Keresés

Részletes keresés

Thor Creative Commons License 1999.10.14 0 0 191
:))) ez majdnem olyan, mint valami Wodehouse.
Előzmény: Solya (189)
fülöp Creative Commons License 1999.10.14 0 0 190
Remélem jól olvastam, és nem a harapó-, hanem beszédtudományát mutatta be... :-)) Kösz a bizalmat, tényleg jó sztori. (Kezdünk hasonlítani a Nők Lapjára.)Ha ő a Majdnem Igazi, a mostani az Igazi? Honnan tudod? (Ne vedd macerálásnak, éppen foglalkoztat ez a dolog.) - lehet, hogy lassan átvonulhatok másik topicba?
Solya Creative Commons License 1999.10.14 0 0 189
Hát azért ez sem semmi:-) Szegény nővéred, gondolom részéről a döbbenet:-)

Hát, az előző volt az első Majdnem Igazi. Szóval beszélgettem nálunk a kapuban egy nagyon régi ismerősömmel, én belül álltam, ő kívül a nyitott kapunál. Egyszer csak elkezd nyüszíteni, jaj, jön a Kovács! (Ez nem az igazi neve, nem akarom leleplezni) Jaaj, jön a Kovács! Nézek rá, ki az a Kovács? Ebben a pillanatban ellép a kapu előtt, köszön és a biztonság kedvéért, hogy tényleg észrevegyük, ott járt, megharapta a haverom fülét! Én dőltem a nevetéstől, ő meg bemutatta Kovácsot. Másnap összefutottunk újfent, rájöttem, hogy tud beszélni is, mutogatta eme tudományát úgy egy-másfél órán keresztül, majd onnan kezdve minden nap benézett, aztán egy hideg és havas november 13-án megkért, hogy legyek a barátnője. Én meg mondtam, hogy nem leszek, erre megcsókolt. Négy és fél évig voltunk együtt:-)

Előzmény: fülöp (188)
fülöp Creative Commons License 1999.10.14 0 0 188
A harisnyatéma aktuális, mert az enyém pillanatnyilag egy számmal nagyobb. Ugye esztétikus, mikor boka- és térdtájon gyűrődik, csavarodik? Na mindegy.
Kösz a sztorit! Az enyém kevésbé eseménydús, de íme: nővérem egy középiskolába járt leendő szerelmével. A hős férfiú rendelkezett egy baráttal, így hármasban jártak el ide-oda. Aztán nővérem összejött a kiszemelttel, de jó haverok lettek e harmadikkal is, aki időnként feljött hozzánk. Ekkor egy-két udvarias szón kívül nem történt semmi. 7 évre rá új munkahelyemen egy héten egyszer kosaraztunk, nővérem elhívta eme régi havert is, aki egyszer-kétszer hazavitt minket kocsival. Így történt, hogy nyáron, mikor nővérem 2 hétre elutazott, ez a barátja vitt haza kocsival. Mivel jól eldumcsiztunk az út alatt, beültünk egy cukrászdába, és 4 órán keresztül csak beszéltünk, beszéltünk. Eltelt pár nap, és én felhívtam őt, de éppen Belgiumban volt dolgozni. Mikor hazajött, visszahívott, és megbeszéltünk egy randit. Ekkor még nem mondtuk ki, hogy miért is találkozunk, ezen a randin és a következő 2-n is csak dumcsiztunk egyfolytában. Majd egy alkalommal éjjel 1-kor hazakísért, s a kapuban megtörtént az első csók... Képzelheted a nővérem döbbent arcát, mikor hazajött a nyaralásból, és látta, hogy éppen haverja kocsijából szállok ki a kapunk előtt... Ez kb. másfél éve történt. Hát ennyi. Várom az előzőt :-)
Solya Creative Commons License 1999.10.14 0 0 187
Az olasz harisnyák mind jó minőségűek, én a fényes típusút (üvegszálas? fémszálas?) szoktam venni. Az a lényeg, hogy 16 DEN-esnél csak nagyobbat vegyél, az alacsonyabb DEN szám rosszabb minőségű. Amit legutoljára vettem, az 500 Ft volt, Zuglóban egy közértben kényszerültem a vásárlásra, általában DM-ben veszem, ott olyan 1000-1200 forint körül van, olasz és nagyon jó! Ráadásul fenéktartós és csípőszorítós is van és az sem drágább. Én köztudottan harisnyagyilkos vagyok, de ezek akár tizenöt-húsz alkalmat is túlélnek rajtam, ami világrekord - egy normális nőre átszámítva ez jó néhány évi strapának felel meg:-)))
Előzmény: Sorsha (185)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.10.14 0 0 186
Kinek mi a minőség ?
Bankrabláshoz például elég fontos ! .-))

