Keresés

Részletes keresés

Planney Creative Commons License 1999.03.11 0 0 30
Szerintem nincs szukseg puskazasra. Na, itt most nem holmi erkolcsi tanitasban van reszed, jomagam is nagy puskazo vagyok, vagyis inkabb voltam. Egyszeruen az anyag mennyisege es minosege nem koveteli meg az "agyuval verebre" modszer alkalmazasat. Foleg, ha nincs kello rutinod a puskazasban, ne az erettsegin kezdj tapasztalatokat gyujteni e teren. Arra ott lesz az egyetem, amelynek vege fele mar professzionalis szinten fogod uzni a puskazas mesterseget (ha sokat gyakorolsz, persze). :-)

Planney

Előzmény: CaMeL (29)
CaMeL Creative Commons License 1999.03.11 0 0 29
Hát köszi a sok sok infot. Leginkább a "Hogyan puskázzunk?" részek tetszenek. Valami xtra dolgot tudók, megoszthatnák velem , velünk a tudományukat...!!!!

CML

hosszu Creative Commons License 1999.03.11 0 0 28
Most jut eszembe, hogy hulyesegeket beszelek. Az irasbeli magyarra tenyleg egy napom (estem) volt, de kolcson regi tetelekbol. Miutan lementek az irasbelik, akkor koltoztunk ki hasat suttetni. De azokra sem jutott tobb ido a szobeli elott egyszeri vegigolvasasnal. Egyebkent tudni kell, nem tanulni -akar tudni eloadni a keveset, akar tenyleg tudni a sokat-, de mivel rengeteg a szemet, amit tudni kell (magyar, tortenelem hegyek), tenyleg kell tanulni is.
De akkor mar alljon itt a matek erettsegim tortenete. Az osztaly 20%-a erettsegi-felveteli mentesseggel birt, egy csomoan kozponti erettsegi-felvetelit irtak egy hettel kesobb, ketten irtunk erettsegit (en felv. mentesen, illetve egy osztalybol "kilogo" human felvetelis). Az iskola egyebkent kis letszamu osztalyokbol allt, atlag 95%-ban fiu osztalyok, es volt egy osztaly, ahova csupa lany jart, ok kb. 30-an voltak. Ment naluk a dedo az ultetessel, ketten kiszorultak a terembol, be hozank. Igy negyen egy felugyelo jelenleteben toltottuk hasznosan az idot, persze jol szetultetve, meg a padunkba is benezett (naiv). Kiszamoltam, hogy a tetel bizonyitast kihagyhatom, akkor meg otos. Tobbi egy ora alatt kenyelmesen kesz. Egye fene bizonyitok. Fel ora, sajat otletbol, inventing spain vax. Beadtam, a tobbiek meg kinlodtak, osztalytarsam pont a bizonyitassal, de nem ertette, mit mondok neki kifele menet. Aztan kiderult, hogy nem 100, hanem 80 pont a full (csak en nem adtam ossze), es mint mindig, volt egy szamolasi hibam is, ami miatt le kellett vonni pontot. Jol megszivtam volna, ha lustasagbol nem bizonyitok.
Előzmény: hosszu (19)
genetta Creative Commons License 1999.03.11 0 0 27
Hát én már meg sem merem mondani, hogy hány éve érettségiztem, de azért két sztori (talán azok nem öregszenek):
A matek: az osztályban volt 4-5 fiú, akik baromira tudták, már fel voltak véve a Műszakira, nem kellett velünk matek írásbelit írniuk, de azért bejöttek aznap ők is a suliba, és tábort vertek a legfelső emelet fölötti tetőtér-lépcsőfordulóban (ami alatt volt a WC). Aztán én kikéredzkedtem pisilni, kivittem nekik a példákat, és félóra múlva egy másik pisilő visszahozta a megoldásokat, azt szétosztani mindenkinek már nem volt nehéz. Csak egy gond volt, az egyik példát rosszul írtam le,lehagytam egy gyökjelet v. ilyesmi, és vagy tizenötünknek ugyanaz a hibája volt... de végül az osztályfőnökünk valahogy eltusolta a dolgot. Persze mindenki a szintjének megfelelő mértékben írta meg, én belőttem a szokásos 3-ast, be is jött.
