Keresés

Részletes keresés

Régi fórumos nicknév Creative Commons License 2016.01.29 0 0 4776

Igen!

Előzmény: Törölt nick (4771)
Lki1 Creative Commons License 2016.01.17 -1 1 4775

Én javasolok kétféle könyvjelzőt.

Az egyik, ami jelenleg is van. Ahol tartok az olvasásban oda teszem.

A másik rögzített lehetne, és minden hsz-hez is akár egy.

Gyakran keresgetem a számomra érdekes hsz-okat, ahol számomra értékes információk vannak.

Flöcsy Creative Commons License 2015.10.28 -1 0 4774

Lehetne RSS feedeket kapni a topikokhoz?

Vagy esetleg van valami mód generálni ilyeneket ma? Régebben a yahoo pipes-szel generáltam, de az megszűnt sajnos.

Törölt nick Creative Commons License 2015.10.01 -1 0 4773

Átláthatóság?

Törölt nick Creative Commons License 2015.09.05 0 0 4772

állandóan jön az 

500 Internal Server Error

tudtok tenni ellene?

Törölt nick Creative Commons License 2015.09.05 0 2 4771

Még csak 4 (nem is, 10) éve kérdem: tényleg nehéz megoldani, hogy minden topik tetején legyen egy link az illetékes modihoz/moderációs topikhoz?

vagapapa Creative Commons License 2015.08.11 -1 0 4770

Szórol szóra egyet értek!

Kértem már én is a megszüntetését (legalább az anonimitásnak).

Nem sok eredménye volt,hacsak az nem,hogy akkor is kapom a minuszokat,ha kérdezek,megköszönök valamit,ha hozzászólok.

Engem amugy nem zavar,még sajnálom is azt,akinek ez örömöt okoz.

Előzmény: John_32 (4769)
John_32 Creative Commons License 2015.07.25 -1 1 4769

Ismételten téma, hogy ennek a  - / + szavazós lehetőség inkább árt a oldal használóinka mintsem használ. Lassan már a fórumhangulat is totál összeszakad emiatt. Nem lehetne ezt inkább megszüntetni? Vagy úgy változtatni, hogy arctalanul (tehát névtelenül) ne lehessen szavazni/minősíteni? 

Törölt nick Creative Commons License 2015.07.23 0 0 4768

Hibajegyzék, javaslatok rész, 71. oldal

mikor lesz végre topikonkénti/alfórumos/fórumcsoportos önkitiltási lehetőség?

Törölt nick Creative Commons License 2015.07.21 0 0 4767

Tök jó ez az „adatvesztési-átírási” módszer a 77-es betartásához :-))

fitbee Creative Commons License 2015.06.26 0 2 4766

Jó lenne, ha a Fórum keresőmotorja tudna a hozzászólások sorszáma alapján is keresni. Én nemrég kaptam (volna) segítséget az egyik Excel gurutól, aki azt tanácsolta, hogy nézzem meg a 8600-as hozzászólását, mert ott valószínűen feleletet kapok a problémámra.

A bajok akkor kezdődtek, amikor ezt meg is próbáltam, és kiderült, hogy ilyen alapon megtalálni a segítséget meglehetősen macerás, és felhasználóbarátnak korántsem mondható.

Szerintem nem tenne rosszat a Fórumnak ha a keresés a hozzászólások sorszáma alapján is lehetséges lenne.

Carina_S Creative Commons License 2015.05.12 -1 0 4765

Ja, és még valami, csaveri: amikor már beolvastattad a THM átírásával a BIG-et vagy a THM-et, akkor jobb egérgomb a már beolvastatott BIG-képre vagy IMG-képre, és a Kép mentése... parancs kiadása után (a helyi lebegő menüből) már elmenthetővé, azaz letölthetővé válik a kész BIG-kép, ill. a kész IMG-kép.

