Keresés

Részletes keresés

Gomboc Artur Creative Commons License 2000.09.22 0 0 101
kiran!

Igazad van! Volt egy két hölgy az életemben,akik a sorozatos aprobb csúcspontokat követően eljutottak valóban a csúcsig, amikor is majdhogynem elájulta, vagy az ájuláshoz hasonló állapotba kerültek,és hosszú percekre volt szükség, hogy valamelyest magukhoz térjenek. Ezt követően már nem lehetett őket további szeretkezésre bírni, egyszerűen akkor már nem kívánták, szépek, szebbek lettek, kisimultak, kiegyensúlyozottak, boldogok.

üdv

G.A.

Előzmény: Törölt nick (99)
susanne Creative Commons License 2000.09.20 0 0 100
Helló Tavaszcsillag!

Van különbség és elég nagy. Csiklón keresztül rövid de intenzív érzés./ 2-3 után már tényleg nem ingerelhető tovább, mert fájdalmasssá válhat./ G ponton, vagyis hüvelyi orgazmus: hosszú elnyújtott, idönként felerősődő kiugró csúcsokkal, de végig fent a platón.
És a legjobb a kettő kombinációja! Akkor a legerősebb, elnyújtott /fent a platón/, nekem ez a multiorgazmus, és nem tudod, hogy ennyire édes és jó vagy néha szinte már fáj, de mégis jó, és még! Még! Még! És tényleg csak a fizikai kimerültség szab határt.
Önmagába véve egy csikló orgazmus is nagyon kellemes lehet, de aki átélte már együtt a kettőt, annak így lesz teljes és ott megtapasztalja, hogyan fokozható az egyesüléssel ez a csodás érzés.
Susanne

Előzmény: Tavaszcsillag (98)
Tavaszcsillag Creative Commons License 2000.09.20 0 0 98
Visszaolvastam az egész topicot az éjjel.
Hát szívesen elbeszélgetnék egy olyan lánnyal aki 40-50 orgazmusra képes, mert számomra ez elképzelhetetlen....
Csiklóval sztm 3-4, szünetekkel, de utána már fáj, vaginálisan lehet több, de nem hinném, hogy 10 fölé menne....ESZO oké, a könyvet ugyan nem olvastam, de majd bepótolom....
Nekünk nőknek ezt az egészet tanulni kell, de ez már száz helyen ki lett fejtegetve.....lényeg, hogy megéri:-)
Miért süllyedt egyébként el ez a topic_?
CS

ps.: pár csajt megkérdeznék, hogy nekik mi a különbség konkrétan a kétféle orgazmus között...tudom én, hogy nehéz megfogalmazni, de kíváncsi vagyok, hátha tévúton járok...:-) mindezt azért mert egy hete úgy összevesztem egy kőfejű kos pasival, aki kifejtette nekem, hogy a vaginálisnak és a csiklóval elértnek ugyanolyannak kell lennie, mivel az agy....ésatöbbi. Szerintem nem ugyanolyan. Sőt...

Szóval?

CS



Francine Pefko Creative Commons License 2000.09.14 0 0 97
Ellazulás és odafigyelés váltakoztatása, progálgasd magad, bár ezt csak akkor teheted ha olyan a partner...aki odáig van érted, a testedért meg minden....az agytól függ a nőknél, ha kell keresd az izgató képeket becsukott szemeid mögött, aztán amikor meg már kefélés van csak, egy orgazmus után, annyira össze vagy rándulva, hogy minden izmod görcsben, ... nem is tudsz mást tenni, csak élvezni....folyamatosan....ahogy tetszik:-)
Francine
Előzmény: Réka Koma (91)
Francine Pefko Creative Commons License 2000.09.14 0 0 96
Na és ez_? :-)

Részemről igen, G pont plusz csikló elsőre a legjobb, utána kapásból kefélés újabb orgazmusok, akár 4-5....és ha türelmes az illető csiklóval 3 volt eddig a max....imádom....közben anális is játszik, szóval a mindent bele híve vagyok, de nem csak irányomban, hanem oda vissza....nincs is annál jobb érzés amikor egy pasi ki van szolgáltatva tehetségednek...:-)

