bizony hmmmmm ...... nalam abszolut bejott. A nem-orias rudikkal mindig az volt a bajom, hogy egy kicsit keves volt... Ezert kenytelen voltam mindig kettot venni es ez valahogy megzavarta a gasztronomiai elmenyeimet. De most.... hmmm... mar semmi sem all az utamban :))
Az izesitesrol... hja, az tenyleg nem Danone cucc, a Szabolcstej mogyoros rudija pl. meg a Danone Mo-i megjelenese elott piacon volt (kar, hogy mar nincs, azt is csiptem pedig).
UDV es orulok a topicnak
kezdjuk csak azzal az igazi valoban a Mátészalkai es nem azert mert ott laktam evekig es mert mittom en hanem mert az elso uonnan jott le a futoszalagrol...
tobb ize van ez regebben azert volt mert ket fele eljarassal csinaltak tudomasom szerint es ez a bele kerulo citrom aroma minosegetol fuggott a lagyabb kremesebb es szvsz jobb izu az a citrom olajjal keszult es a kemenyebb kisse szarazabb az egy masik citrom aromaval...
nekem volt szerencsem benne evekig...
a minosegerol...
a mostani SZAR es sajnalom hogy ezt kell irnom de a fasz holland ceg megvette es a minosegrol ataltak a mennyisegre. azt a turot amit idaig kicsavartak mostmar nem teszik meg ezert az ize sokat romlott ezen nincs mit szepiteni. ennek koszonheto hogy en mar nem is nagyon eszem turorudikat a klonokat meg vegkepp nem eszem...
az izesitesrol amit a danon talalt ki meg csak annyit
ki emlekszik a regi csokolades es mogyoros rudira???
amikor meg kavartak ossze aoket es a turoban volt benne a cucc??
aakkor ki az aki evett a kiserleti rudibol amikor a megyaromat belekevertek a turoba nem lekvar csik stb csak siman a turoba...
szal DANON sux turo rudi ....
ez van tudunk mi jot is csinalni csak nem kellene mindent privatizalni...
A natúr TR-k közül a Poettyes 'rulez, a gyümölcsösök közül a Danóné jó, a kókuszosok közül meg mindegy - de amúgy jobb híjján mindegyiket megeszem, viszont a nagy reccs-ért nem vagyok oda.
Ja amúgy tudtátok, hogy a szabolcsiak Romániában is terjeszkedtek?
Láttam Nyírbátorban másfél éve egy furgont, amin a pöttyök közt ott állt a felirat: Branzá Ricá (ebből az első szó jelöli a túrót a szövegösszefüggésből következtetve...). Mikor rájöttem, hogy ez a román TR, seggre ültem a röhögéstől... - amúgy Nagyváradon gyártogatják, vagy mi... hogy az milyen lehet...
Én csak piros pöttyöst eszek és veszek éppen most is.
A Danone azért olyan puha mert hiányzik belőle az igazi túró, plussz az íze is mű.
De a marketingje tényleg a leghatásosabb, de ettől még nem lesz jó.
A szabolcsiaknak meg le kellett volna korábban védetni a márkájukat, mert nemsokára már csak Danone lesz..
Hat nem is tudom, szerintem a marketinget meg mindig szabolcsiak csinaljak, csak kilottek az OKEEE feliratot. Lehet, hogy nem hiszed, de volt ido, amikor ez a nev is meno volt. Mara mar tenyleg semmitmondo, szo se rola.
Bevallom nekem a csomagolas nem tetszik olyan nagyon, de a zuhanyzos, paradicsomos TV-reklamot imadom :)))
KL
ps, Na ja, egyebkent elfogult velemenyt olvashattok, mert en is szabolcsi vagyok...
Nekem dettó ugyanilyen élményem van róla, mi is dolgoztunk nekik, és amikor Mátészalkán állsz a gyártósor végén és betegre zabálod magad... hát az isteni...
Ja, amúgy a polgári életben meg nem enném egyiket se...
Nagyon örülök, hogy felhoztátok a süllyesztőböl a topicomat!!!
Ti is láttátok, hogy nemrég új csomagolásba került a Pöttyös?? Szerintem sokkal jobb lett és végre nincs rajta az a semmitmondó OKÉÉÉÉ felirat. Gondolom, ez már a multik hatása, azaz már nem a helyi szabolcsiak csinálják a márketinget...
Kiváncsi lennék, hogy kinek hogy tetszik??
Láttátok a Mikulásra készített télapós Pöttyös csomagot?? Az olyan kis aranyos volt, de én csak egy (azaz 1) boltban láttam.
Jó későn írok, de most zuhantam ide ! Merthogy: jobb későn, mint ...
Esküszöm, hogy a Szabolcstejes rudi az igazi !! Ha az ízzel nincs is mindenki megelégedve, tény, hogy a szabadalom az övék !!
