Helo mindenkinek :) Azt szeretném kérdezni hogy midtown madness 2 teljes verziót honnan tudom letölteni? Hogy tudjak rakni be buszokat meg mindent. Köszi :)
Nekem egy kicsit komolyabb gondjaim vannak. Évek óta ebben vezetek buszokat, a múltkor viszont véletlenül a safe mod-al indítottam el. Mivel az nagyon gyenge minőség, letöröltem és felteelpítettem újra, de azóta ilyen. Nincs valakinek ötlete? Lehet, hogy a CD-n sérült valamelyik fájl?
Hát így hirtelen nem tudnám megmondani mi a BND csak annyit tudok hogy a forgalmi autókhoz tartozik. Ha az nincs meg akkor szögletesebb lesz az autó ha beexportálom.
sziasztok hogyan lehet betenni buszokat a mm2-be ??? (légyszi ne azt írjátok nézzek vissza mert nem sikerült a problémámra orvoslást találni vagy olyat írsz akkor mond meg kb merre keressem!) köszi még egyszer is
sziasztok hogyan lehet betenni buszokat a m2-be ??? (légyszi ne azt írjátok nézzek vissza mert nem sikerült a problémámra orvoslást találni vagy olyat írsz akkor mond meg kb merre keressem!) köszi még egyszer is
Van itt valaki? Vagy csak annyira rossz ez a játék, hogy senki sem játszik vele? Igaz én csak nem rég találtam rá erre a játékra és a fórumra de nekem nagyon bejön mind a 2. Remélem még vannak emberek akik játszanak vele mert szerintem egész jó játék.
Üdv mindenki! Most bukkantam erre a topikra, és nagyon örülök, hogy van ilyen, mert hátha tudtok segíteni egy-két dologban :)
Keresek a játékhoz: -Trabantot, Wartburgot, Barkast -Skoda 105-öst vagy 120-ast -Ikarus 250-est, 266-ost
Egyelőre ezeket. Néhányat megtaláltam a mm2br.com-on, de hiányos braziltudásom miatt nemigen tudtam regisztrálni az oldalra, márpedig anélkül nem tudom letölteni őket.
nekem is win 7 van és letöröltem felraktam (ezt eljátszottam vagy 7szer) és egyszer az asztalra telepítettem fel, és nekem onnan megy, igaz a menü az csíkos, meg ugrál, de a játék maga az tökéletes, remélem tudtam segíteni
Helló mindenkinek sikerult letőltenem a játékot de rossz crackoltam elinditom a játékot és a 2.ijen reklámnál vagy utána megnyomsz egy bilentyű és kilép win7van fenn nekem
Sziasztok! Még egy valami. Letöltöttem az mm2x oldalról a 303-as Mercit és valami memória gonda van... és Fatal error-t ír ki :S tudtok segíteni? próbáltam másik gépen is, ugyan ez a hibája.
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet a járművek beállításait átírni? Nem tudom jártasak vagytok-e a Train Simulator nevű játékban, ott a mozdonyoknak van egy .eng nevű fájla és ott át lehet íni minden félét pl fékerőt, nehézséget, gyorsulást, stb... én egy ilyesmi fájlt kerestem de nem találtam a mappában. A 280-ast szeretném átírni, hogy ne úgy váltson mint egy prága, és jó lenne ha az alapjárat nem 100 lenne hanem mondjuk 600. A választ előre is köszi, Bajcsi!