Előzmény: Carina_S (4764)
Carina_S Creative Commons License 2015.05.12 -1 0 4764

Ugyan, ne vicceljél már! :) Nekem már sikerült, de azért a leírt lépéseket pontosan figyeljed ám meg: énnekem is azért nem ment először mert félreértettem illetlenke moderátort, vagyis rákattintottam ballal a hozzászólásban lévő kis képre, és azután az albumban próbálkoztam meg jobb egérgombbal kattintani a jobb alsó sarokban lévő kis képre az album mellett, aminek persze, valljam be "töredelmesen", semmi eredménye sem lehetett, mivel ez még a THM-eket sem hozza (bélyegkép), amiket átírhatnál BIG-re, vagy IMG-re! :)) <--- Itt a magam tévedését nevetem ki, mivel illetlenke modit "némiképpen" félreértettem... ! !!!!Az áthúzott piros szöveg tartalmazza a hibás lépésemet, ahol elkövettem a hibát!!!!

A helyes megoldás:

(1.) Maradsz a hozzászólásnál, és véletlenül sem lépsz be az albumba (nem nyomsz a hozzászólás képén bal egérgombot)!

(2.) A hozzászólásban lévő képre(!!!), (!!és nem pedig valamilyen másik, albumos képre!!) jobb egérgombot nyomsz!

(3.) Ezután jön a helyi lebegő menüből kiadásra a Kép megjelenítése vagy a Kép megnyitása új ablakban parancs!

(4.) Ezután ott látod a THM-et a böngésző URL-sorában!

(5.) Most fogod ezt a három karaktert tehát csak és kizárólag "THM"-et az URL sorban, és átírod tetszés szerint vagy "BIG"-re (nagyméretű kép), vagy pedig "IMG"-re (eredeti nagy méretű kép, a feltöltő forrás-képfájlja). Ekkor sikerül a varázslat, és a kis THM-képből nagy BIG-kép, vagy pedig nagy eredeti IMG-kép lesz!!! <---- Így lehet a BIG-ekhez és az IMG-khez hozzájutni!!

Ja, és nem tudom, te milyen böngészőt használsz, nekem ősidőktől kezdve Mozilla Firefox-om van, ami most a 37.0.2-es verziónál jár, mostanság ui. ez a legfrissebbje (amíg a még újabb ki nem jön belőle)! Ha nem ilyened van, telepítsél te is egy Mozilla Firefoxot, mert ha nekem azzal bevált, akkor ugyanezzel neked is sikerülnie kell!!

Remélem, sikerült segítenem, kedves csaveri!

Carina_S

Előzmény: csaveri (4763)
csaveri Creative Commons License 2015.05.04 0 0 4763

Az illetlenke moderátor által említett módszerével semmit nem lehet kezdeni mert csak bélyeg méretű képet tudok így menteni, másolni, stb.

Előzmény: Carina_S (4762)
Carina_S Creative Commons License 2015.04.25 -1 0 4762

Menj át a Hibabejelentő topikba, és nézd meg illetlenke moderátor illetlenke (7558)-as hsz.-ában pontosan ugyanilyen jellegű kérdésemre adott pontosított válaszát, mert ez a válasz a Te problémádra is szó és betű szerint ugyanaz, mert én is teljesen ugyanezt kérdeztem meg tőle!

Hála neki itt is a teljesen használható jótanácsáért cserébe!!!

Előzmény: csaveri (4761)
csaveri Creative Commons License 2015.04.24 0 1 4761

Üdv Mindenkinek !

Nem lehetne valahogy megoldani, hogy a megjelenített képek képlopó nélkül is menthetőek legyenek ? Most csak az albumkép bélyegképe menthető a jobb egérgomb menű opcióval. Ez a megjelenített nagy képnél már nem lehetséges.

Carina_S Creative Commons License 2015.04.19 -1 0 4760

Az ötletről mit gondolsz? Mert azt a képmegjelenítés javításával kapcsolatban tettem be.

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (4759)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2015.04.18 0 0 4759

Ez a fogalmazási és linkelési stílus igencsak emlékeztet egy régi nickre...

Előzmény: Carina_S (4758)
Carina_S Creative Commons License 2015.04.18 -1 0 4758

Sziasztok!

Én is a képmegjelenítés javítására adok pár ötletet. Mivel azonban ezek a hsz.-ok a Hibabejelentő topikban vannak meg, az ide vonatkozókat (össz. 4 db. hsz.-t) átlinkelem közülük ide, mivel nemcsak fórumhiba-leírásokat tartalmaznak, hanem azok javítási ötleteit is tartalmazzák az érintett hsz.-ok.

