Keresés

Részletes keresés

Kham Creative Commons License 1999.03.12 0 0 45
Csak a barátjuk..
Előzmény: rox (43)
Kham Creative Commons License 1999.03.12 0 0 44
"A zenészekkel az igazi zenészekkel, akik hangszeren játszanak kapcsolatban pedig nagyot tévedsz." Ugye ok nem használnak kábszert?
Jó példát hoztál koagyú barátom a Guns'n'Roses igencsak híres kábszeres banda volt.
Én pedig nem azt írtam, hogy füvezni járok koncertre, hanem csak arra reagáltam, hogy te mennyire utálod a kábszeres állatokat.
Előzmény: rox (41)
rox Creative Commons License 1999.03.12 0 0 43
Ja és az UP! nem ölt meg senkit kábszeres befolyásoltság alatt. Ez sem elhanyagolható körülmény. Viszont ha valaki adja a Frei dossziéban a szegény szerencsétlen megbánó sot szinte teljesen ártatlant -mellesleg nem képes levetkozni primcsó stílusát- na azt nem bírom ha eljön egy akármilyen jó zenét játszó zenekar koncertjére.
Mellesleg honna tudod, hogy UP!-ék kábszeresek??? csak nem te vagy a dealerük??...:-))))
Ambipotalamusz Creative Commons License 1999.03.12 0 0 42
bocs, rox többet nem vitatkozom veled. örülök, hogy elítéled a kábszerezést, de olyan szintű az ismerethiányod ez ügyben, hogy reménytelen esetnek tartalak a meggyőzésre.

nincs kedvem propagandahadjáratra, csak annyit mondok, hogy a marihuána egyik élettani hatása az, hogy az ingerületátvitel lelassul, és ennek következtében megváltozik az idő és sebesség érzékelése, tehát úgy érzed, mintha minden lassabban történne. a lényeg az, hogy aki úgy ül be vezetni egy autóba, hogy be van szívva, az általában 30km/órás sebességnél már azt hiszi, hogy 200-zal száguldozik.

Az alkoholnál pedig fordítva van, mert mivel a gátlásaidat oldja a pia, azt hiszed, hogy többre vagy képes, de közben igazából nem tudsz figyelni alkoholos állapotban _sem_

az meg, hogy milyen zenész milyen kábítószert használ, arról ne beszéljünk, mert nincs rá szabály, csak egy-két példát szeretnék hozni neked "hagyományos" hangszert használó zenészekről:

- Jim Morrison+Janis Joplin+Jimi Hendrix, akik herointúladagolásban haltak meg
- Elvis Presley, aki amfetamin (speed) és nyugtatók kombinációjától murdált meg
- Axl Rose, aki már többször járt elvonókúrán
- Stone Temple Pilots énekese, aki szintén nem bír lejönni a cuccról

Előzmény: rox (39)
rox Creative Commons License 1999.03.12 0 0 41
AZ UP!-ra a zenéje miatt megyek, akár csak egy Guns'n'Rosesre. Lehet hogy te füvezni jársz egy koncertre, de én inkább a zenét és nem a bódulatot élvezem. Na csá.
Előzmény: Kham (40)
Kham Creative Commons License 1999.03.12 0 0 40
Ha ennyire, nem bírod a füves állatokat ne járj többet UP! koncertre se el kell áruljam, hogy ok abba a 95%-ba tartoznak. Jahogy a rockerek nem, csak a kövidinka mi? Hú de jobb fejek. Képzeld felénk a rockerek is, füves állatok.
Előzmény: rox (39)
rox Creative Commons License 1999.03.12 0 0 39
"..de nem tudom, miért akadsz ki azon, hogy valaki elszív egy spanglit.."
Hát csak azért, mivel eddig másról sem volt szó, hogy kábszeres befolyásoltság alatt nyomta szét az a baromarcú a szembelévo sávban álló policeautót. Egyébként teljes mértékben elítélem - ettol függetlenül is - a kábszerezést.

A zenészekkel az igazi zenészekkel, akik hangszeren játszanak kapcsolatban pedig nagyot tévedsz. Lehet hogy az ilyen nyálgépek, illetve a technozajt generáló percemberkék 95%-a kábszerezik de ezt nem mondanám pl. a rockerekre. Lehet hogy isznak, sot sokoan sokat isznak, de sokuk ugyanúgy elítéli a kábítószert mint akár én, vagy sok más ember.

