Keresés

Részletes keresés

IceCortez Creative Commons License 2011.12.07 0 0 2652

Én még maradibb vagyok, mert SMS-ezek elég sokat.

És pont emiatt fogok átváltani előfizetésről kártyásra, mert nincs előfizunál olyan csomag ami nekem jó lenne. Már mindenhol ennyi meg annyi adatforgalmat adnak a csomagba, de én sem élek ezzel. Wifi-n keresztül szoktam netezni a telefonomon, ha olyan helyen vagyok, az hogy az időjárást frissítse meg a híreket, meg kiírja hogy x,y milyen vicces képet megosztást rakott ki face-ra az nem érdekel :)

 

Szinte csak sms-ezek, elég sok ismerősöm van akinek hasonlóképpen ingyen van, de nekem ez most előfizuba havi 3200 Ft legjobb esetben is. Igaz ebbe van 100 perc lebeszélhetőségem.

Ha telefonálnék csak akkor most egy olyanra váltanék ami 1900 Ft és 95 percet beszélhetsz vele. Kártyásnál meg havi 500Ft-ért van egy SMS Lavina szolgáltatás, aminél egy normál sms-t számol fel és onnatól kezdve napi 500 ingyen sms-t küldhetsz vodán belül :)

Előzmény: bally4h (2651)
bally4h Creative Commons License 2011.12.07 0 0 2651

Szia larichs!

 

Nem szeretnék parttalan vitákba belemenni, senkit sem akarok meggyőzni sem, semmi értelme, mindenkinek van saját véleménye.

Nekem van otthon netem, de megvagyok nélküle, nem nézegetek fészbukot/mailt/farmot/mittudoménmégmit/stb-t állandóan.

Az okostelefon nem az internet miatt, hanem kizárólag az android szabadsága miatt kell, azaz néhány speciális program miatt, amit nem érek el egy Java-s telefonnal, kell hozzá a szabad oprendszer. Na ezek a programok fontosak nekem, buszon használom stb. Wifin meg ráérek mondjuk hetente frissíteni a cuccokat, nem maradok le semmiről. Gondolom sokan lenéznek majd amiatt is, hogy kb. a leggagyibb okostelót veszem (858 smart), de ez sem érdekel, amire nekem kell, azt tudja.

 

Azokkal is egyetértek, akik azt mondják, hogy havi 1000 Ft-os csomaggal teljesen ki tudják használni a telefonjukat, tudnak netezni így, stb., nekem egyszerűen erre nincs szükségem, márpedig nem fizetek olyan szolgáltatásért, amire nincs szükségem.

 

 

Előzmény: larichs (2650)
larichs Creative Commons License 2011.12.07 0 0 2650

XSTART. 

 

Egyébként sose értettem, hogy minek okostelefon internetes opció nélkül. Mintha a sarki közértben is szabad wifi lenne, úgy élnek egyesek.... De te tudod. :)

Előzmény: bally4h (2648)
bindera Creative Commons License 2011.12.06 0 0 2649

igen, itt:

 

 

Nekem van surf opciom 1000 ft annyit megér és mindig van netem, bár rettenetes lassú.

Előzmény: bally4h (2648)
bally4h Creative Commons License 2011.12.06 0 0 2648

Előfizetéses. Akkor ha jól értem, ha lemondom a netes felületen, akkor tuti nem lesz semmi lehetőségem netezni? (persze wifit leszámítva)

Előzmény: bindera (2647)
bindera Creative Commons License 2011.12.06 0 0 2647

Ez  előfizetéses vagy kártyás ?

Ha előfizetéses, akkor a netes honlapjukon tuti ki tudod kapcsolni.

Ettől függetlenül, nekem még sosem kapcsolt be semmi amit kikapcsoltam az androidon.