Hogy ne offoljak annyit : Fellelhetőséget nem tudok, de az 5-ös mérettel vigyázzatok, 176 cm magassághoz már nem elég hosszú !

Előzmény: Sorsha (185)
Sorsha Creative Commons License 1999.10.14 0 0 185
Sziasztok!

Tudtok ajanlani jo minosegu harisnyat? Es hol erdemes megvasarolni oket?
(nah legalabb visszaterhetunk a topic cimhez:)

Solya Creative Commons License 1999.10.14 0 0 184
Hűha... Hát azt hiszem, akkor találkoztam vele először, mikor még a régivel együtt voltam. Egy ház előtt álltak rengetegen, én mentem az ex után, mikor megkínált valami maggal (szotyi volt talán). Elkezdtem enni, mint mindenki körülöttem és mikor leesett egynek a héja, rámszólt, hogy nemkéne más előtt szemetelni. Nekem bedurrant az agyam, visszaszóltam, hogy állítsa le magát, mert véletlen esett le, azonkívül nézzen körül, hogy mindenki más szórja rajtam kívül, és különben is, mielőtt nevelne, talán be kéne mutatkoznia és ha holnap esetleg találkozunk az utcán és akkor is megismer, akkor majd lesz joga rámszólni is, de addig nem. Láttam, hogy marhára nem tetszik neki, amit mondtam, de közben odajött az ex és gyorsan elráncigált mellőle, mielőtt botrány lenne:-) Aztán találkoztunk kicsit később is, majd kialakult egy társaság, akikkel minden este egy kis közért előtt összejöttünk, és rájöttem, hogy nagyon tetszik. A gáz az volt, hogy én viszont csak egy kedves lány voltam, akivel furcsa módon lehet beszélgetni. Aztán közben szakítottunk a barátommal, aki bevonta őt is a fájdalmába, próbált kibékíteni minket, aztán egyszer csak nagyon jó barát lett, meg még rajta kívül két másik srác is. Jött a tél, hideg volt az utcán ácsorogni és beszélgetni, úgyhogy egyszer csak mindannyian beköltöztünk hozzám. Rendszeressé vált a dolog, aztán egyszer csak más lett minden, és átváltozott a barátság szerelemmé. A másik két haver nehezen emésztett, de mivel nem enged beleszólási jogot barátnak az életébe, így lassacskán hozzászoktak, és rájöttek, hogy attól még ők is ugyanúgy vannak és a legkevésbé sincsenek elhanyagolva. Ennek már ezer éve, legalábbis úgy érzem:-)

A legelső barátommal ennél viccesebb volt, ha kíváncsi vagy rá, elmesélem, de most te jössz:-)

Előzmény: fülöp (183)
fülöp Creative Commons License 1999.10.14 0 0 183
Hasonló törekvésem nekem is volt, csak az IM társkereső rovatát és barátnőmet hoztam összefüggésbe. (Jelentkeztem a nevében.) Az ötlet nem az enyém volt, egy másik barátnőmmel az unokatesója csinálta meg, de ez be is vált. Tucatszám kapta a leveleket, délutánonként együtt böngésztük őket. Volt, aki fényképet is küldött. Ez volt a hatalmas röhögések időszaka. Azok a szép idők... Nem tudom miért, de engem nagyon érdekel, hogy ki milyen sikerrel jár társkeresésben. Imádom pl. a megismerkedős sztorikat hallgatni. Na, ha már itt tartunk, te, ti hogyan... Remélem nem vagyok Windiscgratz!
Solya Creative Commons License 1999.10.14 0 0 182
Jó reggelt, fülöp!

