Keresés

Részletes keresés

Paleokrites Creative Commons License 2022.05.04 0 0 2298

hát itt tart az emberiség..., már semmin nem csodálkozok, jósdás világba ragasztás...

vannak ilyenekre szép mondások is...

" amitől fél az ember, az esik meg rajta "

" nincs semmi kőbe vésve..."

a sorsot nem lehet előre tudni...

ja, ja...., neked aztán lehet bármit is mondani, a TM és egyéb tanok foglya vagy....

Előzmény: tigristomi (2297)
tigristomi Creative Commons License 2022.05.03 0 0 2297

Csináltam egy TM-Jhotish konzultációt.

Érdekes volt, egy két dolgot elmélyít az emberben,

hogy igen, ez így működik, ezzel jó, ha tisztában vagyunk.

Kérdezte a Jhotis-Ji, hogy az elmúlt 2 évben nem volt-e vmilyen betegségem.

Nem volt, pedig a bolygók alapján hajlamos lettem volna rá. Ezek szerint a napi gyakorlataim segítettek,

hogy egy amúgy gyengébb időszakot simán egészségesen tudjak le, felülírva a bolygók hatásait.

Egyébként elég jó az asztrológiai térképem.

Paleokrites Creative Commons License 2022.04.20 0 0 2296

a TM egy jó üzleti fogás, vállalkozás, ami az emberek pszichés befolyásolására lett alakítva, ahogy a hiszékenyeknek ez a mekkai zarándoklat azzal a különbséggel, míg mekkai meteorit kő ott van tapinthatóan, több millió ember számára láthatóan, tapinthatóan, addig az illúzió egyféle szellemi hologramként üzemel.... és az ismétléses meditésőnben a folyamatosság a lényeg a boldogság előidézése...., csak hát ennek a módszernek az egyszerűbb változata az, ha a delikvens csupán mondogatja magában, vagy egyre hangosabban a világba ordítva, hogy " boldog vagyok, boldog vagyok, boldog vagyok " és még más elérni váró elemek szavaival keverve...

Jól mondta annak idején Rejtő az egyik könyv címével... Jó üzlet a halál, ide jó üzlet a boldogság, főleg a műanyag öntetű agyalapi szellembe ágyazva... :)

Előzmény: tigristomi (2294)
polária Creative Commons License 2022.04.11 0 0 2295

Az ember cendentális vagyis gondolkodik egyéni testi földi lény és nem logikus hogy összetévesszük magunkat a szabadulomüvészekkel .

NEM

azért lettünk egyén és vaskos test hogy lehető mihamar transz és el innen az Égbe.

Mi ebben a logika ?

Ittlétünk oka célja haszna a kérdés.

Mondom kérdés !

tigristomi Creative Commons License 2022.03.22 0 0 2294

Az, hogy a TM-ben vannak hiányosságok az ideális jógához képest, vagy vannak más jógáknak előnyei
a TM -hez képest, megjegyzem a TM-nek is van előnye más jógákhoz képest,
- ez nem jelenti azt, hogy a családon és rokonságon belüli hiányosságokat át lehet tolni a TM rendszerére.

A kettő az különböző szerintem, és külön kell rendezni. Külön kell rendezni a TM-n belüli részt, és külön kell rendezni
a családon belüli részt, a kettőt nem gondolom, hogy össze kell mosni.

Miért kell címkéket ragasztgatni a másikra? TM-es? Stb. Te mi vagy? Kávé ivó? Hiradó néző?
Ő a rokonod nem? Ez az elsődleges, nem a különböző címkék.

Előzmény: tigristomi (2293)
tigristomi Creative Commons License 2022.03.21 0 0 2293

Kedves Hsu Hin!

Én mást vizsgálnék elsősorban. Miért lehet befolyásolni vkit?

Ez a befolyásolás az előnyére válik, vagy a hátrányára?

Egy család miért nem úgy nevel vkit, hogy nyitott, érett, önállóan dönteni tudó személyiség legyen, aki ösztönösen a pozitív, alkotó úton halad?