Előzmény: bally4h (2644)
bally4h Creative Commons License 2011.12.06 0 0 2646

Oksa igazad lehet. Ha lemondom az internet start-ot nincs valami "default" alapcsomag, ami aktív maradna? Azaz tényleg nem tudok netezni és forgalmat generálni? Ez volna a cél!

Előzmény: HAWK (2645)
HAWK Creative Commons License 2011.12.05 0 0 2645

Monnd le, és minnél gyorsabban, mert nagy szívás lehet a vége!

Nekem a Telenornál jött össze valahogy kb. 9MB adatforgalom, majdnem 12000Ft-be került, de szerencsére elengedték pár e-mail váltás után.

Előzmény: bally4h (2644)
bally4h Creative Commons License 2011.12.05 0 0 2644

Még egy kérdés a nálam okosabbakhoz.

 

Androidos telefon mellé nem rendelek netes csomagot. Viszont! Pár hozzászólásnál láttam, hogy akkor kiszámlázhatja a (akár véletlen) netezést is a vodafon Ft/Kb letöltés alapon is.

Az oké, hogy a telefonon kikapcsolom majd, hogy ne is próbáljon csatlakozni kizárólag wifi-n keresztül, de vodafone-oldalon ezt hogy tudom rendezni, hogy véletlenül se legyen ilyen hiba?

 

Gondolok arra, hogy nézegetem a profilom a vodafonnál, ha már regisztráltam, írja, hogy "Aktív szolgáltatások: Internet Start". "Vodafone Internet Start nincs havidíj 0 kB, adatforgalmi díj: 12 Ft / 10 kB nincs túlforgalmazási díj"

 

Véletlen letöltök 10 MB-ot akkor 12.000 Ft?

 

Na ezt akarom elkerülni, ötlet? Lemondjam az internet start-ot?

bally4h Creative Commons License 2011.12.05 0 0 2643

Hali!

 

Szerintetek ez így jó?

 

5 éve előfizető vagyok, flottás. A flottán belül meg tudok venni egy telefont 25E Ft-ért. Regisztráltam a köszönet programba, ugyanazt a telefont 18E Ft-ért tudom megvenni most akcióban.

Ez így okés? Úgyis azt a telefont akartam, akkor inkább olcsóbban.

k.b. Creative Commons License 2011.11.29 0 0 2642

Hali! Nekem nem telóra kell, mert nincs ilyen telefonom.

Lapopra kellene ez:

http://www.vodafone.hu/lakossagi/internet/szamitogepen/feltoltokartyas-internet-netjegy?icmp=BBB041 

Előzmény: IceCortez (2641)
IceCortez Creative Commons License 2011.11.29 0 0 2641

Én erről beszéltem:

 

"

Miért jó, ha a telefonodon is tudsz internetezni?

  • Az internet így mindig kéznél lehet, bárhol is vagy.
  • Szinte ugyanúgy internetezhetsz, mint a számítógépeden: olvashatsz hírportálokat, e-mailezhetsz és használhatod a különböző közösségi oldalakat is (pl. Facebook, Twitter). Így biztos lehetsz abban, hogy semmiről sem maradsz le.

Miért jó a MobilWeb Napijegy?

  • 150 Ft-os fix napidíjért netezhetsz, túlforgalmazási díj nélkül.
  • Telefonos internetezéshez, e-mailezéshez és böngészéshez ez a megfelelő választás.
  • Havidíjas és feltöltőkártyás mobilodhoz is megrendelheted.
  • 10 MB adatforgalmi limitet biztosít.
  • Csak azon a napon kell fizetned, amikor tényleg használod az internetet.
  • Online is megrendelheted. Ehhez csak jelentkezz be a My Vodafone oldalra, és kattints az Online Ügyfélszolgálat dobozra, majd pedig válaszd ki az Internet, WAP, e-mail fület!

Hogyan rendelheted meg?

