A kivándorlók nagy része még 2010 előtt hagyták el az országot és 1989 óta a KSH adatai alapján. A kivándorlás 2004-ben az EU csatlakozás után gyorsult.
De a kérdés még mindig az, hogy mi a helyzet az államadóssággal.
A tények: 2010q1 a GDP 80,5%-ról 77,6%-ra csökkent 2015q1-re az államadósság
... és ki nem szarja le amit ott van kolbászból a kerítés és nem itt.
Munkahelyek, jobban fizető munkahelyek ott vannak és nem itt. A végzős orvosok 80%-a suli után már megy el innen a fenébe még munkába sem áll. Rohangálhatsz te a nagy emelkedős GDP táblával az országban mikor a fiatalok fele pakol a bőröndjébe.
Apropóó...
Hogy sikerült a fiatal gyere haza projekt Angliában? Mennyi fiatal hitt a GDP adatoknak?
Korábban hazudtál a bérekről, az árakról, a béreket terhelő adókról, járulékokról, sőt, te is beszoptad az 1,4 millió magyar él Angliában című ballib média által terjesztett hazugságot.
Hatodik éve van Európában (és a világgazdaságban) konjunktúra. Szó nincs válságról recesszióról.
...ezzel szemben a tény az, hogy 2012-ben az EU gazdasága 0,5%-kal csökkent és csak 0,1%-kal nőtt 2013-ban.
Tudod, én nem tartom kizártnak, hogy pl Hitler is tudott késsel villával enni, továbbá angolvécét használt.
Ezen az alapon egyiket sem dobnám ki.
Én csupán hoztam rá példát, hogy ez egy közgazdaságilag elfogadott terminológia.
Ilyenkor ha van rá módom, megpróbálom az állításaimat az ellenérdekelt oldal képviselőitől vett idézetekkel alátámasztani, megelőzendő, hogy egyesek csupán pártszimpátia alapon lepöcköljék az elhangzottakat.