Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Balage Csillag Creative Commons License 2004.09.28 0 0 8984

hali!

Aki irt,h kéne neki síküveges lámpa,pliz irjon magánba,mert le szeretném adni a rendelést és a részleteket meg kellene beszélnünk.

üdv

Balage

70/299-0661

csbalage@axelero.hu

-prokee- Creative Commons License 2004.09.27 0 0 8983

Knappcsi:

Debiza !

Én is csak bambultam kifelé a kocsiból, roppantul untam magam, mert egy holland csaj vezetett. Lesek ki, elmentünk mellettetek. Háttértár automatice rögzítette a képet, későbbi feldolgozásra. 5 másodperccel később leesett, jéééé, ismerős arc. Aztán legyintettem, ugyanmáááá, mit keresne Knappcsi éppen Tatán. Aztán még 5 másodperc - jaaaa, mondjuk ott lakik :DDDDDD

Aztán éppen a vasúti átjáróban álltunk, mikor felhívtál, pont akkor szóltak rám, hogy defektünk van :)

Mellesleg ma visszaadtam a kabriót. Viszont tartom magam a "Járjunk Ultra Hülye Élményautóval" mozgalom (JUHÉ)  alapelveihez, ugyanis egy hosszúfülke-hosszúplató-Chevrolet-Daewoo-FSO-Polonez-Roy-Truck-1.9D-vel járok, ráadásul citromsárga.

Beálltam vele a parkolóba, minden autónál hosszabb, a Toyota Hiace-nél egy méterrel, a Jumper Maxinál vagy 10 centivel :)))))))))

- prokee -

gyuzo Creative Commons License 2004.09.27 0 0 8982

Hello spétbremzer!

Köszi az infót, de ha más is hozzá tudna fűzni vmit... Még a szerelőm se tudja, mi ez, a saját gépe is fütyül. Érdekes, ma csak 80 felett hallatta magát.

Molnár G köszi, várom.

Ha vki a toronymerevítője csatlakozási pontjait közelebbről lefényképezné, nagyon örülnék neki.

Üdv Gyuzo

Előzmény: spétbremzer (8981)
spétbremzer Creative Commons License 2004.09.27 0 0 8981
Azt a hangot amit hallasz "rigófüttynek" hívják a szerelők és a féltengelyen levő kevéske rozsdásodás okozza. A hólyagos rozsda a féltengelyen hozzáér a csonkaállványhoz. Jellegzetesen hideg időben hallod csak nyáron eltűnik. Be lehet a felületet zsírozni vagy finoman megcsiszolni és akkor eltűnik.
Előzmény: gyuzo (8970)
Molnar_G Creative Commons License 2004.09.27 0 0 8980

OK lefényképelem a technikát és felteszem.

off

Valaki mondja már meg mé nem léptet be ez a szar index?????

MolnárG

Előzmény: gyuzo (8976)
PiSoft Creative Commons License 2004.09.27 0 0 8979

Hi!

Órabekötésre van idő?! Nem igazán, de álmodozni azért lehet, nem? :-(

Viszont 99%, hogy ez a cím, ahol vettük az üvegeket:

Szilent Kft. Autóbontó és Autókereskedés

4405, Nyíregyháza (szerintem inkább 4400, de a telefonkönyvben 4405 van...)

Tünde utca 4.

Tel: (42) 461 296

Eredményes keresgélést!

Üdv:

PiSoft

Előzmény: And_rew_Boy (8967)
Knappcsi Creative Commons License 2004.09.27 0 0 8978

:-))))

Ez csak nemakkor volt,amikor telefonáltunk?

Jó story:

Battyogok szépen lassan Tatán egy 2x2 sávos út mellett, amikor is mit látok, elől egy kabrió, ami vhonnan ismerősnek tünt, anyós ülésen prokeeval, mögötte meg még vagy 5 trabi elhúznak melletünk. Na mondom annyi időm sem volt, hogy felemeljem a kezemet hogy intsek. 5 perc múlva mindez megismétlődik, de ekkor a másik irányból jöttek és hátulról húztak el melelttünk. Nosza uzsgyi haza, mire megkerestem prokke teleonszámát, már defektjük is lett!:-))))

bye

Knappcsi

Előzmény: -prokee- (8963)
Phnx Creative Commons License 2004.09.27 0 0 8977

Ahogy gyuzo mondta, ez szerintem is egy Peugeot. Egyébként van egy nagyon régi, 1950-55ös Peugeot, ami nagyon nagyon hasonlít valamelyik szintén régi Trabira. Ez a Peugeot 403, a másik kedvenc régi járgányom :). Ilyen van a Columbonak is :))

Előzmény: D566 (8975)
gyuzo Creative Commons License 2004.09.27 0 0 8976

Hello!