  • Legegyszerűbben az Online ügyfélszolgálaton keresztül rendelheted meg, vagy
  • küldd a NAPI szót egy díjmentes SMS-ben a 1270-re, és ha nincs aktív adatcsomagod, akkor automatikusan aktiváljuk a Napijegyedet.
  • Ellenkező esetben SMS-t küldünk arról, hogy ha Napijegyet szeretnél, akkor először is le kell mondanod az aktuális adatcsomagodat.
  • A Napijegyet csak egyszer kell megrendelned. Ezután mindennap, amint használni kezded az internetet, automatikusan aktiváljuk az aznapi jegyedet.

Ha egy adott napon eléred a 10 MB-os adatforgalmi limitet, vagy lemondod a szolgáltatást, akkor azt újból meg kell rendelned ahhoz, hogy ismét használhasd. Ezt SMS-ben, a fent leírt módon teheted meg.

A MobilWeb Napijegy lemondása

Ha nem éred el a 10 MB-os limitet, és lemondod a MobilWeb Napijegyet, akkor a fel nem használt adatforgalmad elveszik, és azt nem viheted át egy későbbi időszakra.

Ha lemondod a szolgáltatást, de még aznap újból csatlakozni szeretnél az internetre, vagy ha eléred a 10 MB-os adatforgalmi limitet, de még neteznél, akkor rendeld meg a MobilWeb Hobbi vagy a MobilWeb Profi opciót! Ehhez küldd egy díjmentes SMS-ben a HOBBI vagy a PROFI szót a 1270-es számra! Ezután a megrendelt MobilWeb opció díjszabása szerint kell fizetned az internetért. Olvass további információkat a MobilWeb opciókról!

További részletekért olvasd el az Akciórészletezőt!

Tudsz netezni a mobilodon?

A mai telefonok nagy része alkalmas e-mailezésre és netezésre is. Ha mégsem tudod pontosan, milyen mobilokkal használhatod az internetet, akkor nézz utána weboldalunkon vagy a gyártó honlapján. Ha nincs netezésre alkalmas, 3G-s mobilod, akkor válassz egyet! Ezekkel a telefonokkal garantáltan gyorsan böngészhetsz a neten."

Előzmény: k.b. (2639)
bindera Creative Commons License 2011.11.29 0 0 2640

Nem tudom mennyibe kerülhet ez a napi jegy. Nekem van egy surf opciom havi 1000 ft-ért, és mindíg van netem.

Igaz, hogy nagy rakás szar, mert csak 100 Mb , de ha elfogy (mert pillanatok alatt elmegy) csak lelessítják és lehet tovább netezni, nem számolnak felárat.   Persze, lehet, hogy ez csak okos telefonnal müködik, ebben nem vagyok biztos.

A sebessége addig is katasztrofális, amíg nem fürdöm le a 100 megát:))

Előzmény: k.b. (2639)
k.b. Creative Commons License 2011.11.28 0 0 2639

Nem tudom egyről beszélünk-e. Volt az előrefizetős feltöltőkártyás- talán vitamax instant net volt- netjük amit usb-s modemmel lehetett használni, de ezt valamikor megszüntették.  Most van a vodafon netjegy  napi, heti vagy havi jeggyel.

Namost a honlapjukon azt írják hogy a napinak az érvényességi ideje 24 óra, a felhasználható adat 500 MB.

Ezt kellene tudni, hogy a 24 h az mondjuk reggel 7-től másnap reggel 7-ig tart, vagy meg lehet szakítani és monduk 6 napig 10 perceket nyomok?

 

Nekem a laptopra kellene tényleg csak néha ha elmegyek valahová, emiatt se a napi se a heti nem jó ha dátumra megy és nem felhasznált időre.

Előzmény: IceCortez (2638)
IceCortez Creative Commons License 2011.11.28 0 0 2638

A napijegyes internet az adatforgalom korlátos, de most így fejből meg nem mondom Neked mennyi... asszem 10MB(??)

