Keresés

Részletes keresés

Gyáva Nyúl Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5411
neglom, mármint úgy tanulja, h nem csinálja, amit nem szabad? mert akkor irigy-irigy. :) Ádám is tanulja a nemszabad dolgokat, de ő csinálni tanulja őket. :)
Előzmény: neglom (5410)
neglom Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5410
Jövő hét elején, de köszi, eltettem! :)

Nyúl, Benibiztos szoba/lakás sincs, bár egyre ügyesebben tanulja a "nemszabad" dolgokat :)
Előzmény: shaish (5408)
Gyáva Nyúl Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5409
sziasztok,
nálunk cumi volt, van, és ahogy elnézem, egy darabig még lesz is. :)
tracy, Ádám már ugye majdnem három hete elindult, de még mindig nem áll fel kapaszkodás nélkül. szóval gondolom, ezt is gyereke válogatja. egyébként cipő nélkül már ő is futkos, cipőben még csak lépeget. eléggé hulla is vagyok, mert kicsit több az energiája, mint nekem - nálam ebbe ez a hülye frontos idő is belejátszik (vagy legalábbis arra kenem :) ).
shaish, tökjó, h összejött a költözés. biztos jó az új hely. Csabi két lábon próbálkozik a lépcsőn? Ádám nagyon akarja, de egyáltalán nem megy neki (csak négykézláb, de ugye úgy már snassz :) ), párszor a szívrohamot hozta rám, nagyon oda kell figyelnem.

egyébként ezért sem értem, hogyan tudjátok bezárni a gyereket - ha én egy pillanatra elfordulok, az tuti, h az Ádám valami olyat csinál, amit nem kellene. A szobája annyira gyerekbiztos, amennyire lehet, de pl. a fotelre ott is megtanult felmászni, vagyis simán le is eshet. szóval szerintem "Ádámbiztos" szoba nincs, úgyhogy mélységes irigykedéssel gondolok mindenkire itt a topikon, aki úgy tud csinálni bármit, h közben fél szeme nincs a gyereken. :)


shaish Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5408

Janka sztem is tuti elindul, hát mi mást tehetne, csak kicsit még kéreti magát, igazi nő:). Küldök neki álommanókat és akkor mindenki jól jár!

 

Beni is ügyes, sztem nem lesz gond a megbeszélésen sem, mármint ha viszed akkor sztem jól feltalálja magát.

Csabi legalábbis mostanában nagyon díjazza a változatosságot, akkor aztán elmolyol bármi újdonsággal. Ha esik és nem tudunk kimenni, akkor tuti nyűgösködik h unja magát....

Most is kisétáltunk a lovakhoz (kész tereptúra ekkora sárban..) és kint rohangált (sétál+próbál futni..) legalább egy órát, utána még itt a kertben levezettük a maradék energiáit:) és ebben a pillanatban aludt el. De itt legalább tudok menni vele...

Ha kész lesz a kert és szép idő lesz, akkor ugye hozzánk is elbatyuzik a társaság?:) Összeeresztjük az aprónépet:D.

 

Neglom, nem felejtettem ám el, ugye mostanában kell küldenem a virtuális csíkokat?:) Drukkolok!!++++

 

Toria, örülök h ilyen jól alakul a melóhelyzet! Ha tényleg minden kívánságod teljesül, akkor hajrá!!!

Roland sem egy elveszett kissrác, biztosan jól fog alkalmazkodni a helyzethez!!

 

Cumileszoktatósoknak drukk és gratula!

(ezt a procedúrát én megúsztam, nem volt cumis sosem)

 

 

 

Fogár Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5407

sziasztok!

 

ó, bizti,h elindul Janka idővel...mindegy, nem akarom siettetni, csak h lássa milyen új lehetőségek vannak előtte. :)

egy kézzel vezetve szépen megy ő is

 

16 fog? jesszusom! :) nálunk 6éppenhogy van.

