Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Sziasztok! En a velemenyeteket szeretnem kerni Toth Mihaly, ceremoniamesterrol. 3 het mulva lesz az eskuvonk, de o nem valaszol az e-mailjeimre es az asszisztense is csak annyit tud mondani, hogy majd ha raer valaszol. Talalkoztunk vele egyszer februarban, de azota nem hallottunk felole. Ez normalis? Mennyivel az eskuvo elott kell a forgatokonyvet megbeszelni? Hozzaszolasokat elore is koszonom.
Cégünk legújabb "Rose" fantázianevű tündökletes designer menyasszonyi ruhája limitált számban elérhetővé vált. A ruha a "Vintage Memories" kollekció prominens és egyedi darabja. Akár Grace Kelly is viselhette volna, hiszen a ruha vintage stílusa egyenesen lenyűgöző. Alapanyaga ezüsttel hímzett virágmintás selyembatiszt, ujja és hátsó szabásvonalba illesztett hosszú uszálya tiszta csipke. Az uszályt rózsagirlandok fogják a szabásvonal illesztésébe a romantikus stílus jegyében. A ruha felső, szinte végtelennek tűnő 3,5 méteres tisztaselyem uszálya lecsatolható egy mozdulattal, és öve Swarovski köves díszítést kapott, amely visszaköszön a dekoltázsban is. A ruha anyagából ezüst csattra illesztett fátyol is készült.A szett limitált számban rendelhető itt, vagy méret és egyedi igény feltüntetésével a victoriadomsik.com oldalra kattintva. Kollekciónk arany hímzéses logóval ellátott.
Cégünk legújabb "Rose" fantázianevű tündökletes designer menyasszonyi ruhája limitált számban elérhetővé vált. A ruha a
"Vintage Memories" kollekció prominens és egyedi darabja. Akár Grace Kelly is viselhette volna, hiszen a ruha vintage stílusa egyenesen lenyűgöző. Alapanyaga ezüsttel hímzett virágmintás selyembatiszt, ujja és hátsó szabásvonalba illesztett hosszú uszálya tiszta csipke. Az uszályt rózsagirlandok fogják a szabásvonal illesztésébe a romantikus stílus jegyében. A ruha felső, szinte végtelennek tűnő 3,5 méteres tisztaselyem uszálya lecsatolható egy mozdulattal, és öve Swarovski köves díszítést kapott, amely visszaköszön a dekoltázsban is. A ruha anyagából ezüst csattra illesztett fátyol is készült.A szett limitált számban rendelhető méret és egyedi igény feltüntetésével a
Lélegzetelállító esküvő ruhaköltemény, nekem az álmom vált valóra benne! :) Fájó szívvel megválnék klasszikus, hercegnős tüllszoknyás menyasszonyi ruhámtól.
Hófehér színű, egyedi elképzelés alapján varrattam, 2 db strasszkővel kirakott brossal van díszítve. (Ezek akár igény szerint eltávolíthatók.) Derékrészen különleges, asszimetrikus kialakítású; extra nőiesen kiemeli az alakot.
Dekoltázsa szív alakú, felsőrésze gyönyörű raffolt, pánt nélküli. Hatalmas, 7 réteg tüllből áll a szoknyája; tutira nem látszik át az abroncs ( ellentétben sok kölcsönzős ruhával).
Egy alkalommal, 2-3 óráig viseltem, nincs megsárgulva, beszürkülve. Kitisztítva, foltmentesen, hófehéren várja új viselőjét.
Mérete. 38-42 A fűzős kialakításnakköszönhetően mérete állítható. A méreteim a varratáskor a következők voltak: Magasság: 172 cm, Mellbőség: 90 cm, Derékbőség 70 cm, Csípő: 90 cm
Ajándék 5 karikás abroncsot és szatén sziromszóró kosárkát adok hozzá.
90.000 Forintot kérek szépen érte, megtekinthető Budapesten a hét minden napján, érdeklődni: 0630 2136436 dinoo997@hotmail.com
Fontos Önnek az exkluzív megjelenés, vagy csak egyszerűen szeretne a legszebb autóval megérkezni, hogy minden szempár Önre szegeződjön? Nálunk garantáltan megtalálja álmai autóját!
Cégünk fő profilja az esküvői luxusautó bérlés sofőrrel, valamint nagy szakértelemmel vállaljuk leány-legénybúcsúkra, üzleti utakra, bálokra és egyéb rendezvényekre való utazás lebonyolítást is.
A Luxus Cars Jaguar az országban egyedülállóként foglalkozik hófehér jaguárok bérbeadásával. A Jaguár ezen R-es típusából fehér színben, jelenleg a cégünknél lévő kettő darab található Magyarországon!
