Keresés

Részletes keresés

sistm Creative Commons License 2000.02.02 0 0 244
Aki kepes ket napig mosdatlan maradni,az ne is szeretkezzen.Azt gondoltam eddig,hogy a higieniai szokasaink nem annyira elteroek,mint a szexualis szokasaink.De mindig tanul az ember...
Megha viccnek is szantad,nekem eszembe sem jutott volna,hogy vki 2 napig nem mosakszik es utana meg hagyna,hogy vki benyaljon neki.Ilyen nem letezik,ugye???
Előzmény: Imothep (243)
Imothep Creative Commons License 2000.02.02 0 0 243
Megpróbálhatnád esetleg a kétnaposat, szerintem kész íz és illatorgia elé néznél :)))
Bár ilyen alapon a pisiszex sem perverzió, mint tudjuk, ezek szubjektív dolgok ...
Előzmény: Solar Plexus (240)
Harlequin Creative Commons License 2000.02.02 0 0 242
Érdekes ez a régi topic... :-)

Kishazánkban majd minden ember kedvelné az orális szexet - ahogy az itt megszólalók véleménye alapján sejteni lehet - vagy ide főleg a pozitív vélemények kerültek? :-))) Mindenesetre elgondolkodtató, hogy milyen kevés hölgy nyilatkozik a témáról...pedig ugye minimum annyira érintettek benne mint a ffiak... :-))))

10taság: nem egészen tudom értékelni Solar P. álláspontját...hasonló helyzetbe csak egyszer kerültem, ami eléggé kellemetlen volt számomra, mind a lány illata, mind az íze miatt - de azóta fokozott figyelmet fordítok a partnerem, no meg a saját tisztaságomra. Éredekes, hogy franciázás után nem jelent gondot, ha a Kedvesemet a saját ízével a számban csókolom,- és viszont - vagy pl. szeretkezés után veszi ajkai közé a vesszőm, amely mindkettőnk nedveitől síkos... :-)))

Egy apró felvetés: a felláció nem csak a pénisz ingerlését jelenti! Úgy vélem a herékkel való foglalkozás (csókolgatás, nyalogatás, szopogatás) lehetőségeiről nem igazán esett szó...vagy ezt nem is túl elterjedt dolog? Sokáig számomra is ismeretlen volt ez a gyönyörszerző módszer, és amikor az első ilyen élményben volt szerencsém részesülni - nem túl régen - kissé idegenkedtem, de aztán valami fantasztikus élményt éltem át...szerencsére azóta a partnereim szívesen próbálkoztak - nagy örömömre - ezzel a kiegészítő technikával is... :-))))))))



popi Creative Commons License 2000.02.02 0 0 239
Én elhiszem!
Előzmény: sistm (238)
sistm Creative Commons License 2000.02.02 0 0 238
popi,tegnap te meg lany voltal...Akkor mit is harapdaljak rajtad?!
Hat ezert nem hiszik el nekem ,hogy en hus-ver no vagyok
sistm Creative Commons License 2000.02.02 0 0 237
Rajottem!Azert ketelkedtek,mert en a kisebbseghez tartozom.Tenyleg olyan keves no van,aki szereti a jo szexet?Olyan meg biztos meg kevesebb,aki nyiltan beszelni is tud rola.(Na azert lehet,hogy szemtol szemben vadidegenekkel nem osztanek meg ennyi elmenyt ilyen oszinten,de igy a net leple alatt...miert ne)
popi Creative Commons License 2000.02.02 0 0 236
Engem nyugodtan harapdálhatsz!!!
Előzmény: sistm (235)
sistm Creative Commons License 2000.02.02 0 0 235
Ha harapnek az lehet,hogy kicsit fajdalmas lenne,de harapdalni azt szoktam franciazas kozben.Es Te hogy csinalnad Mike ha az aldozatom lennel?Vagy hogy csinalod most mas aldozatakent?
Egyebkent nem tartom magam trogernek,de nonek annal inkabb!!!
Nem hiszem ,hogy hasra vagnam magam egy elottem meredezo penisztol,sot....de az se vagja am hasra magat,akire raulok egy jo kis francia elojatek utan,vagy masodik menetkent.
Vadasz!Te mar egyszer irigykedtel a baratomra vmelyik topicban,most pedig ketelkedsz?!
Kosz Mikedzseki a tamogatast.
mikejackson Creative Commons License 2000.02.02 -1 0 234
Szerintem sistm lány. Méghozzá olyan igazi, aki nem esik hasra egy vele szemmagasságban meredő pénisz látványától. Inkább "harap". Szívesen lennék az áldozata