A TM-et csinálja vagy a TM-Siddhi-t? Mert a TM napi 2*20 perc, nem hiszem, hogy ez nagyon káros lenne.

Katy Perry, és még sok más híresség is gyakorolja a TM-et. Őket is befolyásolják?

Üdv,

Tamás

Előzmény: Törölt nick (2291)
Herold Creative Commons License 2022.03.12 0 1 2292

Engem soha senki nem befolyásolt. Mondjuk ez azért lehetett, mert a tanfolyam elvégzése után a közelébe se mentem a TM-központnak.

Előzmény: Törölt nick (2291)
Törölt nick Creative Commons License 2022.03.12 0 0 2291

Kedves Tigristomi!

Egyik rokonom TM-es lett. Érdekelne, hogy milyen módon befolyásolják mentálisan a TM-ben a gyakorlókat? Milyen világnézetet erőltetnek a gyakorlókra? Mitől szekta a TM? Mi benne a hazugság? 

Válaszodat előre is köszönöm! 

Előzmény: tigristomi (322)
Paleokrites Creative Commons License 2022.03.11 0 0 2290

a Buteyko légzés azért fényévekre hasznosabb....  a TM meditációknál is...

https://buteykolegzes.hu/

Előzmény: tigristomi (2286)
rhénai Creative Commons License 2022.03.11 0 0 2289

Itt élek a T E S T I    M A T E R I Á L I S

létszintéren nyilván nem azért hogy lehető leggyorsabban elhuzzak innen.

Ezt belátni minimális logika.

Mem böjtölök .

polária Creative Commons License 2022.03.11 0 1 2288

Én inkább ljárok a fitnesz parkba !

Herold Creative Commons License 2022.03.11 0 0 2287

És mit lehet elérni 13 évi intenzív meditálással?

Előzmény: tigristomi (2286)
tigristomi Creative Commons License 2022.03.11 0 1 2286

Volt szerencsém kicsit csevegni egy volt TM-es társammal. 13 év óta napi 6 órát meditál, nem dolgozik, otthon segít a ház körül.

A pránayámát viszont, ami van a TM-Siddhihez, csak kicsit gyakorolja, mert az orrlyuka folyton el van dugulva.

Én ezzel ellentétben hosszú pránajámákat szoktam csinálni, rugalmasan, amikor ahogy befért a napomban.

Most (kb 6 éve) a qi gong gyakorlatokban vagyok rendszeres, meditálni is csak perceket szoktam, de mivel energetikai gyakorlatokban rendszeres vagyok, így a kis meditációm is úgy érzem, sokat ér.

A pránajámát úgy látom, sokan lebecsülik, sok olyan meditáló, aki amúgy sokat meditál. Szerintem nem kellene lebecsülni, én úgy érzem, sokat adnak.

Egy 20 perces energia gyakorlat sor, teljesen könnyűvé varázsolja a testet, feloldja az érzelmi behatásokat, így más kiindulásról kezdi az ember a meditációs gyakorlatot.

laJuHu Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2285

"Azt nem tudom, hogy ki, különösebben nem is érdekel, ...

Volt nekem is egy kérdésem ...:

Ő róla van szó?"

most akkor érdekel vagy nem érdekel?

attól tartok nem válaszolhatom meg, ha esetleg mégis érdekel, mert valamiért az okos moderáció törli a nickemet. 

egyébként meg hülye kérdés. ha illenek rá a megadott kordináták, akkor biztosan. 

Előzmény: tigristomi (2284)
tigristomi Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2284

Azt nem tudom, hogy ki, különösebben nem is érdekel, elnézést ezért.
Számomra "a szeme sem áll jól", de ez nem a külsejére vonatkozik.
Volt nekem is egy kérdésem ...

Előzmény: IajuHu (2283)
IajuHu Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2283

ki ez a fess fiatalember?