 

shaish, biztos  szuper a lakásotok, technika meg idővel megérkezik...mondjuk anno albérletváltáskor én úgy cisnáltam,h még jóelőre kértem az áthelyezést....így meg tudtam mondani,h mikortól lakunk itt és másnap jöhetnek szerelni :D...persze ezzel az a gond,h 1-2hétre előre szólni kell nekik, így jobban lehet velük is egyeztetni

 

hulla vagyok...4ig makettoztunk tegnap (nekem kellett suliba) és f8kor keltem...:(

 

Janka nem akar aludni...pedig tudnám osztani a dolgot a másik szobában

neglom Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5406
Gyors bekukk.
Shaish, örülök, hogy minden ilyen jól alakul, álommanók mondjanak le! 16 fog?! Nem semmi...
Remélem, jó lesz holnap a batyusbuli, nekem megbeszélés, de szitter beteg, érdekes lesz... :-o

Beni egyébként már egy kézzel vezetve sétálgat, leszokott a cumiról, a karikákat pakolja fel a toronyra, fel-és lemászik az asztalra/ról, egyre ügyesebben és egyre több dolgot eszik egyedül, öltözésnél kezét-lábát dugja, nyakánál húzza a ruhát le/fel.
Már elmagyarázza, mit akar, szótagokat néha utánoz ő is. A kedvencem az, hogy ha éhes, nem sír, hanem "ammamm"-ot kér :D
Legújabb "szó", amit tudatosan elkezdett használni, az ablak, ami az ő tolmácsolásában "abb", majdnem ugyanaz, mint a labda ("abd") és az apa, de én hallom a különbséget :) Nagy dumaláda, mindenkit levesz a lábáról :)
toria78 Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5405

Shaish :-)))) de jó h írtál, örömmel olvastam. Jó ám nektek!!!

 

R most 10 perc csendes ugrabugra után aludt el cumi nélkül. Még korai kijelelenteni, de jó úton haladunk!

 

Reggel voltunk Helen Doronon, majd megírom,, mi a véleményem, még rakom helyre a dolgokat. Ráadásul nagyon érdekes volt az indexes topicot elolvasni róla előző este.

 

Mától dolgozom, azaz még 2 hét szabin vagyok. Sikerült mindent megkapnom, amit kértem. Mindig is tudtam, h egy ilyen állást meg kell becsülni, de most pláne érzem.

Előzmény: toria78 (5397)
shaish Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5404

Sziasztok,

 

Gyorsan beköszönök, sikerült vmi netet vadásznom a levegőből, csak ez ilyen hol volt hol nem voltot játszik velem:)):

Csabi alszik, én meg kint csücsülök az erkélyen (mert csak itt jön be) és függök.

Beköltözés sikeres volt, jó itt nagyon:). Kicsit még nomád, se tv se telefon se net...de majd lesz mindegyik:) Víz villany azért van:).

Látom lesz batyustali, remélem jól sikerül és dokumentáljátok majd képekkel is, a lemaradók számára!

Csabi jól elvan, nagyokat sétálunk, összesározzuk magunkat a kertben, és váááá, lépcsőzik ezerrel, fölfelé profi, lefelé nem, szép kis dudor nőtt a fejére. De már van gyerekrács!

Járás már nagyon megy, szinte nem is mászik, duma is egyre jobb, bár javarészt halandzsa, de jól hangsúlyoz. És sokmindent megért, meg sokmindent nem:) és akkor néz furán h mit is akarok.

Fogak jönnek turbósítva, lassan 16 lesz.....nyűg szerencsére nem sok van, ezek most sztem nem fájnak neki annyira....

Nálam álomkór ezerrel, durva nagyon, annyit tudnék aludni mint az egyévesem:))) remélem nem tart soká, mert így semmivel sem haladok. Borcsi, nálad már vége? Jóll vagy?

Hehe, az én menüm kb a savanyúkáposzta-narancs témakör:))) hát skorbutos nem leszek az tuti.....na jó, délután mert egész normálisan tudok enni.

Jövőhéten megyünk meglesni a pocibabát, remélem minden oké vele is.

 

Szép napot mindenkinek!!

 

tracy71 Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5403

Hááát igen, néha tényleg huncutok tudnak lenni, ha magukra maradnak. Anya nincs, tehát próbálkozhatok - gondolhatják.

Nálunk pl. olyat csinált, hogy a kémény-nyílás ajtaját kipöckölte a kis ujjaival. 5 éve lakunk itt, eddig nekem nagyon fel se tűnt, hogy a felső galériában létezik ilyen. Hát ő megmutatta, hogy hol van, amikor feltettem a bűvös kérdést: "Mit csináltál, amíg anya nem volt itt?). Majd hanyatt vágódtam, mikor látom, hogy nyitva az ajtó. Még jó, hogy "Csak" a gázkémény ajtaja.

