Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem mindnekiből lesz Rambo.Ha annyira akarsz harcolni de télleg akkor jelentkezz tengerész gyalogosnak.Ez a 21.század már csak ez a fajta harcmodor maradt.Ha etikát akarsz nézd az M1-en az elit alakulatot.:-)
Hát gondolkodtam rajta, de mindenhol azt hallom, hogy nagy felfordulás van odaben t. Azonkívül nem tudom, hogy katona szerep jut e a mai katonáknak, főleg a Honvédségnek. Szállitgatni ide-oda ezt-azt Irakban vagy akárhol, és attól rettegni mikor robban fel a járdán lévő babakocsi, nem igazán katonai feladat. A mai katonának nem katona az ellensége, hanem gerilla: emiatt viszont nincs semmi szabály és harctéri etika. Ha etikáról lehet egyáltalán beszélni.
De igazából ha valaki meggyőzne, hogy igenis kellek, és ezzel valóban szolgálom a hazámat, nem sokat gondolkodnék.
Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Csak az a baj, hogyha háború lesz, abban már nem lesz katonai lojalitás. Az egy kegyetlen mészárszék lesz, nem kimélve sem nőt sem gyereket.
Szevasz casreb!Képzeld el ha már kibírsz 8 évet akkor már csak +7-8 év és simán nyugdíjas vagy....35-40 évesen és még itthon is simán dolgozhatsz ha nagyon akarsz....
Gondoltam erre én is, csakhát belegondoltam, hogy én a Légióban 8 évet akarok szolgálni. Ha 18. szülinapom után (fél évvel mondjuk) kimegyek, az azt jelenti, hogy 26 és fél éves koromban jövök haza. Ha még a magyar seregben is pazarlom az időmet, akkor kb. 30 évesen fejezem be a Légiót. Nem, erre nekem nincs szükségem. Ha túlélem azt a 8 évet, akkor... még nem tudom, hogy mihez kezdek, de még ráérek töprengeni...
Szeva casreb!B.Ú.É.K!én az Mh -t csak ideiglenes megélhetésként gondoltam(napi 3kaja +száálás)Arra meg jó hogy az ember a Légió előtt kicsit belekóstoljon a katonaéletbe.Vagy rosszul gondolom?
Nem akarok senkit sem megbantani, de a Magyar Honvedseghez en nem mennek... Evente allitolag csak 3 lovest finansziroz az orszag. Ez azert kritikalisan nevetseges. De van benne egy kis fanyar humor. Nekem hatalmas ambiciom volt, hogy lerakom az erettsegit, aztan megyek a Zrinyire.
Aztan meg jobb (nekem jobb) belatasra tertem, es visszatertem egy korabbi elgondolasomhoz, Idegen Légio !!!!!! Szerintem sokan jobban jarnanak. Vécétakaritason kivul meg embert is lehet ölni... Ezt jól elbaszták. :( Fáj a szivem, ha a Magyar Honvedsegre gondolok.
Na Szóval a viccet félretéve:megnéztem a hon védség:-) honlapján hogy lehet de csak legénységi beosztáasra..oké..mit jelent a legénységi beo?takarító vagy konyhás? Értlelmes választ várok!
Sajnos a háború ma már nem az a háború, ami Montgomery idejében volt. Ma már tiszta üzlet egész, politikusok és közgazdászok mondják meg, hogy kinek mi lesz a legjobb...
Kicsit késik a valasz, nem tudtam, hogy meg be szoktak nezni ide (ebbe a topicba). Nekem a peldakepem Montgomery tabornagy, de a mai szetszart pacifista vilagban nem tul nagy az esely arra, hogy lehetek olyan nagy, mint amilyen o volt. Habar ki tudja... ? Egy 3. VH nagyon jot tenne a tulnepesedesnek. Meg igy altalaban a nagykepu embereknek. Nagyon el vannak szallva maguktol, asziszik, hogy nagy gegszterek, ok itt a nagyok, de egy brutalis meszarlasokkal ellatott haboru radobbentene oket arra, hogy mekkora kis szarok is valojaban.
En most az Idegenlegiot celoztam meg, de erre meg keszulnom kell...