Enyémek is tápot és konzervet kapnak . De még abban is válogatni próbálnak . A csirkehúsost csak tévedésből eszik meg , de bekeményítettem . Nincs pénzem reggel kiöntögetni a fél vacsorát , így csirkésből fél adagot kapnak .
Mici fiú talán megenné , de ő egy kismajom .... azt csinálja , amit a lánytestvérétől lát . Viszont ha sütit eszem , abból kikönyörög 1-2 falatot , akkor nem érdekli a testvéri majmolás .
Hatan, Ötfogú nem a miénk, csak alhat itt és ihat vizet, enni nem kap.
Emília megenne minden ehetőt és rettentően lop. Nem szabad elöl hagyni semmilyen kaját, mert ami mozdítható, azt elviszi. A konyhában felejtett pogácsákat az előszobában szoktuk megtalálni lerágott sajtréteggel. Ha diót darálok, figyelni kell rá, mert azt is lopná, ha hagynám. Kivesz egyet, aztán valahol máshol megeszi.
Tápot és konzervet kapnak, nem házi kosztot. Nem főzök húst, arra meg szükségük van.
Egy vagyon, igen. És rengeteg idő. Nem akartunk soha ennyi macskát, de így alakult és szeretjük őket.
Nekem egy ikerpár van , és éppen tegnap állapítottam meg (nem először) , hogy már luxus házikedvencet tartani . Igaz , én elronthattam őket , mert semmi házit nem esznek meg . Még a sülthúsra is csak megrázzák a mellső lábukat a disznók . Próbáltam Karácsonykor üres húslevest is adni nekik , de eszükben sem volt kilefetyelni .
Egyszer megettek egy főtt tojást , de lehet akkor magánkívül voltak .:-)
Ti tudjátok . De a csengő tuti nem tesz jót nekik . Lehet most még nem látszik , de később fog .
A macska alapvetően settenkedő , azaz csendben szeret létezni , ha éppen nem játszik . Na a csengővel ki is készül majd az idegrendszerük . Könyörgöm ne tegyétek !
Kis erőhatásra szétkapcsol. Elég gyakran "levakarják" magukról :) Ki van ez találva, biztonságos. Van rajta mindegyiknek (4 fiatal macsek van a lakásban) egy kis csengettyű, hogy halljuk, hol rosszalkodnak éppen.
Más fórumokon is panaszkodnak, hogy nem tudnak képet feltölteni. Gyorsan kipróbálom, én tudok-e.
Brumi
Lemonszínű
Ötfogú (Tavalyi állapot alapján, most már legföljebb 1 foga van)
Ő nem a miénk, de mindig betelepszik a mieink fekhelyeibe és nincs szívem elzavarni. Nem is nagyon lehet, szinte betegesen szelíd. A mieink szeretik, ott születhettek, ahol ez eredetileg lakik és most is enni kap, nem tudom, hol.
Előző gépemnél nekem is voltak hasonló és még nem tudom milyen problémáim, aztán fiam letakarította a gépet, és olyan lett mint az új. A mostani gépem fiam leselejtezett munkagépe, de még műkszik. :)
Google Chrome böngészőm van. Pár hónappal ezelőttig AVG Secure Browsert használtam, de abba már be se tudok lépni. A Facebookba se tudok belépni már vagy 2 hónapja.