Keresés

Részletes keresés

NetFantom Creative Commons License 2007.10.06 0 0 726
Azt állítod, hogy ezek a cégek csalnak, Oké értelek.

Konkrétan miben merül ki a csalás?

Hogy csap be téged ezek közül a cégek közül bármelyik is?

Itt most csak is és kizárólag jogi értelemben értelmezem a csalást, azzal nem tudok foglalkozni, hogy etikailag, vagy morálisan vagy máshogy becsapva érzed magadat, csak is csak jogilag!!

Előzmény: piramis50 (722)
NetDragon Creative Commons License 2007.10.06 0 0 725
Már én is a harmadik kéretlen csomagot kapom, gyűjtögetem, hátha egyszer még jó lesz valamire! (sajnos WC papírnak túl kemény)
Előzmény: Törölt nick (720)
piramis50 Creative Commons License 2007.10.06 0 0 724
  1. Úgy tudom nem tegeződünk
  2. Nekem nincsenek értelmezési problémáim
  3. Én  egyébként is a "szerencsétlenek" közé tartozom, mivel  Ön szerint az összes fórumozó az
  4. Jogilag nem tudok Önnel vitatkozni, mivel Ön nem vitaképes (csak a jól betanult védekező szöveget szajkózza)
  5. Végre beismerte, hogy CSAL!!! (a borítékolás csak mézes-madzag, mert senki nem válaszolna, nem kérne senki "csomagot", nem fizetne rózsaszínű csekken stb...)
  6. Konklúzió: a CÉG CSALÓ!
  7. Csak ismételni tudom: nem tegeződünk!
NetFantom Creative Commons License 2007.10.06 0 0 723
Tehát menjünk szépen sorba.

Kérlek ird ide, hogy konkrétan mit írtam ami nem valós nem áll meg jogilag?

Mivel van gondod, mi az amit nem tudsz értelmezni?

Végre lesz egy értelmes vita, nem csak sárdobálás?

Tehát várom, hogy mi az amit szerinted rosszul tudok és jogilag nem így van hanem úgy van?

Tudunk egy értelmes vitát kezdeményezni vagy megmarad ez a topik a szerencsétlenek dühöngőjének?

Előzmény: piramis50 (722)
piramis50 Creative Commons License 2007.10.06 0 0 722

Jó estét Mindenkinek!

Rég jártam itt, de látom, fellendült a topic! Köszönhető NetFantomnak, alias CÉG, aki oly sok embert megnevettetett butaságával.

Csak a legutóbbi okfejtéséhez:

Duracell-Energizer = elem (energiaforrás)

Intelligens mosóporok (bármelyik) = mosószer

Ügynöki munka?=Ügynöki munka? (mármint a csalás szinonimája)

Borítékolás=Borítékolás

Törvényes=Törvényes (nem törvénytelen, ahogy NetFantom értelmezi)

Törvénytelen=Törvénytelen (gazemberség, ahogy többen értelmezzük)

BORÍTÉKOLÁS <> (nem egyenlő) ÜGYNÖKI munka!!!

Csak egy kis megjegyzés: ne a netezőket hülyézze le, van mit otthon is söpörnie!

NetFantom Creative Commons License 2007.10.06 0 0 721
Nincs igazad. Nem kért csonagokat küldtök ki, ami ráadásul többe kerül. Becsapjátok az embereket.

Hát elég gázos vagy ha csak idáig jutottál el.

Kezdjük azzal, hogy senki sem kap csak úgy csomagot azt meg kell rendelnie, tehát megadja a nevét és a pontos címét.

Tehát ha NEM KÉRT csomagot akkor nem is kapott, ha kért csak akkor kaphatott.  Nyilvánvaló a cégek a kisújukból nem szopják ki a neveket címeket.

A másik dolog pedig az, ha NEM KÉRT csomagot kapsz akkor azt ÁTVESZED? Főleg ha fizetni kell érte? Ráadásul többet kell érte fizetni? Nem érzed az ellentmondást? Valahol valami nem tiszta!

Ha netán mégis voltál olyan hülye hogy egy NEM KÉRT csomagot átvettél sőt drágábban vetted át, még akkor is maradt 8 napod, hogy kijózanodj és visszalépj, hogy Némá én Nem is kértem akkor meg mit keres itt ez, na gyorsan KÜLDJÜK VISSZA és KÉRJÜK VISSZA A PÉNZT.

Ezernyi lehetőséged van, hogy ne legyél becsapva, vagy ha mégis még akkor is van lehetőséged, hogy utólagosan mentsd magadat. Aki ennek ellenére becsapva érzi magát az meg is érdemli.

