Sajnos hamarabb Írtam Nektek privát és csak később találtam egy hasonló nevű topikot. Mostmár mindegy.
Szóval abban a másikban olyan hozzászólásokat találtam, amitől azonnal véleménynyilváníthatnékom támadt. Aztán rájöttem, hogy március óta el van süllyesztve, úgyhogy itt kell levezetnem a mondanivalómat. Március óta sok víz lefolyt a Berettyón és lehet, hogy az akkori előítéletekkel terhes agyak azóta meg is ismerkedtek azzal, amit nagy bölcsen lefitymáltak. Ha valamit az ember nem ismer, de véleménye vam róla, azt előítéletnek hívják. Még abból is lehet tanulni, ami valamiért nem fogadható el, hiszen mindenben lehet egy-két jó gondolat, amit az ember magáévá tehet, mert aki azt hiszi, hogy mindent tud, az téved. Az MLM egy szakma, amit meg kell tanulni, de nem ügynökök vagyunk, akik rádumálják az embereket egy porszivóra, hanem emberi, bizalmi kapcsolatokat épitünk, ami ennél sokkal több. A Noni-disztributorokra ez különösen igaz, hiszen a gyártó cég vezető embereitől kezdve a fél világon át olyan szellem uralkodik a nonisok között, ami csak ennek a hálózatnak sajátja. Nem ismerem a hálózat összes tagját, de akit igen, arról elmondható, hogy az emberbarátság, a segíteni akarás a fő jellemvonásuk. Aki nem ilyen, az nem is fér bele a csapatba. Sokunkat megtaláltak már mindenféle hálózattal, de csak a noni az, ami magával ragadja a jóérzésű embert. Hogy a gyár jutalékot fizet az eladások után? Igaz. De nem ez a lényeg, hanem az a fő cél, hogy a Noni eljusson minden rászorulóhoz. Mióta a Noni terjed, nyilvánvalóvá vált, hogy nem a termékforgalmazók terjesztik, hanem a híre és mi csak loholunk utána. Nemsokára Magyarországon is elérkezik az az idő, amikor nehéz lesz teljesíteni a megrendeléseket. Az elmúlt 4 év és nálunk az elmúlt néhány hónap bebizonyította, hogy a Noni tényleg "működik". Mi, disztributorok pedig azért tudunk olyan lelkesen beszélni róla, mert saját tapasztalatokkal is rendelkezünk. A vevők hálás visszajelzéseiről nem is beszélve.
Aki már ez év elején hitt a Noni sikerében, lassan már mondhatja: Én megmondtam.
Most már hosszú lesz, úgyhogy a téma nyitva van. Várjuk az érdeklődéseket, a hozzászólásokat.
Péter
Nagy felfedezésének tartják. A xeronin és szerotonin szint természetes beállítása, valamint sejterősítés (rákmegelőzés), stb. - ezt tudja. Nem akarok marhaságot írni, de valahogy az a lényege, hogy nem gyógyszer, tehát annyit vesz fel belőle a szervezet, amennyit akar, ezáltal javul a koncentráció, megszűnnek a különböző függőségek (dohány, alkohol), nő (pontosabban: helyrejön) az energiaszint, és helyrejön a legyengült immunrendszer is (ez a rákosoknak pl. nem baj), és sok egyéb jóság. MLM-ben terjed - ettől még lehet jó is, rossz is.
Ezt a topikot azért nyitottam mert tájékozódni szeretnék ki az aki hallott erről a dologról és ha igen akkor mit.
Egy ismerősöm kezembe nyomott egy prospektust de én nem hiszek a dologban. Szertnék róla többet hallani.
Köszönöm a hozzászólásaitokat, tanulságosak voltak.
névtelen,
a témát eddig minden hozzászóló lehúzta, ezért arra gondoltam, esetleg emilben keress meg, ha úgy jobbnak találod.
:-( , de a kedvem azért még :-)
szerintem nagyobb sikered lett volna, ha nem ezt a marketingízű dumát dobod be. Ha tényleg hiszel benne, akkor a _tények talán jobban érdekelnék a népet, anélkül, hogy azt éreznék, hogy rájuk akarsz tunkmálni valamit.
"Nem hiszem, hogy az ügy érdekelne. Ha mégis, azt privátban írd meg."
Itt nem sértegetni akarunk téged. Azt szerettük volna óvatosan a tudomásodra hozni, hanyagold ezt a témát az Indexen. Nem veled, a témáddal van baj.
Jobban örültem volna, ha tőled sem hallok erről a "csodaszerről".