A másik szórakozása pedig az olajradiátor kapcsolgatása (piros, nem piros). Egyik alkalommal mire felmentem hozzá, gatyarohasztó meleget csinált a szobájában (Villanyszámla...) . Szóval érdekesen telnek a napok.

 

Réka is nagyon ügyes. És hogy már a szótagokat is mondogatja, külön gratula!

Gondolom hasonló jó mókákat éltek át ti is. Sokszor elgondolkodom, hogy az apukák mennyi mindenből kimaradnak. Elvégre mi vagyunk itthon a csöppségekkel. Mi látjuk élő egyenesben a dolgaikat. Ők meg csak az elbeszéléseinkből értesülnek (vagy replay amikor apa itthon van).

 

Nálunk a kutyasétáltatós szitu összetett. Mi nemcsak a kisfiúnkat sétáltatjuk, hanem a kutyusunkat is. Mondjuk az ebéd utáni séta kutya nélküli, de délután apa hozza kutyust, anya kíséri gyermeket. Szóval így négyesben megyünk kb. 1, 1,5 óra hosszat babakocsi nélkül. Amúgy mi nagyon élveztük a kutyás sétát akkor, amikor még Balázs nem volt és a kisgyerekek úgy megbámulták, jöttek, hogy megsimogassák. Nem értem, hogy egyesek miért sértődnek meg azon, ha egy gyerek érdeklődik más kutyája iránt??!

Előzmény: Zsuzsa89 (5401)
Samu mama Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5402
Sok a tennivaló :/.
12 körül akkor megyünk holnap!!!
Előzmény: borcsi555 (5396)
Zsuzsa89 Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5401

Nálunk, ha nagy a csend, akkor tuti valami "rosszaságot" csinál a Drága!

Pl. tiltott fiók-kipakolás, ruha-leszedegetés a szárogatóról, konyhaszekrény-rámolás, stb...

Réka is sokmindent megért, és tök jól komunikálunk. Én mindig mondom neki a szavakat, napi program, hogy végigtrappoljuk a lakást, mutogat mindenre, én meg mondom, hogy mi az... pl. kép, lámpa, asztal, fotel, stb...

Elég sokat beszél, ha valami új szót mondok neki, akkor mindig mondja az első betűjét, vagy az első szótagot... pl. kukurikú=ku  :)

 

Néha úgy érzem magam, mint egy surranó tolvaj - amikor sétálunk a Rékával :)

Követjük a kutyás gazdikat, akár körbe-körbe is, Réka ugrál és sikongat a kocsiban... Eddig egy gazdin láttam, hogy nem tetszett neki a kéretlen kíséret :( Dehát ha épp nem kutya-csúcsidőben megyünk, akkor szinte vadászni kell őket... Rékáért pedig mindent! :)

 

 

Előzmény: tracy71 (5400)
tracy71 Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5400

Igen ez nekem is nagyon tetszik, hogy mondok neki valamit és általában megérti.

Nagyon tetszik az is, amikor egyedül hagyom az emeleten (dolgaimat végzem közben), aztán felmegyek hozzá és megkérdezem tőle:"Mit csináltál, amíg anya nem volt itt?"

És ő megy és megmutatja: leszedte a ruhát a szárítóról, játszott a játékával (és meg is mutatja, hogy melyikkel), stb...

 

Tegnap hívott telefonon az egyik barátnőm. Mire lettem a telcsit, nagy volt a csönd az emeleten (de.kb 10 óra). Megyek fel, hát fekszik a földön a Mici mackón. Épp akkor nyitotta ki a szemét. Olyan éééédesss volt!!! Gyorsan betettem a kiságyába. El is aludt!

Előzmény: toria78 (5397)
tracy71 Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5399

Jó batyu-bulit péntekre! De jó nektek, hogy tudtok találkozni! No meg persze a gyermekeknek....

Borcsi, hogy vagy(tok)? Pocilakó?

Előzmény: borcsi555 (5396)
tracy71 Creative Commons License 2007.03.01 0 0 5398

Fogár, ne aggódj!

Napok- max.1 hét- kérdése és önállóan tud majd menni Janka is.

Amúgy érdekességként leírom, hogy Balázs először elindult magától (akkor még nem tudott kapaszkodás nélkül térdelésből, guggolásból felállni) és csak kb. 1-2 hét múlva tudott felállni kapaszkodás, támaszkodás nélkül. Most meg már fut.