Komolyan mondom tiszta szégyen, hogy ennyi eszetlen ember van itt, Bárki akinek csak egy cseppnyi esze van az tisztán lát ezekben az ügyekben és csak röhög azokon a szánalmas embereken akik ide írogatnak.

Egyébként miért írod így, hogy „küldtök”, „becsapjátok”? Csak tán nem azért mert Én nem állok be a síró emberek tömegébe hanem belemondom a szemedbe, hogy Úgy kell neked megérdemelted mert hülye vagy? A saját hülyeségedet akarod azzal takargatni, hogy másra kened a felelősséget? Pedig olvasd vissza miket írtam, Normális ember tudja mit várhat mit kaphat és ha neki ez kell csak akkor lép be. Mindenki más idióta és azt hiszi, hogy ha belép akkor 10 perc alatt milliomos lesz munka nélkül.

Szóval igyekszek jogilag korrekt információkat adni. Ha bármelyik állításomat vitatod akkor kérlek jelezd ezt és átbeszéljük.

Előzmény: Törölt nick (720)
NetFantom Creative Commons License 2007.10.06 0 0 719
Lehet de te is tudod, hogy nekem van igazam.

Előzmény: Törölt nick (718)
NetDragon Creative Commons License 2007.10.06 0 0 717

Újraolvastam, mégiscsak a postás az oka mindennek. Na majd adok én neki hétfőn, ha becsenget. De a postád ugye mindég kétszer csenget.

Hihetelen,hogy tud vakaki ennyi sületlenséget összeirkálni!

NetFantom Creative Commons License 2007.10.06 0 0 716
Épp ezért írd már meg, mi a bánatért nem lehet kiírni borítékolás helyett azt, hogy ügynöki munka. Szerinted ez törvényes, akkor meg mi a francnak ködösítesz?

Miért nem mondják a reklámban, hogy ez a szuper inteligens mosópor sem moss jobban mint a másik cég felanyiba kerülő terméke.

Miért nem mondja a Duracel, hogy az Energizer-nek van egy mégjobb eleme ami nem 10x hanem 20x tovább bírja.

Ha bárki, mondom BÁRKI ügynöki munkát ügynöki munkaként hírdetne arra senki sem jelentkezne ezt gondolom belátod. Pedig a biztosítási ügynökön keresztül a mobil bankárig ezer ügynöki munka van.

Szóval lehet erőlködni, és mindenképpen bűnösnek kikiáltani a céget de attól a tény még tény marad. NEM SÉRT szabályt azzal ha borítékolási munkaként hirdet meg egy ügynöki munkát ha az ténylegesen borítékolási munka.

Tehát a válaszom az, hogy igen szerintem ez törvényes

Előzmény: NetDragon (715)
NetDragon Creative Commons License 2007.10.06 0 0 715

NetFantom!

Végiggondodlom, hogy ki vagy te!

Valahol azt írtad, hogy az értelmes emberek oldalán állsz. No azért mert odaálltál nem biztos, hogy te is az vagy.

Lehetsz egy begipszelt lábú /nem törött/ PAP. Annyira osztottad az igét egész nap, hogy láttalak a szószékben. De a papok nem beszélnek trágárul, tehát az sem vagy.

Lehetsz jogász, /legalábbis annak hiszed magad/, ahhoz viszont nem vagy naprakész és eléggé művelt.

Lehetsz pszichiáter /de ne szédítsd már szegény "szilva29-t/, de nem vagy kellően empatikus, tehát ez sem nyerő.

Rájöttem, TÉGLA vagy, a cég alapjaiba építettek be!

Épp ezért írd már meg, mi a bánatért nem lehet kiírni borítékolás helyett azt, hogy ügynöki munka. Szerinted ez törvényes, akkor meg mi a francnak ködösítesz?

Össze-vissza beszélsz, ellentmondásokba keveredsz önmagaddal. Menj, dolgozz a cégnek, havi 15000 ezerért, ne itt ba......ad továbbra is itt a  rezet.

A gyöngyökből meg majd kalárist fűzünk "otthoninak", mert más meló itt osztán nincs.

NetFantom Creative Commons License 2007.10.06 0 0 714
Természetesen nem kötelező beleírnod, hogy „nem kérsz cserecsomagot” De akkor NE CSODÁLKOZZ ha a pénzed helyet egy újabb csomagot kapsz. És azt ismét vissza kell küldened. Nem ne izgulj harmadjára nem kapsz újabb cserecsomagot hanem a pénzedet kapod meg. De nem jobb lett volna korábban? Így csak feleslegesen költöttél újabb kb. 600,-ft-ot postára mert ugye a postaköltség nem jár vissza.