Tehát addig tudod használni amíg át nem léped azt az adatforgalmat. Az mind1 hogy hányszor mész fel a netre.

 

Nekem is "meg van rendelve" a szolgáltatás, de csak akkor von le pénzt ha felmész netre. Akkor is az egyszeri napi díjat.

Én vidéken szórakoztam vele, nem vontak le többet, pedig sokszor mentem fel netre, de az adatforgalmat nem léptem túl. De elvileg küldenek sms-t ha már elérted azt a mennyiséget! :)

Előzmény: k.b. (2637)
k.b. Creative Commons License 2011.11.28 0 0 2637

Olvasgatom a hsz-eket és tökéletesen egyetértek az előző pár hozzászólóval.

- Az új telefonokat valóban röhejes áraon adják és írj alá két évet...

- Az ÜFSz tényleg elérhetetlen.

- Az 1 ft-os okostelefonnal nálam is bepróbálkoztak. Mondta a nőnek, ha új teló kell veszek függetlent. Lásd második sor.

 

De nem csak beugatunk, hanem kérdeznék talán valaki tudja a választ.

 

Van a vodánál a netjegy szolgáltatás. Itt ha aktiválva van a jegy (vagy mi) mondjuk egy órára akkor úgy is lejár ha nem is voltam a neten, vagy összesen egy órát enged netezni, de több részletben?

 

Köszi előre is.

IceCortez Creative Commons License 2011.11.24 0 0 2636

Nekem is volt gondom náluk és nem tudtam elérni az ügyfélszolgálatot... vagy kirúgtak mindenkit vagy nem akarnak foglalkozni az ügyfelekkel, mert már nagyon régóta azt mondják be hogy átmeneti terheltség miatt blabla és látogass el az oldalukra, ahol mindenre választ találsz.

 

Sajnos nekem mailt kellett írni hogy reagáljanak és akkor hívtak fel. De kérdésemre hogy miért nem lehet az ügyélszolgálaton ügyintézővel beszélni nem válaszoltak. Dolgoznak a problémán.... Köszi!

 

Nem lesz az év ügyfélszolgálata, mint ahogy hirdették magukat régen!! :D

Előzmény: Morne Basse (2631)
IceCortez Creative Commons License 2011.11.24 0 0 2635

És az a vicc, hogy ha valaki veszi a fáradtságot és utánanéz neten mennyibe kerül átlagba az a telefon amit Te x év Vodahűség után megvehetsz y össezgért akkor elkenődik még jobban az a nemlétező mosoly....

 

Kb ugyan annyiért vehetsz kártyafüggetlen ÚJ telefon GSM boltokba, mint a Vodánál előfizetéssel.... vicc. És akkor írj alá 2 évet, fizess havi 5-10 ezret hogy annyiért vehesd meg a telefont ami ráadásul Voda függő...

Előzmény: Thimotheus79 (2634)
Thimotheus79 Creative Commons License 2011.11.23 0 0 2634

Tisztelt fórumozók!
Nekem semmi bajom nem lenne a VODAFONNAL,ha nagyobb kedvezményben részesítenék azokat akik az előfizetéses szerződés lejárta után további előfizetést vállalnak be.Nekem pár nap múlva lesz 4éve,hogy előfizetéses vagyok,egy napot nem késtem a számla befizetésével,átlagban 7.000ft volt a számlám,erre nézem,hogy 5ezer forint kedvezményt kapnék készülékváltáskor,úgy,hogy ismét alá kellene írnom 2évet.
5ezret!???Nevetséges!leszek feltöltős negyedét nem fogom kifizetni,illetve letelefonálni.Nesze neked Hűségprogram reklám!
Tisztelettel:Kis Gábor

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.19 0 0 2633

Sziasztok!

Elsősorban azoknak a figyelmébe ajánlom ezt a néhány sort,akik esetleg régi előfizetők,és karácsonyra gondolkoznak új okostelefont ajándékozni.

