Keresés

Részletes keresés

faithful Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1866
Balázs,

Ne haragudj, de ha _tényleg_ kíváncsi lennél akkor megnéznéd a Vidám Vasárnapot, csak néhány száz óra videoanyag hozzáférhető az Interneten például www.hit.hu, illetve kb minden vasárnap közvetítik a Magyar ATV-n. (2 órás terjedelemben.)

üdv: ff

Előzmény: Balázs (1864)
egyszeriember Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1865
Marhaság, hogy finoman fogalmazzak :).
Én a HGY-be járok és nem lapulok.
Egyetlen mesterem lehet, de az nem NS.
NS nem tahó.
NS taníthat hibásat, de nem őt kell követni.
HGY működése nem tökéletes, de ez már sokszor volt téma.

Szerintem.

Üdv,
ee
Előzmény: Balázs (1864)
Balázs Creative Commons License 2007.01.22 0 0 1864

Kedves Mindnyájan!

Hát már senkit nem érdekel, hogy egykor NS-t azzal vádolta itt több hozzászóló, hogy simán bibliaellenes, amiket mond?

Senki nem emel szót azért, mert az akkori HGY-s olvtársaknak szinte csak személyeskedésre tellett, és egy büdös betűt sem tudtak leírni, ami a szó szerint beidézett NS-szöveg védelmét szolgálta volna?

Senkit nem érdekel már a HGY? Vagy NS? Vagy csak szokásosan lapultok, mint tettétek mindig, ha úgy tűnt, nehéz megvédeni a mestereteket? Pedig vannak (voltak) itt a sok félkegyelmű mellett igen értelmes arcok is, akiktől ma is elvárnék némi "szakértelmet".

De ha nem, hát hadd süllyedjen.

Üdv:

Balázs

Ps. Nemonak: én is fenntartom az akkor írottakat, bár sajna túl darabosra sikeredett (igyekeztem precízen idézni), és mintha kimaradt volna belőle az az egyszerűség, ami eleve kiröhögi a NS-féle tahókat, akik azt hiszik, Isten dróton rángatható, és mindenféle imával elérhető nála olyan is, amit ő nem akar. Varázslók és gengszterek gyülekezete, nem jobb, mint a katolikusok, pedig még nincsenek 50 évesek sem. Szomor.

Nemo Creative Commons License 2007.01.20 0 0 1863

Kedves Balázs!

Csak a 3-asra tudok válaszolni: a saját hozzászólásaimat ma is megtenném (ha az ellenfelek ugyanúgy vívnának, mint a régiek), talán több kendezéssel, mert azóta sokat gorombultam ám.

Előzmény: Balázs (1862)
Balázs Creative Commons License 2007.01.20 0 0 1862

Kedves Mindnyájan!

Újra egy kis múltidézésre hívom az egykori és mostani tagokat.

Néhány kérdés:

1. Változott-e azóta valami a HGY-BAGY viszonyában?
  2. A prédikációk stílusa, témája változott-e azóta?
  3. Az egykori hozzászólók hogyan látják akkori hozzászólásaikat (akik még járnak errefelé)?

Üdv:

Balázs

CSerfa Creative Commons License 2005.07.05 0 0 1861

Topik Maci!

Nem tudom, ki ez a Szátán. Hogy mi az ő foglalkozása, azt sem. De, hogy nem a Vádló, az egyszer biztos. Nem nagybetűvel kéne írnod, ha ügyész (az szokott vádolni, ha jól tudom). Ha viszont ügyész, tán doktor is, akkor meg dr. Szátán, nem? Igaz, Orbán sem használta a címét, Hack Péter sem. Szóval nem a HGy tagja ez a Szátán. Van ilyen. A szomszédom sem. Előfordul ilyesmi.

Aztán emlegetsz valami Jésuát. Őt sem tudom, kicsoda. Akkor ő egy hgys? Ő szokta küldözgeti az embereket? Mert tudom, vannak a gyülekezetnek küldöttei (apostolai), nekem is, amúlkor pl. egyik fiamat küldtem az anyósomhoz, vigye el feleségem számláját. Ennek a Jésuáak nem érdekelnek a küldöttei. Te meg leszokhatnál a tudálékosságról, hogy apostolnak mlndanád a küldötteket. Ja, te élvezed ezt a hülyeséget. Tedd.