Nem, akkor még nem volt párom, aztán lett. Igazság szerint azóta az egy alkalom óta eszembe sem jutott, akkor is véletlenül kavarodtam oda, és ha már ott voltam, garázdálkodtam kicsit:-) De nem bántam meg, mert nagyon jó barátra leltem!

Viszont míg kicsi voltam, a Nők Lapjában rendszeresen olvasgattam a társkereső rovatot, mert a nagymamámat mindenáron férjhez akartam adni:-) Azóta sem sikerült:-))))))

Előzmény: fülöp (181)
fülöp Creative Commons License 1999.10.14 0 0 181
Jó reggelt Solya! Akkor is szoktál randi-oldalakat nézegetni, ha van párod? (Én néha igen, mert érdekel, de még soha nem írtam egyre sem.)
Solya Creative Commons License 1999.10.13 0 0 180
Miamanó!

Még sokszor boldog három évet kívánok nektek, jó szórakozást!

Rsüni!

A betéttel kapcsolatban még gondolkodom... Mit szólnál a tamponhoz?.-))

Most megyek haza, de holnap...

Sziasztok!

Miamanó Creative Commons License 1999.10.13 0 0 179
a kék tintát is tök jól beszívja......
Előzmény: Rsüni (178)
Rsüni Creative Commons License 1999.10.13 0 0 178

Helló csajok!

Köszi a kinevezést, igen jól esik. A betétről jut eszembe: mit csináljak majd vele, mert ugye nekem sose fog megjönni.

Puszi

Miamanó Creative Commons License 1999.10.13 0 0 177
Sziasztok, ha nem tévedek én lennék a topicgazda, ha az az aki nyitotta a topicot. Már jócskán eltértünk ugyan a topicnyitó témától, de nem baj, a címtől viszont nem. Mindenkinek megengedek mindent, itt mindenki lehet nő. Ha nagyon akar.
Solya, én mindig benézek, de nem mindig van időm írni. Pl. most rohanok mert 3 éves évfordulónk van a kedvessel. Valami vacsi, miegymás, stb.
Jók legyetek
Solya Creative Commons License 1999.10.13 0 0 176
Na igen, Marimar... Egy kedvenc rokonom szokta mondogatni, hogy annak a nőnek akkor is minimum egy Oscar-díj járna az alakításáért, amikor csak egy pohár vizet kér... Tényleg enyhén szólva túldramatizálja a dolgokat a T. Hölgy.

De a másik témában is egy kicsit:

Volt egy srác, akinek a hirdetését a randivonal-on olvastam. Megtetszett, mert szellemes volt, és nem feltétlenül barátnőt keresett, hanem esetleg levelezőtársat is. Írtam neki, visszaírt, nagyon sok mindenben egyezett a véleményünk, azonkívül brutálisan jó humora van, naszóval a lényeg az volt, hogy kölcsönösen tetszettünk egymásnak. Tali. Szimpatikus volt továbbra is, én is neki, kapcsolat mégsem lett, viszont azóta is nagyon jó barátok vagyunk, rendszeresen levelezünk, tényleg mindent megbeszélünk, és gyakran találkozunk is, immáron párostul, mert szintén ezzel a módszerrel talált egy barátnőt magának + nálam is született egy kedves. Ők lassan egy éve együtt vannak, nagy a szerelem, már össze is költöztek. Szerintem annak működik a dolog, aki a belső értékeket figyeli, csak és kizárólag.

