Keresés

Részletes keresés

Orgaz-mumus Creative Commons License 2002.11.19 0 0 567
Köszi, ránk fér....
OM
Előzmény: Törölt nick (566)
Orgaz-mumus Creative Commons License 2002.11.18 0 0 565
Szia Lesley!
Köszi az érdeklődést.
Asszonypajtás kórházba vonul méhszájplasztikára.Ilyenkor az ember gyomra kicsit(méghogy kicsit?) össze van szorulva és nem nagyon tud másra gondolni.Szorítsatok szerdán műtik.
OM
Előzmény: Lesley (564)
Lesley Creative Commons License 2002.11.18 0 0 564
Orgaz-mumus

Ez itt nem a reklám helye, de Budapest fürdőváros príma melegvizes fürdőkkel. Szóval télen sem kell a nyári szép időkre tétlen vállakozni.

„kicsit most elment a kedvem az egésztől, de remélem gyorsan helyrejövök :-(((„

Kicsit bővebben az elkedvedetlenés okairól. Hátha tudunk segíteni.

Karmy:

„Mert nekem eddig minden pasi azt mondta, a vadászat, az valami csodás dolog....és ezt az élményt hagyjuk meg a pasiknak. De mi van, ha én is szeretek vadászni? Kicsit.”

Bocs, de nekem olybá tűnik, hogy inkább Rád vadásznak. Méghozzá elég kitartóan.
Az ESZO-hoz is kitartás szükséges. De az eredmény bőven kárpótol.

Lesley

Előzmény: Törölt nick (561)


Orgaz-mumus Creative Commons License 2002.11.17 0 0 563
....kicsit most elment a kedvem az egésztől, de remélem gyorsan helyrejövök :-(((
Anus Creative Commons License 2002.11.15 0 0 562
"De mi van, ha én is szeretek vadászni? Kicsit."

Abbul nagy baj van...nagy baj (előbb vagy utóbb)
De ez elég off.!! Vagy az ESZO-s fiúkat vadászod?
(Mert azok itt vannak....)
Előzmény: Törölt nick (561)
Törölt nick Creative Commons License 2002.11.15 0 0 561
KOnkretizáljunk: a szexben való kezdeményezésről van szó.
De vajon meglevő partnerrel, vagy ismeretlennel?

Mert nekem eddig minden pasi azt mondta, a vadászat, az valami csodás dolog....és ezt az élményt hagyjuk meg a pasiknak.
De mi van, ha én is szeretek vadászni? Kicsit.

Orgaz-mumus Creative Commons License 2002.11.15 0 0 560
Köszi a tanácsot, de strand helyett így "hidegévszak" idején marad a Playboy és társai.
Előzmény: Lesley (558)
Orgaz-mumus Creative Commons License 2002.11.15 0 0 559
Papirzsepi emelgetés már megy.Mi legyen a következő tárgy?Esetleg egy füzet, telefon, vagy essek neki az autómnak? :-)) Komolyra fordítva : tárgyak emelgetésével még nem próbálkoztam, de majd a hétvégén....Eredményről később....
Előzmény: Törölt nick (557)
Lesley Creative Commons License 2002.11.15 0 0 558
Egy jó tipp.

Én, főleg az első időben meleg vízben üldögélve szoktam végezni a gyakorlatokat, akár egy jó kis strandon is.

Ilyenkor igyekszem egy nekem tetsző nőt (nem öregasszonyt) a látókörömben találni. Így már sokkal kellemesebb a gyakorlatozás. :-))

Lesley

Előzmény: Orgaz-mumus (553)
Hét Creative Commons License 2002.11.13 0 0 556
Hátradobni csak az első stáció, majd amikor széttéped. :))
Orgaz-mumus Creative Commons License 2002.11.13 0 0 555
Határeset, habár a erre a nénire nem nagyon izgul be az ember gyereke....:-))
Sajnos a törcsit még nem tudom a hátam mögé dobni, de gyakorlok......Neked megy már? :-)))
Előzmény: Törölt nick (554)
Orgaz-mumus Creative Commons License 2002.11.13 0 0 553
Halihó!
Reggel a villamoson utaztam és mivel elég lassan döcögött, igy gondoltam kihasználom a kárbavesző időt és megpróbálom, hogy lehet-e bkv-n végezni a gyakorlatokat. Egész jól sikerült, mert egy néni megkérdezte, hogy "jól van fiatalember, nem akar leülni?"."Kicscsit" kellemetlenül éreztem magam :-).Rájözzem, hogy amint gyakorlatozok, az arcom igen érdekes torzulásokat vesz föl(nem ér röhögni).Volt valakinek hasonló tapasztalat?
OM
Orgaz-mumus Creative Commons License 2002.11.11 0 0 552
Hali Lesley!
Köszi a biztatást, jön majd a folytatás.
Nyali-fali, simogatás, vibrátor.Ezekkel megy.