A történet lényege,hogy a feleségemmel 7 éve vagyunk vodafon előfizetők.Úgy kb másfél hónapja a vodafon egyik munkatársa felhívott azzal az ajánlattal hogy mivelhogy régi,és hűséges előfizetők vagyunk,igy felajánlana 1ftért,2db vodafon típusú okostelefont.Vagyis a régi számaink is megmaradhatnak,csak a telefon lesz új,és modern egy másik tarifacsomagban,ami havi 6500ft.Igy is volt.A nejem a telefonja 2 napra az ajánlat után meg is érkezett,futár kihozta,új szerződés megköt. Az én telefonom mindenféle kifogások(későbbi bejegyzés,futárszolgálat nem vette fel a csomagot stb) után rá egy hétre érkezett meg.Az egy hét eltelte alatt a nejem ugye ismerkedett az új telefonnal.Az első  telefon kézhezvételétől számított 5 nap alatt a nejem telója,valami érdekes csoda folytán,csinált nekünk 61000(hatvanegyezer)ft.os számlát.Miután ugy e én is megkaptam a telót,én is ismerkedtem vele,de nekem csak 1355-ft ot,számláztak.Nos a telefonos ügyfélszolgálat azt mondta hogy valószínű rossz a telefon,adjuk be szervízbe.Bevittük.Ott azt mondták semmi baja,a számlát ki kell fizetnünk.A részletes számla szerint (51db) csatlakozása volt a telefonnak mindössze 3 nap alatt,amiről mi nem tudunk,a vodafon részletes számláján mégis ez szerepel.A vodafon követeli a 61000-et mi meg,mivelhogy szerződét kötöttünk ki kell fizetnünk,ezért kölcsönt kell felvenni:(((.Most ott tartunk hogy letiltották a kimenő hívásainkat,de valami pénzt kellene intézni, hogy ki fizessük a számlát.....

LÉNYEG HOGY NE DŐLJETEK BE NEKIK. OKULJATOK EBBŐL A DOLOGBÓL.NEM VÉLETLENŰL ÍRTAM IDE.ÁTKÚRNAK AHOL CSAK TUDNAK.

Egészen eddig megvoltam elégedve ezzel a céggel. EDDIG!!! GÁTLÁSTALANUL A BIZALMADBA FÁRKŐZNEK,AZTÁN MEGSZIVATNAK!

Nagyon szomorú hogy ilyen létezik,de ez sajnos igy történt. VIGYÁZZATOK NAGYON EZZEL A CÉGGEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv mindenkinek!!!!

heepee Creative Commons License 2011.11.18 0 0 2632

Csak csörgetésért nem von le egyetlen szolgáltató sem az egyenlegedből. Ha a hangposta bejelentkezett, akkor lehet, egyébként alacsony egyenleg esetén mindig kapsz értesítő SMS-t, függetlenül attól, hogy létrejött-e a hívás, vagy sem. Tehát felesleges aggódni...

Előzmény: Morne Basse (2631)
Morne Basse Creative Commons License 2011.11.17 0 0 2631

Szégyellje magát a vodafon, nem képesek felvenni fél óra után sem a telefont. Négyszer hívtam őket.

Pedig állítólag fontos a hívásom nekik.

Meg akartam tőlük kérdezni, hogy mi a f@sznak vonják a pénzemet akkor, amikor a hívott fél nem veszi fel a telefont? Az ilyen sikertelen hívás után azonnal küldik az sms-t, miszerint "aktuális engyenleged ennyi és ennyi..."

Családunkban hárman vagyunk vodafonosok egyelőre!

De  holnap elmegyek az ügyfélszolgálatra és megkérdezem, hogyan lehet tőlük megszabadulni. Átmegyünk a másik bandához.

Hátha azok kevésbé szenyók...

 

bindera Creative Commons License 2011.11.13 0 0 2630

És ugyan azon a számlán két mobilnet előfizetés van?