(Ha fiú, akkor tróger!!!)

Törölt nick Creative Commons License 2000.02.01 0 0 233
Inkább nem írok semmit ;-)
Előzmény: VADÁSZ (232)
VADÁSZ Creative Commons License 2000.02.01 0 0 232
Lehet hogy sistm valóban pasi.Ha viszont tévedtünk akkor egy igazán belevaló nő, akit csak irigyelni lehet.
Főleg a francia szexhez elengedhetetlen a tisztaság. Én csak frissen fürödve szoktam gyakorolni. Akkor igazából nincsennek szagok és kellemetlen ízek.

Üdv: VADÁSZ

Messziről jött Creative Commons License 2000.02.01 0 0 231
Hm, virágokat az öltözőbe meg minden, de nem vagy te véletlenül pasi?
Előzmény: sistm (230)
sistm Creative Commons License 2000.01.31 0 0 230
Hi,gondoltam benezek ide is.A topic kerdesfeltevese ugy kezdodott,hogy miert is idegenkednek a nok az oralis szex nyujtasatol,aztan netan a szamukra nyujtott oralis szextol...hazassagok emiatt nem tokeletesek...stb.En ezen melyen meglepodtem,a sajat tapasztalataimat tekintve.Mindig is imadtam a ferfiak farkat a szamba venni es eljatszani vele,soha nem zavart meg az sem, ha netan kicsit pisi izu vagy szagu volt,az ugyis csak addig erzodik,amig eloszor a szadba veszed,utana en mar a sajat nyalamat erzem csak,szoval semmi kifogasom azellen.Sot,van aki egy ket puszika utan lekopi a szerszamot,amit a ferfiak meg erotikusnak is talalnak,en ugy vettem eszre.Ha a 69,66,96,99,69 szamsort elemezzuk ,vagyis franciazas kozben csokolozunk,vagy dugas kozben franciazunk,akkor pedig a no sajat huvelyenek az izet erzi a szajaban,ami szerintem annyira joizu,neha meg jobb izu a spermanal.
A spermarol :izre, szemelyenkent tenyleg valtozo az ize,sot az is befolyasolja,hogy mit eszik az illeto,mint ahogy ezt elottem mar leirtak.Nagy altalanossagban sos izu es nyugodtan lenyelheto,hozzatartozik a szexhez,hogy utana kicsit mas szagu lesz a szad tole(amig fogat nem mosol kesobb).Dehat a szex annal jobb es elvezhetobb,minel disznobb modon vegzi az ember,szoval nem kell megijedni furcsa szagoktol,izektol.En mindenkit-not is ,ferfit is- csak biztatni tudok a franciazas minden formajara.Velem is elofordult mar,hogy egy ferfi nem akarta engedni,hogy leszopjam,tobb alkalom utan rajottem,hogy az volt az oka,hogy o nem akarta viszonozni a francia szexet.Nem is a nem-viszonzassal volt gondom,hanem hogy az agyban meggatolt abban ami nekem jolesik.Ezt a partnert par honap utan szelnek eresztettem;bennem nem tud elsopro szerelem kialakulni az irant,akivel nem erzem magam felhotlenul az agyban.Azzal is szakitottam ,aki szerette,ha en oralisan szerzek neki oromet,de o nem volt eleg meresz es vallalkozo-szellemu az agyban ,hogy ezt viszonozza.Ha pedig probaltam beszelni rola,akkor jottek a nevetseges kifogasok.Szeretek altalaban beszelni is arrol,hogy mit szeret a masik az agyban es hogy szeretne,en hogy csinaljam.Ezert varok el nyitottsagot a paromtol is.
OFF:Ha a gatlasok hazassagon belul derulnek ki,az eleg rossz lehet.Hogy lehet olyan eletreszolo part valasztani ,akivel nem vagy osszhangban az agyban???
ON:Legjobban azt szeretem,ha egyszerre csinaljuk,persze kulon-kulon is fantasztikus.Valaki azt irta,hogy ha egyidoben vegzik,akkor nem tud elegge koncentralni.En annyira mashol jarok ,teljesen egy sajat kis vilagban franciazas kozben,csak a baratom es en,elzarva a kulvilagtol,hogy nem is tudom,mit kell akkor koncentralni.O nyalogatja a puncimat,amint en fekszem hanyatt az agyon,o pedig folottem terdel,feje a combjaim kozott,szerszama pedig a szamban,es a hereit is tudom puszilgatni ,maszirozni a szammal.Ha hevesen nyalogatom a peniszet,o is hevesebben nyalogat engem,sokkal nagyobb beleelessel,mivel o is exsztazisban van.Olyanfajta kolcsonhatas jon letre koztunk,amivel vesszuk egymas jelzeseit es iranyitani tudjuk a masikat.Nekem ezert jobb egyidoben ,persze a poziturak valtozok.
