki esetében ez jogos is, mert az nem más, mint egy baktérium-tenyészet, amelynek már egyetlen molekulája is gyulladást, betegséget okozhat, ha bekerül valamelyik testnyílásunkba. A pisi azonban egészen más. Az ugyanis egy tiszta, veszélytelen szinte steril folyadék. Az egészséges pisinek a baktérium-koncentrációja nagyon alacsony, a benne levő bacik pedig az ártalmatlanabb fajtából valóak. Ennél még valószínüleg egy flakon illatos hajsampon is nagyobb veszélyt jelent ránk, mint a pisink. A pisinek még enyhe sterilizáló hatása is van, amit már régebben (pl. harctéren) nyílt sebek átmeneti kezelésére is hasztnáltak.

És ne feledd, hogy ami kijön belőled, az ráadásul csak a saját pisid. - Elvikéjé, bizony!!! - Senki másé....   :-)))))     Ne ijedj meg tőle! - Nem bánt!

 

Szóval megmérheted nyugodtan egyszer, hogy mennyit is pisilsz, mert hasznos és érdekes lenne ismerni, hogy mekkora is a hólyagod térfogata akkor, ha kicsit, vagy ha nagyon kell pisilned.

A mérleg sem volna rosz, de valóban pontatlan, mert ha 3 cm-rel arrébb állsz, máris 30dkg-mal mást mér.

Most nevetni fogsz, mert bizony nekem is volt már stopper óra a kezemben pisilés közben, és nem fogod elhinni, de ezzel a 46mp-el többet árulsz el, mint gondolnád.

-Igen, jól sejted... - Már csak az áramlási sebességet kellene ismernünk, és máris kiszámítható lenne a kipisilt mennyisége. Ez a sebesség pedig (most kapaszkodj meg!) nagyjából megtippelhető. Férfiaknál átlagosan 20ml/s-alatt kicsivel, nőknél (a húgycső rővidsége, és nagyobb keresztmetszete miatt) 25ml/s körül szokott lenni. Ha valaki nagyon telt hólyaggal pisil, akkor ezek az értékek alacsonyabbak lesznek. Mivel én már azt is tudom Rólad, hogy nálad a pisilés ilyenkor jóval lassabban szokott menni, plusz még a rekord kisérlet miatt is lassabban pisiltél, ezért szinte biztos, hogy 20ml/s alatt volt Nálad ez az érték. De a 10ml/s-ot biztosan meghaladta, mert ez már egy nagyon lassan csordogálós pisilés, olyan, aminél pl. egy férfi már szinte csak a cipőjére pisil. Valószínüleg kb. a kettő között lehetett ez Nálad, vagyis: 46x15=690ml.  De mindenképpen 460-920ml között.

- A 690ml, az bizony elég sok. De tényleg mérd meg, hogy ne kelljen már annyit matekozni!.  :-)))))

 

- Örűlnék, ha akkor is írnál nekem, mikor majd terhes leszel és többször kell pisilned, hátha lesz egy-két tippem, hogy jobb legyen. Hát igen, a terhesség alatt megváltoznak az anatómiai viszonyok, és főleg az elején meg a végén kell majd gyakrabban pisilned. A barátnők között ekkor már valószínűleg Te leszel a gyenge láncszem, pláne mikor a baba focilabdának nézi a hólyagodat. Egyébként a hólyag tágulékonysága a terhesség alatt nem csőkken, hanem nővekszik, mert a méh izomzatának ellazitásáért felelős hormon a hólyag izomzatát is ellazítja, ezért akár még jobban is ki tudna tágulni, mint egyébként. Csak éppen semmi helye nincsen hozzá.

 

 

- Igen, ez egy hólyagaktivitást  növelő akupresszúrás pont. Próbáld ki! Kiváncsi vagyok mit tapasztalsz.

 

Mára ennyit.

 Szia elvie!

Előzmény: Elvie (117)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!