Ebédért szoktunk járni és mire kiveszem az éthordót a kocsiból, addigra ő már kb.3 méterre van tőlem. Nagyon figyelni kell rá.

Előzmény: Fogár (5395)
toria78 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5397

Én a listámra felírt dolgaimat végzem :-)) van jó sok...

 

Illetve ma fiamban gyönyörködtem.

Ma egész nap jókedvű volt. Sem a déli, sem az esti alváshoz nem adtam ma neki cumit, illetve egyébként sem, mert nem volt morcos. A nappalinál azért volt fél óra bömbi, de aztán beájult, most este 3 mp nyekegés, majd bealudt. Eddig pedig a "cumisüveg ki, cumi be" volt a rend. Olyan jó. Már csak a kitartás kell!!!

Emellett egyre többször látom h érti, pl dinó, maci, elefánt, labda, kalapács, papucs, ilyesmi. Ma pl megszerezte a telefonomat, amíg a konyhéban pakoltam. Kérdem, hol van anya telefonja. Erre odament a járóka hátuljához, kivette bentről (mert ugye berejtette), majd odahozta.

Tegnap kivette a kezemből a poharat is, és ivott önállóan, majd letette, felvette megint stb. (a kanál még nem érdekli, egyelőre a szűk szájba tanulunk beletenni dolgokat mint pl a Cappys és bébiételes üvegbe kanalat.)

Csak a hab volt, hogy a komódtól ma "odaszaladt" hozzám, kb 4-5 lépés volt. Persze rájött, h ajjajj-én-még-nem-is-tudok-egyedül-menni, de pont elért.

Ennek örömére kisétáltunk!! a kapuhoz a napi postát megnézni.

 

Fogár, a megközelítésed tetszik. Ezeket nem lehet erőltetni, de eljátszani lehet.

Most a szavakon gondolkodom, hogy minden ruhát játékot stb jobban odafigyelve fogom mondani neki.

 

Mocorgó, jelentem, szopipárna kimosva, nem volt semmi gond. Köszi!!

borcsi555 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5396
Nálunk lesz a tali, gyertek batyuzni:) 12-1 körül kezdődik. Címet megírom.
Hol van mindenki? Szinte nincs mit olvasni estére..

Előzmény: Fogár (5395)
Fogár Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5395

sziasztok!

 

péntek ügyben...Borcsi nálatok lenne a tali,v a Diósdi játszóban?

mikortól kb?

 

elvileg jött egy rajzolós munka, de amikor egyedül vagyok, akkor nem tudok igazán haladni...szóval ezért mondtam,h elbatyuzunk mi is esetleg :)

 

Janka jóideje áll egyedül, felállni kapaszkodás nélkül nem tud.

 

pár napja 2-3-4lépés  megy egyedül is, de csak úgy, ha én v apja leguggol elé és odatipeg hozzánk :)

olyan kis félénk, pedig igazán ideje lenne már egyedül elindulnia....emiatt gyakoroljuk vele, h kapaszkodás nélkül nap mint nap menjen és oldódjon a félelem és bizonytalanság

 

alapból kapaszkodva gyönyörűen közlekedik (jár) ill mászva 20km/h-s sebességgel. :)

 

shaish szerintem azért tűnt el, mert átköltöztek és nincs még net :)

 

 

Előzmény: borcsi555 (5391)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5394

cipőügyben nálunk is megoszlottak a vélemények a doki szerint kapjon cipőt ha már lépeget kapaszkodve, védőnő szerint ne

 

én úgy láttam, hogy amíg döntően mászott addig zavarta a szandál, meg folyton le is esett mászás közben

 

én itthon nem adok rá cipőt, de nálunk lent padlódűtés van, fent pedig szőnyeg a parkettán

 

ha már nincs fűtés, akkor kapnak szandit, vagy tappancsos zoknit (a brendonos sztem nagyon jó)

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5393

én mostam, gépben, 40 fokon, nem lett baja tőle, csak kérdés, hogy belefér-e egy normál méretű (5 kg kapacitású) gépbe

 

a golyók egy idő után összeesnek sajna, de lehet pótolni plusz golyókkal, wywywy tud is szerezni ha szeretnél, nekem is ő küldött