Köszönöm szépen a segítséget.

Molnár G, ha van róla fotód, légyszí küldj.

A képen egy ősi Peugeot pick-up van, ha jól tudom. Hasonló.

Nyöszörgés ügyben is tud valaki segíteni?

Köszi, üdv: Gyuzo

D566 Creative Commons License 2004.09.27 0 0 8975
VIGYÁZAT! Koppintják a Trabit pick-up kiadásban Tunéziában (2004 szept.)  :)
Molnár.G Creative Commons License 2004.09.26 0 0 8974

Hali

Nekem le volt szigetelve a fűtődob, meg a pipa meg minden gumicső, egy ifa befúvómotor szívta a meleg levegőt a dobból és fújta az utastérbe.

Egész jó időt csinált, de az igazi megoldást valamilyen állófűtés beépítése jelentené, mondjuk mint prokee lapján.

MolnárG

-prokee- Creative Commons License 2004.09.26 0 0 8973

Fűtés ügyben:

http://prokee.trabant.hu

Cikkek -> szerelés -> stb...

DAKAR Creative Commons License 2004.09.26 0 0 8972

Üdv gyuzo.

Nekem annak idején a 2T trabimba barkas benzinkályha volt betéve. Kétféle megoldás is van rá,a motortérbe is rakhatod,bár ott elég feszesen van,viszont nem kell hozzá külön tank,vagy a csomitartóba, oda viszont tankkal együtt kell,és egy kis lyuk is kell a csomitartó aljába,ahol kipufog. Nekem a csomitartóba volt,és a kalaptartón keresztül okádta a meleget egy kb 12 cm átmérőjü flexibilis alucsövön keresztül. Nagyon jó időt varázsolt a kocsiba,és egy telet kibirt 4 liter benyával.

Egyébként ez a téma minden ősszel ujra előkerül :-))  Üdv

Előzmény: gyuzo (8971)
gyuzo Creative Commons License 2004.09.25 0 0 8971

Hello!

Megint én.

Milyen fűtőmotort lehet beszerelni Trabiba?

Állítólag az Ifáé jó.

Üdv

gyuzo Creative Commons License 2004.09.25 0 0 8970

Hello Phnx!

Mail ment!

Szerintetek mi nyöszörög 2T Trabin kb. 40-től felfele, akkor is csinálja, ha nem jár a motor. Nyáron nem nagyon hallatta magát, most hogy hidegül az idő, egyre jobban.Télen és tavasszal is csinálta.

Üdv Gyuzo

Előzmény: Phnx (8969)
Phnx Creative Commons License 2004.09.25 0 0 8969
Lehet, hogy nem 8, hanem 9 fogas, már nem emlékszek, de most képről így 9et számolok... de ha jól tudom, csak 2 féle méretű létezik, 8 és 10 vagy 9 és 10.. Lényeg, hogy nem a 10es kell.
Előzmény: Phnx (8968)
Phnx Creative Commons License 2004.09.25 0 0 8968

Sziasztok!

Kellene nekem 2T Trabihoz km óra spirálhoz fogaskerék, ami a váltóba megy. Az enyém kissé már ledarálódott :)

8 fogas kéne, nem 10-es. Én itt (Pécsett) próbáltam már mindenhol, a Trabiboltban, meg bontóban, de seholsincs. A boltban azt mondták, hogy már hónapok óta nemtudják beszerezni, csak a kisebb 10-est (vékonyabb maga a fogas rész, viszont hosszabb a "nyaka"). Bontóban meg csak komplett váltót akartak adni...

Szóval bármilyen megoldás érdekel, ha itt helyben van valakinek, az lenne a legjobb, de postán is jöhet, átutalnék előre pénzt, aztán jöhetne pufis borítékban, vagy dobozban, mindegy..

Tud valaki segíteni? Van valakinek? Már nagyon kéne...

Mellékelek két képet, ilyen kéne:

fogas01 fogas02
And_rew_Boy Creative Commons License 2004.09.24 0 0 8967

Hi PiSoft!

Figyi: nem gond, azért maradj életben! Ha címet/számot írsz róluk, az is segít vmennyit ha megy.

Persze órabekötésre van idő, mi?  :)))))))))

Neem, csak viccülök! :))

A legjobbakat gyerekek !