Szóval topik-maci, nekem te ismerőseid nem ismertek, semmi dolgom velük. Tudod, én sem írogatok a szomszédaimról, ismerőseimről. Csakugyan, ez a dr. Szátán (ügyész vagy ki) meg ez a Jésua tudja, hogy te kibeszéled őket itt?

CSerfa

Előzmény: topik-maci (1860)
topik-maci Creative Commons License 2005.07.05 0 0 1860

Tisztelt Cserfa úr!

A Szátán soha nem volt tagja a gyülekezetnek. Egyik foglalkozásával kapcsolatban - a vádlás, szétdobálás - viszont Jésua nemzetekhez küldött apostola felszólítja a gyülekezeteket, hogy a Vádlónak ( aki a Szátán ) ne adjanak helyet.

Van ugyanis olyan gyülekezet, ahol az öregeknek kijáró székbe is beültetik őket.

tmaci

Előzmény: CSerfa (1858)
esefi Creative Commons License 2005.06.26 0 0 1859
Jobban járnál, ha elolvasnád a topikot. Konkrétan emberi ellenségekről van szó és hozzá egy szószerinti NS prédikáció.

Az érdekes az, hogy nekem spec ezzel a tanítással ma sincs különösebb gondom (régen védtem is), míg azok, akik ma itt aktív HGY-védők kertelnek, másról beszélnek, eltagadják, mosdatják. Mintha nekik több bajuk lenne az elhangzottakkal, mint pl nekem, akit már hgy-számba se vesztek.
Előzmény: topik-maci (1857)
CSerfa Creative Commons License 2005.06.26 0 0 1858
Ez a Szátán is otthagyta a Hit Gyülekezetét?
Előzmény: topik-maci (1857)
topik-maci Creative Commons License 2005.06.26 0 0 1857

Természetesen működik.

Én pl. most vetettem le a "kommandós" ruhámat. Megyek zuhanyozni, majd ismét egy óra "kommandózás" következik. Tömény dicséretek könyve.

De nem csak az "ellenség" ( Szátán )  romlásáért.

Naponta háromszor, de lehet többször is.

tmaci

Előzmény: Báthory Ödönke (1856)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2005.06.24 0 0 1856
Mit tudtok a mostani állapotról? Működik-e az imakommandó? Hogy néz ki az aktuális imalista?

b
Nemo Creative Commons License 2004.10.15 0 0 1855
No már másodszor is elgépeltem: www.tar.hu/nemo/NS_ROMLA.HTM. A főlapról is elérhető a fájl egy linken.

Jelen hozzászólásom nem értelmezhető az új szabályzatnak még ráutaló módon történő elfogadásaként sem.

Németh Ferenc
szül. 1973. XII. 24.
a.n. Havasi Ilona
Nemo Creative Commons License 2004.10.15 0 0 1854
Fenn van a www.tar.hu/nemo/NS_ROMJA.HTM Jelen hozzászólásom nem értelmezhető az új szabályzatnak még ráutaló módon történő elfogadásaként sem.

Németh Ferenc
szül. 1973. XII. 24.
a.n. Havasi Ilona
vfo Creative Commons License 2004.10.15 0 0 1853
Érdekelne.
Előzmény: Nemo (1852)
Nemo Creative Commons License 2004.10.15 0 0 1852
Kedves Emberek!

Honlapom tényleg megsemmisült, és a Tár.hu-ra csak a túrákat fogom visszatölteni. Az év végéig átmegyek egy másik szolgáltatóhoz a többivel, és lassan újra feltöltök mindent. Ha kell, a prédikáció stilisztikailag megfésült változatát ma este felrakom a
www.tar.hu/nemo/NS_ROMLA
címre.

Legyetek jó egészségben!

Jelen hozzászólásom nem értelmezhető az új szabályzatnak még ráutaló módon történő elfogadásaként sem.