Az ízről szólva, szerintem nincs jobb, mint az, amikor az ember a gyártósor végén állva, a frissen készült, még csomagolatlan "0" kilóméteres rudit eszi ! Kipróbáltam !
Mellesleg nem vagyok Szabolcstejes, még csak Szabolcs megyei sem, csak dolgoztunk nekik, és elvittek minket egy kis közelebbi ismerkedésre a gyártósorral (is).
Tudom, hogy sokak ízlésébe gázolok, de a töltelékes rudiknál (legyen az bármilyen gyártó szabadalma) műanyagabb ízű Túró Rudi nemigen van. Na ezeket nem igazán szeretem például...
INYENC megnevezésű hozzászólónk szerint az Okééé piros pöttyösének túrója „göcsörtös, lisztes, és a csokija sem látott kakaóvajat”. Hát nem tudom. Aki evett már friss túrót, az tudja hogy annak normális íze van, és semmiben sem hasonlít a Danone féle adalékanyagokkal telített műanyag-töltelékhez. A csoki pedig sima étcsoki, és ettől jó.
Itt van példának a Danone Mogyorós Maxi Rudi-ja, melynek tejcsokija már korántsem harmonizál olyan jól a túróval. Ennek ellenére én azt is szeretem, de hát az Okééé féle a legjobb...
Meg hogy kettot csomagol a Danone? ... igen am, de a Piros Pottyosnek mar vannak ot (5!) darabos csomagjai is :))))))
Talalkoztatok mar a TESCO Rudival? Ajanlom figyelmetekbe, hogy ki is gyartja azokat... Szabolcstej, biza. Ilyen eros gazdasagi pozicioval bir egy orias megrendelo es ertekesitesi csatorna. Sorra ra tudja venni a cegeket, hogy sajat markajelzes nelkul Tesco markanev alatt dobjak piacra a termekeiket, s igy raadasul onmaguknak teremtenek konkurenciat....
Igaz ugyan, hogy nehany forinttal olcsobb, mint a pottyos, megis maradok a regi jo bevalt markanal.... Nehogy mar bedoljek a multik hatalmanak, nem? ;-)
Igaz, ami igaz. A meret az tenyleg kisebb lett az idok folyaman... Emlekszem milyen szomoruan meregettem a Rudimat ahogy en egyre nagyobb Kicsi_Lany lettem. Utolag visszagondolva nem igazan tudom, hogy a Rudi lett kisebb vagy en lettem nagyobb ;-)) ... Megis ugy vagyok vele, hogy egy Rudi mar nem is Rudi... Ket vagy tobb Turo Rudi rulez ;-)))
Kivetel a Mogyoros Danone Rudi, abbol egy is eleg szokott lenni. De hat az tenyleg nagyobb valamivel, mint a tobbiek, nem?
Nem tudom drágáim, de szerintem mindegyik nagyon finom! Nem csak a pöttyös!
Szerintem a Danon féle innováció is jót tett a magyar rudi kultúrának. Nekem például nagyon izlik a kapros ízesítésű (ez nem Danon), a mogyorós maxi rudi és imádom a gyümölcszselével töltött kiviteleket is. Egyetlen komoly bajom van. Vagy én nöttem túl nagyra az elmúlt 10 éveben, vagy a rudik mentek teljesen össze. Úgy emléxem pl. a szuper rudi a megjelenésekor kifejezetten hatalmas volt a korábbi példányokhoz képest. Most meg úgy tűnik, mintha egy szem ropit ettem volna meg.
Mit gondoltok erről?
Mátészalkán van az eredeti TR gyár. Most az lehet hogy Danon, de lehet hogy Szabolcstej Rt. de nem ez számít.
Hanemhogy, amikor arra járok az ott dolgozó ismerősöktől kérek mindig FRISS AZNAP KÉSZÜLT TÚRÓ RUDIT!
Hát az olyan, hogy elképzelni se tudjátok, mert mi mindig csak a napokig utaztatott fagyasztott verziót vesszük.
Igazi ínyencek akér kirándulást is tehetnek arra.
:-j
Le a Danone gusztustalan, hatasvadasz reklamaival!!
Meg valami:
Egy idoben azt vettem eszre sok kis elelmiszerboltban, hogy ugy tettek ki a polcokra a turo rudikat, hogy vettek egy keves pottyost, azt benyomtak egy halom, harsanyszinu Danone rudi moge ugy, hogy alig latszodtak ki szegenyek. Amikor arra jartam, mindig atrendeztem a polcot, elorekotortam Pottyosoket amennyire csak lehetett.
Ezt mindig eljatszottam, valahanyszor vettem Pottyost.
Mostanaban pedig azt vettem eszre, hogy a Pottyos kulon teljes erteku helyet kapott a Danone es mas silany hamisitvanyok mellett!
Igen, Pottyos forever!!