Elhumorizálhatod a dolgot de ezzel nem segítesz senkinek sem. Persze nem is várja el sinke sem ne értsd félre. Csak így nincs értelme ennek a beszélgetésnek. Ha a jó szándék vezérelne téged akkor – teljesen mindegy milyen stílusban – nem humorizálnád el.

Hanem ha valamit nem értesz akkor megkérdeznéd, hogy egyébként kötelező lenne-e a postásnak felvilágosítást adnia arrol, hogy mit tehetsz a csomaggal, átveszed, nem veszed át, később veszed át.
Vagy megkérdeznéd, a pénzt milyen feltételek mellet kell visszafizetnie a cégnek, hogyan és mennyi cserecsoamgot kínálhat fel? Milyen értékben kell felkínálnia ha már felkínál? Stb. lenne egy csomó értelmes kérdés amivel le lehetne ülni és kitárgyalni DE NEM inkább bedobunk egy ilyen szöveget:
A postás az oka mindennek, jelentsük fel, ugye Otthoni?
"NEM KÉR CSERECSOMAGOT"
Mi az? Tisztasági csomag?!
Előzmény: Törölt nick (709)
Törölt nick Creative Commons License 2007.10.06 0 0 713
Nagyon böszmeségeket írsz!
Előzmény: NetFantom (712)
NetFantom Creative Commons License 2007.10.06 0 0 712
Az eszem megáll rajtatok, Na jó akkor essünk neki még egyszer

A postásnak az a feladata, hogy kivigye a postát, átadja beszedje a pénzt és kész.

De ha már a postás kinyitja a száját és azt mondja, hogy „közölte velem hogy nem én vagyok az egyetlen aki így járt.” Akkor Csak feltenném a következő kérdést.

Miért ÍGY JÁRT miért beszél múlt időben, hiszen akkor még nem JÁRT csak JÁRNI FOG. Szóval ha már megszólalt a postás legalább Azt mondta volna, hogy: nem én vagyok az egyetlen aki így járt DE még nem késő. Ha nem akarja akkor ne vegye át. Mert NEM KÖTELEZŐ ÁTVENNI.

Tehát még egyszer: Nem a postás tehet róla nem akarok a nyakába varni mindent De ez egy jellemző eset a Magyar társadalomra. Az aki megtehetné, hogy segítsen vagy csak megtehetné, hogy közli velem a lehetőségeimet az vagy mélyen hallgat vagy hülyeségeket beszél.
NetDragon Creative Commons License 2007.10.06 0 0 711

A postás az oka mindennek, jelentsük fel, ugye Otthoni?

Törölt nick Creative Commons License 2007.10.06 0 0 709
"NEM KÉR CSERECSOMAGOT"

Mi az? Tisztasági csomag?!
Előzmény: NetFantom (699)
NetFantom Creative Commons License 2007.10.06 0 0 708
Hát erről az a véleményem, hogy a postás szóhatott volna, hogy nem kötelező átvenni, Sőt ha nem egyezik az ár akkor jobb ha nem veszi át addig amíg nem tisztázódik miért változott meg az ára.
Előzmény: szilva29 (707)
szilva29 Creative Commons License 2007.10.06 0 0 707
Azt még elfelejtettem leirni mikor a postás hozta a csomagot,és látta hogy megdöbbentem az árán lévén hogy én mennyiért is rendeltem,közölte velem hogy nem én vagyok az egyetlen aki igy járt.
Előzmény: NetFantom (705)
szilva29 Creative Commons License 2007.10.06 0 0 706

Ez volt a legelső csomagrendelésem.Az ajánlaton volt BA4,ésBA5.BA6 nem. Én értelek hogy ez lehet egy ujabb ajánlat.De ha én a BA4 rendeltem meg 4975ft-ért,miért a BA6-ot küldik ki 8780ft-ért?

Előzmény: NetFantom (705)
NetFantom Creative Commons License 2007.10.06 0 0 705
Ha BA4-et rendeltél de BA6-ot kaptál és a megrendelőn nem volt még BA6 akkor Én arra gondolok, hogy ez egy újabb csomag.
Gondolom, van a BA sorozat aminek volt 4-es csomagja és most van 2-vel jobb azaz 6-os változata.
Feltehetőleg váltás volt és a BA4 helyet már a BA6-van. Gondolom, nemrég történhetett a váltás és még nem forogta ki magát.