Előzmény: Ambipotalamusz (37)
ds9 Creative Commons License 1999.03.12 0 0 38
Kedves rox,

csak a történelmi hűség kedvéért a következő:

Császár Előd / akinek a zenéjétől te sugárban hánysz, bár nekem sem tetszik annyira / az elmúlt 1-2 évben inkább hangszerekkel készített zenéket készített és az élő / !!! / koncertjein is élő zenészekkel lépett fel.

Ákos, alias Kovács Ákos nem is olyan régen még a Bonansa Bansai nevü rettenetes, szintetizázor / semmi hangszer / zenekarnak / ungarische-depechemode / volt oszlopos tagja.

Ja, neki lehet ???

Előzmény: rox (35)
Ambipotalamusz Creative Commons License 1999.03.12 0 0 37
>Az pedig, hogy a zenészek 80%-a füvezik a te véleményed, ami nem >biztos, hogy valóban tükrözi a valóságot.

igazad lehet. a 95% pontosabb szám.

mondom, én sem szeretem a csávót, de nem tudom, miért akadsz ki azon, hogy valaki elszív egy spanglit. Komolyan mondom, hogy nem értem. ha unikumot piálna üvegből, az meg normális lenne?

a playbackről meg annyit, hogy biztos vagyok benne, hogy akik CSE koncertre járnak, azonak nincs lelki igényük arra, hogy élő zenét halljanak. vágod? mondom, semmi közöm az Előd zenéjéhez, de ez itt mindegy- akár bősz CSE fan is lehetnék, csak legyél már egy kicsit empatikus, és képzeld bele magadat annak a 14 éves kis puncinak a helyébe, aki elmegy egy ilyen pléjbekk sóra, és élvezi, mert úgy érzi, hogy mond neki valamit az, hogy "Mondd, miért fáj ugyanúgy", ami persze neked nem mond semmit, nekem sem sokat.

De van egy ilyen jelenség, és ezt el lehet úgy is intézni, hogy azt mondod, gennyes zene, de ezzel nem mondtál túl sokat.

Előzmény: rox (35)
Planney Creative Commons License 1999.03.12 0 0 36
Rox:
Kiegesziteskent csak annyit, hogy a UjVar Klubot fokent nem egyetemistak latogatjak. Nem ez a jellemzo.
Februarban volt a Varban az Elod??? Nosza, errol alaposan lemaradtam.

Planney

Előzmény: rox (32)
rox Creative Commons License 1999.03.12 0 0 35
Na akkor elmondom neked, hogy azon az estén nem Császár Elodke volt az attrakció, hanem az UP! zenekar. Nem megyek Császár Elod koncertre egyrészt mert sugárban hányok a zenéjétol másrészt azokon a helyeken ahova én járok nem szoktak ilyen Elodke típusú zenét játszani. Szóval hogy megértsd: Elod mint nézo és nem mint "muvész" volt jelen. Egyébként volt szerencsém ot a BS-beli Ákos koncerten is látni. Akkor a V.I.P. részlegben volt és nézett ki a fejébol, mivel életében eloször valami olyasmit hallott, amit zenének hívnak és nem playbackról megy sot gitár és dob is van benne, nem csak számítógép.
Az pedig, hogy a zenészek 80%-a füvezik a te véleményed, ami nem biztos, hogy valóban tükrözi a valóságot.
Eloször gondolkozz, mielot leírsz valamit.:-))))))
További jó Elodhallgatást kívánok neked...

Előzmény: Ambipotalamusz (34)
Ambipotalamusz Creative Commons License 1999.03.12 0 0 34
hogy te mekkora egy okos kos vagy, barátom, gratulálok.

Csak az a kérdésem, hogy az Újvár klubba minek hívják meg Császár Elődöt, ha az egzisztenciája nem kompatibilis a BMEs egyetemistákéval. Testőre van. Nahát, de érdekes. Ha én lennék az Előd a 140 centimmel, valószínűleg mindenhova elvinném a testőrömet én is.

Elárulom, hogy a füves cigi ugyanannyi idő alatt gyullad meg, mint a sima. Továbbá azt is elárulom neked, hogy Magyarországon a könnyűzenével foglalkozó emberek kb 80%-a szokott valamilyen kábítószerrel élni, bármilyen bicskanyitogatóan hangzik ez számodra.