Előzmény: tigristomi (2282)
tigristomi Creative Commons License 2022.01.21 0 0 2282

Ő róla van szó?

https://www.youtube.com/watch?v=hJ2YeIlVG30

Kb. 3 sec kellett, hogy felmérjem a személyt, elég erőteljes néhány személyiség jegye. Biztos, hogy nem tanulnék tőle semmit sem.

Előzmény: Törölt nick (2220)
Paleokrites Creative Commons License 2022.01.15 0 0 2281

ah, ez is egyfajta rendszerbezárt agymosás, trillárom hajra és tudományossan feltúrbózva...  :)

Előzmény: tigristomi (2280)
tigristomi Creative Commons License 2022.01.14 0 0 2280

Szia!

A TM egy mantra meditáció. Személyes attól lesz, hogy személyesen adja neked a tanár, ezáltal csatlakozol a mozgalomhoz és a többi TM-eshez, aki ezt csinálja, és a beavatási szertartás ad egy erős löketet, hogy csináld a gyakorlatot.

A TM mély pihenést ad, testileg, tudatilag, energetikailag, ennek minden jó hatásával együtt. Ennek jó hatásairól rengeteg tudományos ellenőrzést végeztek.

Csodát nem kell várni tőle, a TM szervezetben ugyanúgy megtalálható mindenfajta ember, mint más hasonló jó reményeket keltő szervezetben, vannak ultra bigottak, korlátoltak, nyitottabbak, rendszertelenek, fanatikusak, és ezeknek mindenfajta kombinációja.

Üdv.

Előzmény: Shang_Tsung (2277)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.01.14 -1 0 2279

Közöm ninch hozzá, de én pont erre a stílus miatt wálaszolnék neki.

Előzmény: tigristomi (2278)
tigristomi Creative Commons License 2022.01.14 0 0 2278

Benéztem ide, hogy válaszoljak a kérdésedre, de a stílusod ezt nem támogatja.

Előzmény: IaaLae (2274)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.01.13 -1 0 2277

A transz meditációnak nem az a lényege, hogy a zember megtalálja a belső békéjét?

Vagy rátaláljon önmaga unalmas gondolataira amiket elvesztett?

Shang_Tsung Creative Commons License 2022.01.13 -1 0 2276

google mondta egy j

mondom én hogy mindig tanlok újjat

Előzmény: Shang_Tsung (2275)
Shang_Tsung Creative Commons License 2022.01.13 -1 0 2275

Mindig tanulok úlyat

https://hinduizmus.hu/bolcsessegek/transzcendens-jelentese

Azér írtam ly-al mer elfelejtettem hogy egy j vagy két

IaaLae Creative Commons License 2022.01.13 0 0 2274

te meg átlátszó. mindannyian a félreértésre építkeztek, csak akik tudnak szöveget értelmezni, és összefüggésben látnak dolgokat, azoknál nem működik. 

Előzmény: tigristomi (2273)
tigristomi Creative Commons License 2022.01.13 0 0 2273

Vicces vagy.

Előzmény: IaaLae (2272)
IaaLae Creative Commons License 2022.01.13 0 0 2272

félrebeszélsz. azt kérdeztem, hogy kerültél ide olyan gyorsan, amikor ezer éve nem voltál itt. 

Előzmény: tigristomi (2271)
tigristomi Creative Commons License 2022.01.13 0 0 2271

Gondolom a pékségbe is ezzel a szöveggel mész be:

mi van, mindennap itt lebzseltek? de érdekesek vagytok.

Szerintem ilyen kezdéssel nem a legfinomabb kenyeret fogod kapni. Ha csak, meg nem szán vki.

Előzmény: IaaLae (2270)
IaaLae Creative Commons License 2022.01.13 0 0 2270

mivan, ezer éve nem jártál itt, de megérezted, hogy valaki írt neked? olyan érdekesek vagytok.

Előzmény: tigristomi (2269)
tigristomi Creative Commons License 2022.01.13 0 0 2269

Helló!

Te mit találtál helyette?

Előzmény: wszabi (2266)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!