Magyar: (abból jó voltam, de azért féltem): akik már kijöttek, azt mondták, hogy a tételek száma tök jól átlátszik, úgyhogy mindenki boldog nyugalommal kiválasztott egyet, és a várakozás alatt tökéletesen megtanulta.Én a 13-as számút, Brechtet (mert egy napon születtünk - na jó, csak hónap-nap, ennyire öreg még nem vagyok). Aztán mikor nyugodtan odaléptem, hogy kihúzzam, megállt a szívverésem, mert semmi nem látszott át... Utánam az özönvíz alapon kihúztam egyet találomra, ő volt az, Brecht... Ötöst is kaptam.
Egyébként hidd el, utólag rá fogsz jönni, hogy mennyire nem számít...
pepi1 Creative Commons License 1999.03.11 0 0 26
Nalunk matekbol mindenki átment, mert ahhoz kb elég volt, ha a bizonyítást megcsinálja.
A feladat sorszámát meg bemondják az érettségi előtt a rádióban. Hosszú hajú lányok rejtett :)) fülhallgatóval hallgatták, és mondták a tételt, így a bizonyítást mindenki átnézte, mert akkor még nem volt benn tanár, mert ők meg a tanáriban hallgatták a rádiót.
Szóval még a matekbénák is elérték így simán a 2-est.
BlumiDC Creative Commons License 1999.03.11 0 0 25
A matek érettségivel nem volt sok gondom, de az osztálytársaim nagy részének igen. Én voltam az egyetlen matek fakt.-os a csapatban, mert a többiek központit írtak. A WC-tartály csapját elzártuk, és leeresztettük, így bele lehetett tenni a füzetet ami az első 200 példa megoldását tartalmazza, amiből ugye egy biztosan lesz. Valamint hagytunk kint papírt, hogy én majd kimegyek, kidolgozok néhány példát, ezeket mindenki lemásolja, stb. Elég szórakozott vagyok, így sajnos elfelejtettem tollat kivinni magammal... Nyolcan buktak meg. De pótérettségin még azokat is átengedték, akik egy tötet gátlástalanul egyszerűsítettek tagonként. Ja, és anyagilag ők lettek sikeresebbek.
CapitainMorgan Creative Commons License 1999.03.11 0 0 24
Egy biztos, az erettsegi a legutolso hely ahol a tanar kivancsi arra, hogy mit tudsz. De ha benazol akkor magadat es öt egeted le es ha elfogy a türelme visszatapsol. A lenyeg magabiztos legyel.
A matek nekem sem ment, es azzal tisztaban voltam, hogy valamit mindenkeppen ki kell talalnom. Mivel a tanar a masodik felevtöl dogat irat a bizonyiutasokbol, ezert hogy egyaltalan az erettsegiig eljussak elkezdtem minden oran puskazni. Evvegeig szisztematikusan irtam a puskakat. Jo is volt, mert a matek erettsegi elött, nekem nem kellett puskat irogatni. No az összes puskam egylapbol allt, volt 80 darab. Mivel 3 ora a matek volt idöm, egybiztos volt a tetelt letudom irni. Elsö felora csokizabalas, masodik valami kokalas, a eometria az ment, volt is belöle ket feladat, tanarcsere, en kimentem WC-re. Dobtam egy egeszseges Sargat, a zakom egyik zsebeböl attettem a masikba a szükseges puskat, visszamentem es eletem legnyugodtabb puskazasat hajtottam vegre. Kiraly volt!
Az azert hülyeseg, hogy az erettsegire nem kell tanulni, de igenis kell. Az a fontos, hogy tudjal a tetelekröl beszelni.....
Egy VÖDÖRREL kivanok neked! Milyen volt a szalagavato?
Vanek Creative Commons License 1999.03.11 0 0 23
Én meg bármibol. És akkor nyugodtan hátradolhetsz, az eredmény nem kétséges. :))
originalqszi Creative Commons License 1999.03.11 0 0 22
Camel én meg magyarból, csak abból volt hármasom, mert nem tudtam verset írni:-))))))
Thor Creative Commons License 1999.03.11 0 0 21
Figyejj CaMeL, matekból elmegyek helyetted vizsgázni!
Matek-fizika tagozatos gimiben végeztem, matekból lett a legjobb az érettségim.
Na, megdumáltuk?
Mackó Creative Commons License 1999.03.11 0 0 20
Ó, az érettségi egy hatalmas poén! (Feltéve, ha sikerül, de miért ne sikerülne?!?)