Én sem szeretem az Előd zenéjét, nem is hallgatom soha. De mondjuk öreg vagyok már ahhoz, hogy lemenjek egy egyetemi buliba, ahol egy olyan csávó zenél, akit egy nyálas gennyládának tartok.

Előzmény: rox (32)
Árpi Creative Commons License 1999.03.12 0 0 33
ZöPö!
Egyetértünk! Épp ezért hülyeség szerintem, amit a rendőrség csinál(t). Ne azzal akarják elmeszelni, hogy "gennyláda kábszeres állat", hanem hogy nem való a közútra, aki nem tud viselkedni! És ne azért vegyenek elő valakit, mert nem tetszik a zenéje, vagy mert gazdag, vagy mert sztár, de ez ne legyen elég a felmentéséhez se! De itt (Magyarországon) egyelőre többet számít a sárga irígység meg a protekció, mint az igazság. Azt hiszem, ebben egyetértesz Te is. És nem feltétlen a börtön a jó megoldás, ha valóban csak annyi történt, hogy vezetési hibát vétett. Annak idején feszegettem már egy másik topicban, hogy mi lesz a buszsofőrrel, akinek a busza Ausztriában járt szerencsétlenül a sielő diákokkal. Őt bezzeg sajnálni illett. "Szegény, nem elég, hogy összetört a busza, még azért is meghurcolják majd, hogy nem volt pénze elvinni egy jobb szervízbe! Hiába, szegény embert még az ág is húzza!" Vagy nem így volt? Pedig ő sokkal alaposabban "felkészült" a baleset okozására, mint CsE. Nála többszörös, hosszú időn keresztül tanúsított felelőtlenségről van szó, azt hiszem. És nem mentség előttem az sem, hogy ő a pénzért járt úgy ahogy, CsE meg a pénztől. Én mind a kettőjüket sajnálom, mert nem hiszem, hogy ezt akarták volna, sőt, azt hiszem nem fogták fel, hogy a felelőtlenségük mit okozhat. És biztos vagyok benne, hogy (az igazságszolgáltatástól függetlenül is!) nem cserélnék egyikükkel sem. Én nem érezném jól magam a bőrömben ilyen dolgok után, persze ha kikiáltanak közellenségnek, akkor könnyen lehet, hogy sokminden visszájára fordul. Te, mint olyan ember, aki látott már gyereket, talán érted, mire gondolok. ("Ha mindenki azt mondja, akkor tényleg rossz leszek! Hadd lássák, milyen is az!")
Előzmény: ZöPö (30)
rox Creative Commons License 1999.03.12 0 0 32
Csaszar Elöd szerintem egy óriási gennyláda. Ez a magánvéleményem. Hála istennek nem ismerem közelebbrol, sot a nyál zenéit sem tartom valami nagy muvészetnek. Annyit tudok róla,(de cáfoljon meg valaki, ha tévednék) hogy apucija hangmérnök és hogy még anno o hozta össze az elso lemezeket. Persze a hangmérnökök ismernek jo kis sessionzenészeket, akik tényleg jól zenélnek és sok pénzért bármit feljátszanak a stúdióban (ez viszont személyes tapasztalatom) No az is igaz, hogy stúdióban dolgozni sokba kerül. De ha apucié a stúdió, akkor egy intrót akár 43000-szer is fel lehet venni, addig amig nem szól úgy, ahogy kell. Szóval ha apuci a hangmérnök, nem számít a tehetség, mivel a gépekkel és a jó zenészekkel, nomeg több ezer stúdióórával amit nem kell kifizetni, sokmindent meg lehet csinálni. Ennyit Elodke tehetségérol. :-((((

Nos ami a megbánást illeti: Császárt idén februárjában láttam az ÚjVár klubban. Belépett egy drabális állat testorrel egy olyan buliba, ahol foleg egyetemisták voltak. Egyrész ezért járt rossz helyen, mivel neki sem az egyetemhez, sem az egyetemi bulikhoz semmi köze, mivel nem tudja mi az (o csak a plasztikdolgokban van otthon). A társaság persze jócskán kinézte. De nem ez a fontos. Odament ofelsége a keveropulthoz (testori kisérettel - gondolom félt attól, hogy valaki egyszer szarrá veri) és rágyújtott valamire, ami cigiszeru volt de szerintem mégsem az volt. Ugyanis önygújtóval próbálta meggyújtani, ennek ellenére az a valami kb fél perc után gyulladt meg. No én errol csak ennyit tudok elmondani, mivel soha nem szívtam füves cigit és nem is fogok, de esetleg aki szívott már az meg tudná mondani, hogy nehezebben gyullad-e meg egy füves cigi, mint egy normál dohányt tartalmazó cigaretta.