Ha a szamban akar elmenni,akkor lenyelem,nem feltetlenul azert,mert olyan jo az ize,hanem mert szeretnek neki oromet okozni.De sokszor az arcomra,hajamba ejakulal,ez is annyira izgato tud lenni,szamomra is nemcsak neki.
Van amikor kozosen zuhanyozunk elotte,en mosom meg ot,o mosdat engem(tokeletes elojatek),de van amikor csak egymasnak esunk.Nekem is voltak gatlasaim azzal kapcsolatban,hogy eleg tiszta vagyok-e ott lent,de lattam,hogy mennyire szivesen csinalja es idovel ugyan,de eloszlott minden aggodalmam.
Na ez jo hosszu vallomas lett.Legyen csak mindenki bator,vilag proletarjai,franciazzatok!
k2 Creative Commons License 2000.01.29 0 0 229
Kicsit feljebb hozom (nincs idom mindent egyszerre vegigolvasni :( )
Matifu Creative Commons License 2000.01.28 0 0 228
Lehet a kellemetlen ízeket, illatokat enyhíteni, édesíteni: csokoládéval, édességgel, nutellával, tejszínhabbal, stb. igen sok módon megtehetitek, lényeg hogy olyan íz legyen amit kedvelsz.
libuska Creative Commons License 2000.01.26 0 0 227
Gágágá
Lfelejtettem a másik részét leírni. Nekem az a sanda gyanúm, hogy az estleges _viszonzással_ lehet baja, de azt erőltetni végképp nem szeretném. Lassan kezdek lemondani a dologról, mivel ha néhány évi kapcsolat alatt magától nem érzett indíttatást hozzá, akkor alapvető gond van. (Még mielőtt rákérdezel, illatosan frissen szoktam ágybabújni, mióta itt bóklászom, még arra is ügyelek, hogy ne legyen szappanszagú... Mindeddig hiába)
Libus
libuska Creative Commons License 2000.01.26 0 0 226
El van nézve. Végülis én nem részleteztem a dógot.
Én nem undorodom a spermától, (igaz, az egy másik téma, de nyekk nélkül lenyelem pl.) másoknak a technikámra sem volt panasza :-) tehát tulképpen ez is kiesik. Mindenfelé csókolgatás rulez!!
Ő azzal szokta indokolni, hogy az olyan egyoldalú dolog, nekem nem jó, hiába mondom az ellenkezőjét...
Próbálkozz akkor is, ha autón mentek valahova, egy parkolóban, mert ott a gyerek sem tud zavarni.
Azért a hátsó ülés nincs olyan messze :-)))
Libus
tojo Creative Commons License 2000.01.26 0 0 224
Termeszetesen, kedves Madlen. Es attol jo annyira nekem is - ez a legjobb oldala a szexnek.
Egyebkent nem abszurdum, hogy ki akar halni ez a topic?
Tojo
Előzmény: Madlen (223)
Madlen Creative Commons License 2000.01.21 0 0 223
Képzeld, ez a másik oldalról milyen jó!
Előzmény: tojo (222)
tojo Creative Commons License 2000.01.21 0 0 222
Kedves Holgyek es Urak,
ugy sajnalnam, ha kihalna ez a topic. (Hat meg, ha a francias szeretkezes halna ki....de az nem fog.)
Megprobalom eletben tartani.
Nemegyszer megtortenik, hogy a felesegem fellatio kozben magatol elelvez. Na ennel nagyobb orom nemigen van. Ezzel csak az vetekszik, amikor cunnilingus kozben ket ujjal a G-pontjat dorzsolom, es egyszer csak a G-pont es kornyeke szornyen megduzzad, majdnem kitolja a kezem, elkezd pulzalni, es spricc,spricc,spricc -uszik az arcom es a kornyek. Es aztan par perc utan ujra, es utana ujra...Az ilyen viharos es zaporesos cunnilingus kozben persze nincs fellatio, de akkor veszelyben is lenne a f@rkam.
Tudom, hogy mas topicokat is erintettem, de azert ide is tartozik.
Tojo
tojo Creative Commons License 2000.01.19 0 0 221
Tokhulyenek nagyon koszonom. Most mar igy csinaltam.
Tojo
Előzmény: tokhulye (220)
tokhulye Creative Commons License 2000.01.19 0 0 220
OFF