A méltán elhíresült hófehér Jaguár egyedi megjelenése minden esküvői stílushoz igazodik a retrótol a legmodernebbig, fehér színe pedig szintén minden stílussal össze illeszthető az esküvők alapszíneként.
Szeretnék, ha minden szempár Önökre szegeződne mikor megérkeznek az oltár elé? Sokat emel rendezvénye fényén egy elegáns és ritka luxusautó, amely egyedi megjelenése olyan eleganciát sugároz, ami nemcsak Önt, de a környezetét is elkápráztatja majd.
OLVASSA TOVÁBB HONLAPUNKON A JELENLEGI AKCIÓKAT, és a további érdekességeket:
Mi voltunk megnézni a www.taylorband.hu zenekart Nyíregyházán egy fellépésükön. Egyelőre még gondolkozási fázisban vagyunk, de lassan döntenünk kell, hamarosan itt van a Szeptember. Élőben is nagyon megnyerőek voltak így valószínűleg őket választjuk. Van egy társzenészük is (Kerekes Aladár), neki eszméletlen jó latin számai vannak. El tudnám képzelni, hogy latinos hangulatú esküvőm legyen, csak az ősök elég konzervatívak :D Apósom inkább mulatósat szeretne, azt is hallgattunk tőlük, bár én nem vagyok nagy csárdás rajongó, ettől függetlenül azt is ügyesen eljátszották. Már zsibbad a fejem a sok utánaolvasgatás miatt, így magam megkímélése érdekében hamarosan pontot teszek az ügy végére :D
Eladó a kizárólag egyszer használt (rajtam volt először), szlonból tavaly vásárolt M-es méretű gyönyörű esküvői ruhám. Eredeti ára: 360.000 Ft volt. Ajándékba adok hozzá egy pár kesztyűt, melynek eredeti ára 15.000 Ft volt.
A ruha személyesen megtekinthető, ára: 230.000 Ft (az ár alkuképes)
Nekem tavaly nyáron volt az esküvőm és őket hívtuk el. Idézek a 2015. júniusi kommentemből :) : "a zenekar olyan hangulatot csinált, hogy én és a férjem is sírtunk". Persze ez egy kis költői túlzás, mert lehet más zenekar is megsiratott volna minket :D A lényeg, hogy nagyon jó választás, csak ajánlani tudom őket! Előre is sok boldogságot nektek :)
Esküvői zenekart keresek. Többen is a www.taylorband.hu zenekart ajánlották. Állítólag nagyon színvonalasak, a női énekesük pedig majdnem minden mai populáris számot el tud énekelni. Valaki hallott már róluk?
Elolvastam az oldalukon leírást és megnéztem a demóikat, kifejezettem szimpatikusak. Vélemény?
Ha van pár szabad percetek, kérlek töltsétek ki a szakdolgozatom kutatási részét képező kérdőívemet. A témája "Green Wedding", mint a környezettudatos esküvőszervezés új irányága.
Az esküvőn vendégajándékról gondoskodni már viszonylag nem újkeletű dolog. Ez egy apró figyelmesség, kedves kesztus az ifjú pár részéről. Egy mini (kecsketejből készült) szappan örök emlék, bűbájos kis meglepetés a vendégek számára. Sokan arra gondolnak, hogy majd mi készítünk valami apróságot itthon, de az sok időbe kerül és csupa bosszakonkodás. Én leveszem a válladról ezt a terhet. Az idő alatt, amit az ajándékok készítésével töltenétek, igyatok meg a párotokkal egy pohár bort és gondoljatok arra, hogy ez is megvan ☺ A szappanok ára 0,50 Euró/db vagy 170 Ft/db. Az ár tartalmazza a csomagolást. Jelentkezzetek bátran
DJ Richie - DJ és egyben Modern Ceremóniamester 1 szolgáltatási díjért! - Kedves készülődő Jegyespár! (Szervezők!) - Nálam idén sincsenek kedvezmények, helyette viszont van egy professzionális komplex szolgáltatás, amit a megszerzett tapasztalat útján nyújtani tudok részetekre!