Ja és Elodke a megbánás legkisebb szikráját sem mutatta magán. Jókat röhögött, és ismét sztárnak érezte magát. Nevetséges volt de foleg bicskanyitogató az egész élmény. A legjobban az tetszett, hogy az aznapi Magyar Nemzetben egy egészoldalas cikk foglalkozott Elodkével és viselt dolgaival és ott egy mindenre elszánt Elodbarát elmondta, hogyaszongya, hogy "..Elod sohasem szívott füves cigit, sot normál cigit is havonta maximum egyszer szív.." Ezek szerint tanúja lehettem annak a ritka pillanatnak, amikor Elodke azt a bizonyos havi egy cigijét elszívja....

Calliope Creative Commons License 1999.03.12 0 0 31
Na, azért szentet sem kellene csinálni Császár Elődből...
A múltkor már azt hangsúlyozták a rádióban, hogy a szemben jövő rendőrautó nem tért ki a feléje száguldó BMW elől, ez okozta a balesetet.

Mostmár ők a hibásak, amiért nem tértek ki?! Hiszen a BMW csúszott át a szemközti sávba! Szerencsétlen rendőrnek valszeg köpni-nyelni nem volt ideje, nemhogy kitérni...

Előddel egyébként semmi bajom, de ez, ami mindenhonnan folyik erről az ügyről, lassan kezd röhejessé válni...

ZöPö Creative Commons License 1999.03.12 0 0 30
Árpi, engem (ebben az ügyben!) nem érdekel a kábítószer. Én azt a viselkedést gyűlölöm, hogy "befutott vagyok, tele vagyok lével, izmos verdám van, rám nem vonatkoznak a szabályok, ÉN HÚZHATOK EZERREL A FORGALOMMAL SZEMBEN!" A sok félember pondró meg álljon sorba szépen a dugóban... Nem vagyok jogász, de szerintem a " halált okozó, visszaesőként elkövetett gondtalan veszélyeztetés" símán megáll.
Előzmény: Árpi (18)
Vanek Creative Commons License 1999.03.12 0 0 29
Mi lesz Steven Seagal és Csaszar Elod kozos filmjenek a cime?
..
..
Száguldó Elod
CaveMaN Creative Commons License 1999.03.12 0 0 28
Na tsókolom....

Szóval ki a fenét érdekel (már ezerszer meg lett tárgyalva), hogy fogyasztott e kábszert? A törvények szerint tökmind1. Ennek ellenére, most, hogy ez be is bizonyosodott miért kell szentté avatni? Mert nagyon ugy néz ki... :((

Ettől még halált okozó közlekedési balesetet okozott!!

Ugh!

CaveMaN

null Creative Commons License 1999.03.12 0 0 27
Én csak egyet nem értek. Csaszart beviszik közvetlenül a baleset után. A műszerek dolgoznak, és kihozzák az első eredményt. VOLT BENNE...., látjuk a TVkben. Sőt, egy azóta eltűnt benzinkutas még valakit látott Csaszar mellett a baleset idején. És most tessék. Hát milyen műszerek azok, amik anyagot mutattak ki? Nem hinném, hogy azok tévednek. ÉS még van képe beperelni a rendőrséget. Ez az N. esete a csaSZARnak. Kiváncsi leszek a következőnél kinek kell meghalnia.....
Hókuszpók Creative Commons License 1999.03.12 0 0 26

Kedves Karcsu !