Én 93-ban érettségiztem a Trefortban. Tudni kell, hogy akkor ott bevett szokás volt az un. kisérettségi, amikor negyedikben félévkor "eljátszuk" az igazit. Ugyanúgy öltöny, bizottság, tételhúzás stb. Ezen felül meg amelyik tanár akarta, már másodikban, harmadikban is tarthatott kisérettségit a saját tantárgyából (bár ez inkább szigorlat volt az addig tanult anyagból). Az osztályfőnököm volt a töritanárnő és persze Ő már másodiktól kisérettségiztetett. Töriből az első tétel akkor az Athén és Spárta volt. Én a három kisérettségin kétszer húztam véletlenül az Athén és Spártát. Mivel ez az első tétel, nem volt gond sose, mert az elsőt az ember általában mindig jól megtanulja. Nekem már a könyökömön jött ki speciel. Az igazi érettségi második szóbeli napján én voltam az első. Intenek, hogy menjek oda az ofőhöz tételt húzni.
"-Ó, egy pillanat...." -és of. elkezdi előttem szépen sorba rakni a tegnap összekevert tételeket...
Hát, baromi nehéz volt megtalálni az 1-es tételt :)
hosszu Creative Commons License 1999.03.11 0 0 19
Mi ballagas utan kivonultun az egyik osztalytarsek nyaralojaba, oszt' suttettuk a hasunkat. No meg vittunk ki ket gepet, kiosztottuk egymas kozt a teteleket (nem eroszak alapon, listan karika, ami folyamatban van), mindenki kidolgozott nehanyat, ketten gepeltek befele. Nyomtatas, soxorositas ismeros cegeknel, es kesz volt a magyar es tortenelem tetelsor. Nemelyik hagyott maga utan kivanni valot, de onalloan ennel joval kevesebb lett volna a lendulet. Csak el is kellet volna olvasni. Erre mar kevesebb ido jutott, ugy az irasbeli magyar elott egy nappal.
Mindenesetre nevetseges, ahogy felfujjak az egeszet, foleg a szobelit. Nem kell sirogorcsot kapni, ha szivoznak az emberrel. Amit tudsz, azt meteres projektorral kell eloadni. A kettesnek mindenbol meg kell lennie, de nem ez a jellemzo. Utana meg a kutyat nem fogja erdekelni.
Egyetemen mar van egy ket megkerulhetetlen ostehetseg "oktato", akin csak atugorni/keresztulmenni lehet, de az a kovetkezo tortenet resze...
Ex-Ganjaman Creative Commons License 1999.03.11 0 0 18
Középiskolában matekból igen harmatos voltam, de aztán 4. ben megtáltosodtam. Köszönhetően, hogy heti egyszer azért volt egy külön matekom. Persze ez is csak akkor ér valamit, ha figyelsz.
Na szóval, jött a kis éretsségi és írtam egy ötöst belőle.
Aztán jött a nagy, és....
Néztem a papírt, igen-igen ezt ismerem, meg ezt is, de hogy a francba is volt? Kösz, kell pont most szarakodnom.
Úgyhogy meg kellett elégednem a 3-al.
C'est la vie! :)
CaMeL Creative Commons License 1999.03.11 0 0 17
Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy harmadiktól új matektanárunk van. Ezért történt ez a kis rontás... :(
CML
CaMeL Creative Commons License 1999.03.11 0 0 16
Tök jó, hogy ennyit írtok ! :) Eddig legjobban fülöp hozzászólása illik az én helyzetmere, annak is a matek része. Semmi már nem izgat az egész hercehurcából, csak a matek. Első másodikban 4 es voltam, 3. év vége kettes, és most félévkor meg is húzott, még 6 emberkével együtt (
még jó hogy nem kellenek a pontok). Hogy lehet a matekérettségiig eljutni ?:) Na jó, azért nem ilyen vészes a dolog, komolyan kell egy kicsit venni, oszt tsak lösz valami. Köszi a sok bátorítást ! ;-)
CML
Mci Creative Commons License 1999.03.11 0 0 15
stee,
én nem olvastam az anyegint, mert aztmondták dög unalmas. Talán két kötelezőt olvastam ki, a köpönyeget (nem tudom ki írta), meg még egyet, de annak még a címe sem jut eszembe.