Előzmény: fülöp (175)
fülöp Creative Commons License 1999.10.13 0 0 175
Jézusom, nem csak a hangja, de ahogy az a nő játszik! Mikor a Marimarban ő nagyon gonosz, hunyorít, és összevonja a szemöldökét grrrrrrrrr, de mikor meg szelíd lány, összeteszi a két kis kezét, áhítatosan az égre néz... Kb. így játszhattak az ókori görög színházakban, ahol olyan hatalmas volt a tér, hogy muszáj volt egyértelműen játszani, hogy a hátsó, 350. sorban is látszódjon. De ugyanilyen sután megható a fekete-fehér némafilmek eszköztára is... Na mindegy, ezek nem magas igényeket hivatottak kiszolgálni, arra jók, hogy nézése közben ne kelljen gondolkodni. A vörös hajas reklám nagyon tetszik, mert egy csomó ideig nem történik semmi, és mindenki csak néz, hogy mi van? Szerintem szellemes. Amitől idegbajt kaptam, az a délelőtt 11-es találkozó volt (a C.C. lightot ivó, ablakmosó pasival). Borzadvány, mert úgy állítják be, mintha a sok kiéhezett, kielégítetlen nő csak így juthatna izmos férfi test látványához. Ja, még a nedvszívóról, hogy az viszont jó reklám, mikor mondja a csaj, hogy ezzel még bungee jumping-olni, meg hegyet mászni is tudna - ha akarna, a lényeg, hogy megtehetné. Az emberibb. Hupsz, kissé hosszúra nyúlt a reklám-témám. Na még egy, ami most foglalkoztat: láttam a Startlapon (wwww.startlap.com) egy Internet-szerelmi oldalt, ahol sztorik szólnak a témáról. Én még mindig nem tudom elképzelni, hogy a Neten valódi kapcsolat szövődhessék. Annyira nem életszagúak ezek a sztorik! Mit gondoltok erről?
Solya Creative Commons License 1999.10.13 0 0 174
Háát, én is emiatt kavarodtam meg, meg azt mondta, hogy Kookai táskája van, na most olyat férfiba még nem láttam... Mindegy, részemről mostantól tiszteletbeli nő, hiszen olyan ügyesen vezetett bennünket az orrunknál fogva, akár egy vérprofi nőiszemély:-)

Igen, tényleg idegesítő, hgy mindenbe erotikát csempésznek, de az a mászós tényleg jó. Leginkább a hapsi képén lehet vigyorogni:-)

Ami most tetszik az a "Nem sápaszt egy kicsit ez a vörös? Hát a szomszéd nő már sápadt az irigységtől..." na ez jó:-) És még mindig inkább ez, mint állandóan az ilyen-olyan nedvszívó eszközök reklámjai...

Ah, a Marimarba volt szerencsém belekóstolni, két perc után sírtam, hogy voltak képesek ilyen hangú nőt találni? Annyira idegesít ez a szenvedélytől túlfűtött, kissé rekedtes ámde debil hang, hogy zokognom kell tőle.

Előzmény: fülöp (173)
fülöp Creative Commons License 1999.10.13 0 0 173
Én például itt vagyok, és teljesen fel vagyok háborodva RSüni átvágás kísérletén. Hát lentebb nem azt írta, hogy:
Rsüni válasz erre | adatok | e-mail 1999-10-12 10:25:04 (147)

Én nem élvezem, ha a fiúk megnéznek, mert a párom abban a pillanatban leveri az illető fél arcát a legközelebbi súlyos tárggyal, és akkor mentő, rendőr stb. Mindig el van szúrva a program. "