Az irtad van egy normál mobilnet előfizetésed. És az megjelenik a számládon.

Most ebből kettőnek kellene lennie, pl 2-szer 1000 ft. egy normál mobilnet előfizetés.Vagy hogy?

 

Másold már be ide a számládat, úgy, hogy az adataidat kisatírozod előtte.

 

Előzmény: Nocturne-x (2629)
Nocturne-x Creative Commons License 2011.11.09 0 0 2629

Lényegében igen.

Az egyik egy normál mobilnet előfizetés. Ez stimmel, ezt joggal számlázzék, de az 'ingyenes' egyhavi után SZERINTÜK nekem kellett volna azt lemondani. Én még az egy hónap lejárta előtt kikapcsoltam a mobilomon az adatforgalmat, hogy még véletlenül se legyen gond, nehogy  ráutaló magatartásnak vegyék ha esetleg elfelejtkeznék a hónap lejártáról és átcsusszannék a másik, már 'fizetős' hónapba. Erre a buzik azóta (szeptember) is számlázzák sunyiban, holott egyetlen bit adatforgalmam nem volt, a hosszabbitást pedig  természetesen nem igényeltem.

Előzmény: bindera (2628)
bindera Creative Commons License 2011.11.09 0 0 2628

És, hogy,  kétszer számlázzák a mobilnetet?

Előzmény: Nocturne-x (2627)
Nocturne-x Creative Commons License 2011.11.09 0 0 2627

 

A VODAFONE SZOPJON LE!!!!

 

 

VIGYÁZZATOK A VODÁVAL! A legköcsögebb mobilszolgáltató, bár a többi se sokkal jobb nála.

 

Augusztus elején felhivnak (sokadik alkalommal) hogy akarok-e Ingyen mobilnetet egy hónapig, 'ajándékba'.  Mondom nem, mivel van mobilnet előfizetésem. A picsa tovább erőlködik: De ők a korábbi köcsögösködésük miatt, kvázi kiengesztelésül felajánlják ezt. Jó, mondom legyen. Erre a büdös buzik azóta is kiszámlázzák.

 

 

ketlet Creative Commons License 2011.10.12 0 0 2626

Sziasztok,

 

Le szeretnem hasznalni a maradek 10e Ft Vitamax egyenlegemet, mert mennek a Telenorhoz okostelefonert es jobb csomagert. Azt mondtak nem tudjak visszaadni es atvezetni sem tudjak egy masik Vodas kartyara.

SMS fizetesben gondolkodtam, de nem sok helyen lehet: autopalya matrica, allatkert,..

Es ezeket en nem hasznalom, meg ugy tunik a barati korom sem.

Valami otlet meg hogy tudom lefogyasztani az egyenlegemet?

 

Koszi!

Majdnem Creative Commons License 2011.09.14 0 0 2625

köszi, megoldódott

Előzmény: Majdnem (2624)
Majdnem Creative Commons License 2011.09.14 0 0 2624

sziasztok

 

el szeretnék cserélni egy Option  Qualcomm GX021 típusú PCMCIA modemet, ami Témobilos ... egy ugyanilyen Vodafonosra ( szolgáltatóváltás miatt, és változatlanul használnám a routert, amiben ez "hozta" a témobilt)

 

valakinek nincs ilyen igénye? ... vagy esetleg tippje merre keressek megoldást

bindera Creative Commons License 2011.09.14 0 0 2623

De nem is csodálkozom, mert nálam igy néz ki:

Test Date: Sep 10, 2011 11:08:41 am
Connection Type: Gprs
Server: Budapest
Download: 44 kbps
Upload: 27 kbps
Ping: 827 ms

 

Ez most arról jutott eszembe, hogy Balázska a tv-ben ordítja: NEKEM EZ JÁR!!

Kiváncsi vagyok nálunk hogy nézné a filmeket.

Előzmény: bindera (2622)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!