Fő profilunk bel és kültéri csempe és járólap szakszerű hidegburkolása, ragasztása. Elkészítjük az Ön által elképzelt egyedi csempézés és járólapozás kivitelezését is. Burkolás Budapesten az összes kerületben és Budapest közvetlen környékén állunk megrendelőink rendelkezésére. Hidegburkoló szolgáltatásainkra teljeskörű garanciát vállalunk, és burkoló munkáinkhoz elvégezzük a szükséges kőműves és vízszerelési munkálatokat is. A munkafelméréshez ingyenes kiszállást biztosítunk, majd ingyenesen elkészítjük az árajánlatot, illetve ingyenes szaktanácsadással segítjük megrendelőinket. Honlapunkon a Burkoló Ewk oldalon megtalálható az aktuális burkolás árak. Teljes lakás burkolás mellett, vállalunk kisebb burkoló munkákat és javításokat is.Tevékenységi körünk: fürdőszoba csempézés,terasz hidegburkolás, erkély padlóburkolás, nappali burkolás, lépcső járólapozás, konyha csempézés, garázs padlóburkolás, lábazat - homlokzat - terméskő hidegburkolás, előszoba járólapozás, wc csempézés, medence csempézés, mosdópult építés burkolás, kád beépítés falazás csempézés, zuhany beépítés falazás burkolás, zuhanykabin építés falazás burkolás, üvegtéglázás, csempe - járólap bontás, vízszigetelés, fal és aljzatkiegyenlítés, laminált parketta rakás.
Melegburkolást vállalok,diagonál,háló,kötés és egyéb egyedi minták elkészítését. Ha felkeltettem érdeklődését,akkor az alábbi e-mail címeken keressen fel bizalommal!
Nincs egy kisiskolas gyereked? Megtanithatna' neked elolvasni a forumszabalyzatot (reklamozas ha bannert veszel), meg esetleg magyarul irni is (weboldal, mar a cimetol lefordultam a szekrol).
Szia roli. Bocs hogy most válaszolok de csak most láttam,hogy írtál. A hőszigetelő lapot teljes felületén ragaszd ha a felület engedi fogas glettvassal.erre ragasztóba ágyazott üvegszövet.háló alatt és rajta is ragasztó.szilárdulás után 2-3 nap dűbelezd be műanyag dűbellel,de fém tüskével.ezt ismételten hálózd le és magint 2-3nap után jöhet a burkolás
Szia rOli.nyugottan ráragaszthatod csak előtte dűbelezd be jól a hőszig lapokat(minden sarokba +tábla közepe)utána üvegszövet háló.ha bátor vagy haladhatsz a burkolással felülről lefelé úgy hogy kijelölöd a legfelső sort vizmértékkel majd onnan a sarkokon leméred a tégla szélessége +fugaszélesség pl első jel 8cm második sor 16cm és igy tovább, felrakod a sarkokon a téglákat kifeszitesz rajtuk egy zsinórt és haladsz sorban lefelé.jó minőségü flex ragasztót használj akkor nem csúszik meg a lap.egyszerübb megoldás ha alulra raksz egy deszkát vizszintessen és arra ülteted a lapokat, távtartónak használj 10x10mm faléceket.fugázáshoz én trassz fugázót(terranova)használok ugyanaz az eljárás mint csempe fugázásakor.tudom hogy nem nekem szólt a kérdés de remélem segítettem.üdv egy burkesz.
A hsz-od alapján burkolásban, hőszigetelésben otthon vagy! Kérdésem a lábazati hőszigetelőre fel lehet-e ragasztani a bontott téglából vágott szeleteket? Ha igen leírnád nekem. a végére a burkolásba is belejöttem, de ezt egyenlőre elképzelni se tudom, hogy fogjak hozzá vagy egyáltalán hozzáfogjak-e? Te már csináltál ilyet vagy hasonlót?
ha burkolót kerestek akkor ezt a honlapot nézzétek meg. Nekem Ök dolgoztak. Reális ár, korrekt munka, korrekt és megbízható munkások. Rájuk lehet bízni extra dolgokat is. A weboldalból minden kiderül. www.burkolas.5mp.eu
Éppen lakásomat újíttatom és kíváncsi volnék a mai négyzetméter árakra. Pl nyilván változik az ár, ha diagonálba rakatom a csempét, stb. Szeretnék képben lenni, pl. milyen élvédőt tetessek (fém műanyag, stb.) hozzáértők informáljatok legyetek oly szívesek.
A barátnőmnél is, később pedig nálam is burkolt egy fiatal srác, szépen dolgozik, és még olcsón is és abszolút rugalmas.
Itt a száma ha érdekes valakinek:
(06-20)950-3444 Robinak hívják.
Hivatkozhattok a Rásztára.
Remélem segítettem.
R.