Előzmény: toria78 (5392)
toria78 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5392
Ezek a csajok :-)))) ----------------------------------------Lányok, vki mosott már ki szopipárnát? Az van ráírva (nem a huzatra, mert azt ugye rendszeresen mosom), hogy 60 fokon mosható, polystyrene a töltete... köszi.
borcsi555 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 5391
Jó reggelt!
Hanka és Hankapapa szuper fotópáros! Nekem nagyon tetszett a nyakig felöltözött gyermek és a gatyáravetkőzött felnőtt párosítás:)
Janka már így áll??? Szintén tuti képek!
Tegnap voltunk kardigánosnál, Nojkám szíve kicsit máshogy ver, mint kéne, de állítólag kinövi, csak ellenőrzésre kell visszajárni. Nehéz eset volt, mert mindenképpen meg akarta vizsgálni a mellkasára helyezett tappancsokat és drótokat. Ahányszor feltették őket, ő azon nyomban leszedett 1-2őt, hogy megkóstolhassa. Lefogni sem lehetett,mert mozdulatlannak kellett lennie. Végül csak összejött.
Ertal, mindjárt írok mailt, ha még lesz időm.
Örülök, hogy Balázs megint tud aludni:) Noja is rendesen alszik mióta nem beteg, bár kissé koránkelő lett. Remélem Janka meglátogat minket és megsúgja Nojának, hogyan kell sokáig mélyen aludni.
maci18 Creative Commons License 2007.02.27 0 0 5390
mennyire jo kepek!!! ezek nagyban falra valok
Előzmény: Fogár (5387)
tasha Creative Commons License 2007.02.27 0 0 5389
ahány orvos, annyifélét mondanak. Mi azt csináltuk Martinnál, hogy amíg többségében mászott, nem kapott cipot. Amint a járás átvette a foszerepet, itthonra csatos (Mybaby, ezt nem tudják levenni :))) szandit adtunk rá, de olyat, ami tartja a bokát, hátul keményebb az anyaga. A mezitlábas járás az altalam kérdezett dokik/védonok szerint a szabadban ér valamit, az amúgy is egyenes járólapon-parkettán jobb egy jól kialakított szandál/cipo a gyereken. És akkor ugye mi a jól kialakított...van aki eskuszik a Siestára, más a Dr Leora, nekunk egyik sem volt, mert nem volt gond M. lábával. Viszont a Superfit cipoket jószívvel ajánlom!!

t.
Előzmény: toria78 (5381)
MyBaby Creative Commons License 2007.02.27 0 0 5388
Jaj köszönöööööööööööööm!!!!!
Imádom ezt a kiscsajt!!!! (is)
Zabálnivaló!
Fogár Creative Commons License 2007.02.27 0 0 5387

MyBaby a te kedvedért...exkluzív fotók...kb 10percesek :)))

 

 

tadammmm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

itt az én pólómban van...ez tegnapi...addig kínlódott,h magára akarja venni,h ráadtam :)

Zsuzsa89 Creative Commons License 2007.02.27 0 0 5386

Mybaby: Képek csodásak! Apuka feketére lakkozza a körmét? ;)

Első sk kajához külön gratula! :) majd számolj be, milyen volt a fogadtatás! :)

Én is vettem már pár tök jó felsőt nyárra, nem bírtam ellenállni egy üzletben, a méret szerintem lutri :)

Réka most hordja a 86-osakat, de van még 80-as cuccunk is (sőt, egy 74-es is), meg már 92-es is... A leginkább meghatározó nálunk a ruhánál a felső-test hossz, elég hosszú a felsőteste - szerintem. De mások szerint teljesen átlagos.

Kreatívbabát szívesen :)

 

Talira sajnos nem megyünk, nekünk bkv-vel nem jó helyen van :(  Majd legközelebb. Majd csináljatok képeket!

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: MyBaby (5384)
Zsuzsa89 Creative Commons License 2007.02.27 0 0 5385

Akinek van pár perce, olvasson bele...

http://www.harmat.hu/book/b129.htm#t

MyBaby Creative Commons License 2007.02.27 0 0 5384
sziasztok,

Tv: valószínüleg ugyanolyan megbabonázott lesz mint az Apja. Mellékelem az egyik nagyonkedvenc képemet ennek megörökítéséről. A fotók novemberben készültek.
Pucér férfitestért bocsi.
Top 10es listás fotó! Én igyekszem nem használni a tv-t, ha együtt vagyunk vele. Majd eljön az ideje,még ráér. Szerintem semmi hasznosat nem fog belőle.