Én nem az ujságokból tájékozódtam !
16 éves kora óta ismerem Elődöt. Amióta befutott és sztár lett, azóta is pont úgy viselkedik a civil életben, mint régen!!! A szinpadon, a rádioban,a Tv-ben az ember egy szerepet játszik, ahogy ti mondanátok : nagy az arca !!! Az utolsó pár évben sokszor dolgoztam vele , láttam , amint a barátnője "kritikán aluli" viselkedést produkált. Amit róla leírtam az az igazság.(Szerette volna ,ha az Előd ír neki egy lemezt...)
Téged is megvédenélek ha bajban lennél és plusszban még azt is rád akarnák fogni amit nem követtél el ! Már az előző topic-ban megírtam , hogy NEM volt belőve . (És még sokminden mást is, légyszíves olvasd végig. )Ez lehet , hogy neked nem szimpatikus , de IGAZ!!!
Az, hogy elfogult voltam vagy sem, majd a bírósági tárgyaláson fog kiderülni.
Van még, az Előd szerint, egy nagyon fontos részlet, amit a rendőrök igyekeznek eltussolni. Nem fog sikerülni.
Én csak azért védem, mert most mindenki szidja azért is, amit el sem követett !
A sajtót meg tudom érteni, nekik ez üzlet, kiszínezni az esetet.De ti miért ?
Persze pontosan tudom, 1979-óta dolgozom a show műfajban.Minél magasabbról bukik valaki , annál nagyobbat lehet belerugni.( Neki se legyen jobb , beképzelt kis... )

Pedig," az vesse rá az első követ..."

Igazán nagy baj a rendőrt és családját érte. Az ő bánatukhoz képest Előd gondjai nem számítanak !De ezt is leírtam már...

Kedves Karcsu ! Ha én tudnék gépelni akkor sokkal részletesebben írnám le amit tudok.(Ezt 1/2 2-től írom...)
A lelkiismeret-furdalásról meg annyit , hogy Előd nyilatkozta ,hogy soha többet nem akar autót vezetni... (tehát nagyon bántja a dolog , szerintem ! )
Na, most már azért egy kicsit vissza veszek mert még kisodródom a kanyarban !

Hókuszpók

Előzmény: Karcsu (25)
Karcsu Creative Commons License 1999.03.12 0 0 25
Kedves Hókuszpók.
Nagyon nem szimpatikus, hogy ennyire elfogultan véded a haverodat.
Nem tudom milyen Szilviáról van szó, nem is érdekel, de kritikán aluli, ahogy megnyilvánulsz vele, és egyáltalán az üggyel kapcsolatban.
Szerintem vegyél vissza.
Karcsú
Előzmény: Hókuszpók (24)
Hókuszpók Creative Commons License 1999.03.12 0 0 24

Hát ezért kár volt csinálnod egy új nevet !!!

Az a baleset már akkor tisztázva lett .
A lány vezetett , Előd mellette ült . Az "áldozat" a saját lábán akart hazamenni de Elődék beültették a kocsiba és egy korházba akarták vinni. Azonban az "áldozat" nem engedte , azt mondta , hogy jól van nincs komoly baja . Hiba volt , mert így nincs orvosi látlelet arról , hogy megsérült-e az "áldozat" ! Aztán egy kis idő ( pár hónap...) múlva kártérítést akart kérni , rájött , hogy fáj a lába ,van remény egy kis pénzre . Gondolom beszélt egy ügyvéd ismerősével... (bocs MaCs )

Az a barátnője már rég nem a barátnője ! A rendőrök most emiatt is elővennék az Elődöt, ha igaz lenne amit te írsz .
Azt a nőt (Sz.Szilvia média "sztár"...)amúgy sem lehet rávenni semmire . Borzasztó önfejű , hisztis , akaratos kis dög...(De gyönyörű...)A SOTE-n úgy összeverekedtek még tavaly, hogy Előd alig tudott fellépni .Szóval nem hiszem , hogy ne mondta volna el...

Üdv: Hókuszpók

Előzmény: Kopernikusz (21)
tomika Creative Commons License 1999.03.12 0 0 23
Bocs ,én csak arra gomdoltam,hogy tökúj fejlemények vannak.
MaCS Creative Commons License 1999.03.12 0 0 22
Halihó!

Mire fel az új topic? A régi nem volt jó? Csak mert ott már elég sok vélemény elhangzott, ütközött, tézis, antitézis, szintézis...

Macika!
Ezt a büntető eljárásról szóló törvény szabályozza. SEMMI oka nincs annak, hogy ilyen esetben ne védekezhetne az elkövető szabadlábon!

Üdv: MaCS

Előzmény: Macika_ (17)
Kopernikusz Creative Commons License 1999.03.11 0 0 21
Sziasztok!