Francine

Előzmény: szélesre tárt pumák (92)
DrRetro Creative Commons License 2000.09.14 0 0 95
Bár nem vagyok a megszólítottak között ... itt van hasonló téma:
Miért nem kíván többször?
Hátha van benne valami jó neked ..... de a legtöbbször, mint majd olvasod, szomorú a megoldás.
Előzmény: jedi1 (94)
jedi1 Creative Commons License 2000.09.14 0 0 94
Sziasztok
Bocs hogy megint irok.De van egy barátom,akinek igen érdekes felesége van.A hölgy csak nagyon ritkán képes orgazmusra,mi több,szinte egyáltalán nem kivánja a szexet.Állitólag a havi 3-4 alkalom már nagyon jó arány.Ennyiszer van beindulva a kiscsaj,de még akkor is nagyon kell figyelni rá,mert ha valami megzavarja,annyi a szeretkezésnek.A hölgy 25 év körüli.
A barátomnak sosem okozott gondot,hogy a partnerének örömet okozzon.Aztán 7 év házasság után félrelépett,és ott se volt gond.
Végülis a fő probléma tényled a lány minimális szexuális igényeiből fakad.Én már nem tudok mit tanácsolni a fiúnak,mert semmi se használ,és én még nem is találkoztam ilyen nővel.
Hölgyeim,van valami jó ötletük ezzel kapcsolatban?
susanne Creative Commons License 2000.09.13 0 0 93
Helló Réka Koma!

Én sem így születtem, de! Minden nőben ott van a lehetősége. Tanulható, fejleszthető az orgazmus és az orgazmuskészség. Azt hiszem egy bizonyos szexuális érettség szükségeltetik hozzá.
...fegyelem... Talán épp az ellenkezője. Egyfajta ellazultság, hogy hagyd, hogy megtörténjen benned. ..figyelem.. Igen, egy befelé figyelés, hogy mit érzel, hogy milyen, hogyan váltakoznak benned az érzések. A medence izmaiddal te is tudatosan irányíthatod, felerősítheted a gyönyörödet.
Freud bácsi jött azzal a hülye dumájával, hogy: pénisz-irigység. Ugyan már, mit irigyeljek rajta, nekem sokkal jobb van!

ESZO! ESZO! ESZO! Üdv! Susanne

Előzmény: Réka Koma (91)
szélesre tárt pumák Creative Commons License 2000.09.11 0 0 92
Réka Koma ... :-))))))))))) Ezt a nicket! Nagyon sakál, minden elismerésem :-)))
Előzmény: Réka Koma (91)
Réka Koma Creative Commons License 2000.09.11 0 0 91
Engem frusztrálnak ezek a multiorgazmusok, de azért be-benézek irigykedni. Ehhez mi kell? nem kellett volna nekem is így születnem? hejj, anyukám, anyukám...

tekknika! gyakorlás! fegyelem, figyelem!