Semmi gond, tényleg nincs miért szabadkozni.
Az "előzményt" pedig nem neked kell létrehoznod, az akkor jelenik meg, ha nem az "Új hozzászólás" linket választod ki, hanem a megválaszolni kívánt hozzászólás fejlécében lévő "válasz erre" linket. Ezzel jól szét lehet választani azt, amit csak általánosságban a témához szól és azt, amit valamire
válaszként szánsz.

ON

További jó mulatságot. :)

Előzmény: tojo (218)
igus Creative Commons License 2000.01.19 0 0 219
Kedves Tojo !
Ne szabadkozz. Amig a törzsasztalon mindenki számára láthatóan megjelenik egy gondolat, addig bárki olvashatja, magáénak tekintheti a problémát - különösen ha azonos cipőben járó írta. Ha annyira privát mondanivalóm lett volna, hogy csakis a Kurtafarku kismalacnak szól, akkor nyilván nem a HUSZ-ba írom bele, hanem az adatait megnézve a saját e-mail cimére küldöm.
Előzmény: tojo (218)
tojo Creative Commons License 2000.01.19 0 0 218
Ne haragudj, Tokhulye!
Persze, hogy elneztem, illetve annyira uj vagyok (a HUSZ-ban, az indexen, a Neten - csak a topicban nem!), hogy eszre se vettem az "elozmeny" rubrikat. Azt se tudom, hogy kell letrehozni - de majd kideritem. Szoval felreertes volt.
Tojo
tokhulye Creative Commons License 2000.01.19 0 0 217
Ugyan, kedves tojo!
1. Nem neked szólt (hozzászólás jobb alsó sarka - előzmény bejegyzés). Biztosan csak elnézted. :)
2. Nem volt komoly a "sajnálkozás" (ld. előzmény).
Előzmény: tojo (213)
libuska Creative Commons License 2000.01.18 0 0 216
Én meg jövök itt panaszkodni...
Azt akartam kérdezni, hogy ez a módszer a másik irányba is működőképes-e, de rájöttem, hogy nem ez a baj. Az alapvető hiba ott van szvsz. hogy én nagyon szeretem (ném) a kedvesem farkát a számmal kényeztetni, de ő valamiért ezt eléggé elutasítja. Hosszas sumógyakorlatok után esetleg megadja magát.
Van ötletetek arra, hogy mi módon lehet ezt a helyzetet megváltoztatni? (Már, ha lehet egyáltalán.)
libus
Előzmény: igus (214)
tojo Creative Commons License 2000.01.18 0 0 215
Kedves Igus,
nagyon szepen leirtad, ahogy nagyjabol ez velunk is tortent. Ma mar szivesen szop a felesegem (tobb mint 20 eve vagyunk hazasok), de csak ha egeszen "tiszta" vagyok. Odaig ritkan lazul, hogy ha kihuzom a huvelyebol, akkor letorles nelkul bekapja. Persze, ha nagyon be van indulva, ezt is megteszi magatol (en ugyse eroltetnem), de ez eleg ritka.