OM

Előzmény: Lesley (551)
Lesley Creative Commons License 2002.11.11 0 0 551
Szia Orgaz-mumus

Jó módszert választottatok. Szurkolok Nektek, és várom a folytatást.

„A feleségem rendes aktus alkalmával nem tud eljutni a csúcsra”
Hogyan tud eljutni?

Lesley

Előzmény: Orgaz-mumus (550)
Orgaz-mumus Creative Commons License 2002.11.10 0 0 550
Sziasztok!
Most vettük meg a könyvet, nem kis közötök van hozzá. Belevetjük magunkat a gyakorlatokba, remélem lesz eredménye, ránk fér.Eredményekről, tapasztalatokról folyamatosan beszámolunk mások okulására.
Nos, feleség "beszólt", hogy ebből nem derül ki semmi, ezért egy kicsit az előzményekről:32 évesek vagyunk, 15 éve ismerjük egymást, van 3 gyerekünk(szépek, nagyon szépek).Átlagban heti(és itt most irigykedhettek)5x szoktunk szeretkezni(menzesz hét a "halál").Tabu nincs az ágyban kettőnk között és mindent őszintén megosztunk egymással, a kapcsolatunk nagyon jó.Azért sajna nem minden "hepi". A feleségem rendes aktus alkalmával nem tud eljutni a csúcsra. Még nem tudom eldönteni áldás-e ez a nő, vagy átok. :-)
Remélem kitartásunk meg fogja hozni gyümölcsét.Szurkoljatok, mi meg edzünk.....
OM
Lesley Creative Commons License 2002.09.02 0 0 549
Sziasztok!

Visszatérő kérdés a nekem küldött e-mailekben, hogy nekem hogyan sikerült megvalósítani az elnyújtott szeretkezést és orgazmust.

Leg mgbízhatóbban akkor sikerül, ha egy-két nappal az ESZO előtt szeretkezem, normális kilövelléssel (Ha ezt nem teszem meg, nagyon kell koncentrálni a kilövellés elkerülésére)
Igyekszem a kedvest minél hamarabb eljuttatni az első orgazmusig. Ekkor gyakran a kézimunkát is igénybe vesszük.
A kedves első nagy orgazmusa után, valami egészen más kezdődik. Úgy érzem mintha az enyém annyira megnőne, és úgy, hogy teljesen körülveszi a nemi szervemet az övé. Ekkor már minden mozdulatnak jelentősége van. Néha még a fülbe súgott kedves szó is erős ingereket képes kiváltani. Ebben a fázisban fordul leggyakrabban elő, hogy be kell vetni az ESZO könyvben leírt módszereket is, hogy el ne menjek el. (Nekem a leírtakból PC izomfeszítéses technika működik legmegbízhatóbban.)
Tehát egy ideig egyre nehezebb visszatartani magam, gyakran kell lassítani, amely gyorsítás- lassítás viszont egyre kéjesebb lesz számunkra.
Ha sikerül ezt egy bizonyos ideig eljátszani, egyre nehezebben megyek el. Lassan már nem is kell koncentrálni a kilövellés elkerülésére, csak az érzésekre. A kedvesem közben többször orgazmusba kerülhet, vagy annak a közelébe, mint én. Mind a két megoldás nagyon jól szokott sikerülni.

Lesley

Előzmény: SuperBoy (548)
SuperBoy Creative Commons License 2002.03.01 0 0 548
Lesley:

"Ezért intek óva mindenkit, hogy előzetes "unga-bunga" nélkül házasodjon. Rengeteg házasságot láttam ez miatt katasztrofálisan tönkremenni!"

Én nem tudom elképzelni hogy "unga-bunga" nélkül feleségül vegyek valakit. Kizárt. Mert mi lesz akkor ha házasok leszünk!? :)

Előzmény: Lesley (545)
Lesley Creative Commons License 2002.03.01 0 0 547
Valami az utolsó hozozászólásomból lemaradt..

"Valahogy a nők úgy vannak a szexszel mint mi férfiak vagyunk a romantikával. Szégyellnek beszélni róla még akkor is, ha a hatása alá kerülnek. Azt meg a világért sem vallanánk be, ha netán nagyon kedvelnék. Ezzel a gyengeségünket, sebezhetőségünket árulnák el."