R

Előzmény: susanne (90)
susanne Creative Commons License 2000.09.09 0 0 90
Sziasztok!
Speciel én jó hangos vagyok, összeszalad az egész ház, de nem is tudok más lenni.Muszály kiadnom magamból, nekem az egy kínszenvedés ha csendben kell maradnom.
Utalva az eredeti témára: szerencsés vagyok én is, mert ha először a csiklómon keresztül elélvezek, úgy, hogy a barátom közben a G pontomat is ingerli, akkor az esetek 90 százalékában innen indul a multiorgazmus, ami akár 1-2 órán át is tarthat. Én is folyamatosan élvezek, és nem dörzsöl ki, végig jó nedves vagyok, s egyre inkább az leszek, ráadásul még úgynevezett női magömlésem is van. Általában én szoktam győzni 8:2-re. Utána fürdés, kis pihenés, lehet, hogy eszünk valamit, aztán megint fejest ugrunk az ágyba, és ahogy beteszi a kedvesem, szépen elkezd mozogni és nem tudom másként mondani: visszahívható a multiorgazmus és fantasztikus,de máris megint élvezek. / Lásd: ESZO / Susanne
Előzmény: Páter Noszter (85)
Páter Noszter Creative Commons License 2000.09.08 0 0 89
.. :-)
főleg, ha kinn vagy a pusztában, és aztán nem von felelősségre senki másnap :-)
Előzmény: Réka Koma (88)
Réka Koma Creative Commons License 2000.09.06 0 0 88
Én például úgy vagyok vele, hogy olyanra csinálom, amilyenre éppen kedvem van. Szórakozásból tudom teljesen némán is, de ha kedvem van, akkor jó HANGOSAN!!!!
Előzmény: Páter Noszter (85)
buGri Creative Commons License 2000.08.31 0 0 87
A párám régebben olyan hangos volt, hogy mikor nyáron (nyitott ablak) vidéken a szüleinél voltunk, mondták másnap neki, hogy az egész település nyomon követhette, hogy nyúzzák meg. Ráadásul neki nagyon sokszor tud orgazmusa lenni. Hosszú nyúzás volt :o)).
Én inkább csak hörögni szoktam, meg dörmögni.
Off
mmoncsi: beszámoló majd megy, ha lesz egy kis időm. Pussz!
On
mmoncsi Creative Commons License 2000.08.31 0 0 86
Tudomásom szerint nem vagyok a legcsendesebb tipus, tehát észre lehet venni, ha a csúcspont felé közelítek, vagy elérem azt. Sikításnak azért nem mondanám, olyan közepes kategória.
A párom csendesebb fajta, de nála is jól észlelhető az orgazmus.
Előzmény: Páter Noszter (85)
Páter Noszter Creative Commons License 2000.08.30 0 0 85
Na, mielőtt elsüllyed végleg a topik, kérdeznék egy kört:
Melyik lány hogy éli meg az orrgazmust? Mert ugye van aki sikongat, vergelődik...
Van olyan, akin nem látszik?
Mik a tapasztalatok ez ügyben?
Páter Noszter Creative Commons License 2000.08.21 0 0 84
Köszi NQ, de attól én még messze vagyok (a jó fejtől) :-)

Kiran!
Köszönöm a korrekt választ, csak úgy tűnt, hogy többeknek volt ez téma...

Nekem a natúr élvezet akkor jött össze, mikor 3 hónap után először szeretkeztünk, és akkor a végén sírógörcsöt kaptam, de szerencsére nem rontottam el vele semmit :-)

NesQuick Creative Commons License 2000.08.20 0 0 82
Kösz, Páter Noszter!
Zseniális: még a 24 óra is osztható 4-gyel! :))
Jó fej vagy!
Előzmény: Páter Noszter (81)
Páter Noszter Creative Commons License 2000.08.18 0 0 81
Kedves Férfitársaim!

Látom, nagy port kavartam a szeretkezés közbeni csiklóingerléssel :-)
A párom "elfogyasztott" előttem huszonakárhány nőt, és azt mondta, hogy egyáltalán nem ritka ez a jelenség. Egyszer egy szexológustól azt hallottam, hogy harminc felett a nőknek jobban megy csiklóingerlés nélkül élvezni (persze szeretkezés közben), hát ott még nem tartok, de nemsokára beszámolhatok róla :-)

I - Mi van ha mondjuk vmi közbejön és csak pl. 7-ig jutsz el (nem osztható 4-gyel!!!)?
II - A 24 közül melyik(ek) volt(ak) a legjobb(ak)?
Kösz: NQ

Kedves NQ!
Nem nagyon intim, úgyis anoním az egész, úgyhogy főleg nem baj.
I - hát arra törekedtem mindig, hogy a néggyel osztható szám 24 órán belül legyen elérhető. Tehát, ha valami közbejött, akkor még aznap igyekeztem "befejezni"! Ha meg nem, akkor meg szomorú voltam, és törekedtem a minél hamarabb pótlásra :-)) más nem történt.