Elsősorban a fórumtechnikai szakemberek figyelmébe szánom őket, akiket egyúttal megkérek arra, hogy legyenek szívesek mérlegelni azt, hogy a képmegjelenítés-javítási ötleteimből mennyi valósítható meg, és/vagy mennyire közelíthető meg a végeredmény szempontjából a legjobban az általam vázolt megoldás (itt elsősorban a egyénileg választható régi/új opciós képnézegető-ötletem megvalósíthatóságára gondolnék, amit scarabaeus (7554)-es hsz.-ában többnyire megerősíti.

Az idevágó elolvasandó hsz.-aim előrehaladó idősorrendben a következőek:>>

Carina_S (7532)

Carina_S (7533)

Carina_S (7545)

Carina_S (7553)

A hangsúly főleg a pirossal szedve linkelt hsz.-okon van, bár a többi is lényeges dologra világít rá.

Az ötletek elolvasását és a benne foglaltakon való elgondolkodást előre is megköszönöm, remélve, hogy hasznosítható tippet adtam velük a szakemberek kezébe.

Üdv.: Carina_S

csaveri Creative Commons License 2015.04.09 0 0 4757

Na megint sikerült elbaltázni a képmegjelenítést. Végre megcsinálták a görgetést most megint annyira extrázni akartak, hogy megint sikerült mellényúlni. Most megint csak a kép 2/3 részét látja az ember és sehogy sem lehet előhozni a többi részét a képnek.

Törölt nick Creative Commons License 2015.04.09 0 0 4756

erről azért eszembe jut Ford Fairlane örökbecsűje.

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (4755)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2015.04.08 0 0 4755

De lehet, csak egy kicsit nagyon macerás. Kinagyítod a kép ablakát teljes képernyősre, és akkor lesz gördítősáv.

Gondolom, valamelyik programmer rászabadította a gimis unokaöccsét az éles rendszerre, hadd tanuljon a gyerek.

Előzmény: Törölt nick (4754)
Törölt nick Creative Commons License 2015.04.08 0 0 4754

mi az istennyila ez az új kép-felület?

Ha egy nagyobb, álló képet tesz be valaki, akkor nem látszik az alja, és lehetetlen legörgetni...

Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2015.02.21 0 0 4753

Naná, hogy nem. De rákattintva azért látszik, miért töltöttem fel.

Előzmény: Sánta Kutya (SK) (4752)
Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2015.02.21 0 0 4752

Lehetnének például igényesebbek a programozók.

Kíváncsi vagyok, hogy most megjelenik-e az egész kép, vagy csak az a csonkolt változat, ami az előnézetben látszik.

csaveri Creative Commons License 2015.02.17 0 0 4751

Pontosítanák. Az ablak most is átméretezhető de a képből így eltűnik a módosított rész. Tehát úgy lehessen átméretezni, hogy a teljes képtartalom megmaradjon.

Előzmény: csaveri (4750)
csaveri Creative Commons License 2015.02.17 0 0 4750

Szép napot !

Jó lenne ha a feltöltött képek megjelenítésekor az ablakméret (megjelenített képméret) átméretezhető lenne 1-2 húzással mert sokan vagyunk még akinek a képernyő felbontása kisebb a megjelenített képméretnél így a kép csak egy része látszik. Így a képet csak akkor tudjuk megnézni rendesen ha lementjük vagy átmásoljuk a képet egy képnézőbe.

Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2015.02.14 0 0 4749

Jó lenne, ha mindenhol lenne vissza a topikba link, nemcsak a válaszolóablaknál. Mert amikor rákeresek valamire, szeretném megnézni a találatokat a szövegkörnyezetükben, és ez most csak több lépésben megy.

KKrisz75_1 Creative Commons License 2015.02.14 -1 0 4748

Na tessék, itt van.

Úgy illik ha belépünk valahova akkor köszönjek, de az lemaradt, és máris módosíthatnék, de nem tudok.

Az előző hozzászólásom elejére gondoljátok oda :
"Sziasztok."

Előzmény: KKrisz75_1 (4747)
KKrisz75_1 Creative Commons License 2015.02.14 0 0 4747

Egyszerű ötlet.

Egy szerkeszt gombot ha betennétek az nekem bőven elég.

Ha elütök, vagy elírok valamit legalább 1 percen belül lehessen módosítani. És ne kelljen még 3 módosító hozzászólást írni. A fórumok 99%ánál ez működik, itt miért nem tud?

Üdv.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!