Ez az az átgondolt munkavégzés, kipróbált tevékenység, ami szükséges az egyszeri, megismételhetetlen eseményhez, az esküvői rendezvényetekhez! A számotokra felejthetetlen alkalmat kifogástalan hang és fénytechnikával, valamint egyeztetett zenékkel, továbbá műsorvezetéssel biztosítom nektek és az eltérő korú, ízlésű vendégeitek részére. Garantáltan senki nem fog unatkozni, élvezni fogják az eseményt, a gördülékeny programokat, szívesen emlékeznek majd vissza rá! A rendezvény előtt leadhattok részemre egy kívánság/tiltó játszási listát, de a jelenlévő meghívottak zeneszám kéréseit is teljesítem a műsorom alatt retro és napjaink zenei sikereivel! A szertartás hangosítását lebonyolítom, a ceremónia zenéit elképzelésetek alapján megszerkesztem, összeállítom. DJ-ként, vacsora alatt és egész est folyamán is szórakoztatom a vendégsereget változatos, ismert, jól táncolható slágerekkel, több stílusban! Továbbá modern ceremóniamesterként irányítom, kulturált és aranyos játékokkal tartom vidáman a násznépet, levezetem az eseményeket, a megrendelőimmel közösen összeállított forgatókönyv alapján! A műsor nincs tördelve, folyamatos és lendületes! Nálam nincs időkorlát, így felár sem jöhet szóba! Az ország teljes területén vállalok megbízásokat! Távoli fellépések esetén sincs szállásigényem. Budapesti vagyok. 20 Km-en belül nem kérek szállítási díjat, de távolabbra is csak a tényleges üzemanyag költséget számolom fel! Teljes egészében leveszem az ünnepeltek vállairól a feladatokat! (1 szolgáltatói díjért, 2 teljes körű tevékenységet látok el egy személyben!) Megnyugvást és biztonságot jelenthet számotokra a 38 évnyi tapasztalatom, klub és esküvői szakmai referenciám! Teljes körű az információ! Weblapjaimon és Facebook oldalaimon több ezer referenciaképeket nézegethettek, videókat tekinthettek meg, mintaként zenéket hallgathattok! Mixeimet, csak a Party Dj oldalamon hallgathatjátok meg! 41 mix, különböző stílusokban, darabonként 80 perc hosszúságban! - Egyedi árajánlataimban, az esetlegesen elfogadásra kerülő megállapodás összege (A költségek mindig, a részletek függvényében alakulhatnak!) tartalmazni fogja a komplett professzionális hangtechnikát, dekorációs-LEDes terem háttérvilágítást, disco fényeket, Dj pultot, technikusi díjat, időkorlát nélküli Dj műsort, továbbá a modern ceremóniamesteri feladatok teljes ellátását és a szertartás hangosítását is! (Az áraimat helyszínenként, a technika mennyiségével tudom szabályozni, megrendelések szerint a párok jelölik meg az értékhatárt!) Ismereteim szerint, a legkedvezőbb ár/érték arányában rendelhetitek meg tőlem a komplex Dj- Cm szolgáltatást! :) - Várom érdeklődéseteket, kérjetek személyre szóló ajánlatot, ismerjük meg egymást! Richie Production Kft - Papp László Richárd - Dj Richie, - T: +36/309 520 320 info@djrichie.hu http://www.djrichie.hu http://www.eskuvoidj-cm.com (mobilbarát) http://ujinfok.djrichie.hu https://www.facebook.com/djrichiepapa https://www.facebook.com/eskuvoredj Skype: djrichie4444 -
Esküvői munkáimról videó I. Esküvői munkáimról videó II .
Sziasztok! Én már ugyan túl vagyok az esküvőn, de szeretnék Nektek segíteni... Azt a DJ-t szeretném Nektek ajánlani,aki nem csak egy egyszerű zenész szerepét töltötte be, hanem aki a mi napunkon, a kerti szertartástól kezdve a vacsorazenén, sztárfellépő- és zongora kihangosításán, a rólunk készült videó kivetítésén, karaokin, és reggel 6 óráig tartó fergeteges bulinkig át mindenben odatette magát, és az egyszerű (az étteremben meg különösen régimódi) falakból gyönyörű dekorációs világítást is készített!
Nekem őt egy ismerősöm ajánlotta, úgyhogy most én szeretném ajánlani minden házasulandónak, mert úgy gondolom, hogy a nagy készülődés alatt is bízhattunk benne, minden a megbeszéltek szerint történt, és lehet, hogy benevezünk még egy ilyen bulira egy szülinap alkalmával! :)
Ha bármilyen kérdésetek lenne, próbálok rá válaszolni, írjátok meg nyugodtan. E-mail címem: krezicsnati@citromail.hu
Ha jól tudom, azóta már van honlapja is: www.eskuvodisco.hu
Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg csinált-e már valaki külföldön esküvőt? Milyen irodát ajánlanátok Budapesten? Aki nem horror áron dolgozik, de azért megbízható. :) Bármilyen tanácsnak örülök. :)
Sziasztok! A figyelmetekbe ajánlom ezt az új lehetőséget. Készítessetek esküvői honlapot, ami sok szervezést és stresszt levesz a pár és a násznép válláról! Nekünk bevált!