Cipő: mi vettünk egy magasabbszárú úgymond járócipőt. Már adtam rá, pl bébikompozásra.
Amúgy itthon zokni. Sokat kinlódunk a cipőkkel, mert minden fűzőt kibont és minden tépőzárat kinyit. Cipő egy idő múlva, mint nálunk minden, a szájában landol.
Szóval kerülöm a cipőket mostanában. Belerakni a lábát is kínszenvedés, mert behajlítja lefelé az ujjait.

Én pedig azt kérdezném mint következő téma:

nyárra már merjem venni a 86-os ruhákat? Most 74-80-ast hord.
Lassul a növekedés, vagy marad a tempo?

Zsuzsa kreatív baba oldalt köszi, már meg is rendeltem az e-book hozzáférést.
Fogár, lehetne kuncsorogni hasas Jankafotóért?
Irigy, hogy kimaradok a dögönyből a talin. Gondolatban részt veszünk majd mi is!

Most megetetem az Operaénekesemet mert megéhezett a sok skálázás után.
Most kapja tőlem az első saját főztömet.
Kicsit le vagyok maradva....
Zsuzsa89 Creative Commons License 2007.02.27 0 0 5383

Toria, légyszi Réka hiányzó súlyait is írd be - ha arra jársz :)))

 

10 hós   8920  (ez volt az utolsó)

11 hós   9450

1 éves    9690

 

köszi!

tracy71 Creative Commons License 2007.02.27 0 0 5382

Sziasztok!

 

De sokat írtatok! Csak győzzem olvasni.

 

Tória!

Nem is gondoltam, hogy a feltett képen a TV ilyen témát vált ki. Szóval nálunk a TV akkor megy (főleg Minimax), ha mindhárman a Balázs szobájában vagyunk.

Nagyon nem köti le (főleg háttérzajnak jó, de néha azért nézi), de pl. cipőfűzés közben oda-oda néz, ha olyan van a TV-ben pl: Hunyor major, Thomas a gőzmozdony, Kicsi bocs (bár én bicsi bocsnak hallom).

De a menő az az időjárás jelentés a Hírtv-n. Nagyon naprakészek vagyunk ám! Addig nem kapcsolhatunk el, míg megy az időjárás jelentés.

Meg tetszik még a futó betűk, meg a reklám szignálja. Szóval nálunk enni a TV-zés. Napközben általában a rádió szól sok zenével.

 

Zsuzsa, Fogár!

Nálunk működik az ajtó bezárás, de nem büntetés gyanánt. Ha valamit feltétlen el kell intéznem, akkor szólok neki, hogy anya most megy, dolga van, ajtó becsuk, kicsi hiszti-pisztizés, de fél perc múlva csönd van és játszik (vagy cipőfűzés). Nálunk ez bevált.

A kajamaradék ledobálás nálunk is műk.dik. Nem örülök neki, de ő csak kacag rajta. Próbálom komoly arccal és a bűvös tiltó szóval meggyőzni arról, hogy nem jót csinál. Érti is, mert rázza a fejét, hogy nem szabad. De aztán nagyot kacag, és máris megy a köv.falat a földre. Ezt csak akkor csinálja, ha már nem éhes, tehát elejét veszem a dolognak, hogy elveszem előle, ha már látom, játszani fog vele. Egyenlőre nem tudok mást kitalálni.

 

Ortopédia: hát bennünket még egyszer sem küldtek el vizsgálatra. Mondjuk én mint analfabéta nem látok semmi rendellenességet, de hát a szakember az szakember. Viszont a kis barátunk (akit már többször említettem) eléggé befelé csámpázik, és a dokinő őket se küldte el szakorvoshoz. Ez számomra elég fura.

Felénk a cipőről azt mondták, hogy azért ajánlatos ilyenkor a jó talpkialakítású cipő, mert a csontok még most kezdenek rendeződni (tehát elejét vehetjük a lúdtalp kialakulásának). Szó ami szó, nem mindig adok cipőt a lábára a házon belül.  Szobájába csúszásgátlós zokni van a lábán. De még ezzel is iszonyat milyeneket esik. Ja és a szobába játszás közben futunk ám, nem megyünk!!!

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!