A dolog egytelen szépséghibája, hogy ez a gázolás nem az első ilyen esete Elődkének. Tavaly februárban már elütött egy embert, de akkor nem került a nyilvánosság elé. Ez most azért nincs napirenden, mert ott volt a fiúval szerencsétlen barátnője is és sikerült rávennie, hogy vigye el a balhét. Most is folyamatban van az eljárás.

Hókuszpók Creative Commons License 1999.03.11 0 0 20

Ja ! Még valami...
Az autóval kapcsolatban az okirat-hamisítási vád is megdőlni látszik , azt is csak hozzátették ! ( Ha már lúd , legyen kövér...)
Előzmény: Hókuszpók (19)
Hókuszpók Creative Commons License 1999.03.11 0 0 19

HÖLGYEIM ÉS URAIM !

Mai Nap 3.old.

" A HATÓSÁGOKNAK AZUTÁN KELLETT VÁLTOZTATNIUK ÁLLÁSPONTJUKON , HOGY EGYIK IGEN MAGAS BEOSZTÁSÚ VEZETŐJÜK MÁR A BALESET MÁSNAPJÁN KIJELENTETTE , HOGY CSÁSZÁR KÁBÍTÓSZERT FOGYASZTOTT . "

Erről ennyit...

És még mindíg nincs vége az ügyben a rendörség által elkövetett túlkapásoknak , amivel teljesen tönkre akartak tenni egy amúgy is padlóra került embert.Nagy hibát követett el , kapja meg azt a büntetést, ami ezért jár ! De ne többet .

Előd helyében én nem perelném a rendörséget. Itt nem a pénz a fontos, hanem az, hogy kiderüljön ki milyen mértékben felelős a rendőr haláláért !

A "vidám/hülyegyerek" kariernek vége . Most már valami komolyabb dologgal kell kiállnia. Most kiderül mennyire tehetséges mint zeneszerző-énekes ! Ha egyáltalán tud ilyen hecckampány és lelki teher mellett dolgozni.

A rendőrt és családját pedig rettenetesen sajnálom én is .

Tiszelettel : Hókuszpók

Árpi Creative Commons License 1999.03.11 0 0 18
ZöPö!
Biztos én vagyok fordítva összerakva, de az én igazságérzetemnek az is rosszat tenne, ha a CsE a tömeghangulat (amit a rendőrségen kívül a hiéna sajtógerjesztett) miatt kapna súlyosabb büntetést, mint amit az általa valóban elkövetett dolgok indokolnak. Ugyanis (szerintem) aki odafigyelt, annak már elsőre is világos volt, hogy a kábítószer nem mint a balesetet befolyásoló tényező, hanem annak a megítélését súlyosbító ürügy volt főszereplő. Vagyis jól rá akarták húzni a vizes lepedőt páran. Én legalábbis a mai napig nem értem, hogy hogyan adhat ki orvos bármilyen vizsgálati eredményt a sajtónak az érintettek hozzájárulása nélkül...
Előzmény: ZöPö (5)
Macika_ Creative Commons License 1999.03.11 0 0 17
Nem értem. EL KELL HINNÜNK, hogy a Magyar Királyi Rendőrség nem képes hitelesen elvégeztetni egy vizeletvizsgálatot. Ennyire nem szakértők dolgoznak ott. A baleset utáni másnapon már az volt a hír, hogy a vizeletében .....-t találtak. Ha nem valós az info, akkor ki engedte, hogy ország-világ előtt megjelenjen. Ha meg valós, akkor most mi van?

Ja, és még valami. Szeretném, ha mutatnának Magyarországon még egy embert, aki – ha tulajdonképpen „megölt” egy rendőrt – szabadlábon védekezhet. Ha én lennék ilyen, nem hiszem, hogy így lenne.
Tudom, mindannyian egyenlőek vagyunk, csak vannak egyenlőbbek.

tomika Creative Commons License 1999.03.11 0 0 16
Én is unom,de itt már nem cse.-ről van szó,hanem az igaszságszolgáltatásról.
Komáromi Endre "BRFK akárki"1998 dec.:"...mindenképpen kijelenthető,hogy kábítószer hatása alatt"...
Dézsi Mihály szóvivő 1999 márc.:"...a rendőrség a papírokat tovább adta,így ezzel a kérdéssel már nem foglalkozunk..."
Magyarország 1999 :kit,mit hogyan?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!