Keresés

Részletes keresés

Mester Creative Commons License 1999.11.16 0 0 7
Kedves Topic nyito,
kisse elkeseredett hangulatu ferfi-sorstars!
Meg kell kulonboztetni az igazi plastic-tundereket azoktol, akik csak annyit latnak az egeszbol, (haszonkent) hogy a penzesebb pali elviszi oket felkapott helyekre, etterembe stb., ahol nem csak boroskolat ihatnak. Hat ezert nem tudok rajuk haragudni.
Persze van egy elitelendo kategoria is, de azt 100 meterrol kiszurja mindenki.
Ne keseredj el, mert a nok valojaban csak a szorakoztatast varjak el a ferfitol (meg a feszekrako kor elott) tehat erdekes egyeniseg+no cash>= cash+dogunalom.
Előzmény: sinn (6)
sinn Creative Commons License 1999.11.16 0 0 6
Elnézést, hogy mindig a saját példámmal hozakodok elo, de ez legalább leellenorizheto, vállalható.

Az elso barátom külföldi volt. Orvostanhallgató, majdnem 3 évig voltunk együtt. Nem a pénz kötött minket össze.
A második szintén külföldi volt, de vele a távolság miatt jobbára a levelezésre szorítkozott a kapcsolattartás. Az anyagiak tehát itt sem játszottak szerepet.
A hármas számú az egyetemi diákirodán dolgozott, havi 21.000 bruttóért. Persze, az én ösztöndíjamhoz képest ez szép összeg volt...
A mostani kedvesem egy brókercég vezérigazgatójával versenyzett a kegyeimért, és nyert. No comment.

Elismerem, hogy a férfi anyagi potenciálja nem közömbös, de az én ismeretségi körömben sokadrangú szempont.

Sone Creative Commons License 1999.11.16 0 0 5
Ezek a nők kb. ennyit is érhetnek. Nem hiszem, hogy hatttalmas érzelmi háttere lenne az ilyen kapcsolatnak.Sajnos, egyre többször látok én is igy "működő" nőket.
Lehet, hogy én csinálom rosszul, mikor "párválasztásnál" nem az anyagi hátteret nézem? :)) Mindenesetre, engem soha sem hatott meg a pénz...
Kedves Devil, ha az a lány többre becsül egy főnököt, aki bizonyára magasabb fizuval rendelkezik, mint te, akkor azt hagyd, mert aki a pénzt tartja fontosabbnak az érzelmeknél, az meg is érdemli.
Sone
Előzmény: Dr.W.Gy. (4)


Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.16 0 0 4
szerintem a nok azt a _penzt_ latjak benne, ami képes biztonságos körülményeket teremteni a kis utódnak (meg neki maganak).
Ezt lehet kevesbbe nyiltan csinalni, es olyan undoritoan, ahogy epp nemreg lattam (az illeto "no" 18 eves koraban kinezte maganak azt a pasit, akinek az apjanak szalloja van Gyorben, 2-3 evig nyomult neki, aztan hazassag, gyerek, most 25 eves, magasrol nem foglalkozik semmivel, neha a gyerekkel igen, nem dolgozik, a hasonszoru baratnoivel (mindegyik 25 es 32 kozott, 1 kisgyerekkel) mobiltelefonal a strandrol, es meg el is mondja, hogy 18 eves kora ota igy tervezte. No comment.
Tenyleg gimiben kezdodik...
Előzmény: liliomszál (1)
xset Creative Commons License 1999.11.15 0 0 3
Helló Ördöngös!
Látom megnyitottad az emlegetett szocio-alpinizmus témát.

Amit a PROSTITÚCIÓ topic-ban írtam - szerintem és akkori hozzászólásodból úgy tudom szerinted szintén - ide is érvényes, de most nem terhelem vele a csapatot. Akit érdekel, nézze meg ott.

Egyébként a történelemtanaraktól (főleg a fiatalabbjáról): Egy gimiben arathat(ná)nak a tinik között - ha a törvény nem szabna gátat, - mert nők (lányok) már ott is jól művelik e szép sportot.

Üdvözlettel:
xset

Előzmény: Devil Inside (-)
Campari Creative Commons License 1999.11.15 0 0 2
Szia Devil Inside!
Valamelyik nap láttam egy reklámot valamelyik német adón. Talán ismered Te is a szlogenjét a reklámnak: "Erfolg macht sexy!" Azaz a siker szexissé tesz.
A tinilányok nem azért nedvesednek a Backstreet Boys-ra mert dollármilliók pihennek a bankszámláikon, hanem mert ismertek, helyesek, jól eladták magukat. (És különbenis jók.) De vehetjük akár a brókereket, vállalkozókat, rádiós, TV-s személyiségeket, és minden olyan embert, aki jól mutat a helyén, jól szervírozza magát és sikeres. Ez szempont, hiszen (én) nem biztos hogy egy megkeseredett - te írtad - történelemtanárba bele tudnék esni, pláne ha folyton azt ecseteli, hogy bezzeg azok a gazdagok milyen szemetek. Voltam én már olyan szerelmes egy napról napra élő művészbe, hogy tíz kilót fogytam, úgy nem bírtam másra sem gondolni. Tehát a pénz nem lehet elsődleges szempont.
liliomszál Creative Commons License 1999.11.15 0 0 1
Kicsit azt érzem, mikor a nők azon keseregnek, hogy a fiúk, miért csak a nagy mellű bomba nőkre buknak.De hát ugye ennek megvannak a maga biologiai okai.Ugyanakkor annak is megvannak a biológiai okai, ha a nők a pénzes pasikat szeretik.Azt a férfit látják benne, aki képes biztonságos körülményeket teremteni a kis utódnak.

Másrészt egy történelem tanár, mikor már ennek készült tisztába volt anyagi helyzetével, és kevésbé volt frusztrált, mint az, aki folyamatosan rangkórságban szenvedő és pénzéhes nőkkel van körülvéve.

Gironde Creative Commons License 1999.11.15 0 0 0
Lehet, hogy így van, de azok a lányok, nők tökéletes NULLÁK.
Szót sem érdemes vesztegetni róluk!
Előzmény: Devil Inside (-)
Devil Inside Creative Commons License 1999.11.15 0 0 topiknyitó
A "Hogyan szólítsunk le egy nőt?" topicban eléggé eltértünk az alaptémától, méghozzá annak fejtegetése közben, hogy a nőknek jobban kellenek a pénzes, befutott (esetleg külföldi) manuszok, mint az emberileg esetleg sokkal többet felmutató, de pillanatnyilag nem olyan fényes egzisztenciával rendelkező férfiak. Tisztán arról van szó, hogy az első helyen említett férfiak sokkal több esélyt kapnak, mint pl. egy meglehetősen minimális jövedelmü történelemtanár. Mint az említett helyen már leírtam ezt szocio-alpinizmusnak hívjuk a kollégáimmal, és a céges-hétvégéink ennek taglalásával telnek, miközben a jól-fizetett üzletkötőket körberajongják a lányok :(Nekem meg azt mondja az egyikük, akivel tavaly nemegyszer buliztam és közel baráti viszonyban is voltunk, hogy nem tud rockizni -különben már táncoltam vele ilyet-, majd kb. negyedóra múlva látom az egyik igazgatóval, amint pont ezt a táncot járja. El ment a kedvem az egésztől.)

Vélemények? (Dr.W.Gy.,Creatine,caixa... ne fogjátok vissza magatokat, ha van még mit mondanotok erről a kérdésről.)

ui: most olvastam végig a zolik "Miért nem kellek?" c. topicot, az nem erről szól.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!