II - Általában az első szokott lenni a legjobb, az is tart a legtovább. Aztán a második is nagyon jó, de az tart a legrövidebb ideig. És attól kezdve mind hosszabbak és egyre kevésbé élvezetesek :-)

még akartam valamit, de elfelejtettem, majd ha eszembe jut, újra jövök

jedi1 Creative Commons License 2000.08.18 0 0 80
Kiran pajtás!
Már rég észrevettem hogy hasonlóan látunk sokmindent,más topicokban is(még ha nem is szóltam hozzá.)
Tényleg,egy nőnél az ODAFIGYELÉS a kulcsszó,ezt máshol már én is elmondtam.
A helytállásról:szerencsére nekem nem probléma.Kis barátnőm szokott is csodálkozni,hogy nekem az is jó ha csak egy félóránk van egy gyors menetre,de az se gond ha két óra egy menet.
Persze ostoba lennék ha azt hinném hogy mindig minden nőnél 100%-ot tudnék.
De az biztos hogy az ember önbizalmát igen megdobja,ha látja hogy a partnere egy kora esti szeretkezés után még másnap délben is "kótyagos" kicsit.
jedi1 Creative Commons License 2000.08.18 0 0 78
Kiran
Én azt a példát nem negativ tapasztalatként hoztam fel,csak arra mutattam rá,milyen egyéni lehet az emberek igénye szeretkezésnél.

Jól mondod,a nő dönti el mi jó neki.Csakhogy ehhez előbb tenni kell egy finom próbát,nemigaz?Én sosem erőltettem a nőknél semmit,de nyilván szép apránként a teljes "technikai" repertoárom felkinálom,és ami az adott hölgynél beválik,az marad.
Olyan is előfordult hogy a hölgynek ujdonság volt a dolog,először inkább csak hagyta,később már igényelte is.

buGri Creative Commons License 2000.08.18 0 0 76
Kicsit OFF
Erről a számolgatósdiról jut eszembe Peter Greenaway: Számokba fojtva c. filmje.
ON
Van olyan is, hogy egy nő a teljesebb átélés érdekében nem szeretné, ha a csiklóját birizgálná az ember közösülés közben. Még akkor sem, ha anélkül nincs orgazmus. Nekem is furcsa volt ez, de volt egy ilyen "barátnőm". Majdnem 2x olyan idős volt akkor, mint én. Az ölelés érzelmi mélysége sokkal fontosabb volt számára. Sokat tanultam abból a kapcsolatból.
Persze ez is egy kicsit OFF, hiszen az orgazmusok száma 0 volt. (Első nullázásom! :o)) - öngól)
jedi1 Creative Commons License 2000.08.18 0 0 75
Kedves Páter Noszter

Meg kell védenem Scorpiot,és nem azért mert férfi vagyok.
Az hogy neked még ma is kell az orgazmushoz a kézimunka, az lehet masztis beidegződés,de mindenképp egyéni.Esetleg a partner hibája,de ezt nem én döntöm el,ugye.Mondjuk nekem fura hogy azt nem élvezed ha csak fekszel és a párod virgonckodik inkább.Bár az igaz hogy a szex közben vannak egyéb tennivalók,de ezek is a gyönyört szolgálják elméletileg.

Én most könnyen beszélek.Épp a multkor,egy olyan normális másfél órás szeretkezés után megkérdeztem a barátnőm,hányszor élvezett el(biztos a topic hatása.)Az volt a válasz hogy csak egyszer,de egyfolytába...

Viszont rólad eszembe jut egy régi barátnőm.Nagyban mozgott benne a szerszámom,és gondolva milyen jó lesz neki,közben a kezemmel a csiklóját kezdtem simogatni.Erre leállitott,mondván hogy ő csak egyre tud figyelni.Ilyen is van.

Előzmény: Páter Noszter (71)
Judg Creative Commons License 2000.08.18 0 0 74
Hello!