A 4 Esküvő című produkció munkatársaként keresem a lelkes párokat. A nagy sikerre való tekintettel műsorunk 3. évadát készítjük, melynek forgatása februártól kezdődik.
Olyan házasodó párok esküvőit mutatjuk be, akik szívesen megosztják a nézőkkel boldogságuk minden pillanatát, ezáltal be tudjuk mutatni a helyszínt, a ceremóniát, az esküvőn felszolgált vagy épp svédasztalos ételeket és a hangulatot. A műsorban az arák egymás esküvőjén vesznek részt és értékelik a helyszínt, a menyasszonyi ruhát, az ételt és a hangulatot. Egy adáson belül 2 pár esküvőjét láthatják nézőink, így az egyes helyszíneket lehetőségünk nyílik alaposan bemutatni, így a házasulni vágyók helyszín ötleteket meríthetnek a műsorból.
A menyasszonyok egy álomnászútért szálnak harcba, melyet a 4 résztvevő pár egyike tudhat magáénak.
Tulajdonképpen ide keresek olyan párokat, akik érdeklődnek a műsor iránt, és részt vennének a műsorban! Ha van kedvük, küldjék el az elérhetőségüket a megadott e-mail címre és telefonon megbeszélhetjük a részleteket, vagy az alábbi elérhetőségeken megtalálnak kérdéseikkel.
Lehet jelentkezni!!!!!!! + 36 30 903 0642 , negyeskuvo@gmail.com
Bérelhető minőségi anyagból készült székszoknyák választható színű selyem masnival195 Ft/db! ...melyet futárszolgálattal az egész ország területére ki tudunk küldeni!
Káprázatos egyedi menyasszonyi ruhák egyenesen a tervezőtől
Kedves Menyasszonyok!
Cégünk designer menyasszonyi ruha tervezéssel és készítéssel foglalkozik. Azért vagyunk különlegesek a hazai és nemzetközi piacon, mert egyenesen a tervező műhelyéből kerülnek a ruhák a menyasszonyokhoz, ebből következik, hogy ruháink mindegyike
limitált, személyre szabottdarab, tehát biztosan nem köszön vissza sehol!
A mi modelljeinket azok a menyasszonyok szeretik, akik mernek tündökölni a nagy napon, és mernek egyediséget csempészni a megjelenésükbe. Székhelyünk Pest megyében található, kérésre, és egyedi igény szerint, akár a menyasszony otthonában megoldható a ruhapróba.
Rövid határidővel, kifogástalan minőségben dolgozunk. Mottónk: stílus, luxus, és elegancia, ennek jegyében készülnek lehengerlő menyasszonyi ruháink. Egyedi elképzeléseiket bátran elküldhetik a victoriadomsik.com honlapon található elérhetőségek bármelyikére, illetve az ott látható telefonszámon a tervezővel is felvehetik a kapcsolatot. Keressenek bátran, ha egyedire, különlegesre, és lélegzetelállítóra vágynak!
Cégünk legújabb már a 2016.-os trendnek megfelelő stílusú designer menyasszonyi ruha modellje,
"Silvia" fantázianévvel,
most szenzációs 79.990. - Ft.-os bevezető áron elérhetővé vált. A képeken látható modell pezsgőszínű, de kérésre hófehérben, sőt minden elképzelt színben, méretben limitált számban kapható. A "Silvia" modell azoknak a menyasszonyoknak csodálatos, akik egyediségre vágynak, az unalomig ismétlődő menyasszonyi ruha modellek óceánjában, hiszen ez a modell egyesíti magában a romantikus szecessziós, és viktoriánus elemeket, ezért remekbe szabott stílusos darab. Anyaga: Tiszta selyem, francia csipke, organza, és tüll. Fantasztikusan elegáns boleró és stóla is van hozzá.
Segítség akinek szüksège lenne egy jó csapatra esküvő hangosîtàs cèljából vagy esküvőre keres dj-t , színvonalas megjelenès jó hangulat és a megfelelő zenèkkel, korrekt áron tudom ajànlani őket www.dreamvoice.hu
Sziasztok. Ha netalán tán olvassa ezt valaki, akinek az esküvőjére a II. kerületből ment ki a helyszínre anyakönyvvezető a ceremóniára, tudna ajánlani kedves, szimpatikus személyt (anyakönyvvezetőt)? Nekünk jövőre a Petneházy Club Hotelben lesz az esküvőnk, meg a polgári szertartás is, és jó volna, ha olyasvalaki vezetné, akit más ajánl jó szívvel, pozitív tapasztalatokkal, nem pedig ismeretlenül kellene keresgélnünk.