Erre a válasz, amit szintén idézek:

"Ha viszont egy nő így gondolkodik/tesz, akkor tuti, hogy a párja a kisétvágyúak közé tartozik"

Ha ez így van, elfogadjuk, és a hozzászólásokat még egyszer átnézzük, hááát férfitársaim sokkal szomorúbb a valóság, mint eddig hittem! :-(((

Találtam viszont a karezzáról egy német nyelvű leírást. Ha ráérek lefordítom és felteszem. :-)

Lesley

Előzmény: jázminka (546)
jázminka Creative Commons License 2002.02.28 0 0 546
Köszönöm a tanácsokat és a biztatást, edzek szorgosan.

A párkapcsolatom meg tényleg elég siralmas jövőjü így, nagy étvágy- és kreativitáskülönbséggel, valószinüleg váltani fogok.

Meg kell lennie a testi lelki szellemi harmónia hármasának, bármelyik hiányzik, gond lesz előbb utóbb.

Lesley Creative Commons License 2002.02.28 0 0 545
Jázminka
Szvsz nagyon igaznak látszik,amit mondasz. Viszont az okát nem tudom, hogy miért gondolkodtok így. Biztos logikus, csak számomra nagyon dadaistának tűnik ez a gondolkodás.
Teljesen egyetértek Bi4 és kiran vélemeényével, azzal az eltéréssel, hogy számomra az "mindig rendelkezésre állni" megalázónak tűnik. (Kivéve, ha a másik oldalon is mindig megvan a fogadó készség) : - ) )

Jázminka
"De visszatérve az eredeti témához, azt olvastam, hogy az intim izmok edzése a nőknél jelentősen javítja az orgazmus készséget. Van erről pozitív tapasztalatotok? Én még az elején járok az izmok erősítésének, el kellne a bíztatás:)"
Nagyon így van, ezt tapasztalatból tudom. A kedvesem ennek a segítségével tudja szabályozni az orgazmusait is, és mikor fenn vagyunk azon a bizonyos platón (Lásd ESZO-könyv) igészen kis mozdulatokkal hatalmas reakciókat és érzéseket tudunk mind a ketten egymásnak varázsolni. Szóval nem kérdés,hogy megéri!

SuperBoy
"Én sajnos egyszerűbben, elkeseredettebben látom :(
Szerintem a sok szexre és a kezdeményezésre nem minden nőnek van azonos igénye, így van akinek elég néha néha is bármennyire jó is... És van aki meg kikényszeríti hogy kezdeményezzél minél többször... :) "
Ezzel alapjában egyetértek. Viszont minden kézség fejleszthető, másrészt nagyon gyakran a lelki okok teszik számukra probémássá a szex-et. Itt szvsz a legfontosabb a nem szándékos terhességtől való félelem. Nálunk tényleg nem volt semmi pronléma a kezdetektől fogva, mégis úgy 25-30 év közötti korban kezdett teljesen felszabadult lenni a szexben kedvesem. Ezen én is nagyon meglepődtem. : --
Szóval, az elkeseredésre semmi ok!

"Ha nem vagy megelégedve a mennyiséggel, akkor MERJÉL váltani. Nem tudom hány éves vagy, de soha nem késő. Lehet hogy női szempontból nem indok a váltásra, de az enyémből az, mert nem birom hosszú távon elviselni ezt a különbséget. Meg miért kellene elviselnem, ha van aki meg pont arra vágy amire én?! "

Ezért intek óva mindenkit, hogy előzetes "unga-bunga" nélkül házasodjon. Rengeteg házasságot láttam ez miatt katasztrofálisan tönkremenni!

Lesly

Előzmény: jázminka (535)
SuperBoy Creative Commons License 2002.02.28 0 0 544
jázminka:

"Ha viszont egy nő így gondolkodik/tesz, akkor tuti, hogy a párja a kisétvágyúak közé tartozik. Sajnos nekem mindíg ez a leosztás jutott, néha már szégyenlem, hogy nő létemre szinte mindíg én kezdeményezek:-("

Ha nem vagy megelégedve a mennyiséggel, akkor MERJÉL váltani. Nem tudom hány éves vagy, de soha nem késő. Lehet hogy női szempontból nem indok a váltásra, de az enyémből az, mert nem birom hosszú távon elviselni ezt a különbséget. Meg miért kellene elviselnem, ha van aki meg pont arra vágy amire én?!

Én kockáztattam és nyertem. Neked is hasonló sikereket kívánok! :)

Ajánlom számodra, hogy próbáld ki hogy NEM KEZDEMÉNYEZEL, és hogy mikor fog ő lépni. (Remélem nem aszexuális a partnered, mert akkor várhatsz egy ideig :)
Ha ezt a próbát megteszed vagy megtetted, kérlek oszt meg tapasztalatod!

