Fokozódik a helyzet a marcalvárosi állomáson. Tegnapi levelünk nyomán az egyik buszvezető meggyanúsította naiv ügyfelet, hogy ő a szerző, Ádám, mikor pedig nemis. Spicliskedéssel és szarkeveréssel vádolta, illetvehogy kollégája sírva fakadt a lebaszás után. Kérjük[...] Bővebben!Tovább »
Ádámot csak egyszer sikerült megizzasztaniuk, azóta kissé rezignáltan veszi tudomásul, hogy a győri 22-es busz érkezése nincs összehangolva a 14-es busz indulásával. Valahogy mindenki pont lemarad. Október 13-án és 14-én Győrben Marcalváros forgalmi irodához érkező 22-es[...] Bővebben!Tovább »
Hamarosan elő kellene fizetnem valamelyik kábelre. Ahova költözöm, ott 2 kábelszolgáltató elérhető. A Vidanet és a DIGI.
Ami fontos lenne: képminőség (HD) és az internet szolgáltatás minősége (folyamatossága, megbizhatósága), árban úgy látom nincs akkora különbség, hogy amiatt döntsek az egyik, vagy másik mellett.
A múltkor én is buszoztam, azzal mentem be Győrbe.
2 busz jött egyidőben, az elől menő csuklós busz a megálló után 20 m-rel rakta le a 20 utasának egyikét, majd a következő, szintén kb. 20-30 utassal teli szóló buszra felszálltunk még 30-an, így vagy 10 ember állva volt kénytelen utazni 15 percet. Ki lehet bírni, nincs azzal gond, de miért nem lehetett a csuklósra felszállnunk, ahol vélhetően lett volna ülőhely mindenkinek?
Arról nem is beszélve, hogy egy esetleges balesetnél - ami városon kívül inkább 70-80-nal következik be, mint 35-40-nel - is hömbölögne össze-vissza az összes álló utas vélhetően jóval súlyosabb sérüléseket elszenvedve. Ha másért nem, legalább a biztonság okán lett volna szerencsésebb a csuklósnak felvenni azt a 30 embert.
Direkt szivatják a Kisalföld Volán egyes buszvezetői az utasokat?
Október 13-án és 14-én a Marcalváros forgalmi irodához érkező 22-es busszal utaztam, 7:50-kor szálltam le. A megállóban már bent állt a 7:50-kor induló 14-es busz. Mindkét nap gyakorlatilag ugyanaz történt: kb. a középső ajtóig eljutottam többedmagammal (más is át akart szállni), mire a 14-es sofőrje becsukta az első ajtót és elindult. Elkezdtem futni, kb. 100-150m-t futottam a busz mellett, azonban a sofőr ezt nagyon nem akarta észrevenni, nem állt meg, továbbment. Az adott 14-es busz mindkét nap ugyanaz az Ikarus E14-es volt, a rendszámát sajnos nem jegyeztem fel. Ekkor megkerestem Freehill topiktársat, aki rendkívül korrekt módon állt az ügyhöz és megígérte, hogy intézkedik, ennek megtörténtét vissza is igazolta.
Ma reggel 7:50-kor leszálltam a 22-esről a harmadik ajtón és mire a 22-es első ajtajához értem (sokan szálltak le) az előttünk álló 14-es elindult. Láttam, voltak páran akik futottak, én nem, minek? A 14-es rendszáma IKE-116, Nabi gyártmányú busz.
Mínusz egy fok volt reggel, nekem kellett 15 percet fagyoskodni ISMÉT. Nem tudom elképzelni, hogy nem vette észre a buszvezető, hogy megáll a 22-es mögötte és leszáll róla 30-40 ember, akiknek egy része felszállna a 14-esre ha megvárná őket. Nem totemoszlop meg ilyen baromságok kellenének milliárdokért, hanem utasközpontú szemlélet, meg egy kis emberség. Ehelyett látom az utas szivatása a cél, de ha ez ekkora gond a sofőröknek a KV-nál, akkor menjenek el trágyát szállítani. Abba még látom senki nem gondolt bele ennél a cégnél, hogy ha elfogynak a FIZETŐ utasok akkor miből fog működni a vállalat? Akkor a drága buszvezetőknek sem lesz ám munkhahelye!
Én nagyon sajnálom, hogy ennél a cégnél nem lehet békésen elintézni egy utaspanaszt, de szerintem ha üvöltözök akkor sem foglalkoznak vele. Vagy legközelebb megvárjam a sofőrt és rúgjam pofán, abból majd tanul??? Én nem fogom megtenni, de egyszer valakinél egy pár ilyen eset után lehet elszakad a cérna!
Sziasztok! Ma reggel 6 órakor elindult a Lánchíd Rádió Győrben az FM 88.1Mhz-en, van helyi műsor is. Az adóantenna az erzsébet-ligeti víztorony tetején van az Oxygén Fm antennája felett. Vételi tapasztalataim alapján az egész városban jó minőségben (igaz monoban) vehető az adás.
Köszi! Valahogy nemcsak a monogramból, hanem Wégé írásaiból is őrá gondoltam. Bár többször mondta az óráin hogy nem érintette meg annyira a számítógép.
Orgona, de főleg a Kálvária fogja meg. Kálváriánál kb 20mp a zöld, és az eddigiekkel ellentétben, pont akkor vált pirosra ha az ember a Felszabadulástól elindulva odaér.
Csak tudnám hogy ki volt az a kurva okos aki átvariálta a gerence utca és folytatásának (a tűzoltóságig) lámpáit.... Már pár hete is gyanus volt, hogy nem lehetett egy hullámban bejutni a városig, minden lámpa pont akkor váltott pirosra mikor odaértem - gondoltam, hogy csak a nyári szüntere, de azóta is ua. a helyzet. Eddig normális tempóban 1 hullámban el lehetett menni , most kb 15 perc ! Állandóan pirosat kap az ember.