Ugy vettem eszre, hogy itt sok a lany, es ez egy eleg oszinte topic. Lene egy kicsit offos problemam. Errol nyitottam az iment egy topicot. Hatha valaki segitene.
A topic cime: -- HELP!! -- A baratnom nem elvez el! Itt reszletesen leirtam a korulmenyeket.
Udv.: Judg

NesQuick Creative Commons License 2000.08.18 0 0 73
Páter Nosztertól kérdeznék kettőt, ha nem túl intim.
I - Mi van ha mondjuk vmi közbejön és csak pl. 7-ig jutsz el (nem osztható 4-gyel!!!)?
II - A 24 közül melyik(ek) volt(ak) a legjobb(ak)?
Kösz: NQ.
Előzmény: Páter Noszter (60)
NesQuick Creative Commons License 2000.08.18 0 0 72
Sziasztok! Hímnemű lévén a lányok orgazmusainak számáról közvetett tapasztalataim vannak csak, azonban ezt a számolgatósdit, amit Páter N. említett én is meg tudom erősíteni. Nekem is voltak tizenegykét éves koromban ilyen hülyeségeim. Például hogy a lépcsőn pontosan ugyanannyi fokot lépjek bal lábbal, mint jobbal. Meg ha pl. 5-öt pislogtam bal szemmel, a jobbal is annyit kellett.
Állati baromságok, de akkor tényleg vmilyen kényszer miatt erre oda kellett figyelni. Aztán szerencsére (jobbik esetben) ezeket hamar kinövi az ember...
Páter Noszter Creative Commons License 2000.08.17 0 0 71
Köszi Bea_Bare :-)

Scorpio!
Mondd, te voltál már valaha lánnyal? VAgy - megkockáztatom - találkoztál már valaha élőben lánnyal????

Amikor a nagy monoszex-korszakom volt, akkor annyira betonszűz voltam (amit aztán egy tampon segítségével sikerült elveszítenem), hogy még nem is csókolóztam fiúval, nemhogy aláfeküdjek, aztán élvezzek!
Egyébként még ma sem megy kézimunka nélkül az élvezés szeretkezés közben sem. Összesen 2 alkalommal volt úgy, hogy csak feküdtem, aztán jött az élvezet. De akkor sem CSAK feküdtem, mert az embernek olyankor egy csomó dolga van. Tudod, ha két ember szeretkezik, akkor közben ölelkeznek, és csókolgatják is egymást, bármilyen meglepő is ez...

És lehet, hogy furcsa, de akkoriban a számok legalább annyira fontosak voltak, mint az élvezet.

na pá

Bea_Bare Creative Commons License 2000.08.17 0 0 70
Jol beszelsz, egyet kell, hogy ertsek!
Előzmény: Páter Noszter (69)
Páter Noszter Creative Commons License 2000.08.17 0 0 69
Szóval a nagy feloldódás pillanatában az önfeledtség és a precíz számszerűség között érzett anakronisztikus ellentét az, amiben Beával abszolút egyetértek.

Kedves buGri!
Teljesen jogos a felvetés. Manapság már nem is ügyelek kínosan a számokra, és a monoszexek száma is igencsak megcsappant. A szeretkezés közben nem is számolom. De abban az időben a számok legalább olyan fontosak voltak, mint az élvezet. Lehet, hogy nehéz elhinni, de egy 14-15 éves lánynál szerintem nem meglepőek ezek a dolgok, hogy képes teljesen hülye dolgokkat roppant komolyan foglalkozni.
üdv

Előzmény: buGri (65)
Bea_Bare Creative Commons License 2000.08.16 0 0 68
Scorpio!

Nem ugy van az! Teljesen mas dolog magammal szeretkezni (maszturbalni ha le akarjatok mindenkeppen degradalni) es mas egy partnerral. Ezen persze nem kell csodalkozni senki sem lehet gondolatolvaso...

Bea

Előzmény: Scorpio (66)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!