Camel,
magyar írásbeli előtt voltam nagyon berezelve. Előtte lévő hétvégén, emlékszem regeltől estig tanultam a magyarkönyveket, verselemzés jegyzeteket. Magyarból is szar voltam. Nagyon kényelmetlen volt, hogy a többiek a strandon, lányok a homokban bikiniben én meg otthon tanulok. De aztán ebből is mákom volt. Aranyt választottam és nem tudom hányas lett, de átmentem. A bizonyítványba kettes lett beírva.
Aztán másnap matek. Egyáltalán nem voltam ideges, pedig matekból minden páratlan év végén majdnem megbuktam. Ez mégis jobban sikerült. Azt hiszem a tanáromnak köszönhetem. Köszönöm Éva néni.

Xenike Creative Commons License 1999.03.11 0 0 14
Amikor még előttem állt az a két hónap, ami most még előtted CaMel, akkor nagyon soknak tűnt nekem a felkészülésre szolgáló idő. No meg abban az évben jó idő volt úgy tavasz tájékán, hát napoztam az erkélyen, meg véget nem érő telefonokkal zaklattuk egymást: mint ki hol tart, kiről, vagy miről mit gondol, kinek milyen tétele van meg, mi hianyzik stb. No, osztán eljött az a nap, amikor megmondták, hogy ki melyik nap érettségizik a 3 lehetséges nap közül. És én csak azért rimánkodtam, hogy ne tartsanak rögtön ott, mert a töredékét sem láttam még a tételeknek. Kidolgozva is csak töredéke volt meg. És mákom volt, mert a 3. napra osztottak be. Rohantam haza, magam mögött hagyva a többieket, és nekieste a tanulásnak. Másodpercre ki volt számolva, hogy mennyi időm van egy tétel megtanulására és ismétlésére. Pl. egy nyelvtan tételre 23 mp. jutott. No ilyen tempóban tanultam. Időnként beadtak nekem a szobába némi ételt, hogy le ne sovánkodjak nagyon a tanulásba. Ugy alhattam csak el, ha minden tételt el tudtam kezdeni. Ehhez képest maga az Érettségi tényleg nem volt semmi. De ezt én előre nem tudtam. Aránytalanul sokkal többet tanultam, mint kellett volna, ugyan mindezt megspórolhattam volna magamnak, ha egy kicsit korábban kezdek neki a tanulásnak. Úgyhogy neked is csak ezt tudom javasolni, hogy tanulj rendesen, ne vidd túlzásba, de ne is vedd félválról. Különben nekem nagyon jól jött az egész a felvételihez is, mert arra már nem tanultam egy árva büdös mukkot sem. Viszont még ma is állítom, hogy én soha annyit nem tanultam az életben, mint akkor az Érettségire, pedig tanultam-tanulok azóta is. Az se baj, ha van benned egy kis egészséges félelem, de azért tanulj! Sikerülni fog. Különben az iskolának se érdeke, hogy rosszabb jegyet adjon neked, mint a korábbiakban, mert akkor nem stimmel a statisztika, és az ellenőrzés során is kibukik a dolog, hogy hogyan van az, hogy ez a gyerek 4 évig mondjuk 4,5 körül produkált, most meg csupa hármasa van?
izsike Creative Commons License 1999.03.11 0 0 13
Hát én nem akarlak elkeseríteni, de elmondom az én sztorimat.
Írásbeli, minden simán megy, felügyelőtanárok rendesek, segítenek. Szóbeli. 8-kor kezdődik, először bemegyek fél5-kor. Teljesen le vagyok fáradva. Irodalom-nyelvtan 5-ös, tanár rendes, tervezés5-ös tanár rendes. Történelem!!! Első három év 5-ös, negyedikbe új tanár, hogy ő majd milyen jól felkészít minket az érettségire. Szeptembertől általános utálat, évvégi 2-es. Én vérig vagyok sértődve. Megfogadom, hogy bebizonyítom az öregnek, hogy én igenis tudom és tanári túlkapás áldozata vagyok, de gondoltam ott több tanár van, ott az elnök, ott majd megmutatom. Három hétig éjjel-nappal történelem, kihúzom a tételt, tudom, elmondom. Mondja a tanár, hogy mondjam a B tételt is. Felvilágosítottam, hogy már elmondtam azt is (ez már fél hatkor volt) Az igazgatónéni rászól az öregúrra, hogy nekem is este fél hat van nem csak neki. Erre azt mondja az a ....., hogy jó akkor végeztünk.
Végeredmény kitünő érettségi, történelem 2-es. Azóta is ha eszembe jut kivagyok. A történelem tételeket azóta is oda-vissza tudom, de amíg élek ezt nem felejtem el, mert hiába tudtam ő volt a tanár és nem érdekelt senkit, hogy aki meg tudta mutatni a Don-kanyart a térképen az is 2-est kapott. Ő tanár az van amit ő akar ha beleszakadsz akkor is.
De azért ne keseredj el ez csak egy a sokból, a másik 15 tanár jobban izgult mint mi és segítettek! Mindent bele
Ex-Ganjaman Creative Commons License 1999.03.11 0 0 12
Tanulni.
Ez a biztos, de ha nem tudsz valamit akkor se ess kétségbe.
Ilyenkor jön az alibi. Ami információt tudsz a dologról azt hatalmas elszántsággal kell előadni. Tapasztalatom szerint, hogy ha nem igazán tudod, de nem vagy rest szenvedni, nem adod fel, akkor a csúnya szőrösszívű tanár is elrugdos, csak legyünk túl rajta.
Mint az én Mechanika tanárom volt. :)
stee Creative Commons License 1999.03.11 0 0 11
ja, nem írtam, hogy amiért tuti voltam magyarból, átengedtek...
stee Creative Commons License 1999.03.11 0 0 10
Nekem fifti-fifti a mák és a nem mák arányom. Most csak a szóbeli:
irodalomból -Puskin: Anyegin..(király...2-szer olvastam ki)