Mivel ezen kívül semmihez nem szóltál még hozzá az Indexen, talán nem véletlenül tételezik fel többen, hogy itt akarsz hírverést csinálni. Ez eléggé etikátlan dolog. Nem ehhez vagyunk szokva. Szerintem hagyjuk süllyedni ezt a topicot. Nem érdemel többet.
Igazad van, semmit sem söpört el. Csak hatalmas siker, az elsö 3 évben sokkal gyorsabban fejlödött, mint annak idején az Amway.
Egy topic-nyitóban nem írhattam részleteket.
Konkrétabb információkat a következö helyen találsz: http://www.morinda.com/
Nem hiszem, hogy az ügy érdekelne. Ha mégis, azt privátban írd meg.
- Senkire nem akarok rásózni semmit.
- Ha hálózatot építenék, azt nem itt müvelném. Ebben a témában még nem is lehet.
- Az Amway-t és a piramisjátékokat összekeverni tájékozatlanság. Az Amway-röl már nagyon régóta tudok, de nem voltam benne.
Évtizedek óta szerte a világban sikeresen müködik, a jogászok nyírták volna ki elöször, ha valami nem stimmelne.
- Ez a termék az üdítöknek nem konkurrenciája, mert az adagja a kanalas orvosságokéhoz mérhetö. Hozzáértök szerint ameddig a szem ellát, még hasonló sincs a köztudatban, tehát senkinek az érdekeit nem sérti.
- Ha benneteket a téma nem érdekel, az vélemény. Ha sokakat, az tanulság.
Örülök hogy tölem hallottatok erröl elöször, szerintem késöbb sokan megismerik.
- A Fórumban mindigis sok volt a macera, esetenként igazságtalanul. A Bemutatkozásban azt írtam hogy nem vagyok sértödös, de azért ne eröltessétek...
Ezzel a topiccal nem állóvizet mozgatsz, hanem (n)etikát sértesz. Miszerint nem hirdetünk és nem hülyítünk embereket.
Szvsz ennek nem itt van a helye, mint ahogyan azt már mások is elmondták.
"Francia-Polinéziában idöszámításunk kezdetétöl használnak egy gyümölcskivonatot, amelyik az emberi egészségre igen jó hatással van.
Hogy ez a kivonat széles tömegek számára elérhetö legyen, az USA-ban kifejlesztettek egy finom gyümölcslét, amibe ezt a csodaszert tették.
A termék 1996-ban indult diadalútjára, az eredeti forrásán kívül ma föleg az Egyesült Államok környékén, Dél-Ázsiában és a skandináv országokban ismert.
Terjesztése az Amway-éhez hasonló módszerrel történik, elsöprö sikerrel."
Amúgy tökéletes MLM szöveg: semmi konkrétum, nagxy szavak "elsöprő siker" ugyanmÁ királylány mit söpört el olyan sikeresen ez az izé...?
tele van határozatlan névelővel "egy gyümölcskivonat"
Ha tényleg ilyen jó, akkor igyad szorgalmasan, de a magyar átlagot már ilyenekkel 1000x megpróbálták átb**, első fecske: "Home Shopping", ha még emléxel....
MLM=a marketing/reklám/terjesztés stb. költségeket a forgalmazókra terhelik rá, az anyavállallat helyett, sok apró, időtrabló dolog, a végén van a döbbenet, hogy mennyi a munka és mennyi a fizetés. Az anyacégnek király, mert paranoid kereskedők és balekok mindig vannak, a terjesztési költség, így a rizikó is minimális.
El tudom képzelni, hogy az MLM is jól működjön, de akkor a barom "netwörk21" típusú agyamenteknek ebben nincs helye (annó, átverés útján bekeveredtem egy network21 kiselőadásra, a 21. század kereskedelmi izéje, na nem is beképzelt.. etessük a jónépet, vegye meg a kezdőkészletet, bukjon rajta akkorát, amekkorát bír, nembaj a felette levők kaszálnak ezerrel)
kérédésem: miért szemetelsz ilyennel, ide?
ha nem akarsz ránksózni valami x dolgot, akkor biztosan szívesen látott lennél te is. De ez nem egy kommerciális hely, hálistennek...
Szerintem meg nem.
Reklámoztass pénzért. Ez _nem_ MLM-es fórum (lásd Amway). Ne itt próbáld beépíteni az embereket a piramisjátékodba. Ez ugyanis nem az állóvíz megmozgatása, hanem a hiszékenyek bepalizása. Ne keverjük, ha lehet.
Larzen hozzászólásával teljesen egyetértek.
pancho,
a Fórumban rengeteg érdekes téma és információ van, szerintem ez is az.
Ezen kívül egy lehetöség azoknak akik szívesen megmozgatnák az állóvizet maguk körül, de csak ötleteik vannak. Ráadásul senki ellen nem szól, ellened sem.