73 lettem én!!!!!!!!! Vidáman élek e földtekén,:)))) Röhögök a fórumozók kínján, De bánok a modikkal csínján:DDDDDDD Dolgozom még szakadatlan, Reggel röpül rólam a paplan, Életet ad a kávés kakaó, Nem bánom, hogy nem láttam Makaó(t):DDDDDDDDDDDDDDD
Mit kérhetnék születésnapomra????? Semmit, ami kell megkapom ma!!!!!! Persze 1 fiatal 30-as testen..... Ellennék úgy estig a mellen:))))))) De ami igen jól esne, Az itt lehetne a zindexen, Nyithassak újra topicot!!!!!!!!! Erre kérném a sok MODIt ott:))))))))))))))DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ui.: Sajnos a modis topicba sem írhatok:((((((( Így nem tudom közvetlenül odatenni:((((( Esetleg, ha valaki???????????:))))))))
Kinn voltam, ebéd előtt:))))))) A nap teljesen bejött:DDDDD Bejött a kertbe olvasztva a havat, A fűben létrehozva kicsi tavat:))))))) Kell a víz a földnek!!!!!!!! Kell a nap a zöldnek:)))))) Most ránk fog sütni végre, Sok libbant meg mehet a jégre:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Márciusig kitart a hó!!!!!:((((( Rajta már piszkos, fekete folt:((((((( De alóla kivillan már a zöld, Az Istenadta magyar föld!!!!!:))))) Áprilisban minden zöld lesz, Már csak az ég lesz kékes:))))) Jó magasan, el nem érhető, Magyar marad a magyar, s ez érthető:))))))))))
Attól, hogy rég írtam verset:(((((((((((((( Pedig szeretem a rímeket, Melyeket lilára festek:))))))) De ki nem állhatom az erőszakos hímeket, Nekik minden, 1xűen csak testek:((((((
"Kinek adtam boldogot, alvó arcukról éjjelente, mint a viharba került lepke, elrántanak a mosolyok. Mert eljön értem a halott, ki szült, ki dajkált énekelve. Kitágul, mint az űr, az elme. A csöndbe térnek a dalok. A hűség is eloldalog és elmulik szivem szerelme. Kitetszik, mily üres dolog, mily világ visszája bolyog bennem, mint lélek, a lét türelme. Széthull a testem, mint a kelme, mit összerágtak a molyok."
Gondolkodtam, mijaza bullogh????? De kár hogy nem a bulloc, Az!!!! A Sandra:))))) Ki nemis sanda, Hanem 1 hosszú lábú barna, Kinek isteni az arca:)))))))DDDDDDDDDDDD
Meredten nézek egy pontot, Úúúúgy ennék rántott pontyot. A melóban majd elalszom, a Világot ma meg nem váltom. Hazafelé szerzek halat, remélem nem akad gigámon a falat.