Töriből volt 30 tételünk. Én megtanultam az első és az utolsó tizet. Frankón a 13-ast húztam ki.

Tanulság: tanulni, tanulni, tanulni....

Mci Creative Commons License 1999.03.11 0 0 9
Nekem egy osztálytársnőmet szintén töriből meg is húzták. Kénytelen volt novemberben megcsinálni, de aztán akkor sem sikerült neki. Bár a tanár is pikkelt rá, azért húzta meg. Legalábbis ilyeneket lehetett hallani.
Előzmény: Vanek (5)
fülöp Creative Commons License 1999.03.11 0 0 8
Háááát az óriási volt! A matek mindig legnagyobb rémeim közé tartozott. Évről-évre éppen hogy csak megúsztam a bukást, képzelheted, milyen előérzetekkel léptem be a matek írásbelire. No. A tételeket ugye rádión mondják be, s még az amatőr vizsgázó is tudja, milyen időpontban kezdik. Egyik osztálytársamnál ippeg véletlenül volt egy kis zsebrádió, s mivel tanár éppen nem tartózkodott a teremben (ők is a tételeket kagylózták a tanáriban), villámgyorsan lejegyeztük a számokat, s ugyanilyen rekordsebességgel egyik-másikat a megoldáskötetből ill. jobbfejű osztálytársaink kútjából oldottuk meg (persze csak vázlatosan). Közben kis szelet papír járt körbe néhány másik feladat megoldásával. Mire nagy komolyan lediktálták a tételeket, már az egész osztály túl volt a nehezén!
Ex-Ganjaman Creative Commons License 1999.03.11 0 0 7
Hmmmm......
De jó is volt.
Nagy buli az érettségi, hidd el. Érdekes érzés, a szóbeli előtt mintha a kivégzésedre várnál. Én egyébként a nyugalom szobra vagyok minden vizsga előtt, és az avatatlan azt hiheti, hogy "ő biztos mindent tud, és biztos a 17-es tételt is tudja nem úgy mint én."
De tényleg ez után csak nehezebb vizsgák jönnek, nem kell aggódni.
Én például vasárnap este lefekvés előtt kinéztem az ablakon és eszembe jutott, hogy egy árva szót sem tanultam. Ez komoly. Történelemből olvasgattam el 1-2 tételt és kész. Ehhez képest tök jól aludtam.
Nem mondanám, hogy túl fényesre sikerült az összesített állapot, de sikerült.
Tehát ha tanulsz egy kicsit, tuti, hogy sikerül, ha többet akkor pedig még osztály első is lehetsz.
A legjobb volt a fizika érettségi(mindegyikről van story, de ezt leírom)
Irásbeli fizikából. Erre aztán még évközben sem tanultam, nemhogy a vizsgára.
Mindenki felszerelkezett a megfelelő puskákkal(könyvből kitépett lapok), és elosztottuk egymás között. Igen ám de négyünket 4 fele ültettek, így aztán nehezebb lett a dolog. Felügyelő tanár elkezdett olvasgatni, elő hát a puskát.
Pár perc múlva nagy súgás nekem, adjam a puskát. Mit lehet tenni, összehajtom, és egy jól irányzott dobással megpróbálom az osztály végébe hajítani. Éppen félúton tart a küldemény, amikor...felnéz a tanár és felugrik a székéről, éktelen haraggal trappol a már landolt puska felé és elveszi majd rám förmed:
"Mit csinálsz, normális vagy?! Dobálod a puskát?! Mi lesz ha benéz egy tanár?! Szólj nekem, majd én odaviszem."
Ettől kezdve meg volt oldva a problémaénk a puska szállítással.
Bocs, kicsit hosszú lett.
Mci Creative Commons License 1999.03.11 0 0 6
Az én éretségim nem így történt, mint a Supercow-é.
Én két hétig tanultam rá, mert nem voltam kitünő tanuló. És hozzá teszem, történelem a gyengém volt. A német meg úgy közepesen ment.

