gondold meg 4-5 kiló miatt a zsírleszívást én is akartam aztán láttam hogy csinálják illetve a végeredményt egy lányon(nem elrettentő tv műsorban hanem egy barátnőmön) és hányinger
természetes táplálék kiegészítőkkel 1hó alatt lenyomtam 8at és azt tartom
Sziasztok! Én érdeklődnék a botox nevű készítményről. Nem az érdekel, hogyan és kik használják, hanem az ahogyan működik (kémiai képlete is) HA valaki tud egy jó linket ahol ezt leírják, küldeje el a palyy@freemail.hu címre.
Sziasztok! Hallot valaki kozuletek Dr. Grigalek Gabor plasztikai sebeszrol? Vagy esetleg volt kozuletek valaki ajak pir korrekcion? Tudnatok ajanlani valakit? En melles tapasztalatokat tudok irni, ha valakinek szuksege van ra. Koszi Agi
Szeretnék érdeklődni, hogy ismeri-e valaki Dr. Feketét a Budai Honvéd Kórházból? Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy csinált-e valakinek cicit és ha igen, mi volt a tapasztalata a szakértelmét illetően. Köszi
Elhatároztam, hogy megműttetem az orromat. Tudna nekem valaki ajánlani egy jó plasztikai sebészt, szóval olyat, akinek "művét" már láttátok, mert nem szeretném, ha elszúrná valami kétbalkezes.
Csatlakozom ahhoz a vcéleményhez, hogy a zsírleszívás csak egy vkinek térül meg, a plasztikai sebésznek. Egy ismerősöm megműttette magát, és fél év múlva ugyanott tartott a zsírpárnáival. Meg a felesleges műtétek az elrákosodás veszélyét növelik.
Valóban nem csak a felülés a módja a haizmok fejlesztésének, ha igazán csak 4-5 kilo van rajtad, szerintem nagy butaság lenne emiatt műtétre befeküdni. Tőlem mondjuk ez eleve nagyon távol áll, nem elvi okok, egyszerűen idegen.
Meg aztán az a gond ezzel, hogy így szerintem kísértetiesen nagy eséllyel pályázhatsz rá, hogy pillanatok alatt visszajön az egész. Szal ha nem változtatsz meg valamit drasztikusan a tested működésével, felépítésével, akkor mindig visszaáll a korábbi állapotra.
Ezért nem működnek a gyorsdiéték sem, mert hiába nem eszel 5 napig, s hiába adsz le 3 kilot, királyul visszajön az egész, mert a szervezeted nem tud mit kezdeni a dologgal.
Szerintem a zsírleszívásnál ez ugyanígy működik. Mindenképp valami torna kéne, ez a derékfájásos történet csak ürügy, de elhiszem, hogy te is elhiszed, hogy ez az igazi indok.
Vigyázzatok a műtétekkel!
A tested minden darabja a tied, akárhogyan is néz ki!
Az effajta felesleg ledolgozható, a leszívás nem jó hosszútávon - és különben is.
Lehet boldog az ember csúnya hassal és mellel?
Biztosan lehet, hiszen rengetegen élnek így. Azért csak dolgozzatok, érdemes lesz!
Ahhoz, hogy a hasadról lemenjen a háj, nem elsősorban (illetve nem csak) a hasadat kell edzeni. A zsírégetés a lényeg. Ez azt jelenti, hogy pl egy szobabiciklin nyomj naponta tíz percet, nem túl nagy tempóval. Emellett csinálhatsz úgynevezett hasprést. Ez olyan gyakorlat, hogy tartkódra tett kézzel hanyatt fekve csak a fejedet, illetve nyakadat emeled fel, majd a hasizmot összehúzva megfeszíted magad a végén. (Ha nem érthető jelezd, akkor megpróbálom szemléletesebben). Ismételd kb egy perces szünetekkel négyszer, úgy hogy egy "széria" legyen mondjuk 10 gyakorlat.
Később emelheted az adagokat.
Ha egyébként egészségesen kajálsz (magyarul nem sokat), akkor 1 jónapon belül tuti látszani fog az eredmény. Figyelj arra, hogy nem egyél többet, mint előtte.
Engem is erdekel a tema, most szultem, csaszarral. A mellemen es a csipomon striak, szerencsere a hasamon nem jelentek meg a csikok.
Viszont szerintem a melleim nagyon megnyultak a terhesseg alatt. A cickoim korrigalasan gondolkozom, meg esetleg a hasamon.
A velemenyem az, hogy ha van ra keret, akkor erdemes belevagni, miert kellene elfogadni magunkat megcsunyulva?
En kint az USA-ban olvastam cikkeket hasplasztikarol, a holgynek mar felnott lanya van, es akarmennyit tornazott, nem ment le a haj a hasarol, a mutettel nagyon elegedett volt.
Ha csak a hátfájás gátol a testsúlyfelesleg ledolgozásában, akkor felülés helyett másféle mozgásformát kéne választanod. Nem vagyok nagyon otthon ebben a kérdéskörben, de egy ilyen hátfájás esetén is javallott alakformáló tornát ismerek, a callanetics-et. Viszonylag gyors eredményt lehet vele elérni.
Azt mondják az okosok, hogy a műtét az utolsó megoldás. Meg kellene próbálni először mást. Nagyon pöpec akupunktúrás módszerek is vannak. Hatásosak. A hasi dolgokhoz nem kell zsírleszvás, mert az túl drasztikus.
4 gyerek után a lökhárító már nem egészen olyan, mint egy nulliparánál. De attól még tud pajkos lenni, főleg ha az ember tudja, hogy miért olyan, amilyen. A késelést csak akkor kellene megkockáztatni, ha orvosilag kifejezetten javallt.
Saját elhatározás, vagy a porontyok nemzőjének már nem annyira tetszenek?
4 gyerek után pár kg-t felszedtem, és ez a 4-5 kg mind a hasamon van. Szeretnék tole mihamarabb megszabadulni. A felülésektol fáj a derekam, ezért gondoltam a zsírleszívásra. Kicsit félek ettol a beavatkozástól, és az esetleges következményeitol. Sajnos még nem találkoztam olyannal, aki így szabadult meg fölös zsírjától. Várom a sorstársak jelentkezését, illetve a témában tapasztaltabbak hozzászólását.
Mellkorrekciós mutéti eredmények is érdekelnek.