Ha és amennyiben ez egy újabb csomag akkor erre való hivatkozással ugyan nem küldheted vissza a csomagot de kérheted a két csomag közötti különbség megtérítését. Ez persze nem befolyásolja azt, hogy egyébként indoklás nélkül eleve elállhatsz az egésztől 8 napon belül.
Előzmény: szilva29 (703)
NetFantom Creative Commons License 2007.10.06 0 0 704
Nos a szövegértéseddel egy kis baj van de lehet, hogy Én voltam félreérthető.
Azt írtam, hogy egy csomóan hülyeségeket írnak ahelyet, hogy értelmesen próbálnák kielemezni a helyzetet és egymást segíteni. Például ilyen beírásoknak lenne értelme, hogy:

Hát igen az „X” cég is ügynöki munkát ad de nem vészes és ráadásul napi kb 2-3 órával nekem összejön a havi 80-150.000,-ft Ezek a gyengéi erre figyeljetek és ezek az erősségei ami viszont tetszik…. Stb.

Szóval, például össze kéne gyűjteni a tényeket és fikciókat. Lássunk már tisztán, mi is a valóság? Milyen cégek hirdetnek otthon végezhető munkákat? És milyen munkák is ezek? Hiszen minket nem köt semmi sem, nem kellenek a reklám dumák. Tisztán és érthetően megtárgyalhatjuk, hogy miről is van szó. Volt it bárki is aki beszkenelte volna a csomagokat és felrakta volna a netre, hogy bárki letölthesse és megnézze, hogy miről is van szó? Na erről van szó Én ezeket hiányoltam.
Szóval szedjük össze mit is tudunk. Ki mit hirdet? Mivel mennyit lehet keresni? Minek mi a hátulütője? Stb.

Remélem így már egyértelműbb?

De egyébként Te vagy az élő példa arra, hogy sokan csak FELTÉTELEZNEK, GONDOLNAK, SEJTENEK valamit de NEM TUDNAK SEMMIT SEM.

Mit is írtál? Mit hadoválok itt a TÖRÖTT lábammal?
És Én mit írtam? Gipszben van a lábam DE szerencsére NINCS ELTÖRVE!!!

Most minden hülyeséget félretéve ha figyelmesen elolvasod a beírásokat és megpróbálod elemezni Őket akkor rájössz, hogy valaki Azt olvassa, hogy be van gipszelve de már úgy adja tovább, hogy el van törve, Egy másik már ezt olvassa, hogy el van törve de már úgy adja tovább, hogy le is amputálták. Stb stb.
Előzmény: NetDragon (700)
szilva29 Creative Commons License 2007.10.06 0 0 703

Bocs,de én nem azt mondtam hogy be akarok menni,hanem akik keresték nem találták ott őket.A másik amire nem tudom a választ,hogy létezik ha én megrendelem a BA4-es csomagot,kiküldik helyette a BA6-at.A legszebb az egészben hogy a megrendelőpapiron nincs is BA6-os csomag rendelés!!!

Előzmény: NetFantom (699)
NetFantom Creative Commons License 2007.10.06 0 0 702
Egyébként Juszt egy nagy rakás kaki, miért is:
Ha te egy riporter lennél és az lenne a feladatod, hogy tényfeltárj egy ilyen dolgot akkor begyűjtöd az információkat és leellenőrzöd, majd végigmész rajtuk vagy nem?

Volt Jusztnak ilyen csomag a kezében? – Igen mert be is mutatta.
Lekérte a Cégbíróságtol a cégadatokat? – Igen mert tudott a két névről.

De itt meg is állt mert válaszút elé került.
Vagy bemutatja a dolgot a teljes valójában de akkor az senkit sem fog érdekelni vagy kreál egy mesét és bulvár hírt csinál. Szerinted melyiket tette?

Akinek van egy csepp kis esze az elgondolkodik az alábbiakon:
A Cégbírósági papíron mindig kötelezően fel van tüntetve a tulajdonosok és az ügyvezető neve, és a pontos címe. Tehát akkor adódik a kérdés, hogy miért nem kereste fel Őket, Miért nem kérdezte meg Őket? Mert nem tette meg az tuti de vajon miért? Vagy talán mégis megkérdezte Őket de így kiderül, hogy tulajdonképpen legális az egész csak van néhány suttyó aki saját magát szívatja. Talán érdekesebb volt mesebeli figurának beállítani Őket és a börtönben való borítékolással eltréfálnia az egészet?
Előzmény: NetDragon (696)
NetDragon Creative Commons License 2007.10.06 0 0 701
bocs, 150000 ezer
NetDragon Creative Commons License 2007.10.06 0 0 700

NetFantom!!!!

Mit hadoválsz te itt a törött lábaddal, meg, hogy dolgozni szeretnél? Van munkád te kis hazudós. a  632. beírásoban megírtad, hogí ennél a cégnél keresel havi 80-15000 ezer forintot.