SuperBoy

Előzmény: jázminka (535)
SuperBoy Creative Commons License 2002.02.28 0 0 543
Lesley:

Én sajnos egyszerűbben, elkeseredettebben látom :(
Szerintem a sok szexre és a kezdeményezésre nem minden nőnek van azonos igénye, így van akinek elég néha néha is bármennyire jó is... És van aki meg kikényszeríti hogy kezdeményezzél minél többször... :)
Ezt abból gondolom, hogy volt olyan barátnőm aki SOHA NEM UTASÍTOTTA VISSZA A KEZDEMÉNYEZÉSEM, pedig volt amikor sokszor volt egymás után. És volt olyan is, aki csak azért hagyta, mert nekem jó. De ezt észrevettem, és letörte a kedvem. És volt olyan is, aki akkor hagyja ha neki is van kedve hozzá. Ez a normális, csak abból a szempontból nem, hogy nekem többre volt igényem.
Tehát sajnos nem elég bevallani.

De bízok a szavaidban, Te sokkal tapasztaltabb vagy, talán egyszer én is így fogom látni.

Azzal is tisztában vagyok, hogy most más okot is belekevertem a témába, ami még jobban OFF, de hát ez van. :)

Előzmény: Lesley (534)
Corte Creative Commons License 2002.02.27 0 0 542
jázminka
A női orgazmusba férfinak belekotyogni legalábbis kockázatos. :) De korábban már áradoztam itt kedvesemnek azon a képességén, ahogy a hüvelyizmaival játszikálni tud rajtam. Agybontóan finom, és közben olyan igézően néz a szemembe. Ha nyitva van. :)
De ez önző volt tőlem, te a te orgazmusodra célzol. Megbeszéltük a kedvessel, hogy az övét nagyonis elősegíti, mikor ilyen játékot játszik, és ahogy ilyenkor rámfonódik. Alig kell mozognom, inkább ő csitítgat, és ő így is érez egy hullámzó és hosszantartó élvezetet. Én pedig nyugisabban nézegetem, hogy élvez, és finom hullámzást érzek a szondámmal. :) Csak biztatni tudlak hogy használ az intimtorna, nyugodt lehetsz. Ha tudsz! :)
Előzmény: jázminka (540)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.27 0 0 541
Volt ilyen barátnőm, aki gyakorolta az ilyen gyakorlatokat, aztán tudott is az izmaival rendesen cifrázni ... :-) Naggggyon jó volt!
Szívesen vállalkozok egy-két tesztre Veled. Szigorúan, csak azért, hogy nyomon követhessük a fejlődésed! :-)))
Előzmény: jázminka (540)
jázminka Creative Commons License 2002.02.27 0 0 540
Kedves Kiran, egyetértünk. Én sem az állandó presszúrát akarom, csak, hogy ne nézzenek rám állandóan "mit akarsz már megint" tekintettel.

De visszatérve az eredeti témához, azt olvastam, hogy az intim izmok edzése a nőknél jelentősen javítja az orgazmus készséget. Van erről pozitív tapasztalatotok? Én még az elején járok az izmok erősítésének, el kellne a bíztatás:)

Előzmény: Törölt nick (538)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.27 0 0 539
Cseréld le! Rám. :-)
Kiegyezhetünk heti 10-12-ben?
Előzmény: jázminka (537)
jázminka Creative Commons License 2002.02.27 0 0 537
A jelenlegié biztos nem, ő a heti 5 miatt szexmániásnak nyilvánított... Ő 30 éves, én 26... Szerintem ezekből a srácokkal is van szép számmal, lassan sztereotípiának tartom a minden férfi szexet akar mondást.
Előzmény: Törölt nick (536)
jázminka Creative Commons License 2002.02.27 0 0 535
Ha viszont egy nő így gondolkodik/tesz, akkor tuti, hogy a párja a kisétvágyúak közé tartozik. Sajnos nekem mindíg ez a leosztás jutott, néha már szégyenlem, hogy nő létemre szinte mindíg én kezdeményezek:-( De a lényeg, hogy valamelyik fél mindíg elcsábítsa a másikat...
Előzmény: Lesley (532)
Lesley Creative Commons License 2002.02.27 0 0 534
Szex és Romantika

Valahogy a nők úgy vannak a szexszel mint mi férfiak vagyunk a romantikával. Szégyellnek beszélni róla még akkor is, ha a hatása alá kerülnek.

Azt meg a világért sem vallanánk be, ha netán kedvelnék is. Ezzel a gyengeségünket, sebezhetőségünket árulnánk el.(És vica versa)

Lesley

Előzmény: SuperBoy (533)
SuperBoy Creative Commons License 2002.02.26 0 0 533
Lesley:

"Kár, hogy a nők nagy része viszont egészen másképpen gondolkozik."

Ez sajnos így van :(
A hormonális/neveltetés/elvi dolgokon szinte lehetetlen változtatni... :(

Előzmény: Lesley (532)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!