Udv, Tojo
igus Creative Commons License 2000.01.18 0 0 214
Ne eröltesd a barátnődet abba az irányba, hogy bekapja a farkadat, mert minél többször mondod, annál inkább ellenáll. Éppen ezzel az indokkal tartottam távol magamtól a szopogatás gondolatát mint ő. (Pisilésre való)
Úgy változott meg a dolog, hogy miközben a párom szívesen nyalogatta a kiskaput, úgy helyezkedett el, hogy az én lélegzetem az ő combját, heréjét érje. Nem tologatta magát hozzám egyre közelebb, hanem azt mondta, hogy nem várja el tőlem, hogy cserébe nekem is nyalogatnom kellene őt, viszont neki kellemes amiképpen odalihegek, vagy odapuszilok. Azt mondta, az is elég, ha az ágyékára puszit adok.
Amikor egyre fokozódott a gyönyör, amit a nyelvével idézett elő, szívesebben megpusziltam azt a környéket, ami már eleve oda volt készítve. De még így is sok várakozásába került, míg már nem idegenkedtem a fütyijétől. Alkudoztam magammal. A rálihegés után egy-egy puszi adásig hamar eljutottam, de azt sem a hegyére, inkább csak a here környékére. Ő nem volt türelmetlen velem. Minden alkalommal felkínálta a lehetőséget. Amikor aztán már röstelltem, hogy én szívesen elfogadom amit kapok, akkor aztán csak rábeszéltem magam, hogy egyszer egyszer menyalintsam. Megeröltető volt részemről, mert nem az érzékeimmel vágytam rá, hanem csak az agyammal tudtam, hogy adnom kell valamit. Arra vigyáztam, hogy a fityma fedje, mert még akkor is inkább távoltartottam magam a fejétől, valahogy az már annyira közvetlenül érintkezett a pisiléssel, hogy az legtovább taszított. Ma már előfordul, hogy olykor bekapom a végét is (úgy hogy rajta van a fityma, majd a ritmikus szopogatástól hátracsúszik ugyan), de a mai napig is kissé taszít az ügy. Hiába tudom tudatosan, hogy mitől van a gátlásom, roppant nehéz túllépni rajta.
Előzmény: Kurtafarkú kismalac (118)
tojo Creative Commons License 2000.01.14 0 0 213
Tokhulye,
Kit sajnalsz, a felesegemet vagy engem?!
Egyikunk sem szorul egyebkent ra.
Tojo
tokhulye Creative Commons License 2000.01.13 0 0 212
Hogy sajnálom szegényt. :)
Előzmény: binoche (202)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!