NetFantom Creative Commons License 2007.10.06 0 0 699
OK elolvastam,

Először is állítom, hogy akármit ír is Marcsusz (599) ha küldött is levelet tuti, hogy nem írta bele, hogy KÉRI VISSZA A PÉNZT és azt, hogy NEM KÉR CSERECSOMAGOT.
Ha ezt nem írta bele akkor a cég jogosult volt cserecsomagot felajánlani.

A teendője:
Visszaküldi a cserecsomagot és kéri vissza a pénzt. A cég másodjára már nem ajánlhat fel cserecsomagot, a törvény szerint vissza kell fizetnie a pénzt.

Azt kérded, hogy miért nem találják őket? Lehet, hogy nem jó helyen keresik. Na jó ez egy lekezelő válasz volt.
Szóval mint már írták mások egy másik topikban, Egy cégnek több címe is van. De a cím nem jelenti azt, hogy ott ügyfélszolgálati irodát kell fenntartaniuk. Ugyanakkor a cégnek nem kötelező olyan ügyfélszolgálati irodát fenntartania, ahol személyesen is elérhetőek, főleg nem egy országos cégnek, hiszen akkor az iroda közelében lakóknak ez jó de az aki az ország másik végében lakik 300km-re annak indokolatlanul hátrányt jelentene. A cég elérhetőséget biztosíthat személyesen ügyfélszolgálati irodában de ezen kívül
- telefonon
- faxon
- e-mailben
- sms-ben
- webes felületen
- Postai úton

Ha jól tudom ennek a többségét a cég biztosítja is. Egyébként csak egy érdekes kérdés, miért akarnál személyesen bemenni az irodába? Ha postai úton ajánlva küldöd el akkor annál hivatalosabb nincs is. Ha személyesen bemész valószínűleg úgyis csak annyit fognak tudni mondani, hogy OK megértjük nincs gond járjon el ebben az esetben így meg így és kész.

Előzmény: szilva29 (697)
NetFantom Creative Commons License 2007.10.06 0 0 698
Kedves NetDragon, Megnéztem,

Erről csak az Aktívos riport jut eszembe.
Az emberke jelentkezett egy hirdetésre, majd kapott egy ingyenes tájékoztatót. Ezen megrendelte 700,-Ft-ért a Jelentkezési lapot. De a munkára már nem jelentkezett, hanem meggondolta magár, sőt még a Jelentkezési lap árát is visszakérte azt a 700,-ft-ot amit vissza is kapott.

Na most a riportból az jött le, hogy a cég csaló mert amikor a pénzt visszakérte akkor visszafizették pedig ha a cégnek igaza lenne akkor nem fizették volna vissza, hiszen mire fel? Na ezt adjátok össze.
Előzmény: NetDragon (696)
szilva29 Creative Commons License 2007.10.06 0 0 697

De jó is lenne királynőnek lenni,akkor talán nem kéne a munkával sem foglalkoznom.A válaszodra csak annyi,hogy tényleg oda adtam fel a levelet.Ebben igazad volt.Akkor csak azt nem értem hogy miért nem találják őket,ha valaki reklamálni megy oda?Talán csak annak elérhetőek akinek nincs velük problémájuk?Bár kétlem hogy az sok ember lenne!Irtad azt is küldjem vissza a csomagot,na én ezt meg is fogom tenni,csak nehogy úgy járjak mint Marcsusz(599 beirás).Olvasd el,elég érdekes. 

Előzmény: NetFantom (690)
NetDragon Creative Commons License 2007.10.06 0 0 696

Fórumozók!

Olvassátok el, nézzétek már meg, BMANGO néven bejegyzett, 594. beírást!

NetDragon Creative Commons License 2007.10.06 0 0 695

Ottnoni!

Már megijedtem, hogy eldugultál, hisz az utóbbi napokban annyit ordibáltál, mint az ALBÁN SZAMÁR. Isten áldása, hogy itt vagy. Nélküled olyan színtelen az életünk!

NetDragon Creative Commons License 2007.10.06 0 0 694

NetFantom!

Nagyon egyszerű gyógyírt tudok a betegségedre!

-Szállj ki a fórumból, mindannyiunknak jobb lesz!

-El van törve a lábad, betegségekkel nem élcelődöm, az gusztustalan, gyógyulj meg!

-Vigyázz a túlzásba vitt netezéstől ínhüvelygyulladást lehet kapni!

-Tele van a "tö.....d az egésszel? Esetleg szétdurran, és akkor már az OTTHONI sem tud neked semmiféle mukát kiközvetíteni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!