Németh Ferenc
szül. 1973. XII. 24.
a.n. Havasi Ilona
Előzmény: Báthory Ödönke (1843)
elterito Creative Commons License 2004.10.15 0 0 1851
az tuti
Előzmény: belll (1846)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2004.10.15 0 0 1849
Miért? És az milyen, hogy joga van valakitől visszavonni az üdvösségét?

b
Előzmény: Hozzá Hán Szóló (1847)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2004.10.15 0 0 1848
Tudom, olvastam. Ippeg azér' szeretném meghallgatni. Van olyan prédika, amit már hallgatáskor a helyszínen kivetettem magamból. Ilyen volt a szakadáskot az "Ebálhegyi átok". Ezt meg is vettem tanulságképpen. Akkor ott csak a fejemet fogtam, hogy milyen könnyen átkozta meg az egész gyüli azokat, akiket előtte évekig szeretett. Szégyelltem magam.

b
Előzmény: vfo (1844)
Hozzá Hán Szóló Creative Commons License 2004.10.15 0 0 1847
Helló Vfo!
Húúúú Ember!
Ez nem semmi!
Akkor lehet hogy nem vettem észre vagy éppen hiányoztam.
Előzmény: vfo (1841)
belll Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1846

Így utólag visszagondolva elképesztő, hogy mennyire nem vettem észre, hogy NS milyen katasztrofális állapotban volt.

Az is elképesztő, hogy most meg azt nem veszed észre, hogy milyen katasztrofális szellemi állapotban vagy.

üdv

belll

Előzmény: vfo (1845)
vfo Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1845
Végigolvasva az 1.sz.hozzászólásban nemo által lejegyzett prédikációt, NS-ről egy tipikus üldözési mániás kórkép rajzolódik ki bennem. És az a borzalmas, hogy ezen az alkalmon én is ott ültem és buzgón ámeneztem. Így utólag visszagondolva elképesztő, hogy mennyire nem vettem észre, hogy NS milyen katasztrofális állapotban volt. Őszintén sajnálom azokat, akik még mindig ilyen varázslás alatt vannak.
vfo Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1844
Ebben a topicban az 1. sz. hozzászólás az inkriminált prédikáció nagy részének lejegyzett változata.
Előzmény: Báthory Ödönke (1843)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1843

Hurrá!! Akkor már csak nemo adatait kell megtalálnom.

b

Előzmény: esefi (1842)
esefi Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1842
Megvan az, csak a Tár.hu összeomlott egyszer és akkor egy csomó minden elveszett. De honlap még van. Szerintem Nemo adatainál meg is van adva.
Előzmény: Báthory Ödönke (1840)
vfo Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1841
"Hát ha engemet, a halálomat akarják, akkor vegye körül őt a halál! Nekem még van is hatalmam rá.., hogy odamenjen hozzá. És leüljön hozzá, és mindenap simogassa. (Hallgatóság: Háhá-háhá) és dédelgesse. (Hallgatóság: Háhá, hehe, höhő. Hehü, hehü. Híí.) Ez így van!"

(Németh Sándor prédikációjának Nemo által lejegyzett átiratából vett idézet)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1840
Hová tűnt nemo honlapja? Meghallgatnám ezt a prédikát.

b
Előzmény: esefi (1839)
esefi Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1839
Ajánlom figyelmedbe a topiknyitót. Te még azt sem olvastad el, nemhogy 1700 hozzászólást. Másrészt. Magad is azt mondod felületes vagy, most is magadról mondod, hogy odaböfögtél. Ha ez akarsz maradni, hát légy. Csak hát akkor ennyiben lehet Téged komolyan venni. És igen, elvárom, ha hozzászólsz egy témához akkor ne az legyen belőle, hogy halvány segédlila fogalmad nincs, hogy mirpl kellene fogalmadnak lennie. Persze ez nem amolyan kényszerítő elvárás, ha nem akarsz ennek megfelelni tényleg nem kell.
Előzmény: elterito (1838)
elterito Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1838

Most az a vétkem, hogy a legvégére odaböfögtem anélkül hogy elolvastam volna az 1700 hozzászólást?

Ha kinnyomtatod nekem 50-100 lapra, akkor valamelyik éjszaka kiolvasom, mert az kevésbé káros, mint monitorról leolvasni 1700-at.

Nem is értelek, mi a baj?

Előzmény: esefi (1837)
esefi Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1837
Fehozom elteritonek mert nem olvasta el miről szól, csak beleírt. Meg lehet próbálni újra.
elterito Creative Commons License 2004.01.07 0 0 1836
Hát persze hogy áldani kell az elenséget, és nem átkozni. Én így is teszek.
Előzmény: Törölt nick (1835)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!