Tehát mégsem lányok nézik meg, ugye? Na mindegy, a Neten mindenki annak mondja magát, aminek akarja. Én még nem láttam az új ólvéjz reklámot, mert szerencsére napok óta nem kerültem TV elé. Utoljára a Rosalindát vagy mit láttam, de akkor vattát éreztem az agyam helyén. Na ez kicsit off volt, de nő létemre pletyiztem egy kicsit :)Ja, a reklámokról jut eszembe, a legjobb az, mikor tömött pub-ban hapi issza a sert, nő át a pulton négykézláb piros miniruhában. O.K. Lányok, mit szóltok ahhoz, hogy szinte mindent nővel reklámoznak (főleg lásd ilyesmi, hogy Magnum szopós szájjal, stb.) Engem kicsit mulattat, kicsit idegesít néha. Az erotikumot meg kellene tartani az intim szférának, nem?


Solya Creative Commons License 1999.10.13 0 0 172
Majd átadom neki, ha erre jár!

Méghogy a nők pletykásak! Nincs is itt senki, nem beszélget senki, téma sincsen:-( Pedig olyan jó kis topik volt!

Jut eszembe, láttátok az új olvéjz reklámot? MIkor a nő totálisan ráindul a kocsmában a palira, már látja, ahogy eszik egymást, mikor hirtelen eszébe jut, hogy ő most tulajdonképpen az orosz hadsereggel tárgyal. Hát kérdezem én, hogy a fenébe lehet egy betétről egyetlen pillanatra is elfeledkezni?

Előzmény: BÉLA1 (171)
BÉLA1 Creative Commons License 1999.10.13 0 0 171
Gratulálok Rsüninek a kinevezéshez.
Előzmény: Solya (170)
Solya Creative Commons License 1999.10.13 0 0 170
Halló, van itt valaki?
Solya Creative Commons License 1999.10.12 0 0 169
De ugye nem végleg? Én kinevezlek tiszteletbeli nővé ebben a topikban, ha a topikgazdának nincs ellene kifogása:-) Lehet?

Most én is megyek haza, de holnap aztán!

Előzmény: Rsüni (167)
lanina Creative Commons License 1999.10.12 0 0 168
Miért lépnél le?? Legalább volt egy ffi vélemény is, eddig sem volt baj, ha nemcsak lányok írtak...
Előzmény: Rsüni (167)
Rsüni Creative Commons License 1999.10.12 0 0 167

Akkor most már minden kiderült, én le is lépek, minden jót csajok, pápá!

Előzmény: lanina (166)
lanina Creative Commons License 1999.10.12 0 0 166
Micsoda meglepő fordulat, szentül hittem én is, hogy Rsüni lány :)
Solya Creative Commons License 1999.10.12 0 0 165
Az enyém is, ott a vigyor a végén:-)

Egyébként pedig: igen, igen, igen, igen! Csak kérdés, hogy az én párom ezt tudja-e?:-))

Előzmény: Rsüni (164)
Rsüni Creative Commons License 1999.10.12 0 0 164

Dehogy ütünk! Az is csak poen volt.
Minket nem zavar, ha nézegetnek, meg az sem, ha a másikat nézegetik, meg az sem, ha a másik nézeget, szebbet jobbat úgysem talál.

Nnnnnna!

Előzmény: Solya (163)
Solya Creative Commons License 1999.10.12 0 0 163
Méghogy hittem... Biztos voltam benne:-) Sebaj, akkor átértékelem a párod viselkedését: igaza van, üssön csak! Én sem szeretem, ha idegen nőcik nézegetik a kedvesemet és ha észreveszem, hogy ő is nézgeti a szemmel inzultáló hölgyet, akkor az ő szemecskéjét is kikapom a helyéről:-))))) Bár erre még nem volt példa, vagy nem nézelődik, vagy nagyon diszkréten csinálja:-)
Előzmény: Rsüni (162)
Rsüni Creative Commons License 1999.10.12 0 0 162

Nem hát.
Sose mondtam.
Te azt hitted?

Előzmény: Solya (161)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!