Németből az írásbelin úgy kaparta össze a tanárom az egy pontot, hogy meg legyen a kettes.

A törit meg abszolút utálom. Kihúztam a tételt, a 9-es volt. Valami Károly Robi tétel. 2-t nem tudtam belőle. Kész voltam. Tisztára azt hittem, hogy megbuktam. A tanár szólt, hogy aki készen van (a kidolgozással) az elmondhatja a tételét. Hát én kénytelen voltam szólni, hogy szeretnék póttételt húzni. Erre a tanárom azt mondta: "Nem kell ide póttétel, gyere! Gyorsan túl leszünk rajta." - Azt hozzá kell tennem a vizsgabiztos nem volt bent. És ez volt az utolsó nap amikor lehetett vizsgázni. - Szóval kimentem és szépen belekérdezgetett a tételbe és így túl voltam rajta. Ja, még megkérdezte melyík lett volna a nyerő tétel amit tudtam volna. Én megmondtam és arról faggatot pár kérdés erejéig, aztán mentem a következő tantárgyra.

Én azt mondom, ha valaki nem tanul rá eléggé, Vulez nagy malac kell hozzá. A tesómnak nem volt ekkora szerencséje. Őt matekból megcibálták.

Vanek Creative Commons License 1999.03.11 0 0 5
Dehogy! Vannak kifejezetten peches emberek es vérszívó vizsgáztatók is, meg központilag eloírt bukási ráta.
CaMeL Creative Commons License 1999.03.11 0 0 4
Úristen... mindenki ilyen szerencsés ?:)))
Supercow Creative Commons License 1999.03.11 0 0 2
Hát legyen.. Érettségi 1995 júni. Bátyám és barátnője 2 évvel előtte megcsinálták, mondták is, hogy utólag mindenki könnyűnek érzi, nem kell berosálni tőle, tök lazán is meg lehet csinálni. Na én elhittem. Tanultam 3 napot :)))) Bár végig jó tanuló voltam, ezt nem ajánlom neked.
Történet: érettségi napja, mindenki bevonul az iskola területére, most lesz ám kiosztva hogy ki-mikor kerül be. Ez reggel 8kor van. Engem a 13.00-ás csoportba soroltak, még néhány jó cimborámat szintén. No most mi legyen? Haza nem érdemes menni, másszunk el a közelben lakó sosrtárshoz, lazítsunk. Elmegy, betesz Mr. Bean kazit a videóba, konyak kitölt, rágyújt és pihizik.
Aztán visszamentünk suliba, bemásztunk a terembe, kihúztuk a tételeket és leérettségiztünk jól. Mind a hatan, akik ott voltunk.
Korrekt. Este ivászat, ahogy kell. :)
Ennyi volt az én érettségim.. és kitűnő lett:) egy darab 4esem nem lett.

Jóóóóóóóó volt, ne félj tőle, és készülj fel. Ha nem tanulsz akkor megszívod, egyébként semmi gáz.

Zupercow

Planney Creative Commons License 1999.03.11 0 0 1
Bementem, es kitunot kaptam. Csak hol vesztettem el azt az egy pontot matekbol, azt mar nem tudom. :-)
Nem kell aggodni, ez lesz a leprimitivebb vizsgad az eletben. Majd egyetemen visszasirod egy parszor. :-)

Planney

LiP Creative Commons License 1999.03.11 0 0 0
Hoppá!
0-ás :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!