Andrew Boy

Előzmény: PiSoft (8938)
bordiii Creative Commons License 2004.09.24 0 0 8966
Csövi! Nincs valakinek véletlenül eladó Irmscher felnije, vagy esetleg 4x100-as átalakító nyomtávja?
Irmscher 353 W Creative Commons License 2004.09.23 0 0 8965

Balage Csillag!

A csak balos California tükör nem eladó mondjuk 5000 ért?:)

Irmscher

Előzmény: Balage Csillag (8945)
Balage Csillag Creative Commons License 2004.09.23 0 0 8964

hali retyo!

Nem fér be egy az egyben,kell kicsit faragni,de abszolút nem vészes.Nekem 2 óra volt kb a 2 lámpa.Csak a lámpaköcsöggel kell dolgozni. Szemöldök nekem is van,nem zavar be,vagyis mind1,h van vagy nincs.Akkor is jó bele.

üdv

Balage

Előzmény: Törölt nick (8961)
-prokee- Creative Commons License 2004.09.22 0 0 8963

Naszóval... Nem szúrta be a képet. Tehát:

Ennél érdekesebb viszont:

Kerékcsere

Kereket cserélek egy vasúti átjáró lámpaváltása alatt, 16 holland túrista asszisztálásával :D A legnagyobb problémájuk egyébként az volt, hogy csak egy képre volt idő :D

- prokee -

-prokee- Creative Commons License 2004.09.22 0 0 8962

Zee:

Haggyámá, LMAirnak már elsírtam, hogy zsír új kombi hátfalamat már vagy 4-5 éve tárolom a padláson, hogy felkerüljön. Most sem tettem volna fel, ha a lakatos csellel ki nem csalja tőlem, mire észbekaptam, felhegesztette. Egyébként sem olyan lesz, hanem mégolyanabb :))))

Ennél érdekesebb viszont:

Törölt nick Creative Commons License 2004.09.22 0 0 8961

Hali!

Ezek a clear lámpák egy az egyben beférnek a Trabi lámpakarikájába? És mi a helyzet, ha van a karikán hegesztett "morcosítás"?

Törölt nick Creative Commons License 2004.09.22 0 0 8960

Hali Tibke!

Én is igényt tartanék arra az egy pár Manta tükörre, ha esetleg még megvan!

LMAir Creative Commons License 2004.09.22 0 0 8959

Zee13GT:

Inkább Te se akarjál, mert soha nem lesz belőle autó :-((((

Előzmény: Zee13GT (8958)
Zee13GT Creative Commons License 2004.09.22 0 0 8958

LMAir, Prokee:

Fúj "utánozós majmok" akkor most mindenkinek ilyen lesz a hátulja???

nekem is már limom van, akkor én is ilyet akarok....:-))))ű

Prokee:

na most kell az az izé????

üdv, Zee

Előzmény: LMAir (8957)
LMAir Creative Commons License 2004.09.22 0 0 8957

-GPJ-

A limuzin projekthez?

Előzmény: -prokee- (8955)
-prokee- Creative Commons License 2004.09.21 0 0 8956

Aktuális TWK hírlevél:

----------------------------------

Kedves Klubtagjaink!

Megszületett az őszi találkozónk időpontja és helyszíne:
2004 október 10. vasárnap, a budai Skála parkolójában (XI.-ker. Október 23. utca).
A találkozó 1 nappal a Camponában rendezendő Kelet-európai járműipar gyöngyszemeinek őszi seregszemléje után lesz, így ezen a hétvégén reméljük hogy sokaknak a kedvében tudunk járni e két különböző programmal.

A találkozón vendégünk lesz TraBarna / Trabant-, Wartburg-, Barkas-, stb. hangutánzó művész, a Fábri-féle hangutánzó verseny győztese/, aki a megnyitó után fog nektek egy kis műsort adni a Midland keverék-, és motorolajok forgalmazójának támogatásával. A hangutánzásba bárkinek be lehet szállni. A legjobbakat díjazzuk.
Klubtagoknak a belépés ingyenes, nem klubtagoknak 700ft.

A parkolóba való behajtáskor a sorompónál kapott jegyet meg kell őrizni.

A parkolóban egy külön elzárt részen lesz a találkozónk ahova a klubtagok a tagsági felmutatásával, a nem-klubtagok 700 Ft befizetésével juthatnak be.

A parkoló kijáratánál a klubtagok a tagságit felmutatják ill. a parkolócédulát leadják és távoznak, a nem-tagok a tőlünk kapott részvételi jegyet és a parkolócédulát kell hogy leadják a kijáratnál.

A találkozó Programja:
-gyülekező 8.30-tól
-megnyitó :10.00.
-TraBarna show: 10.30
-leg-ek díjazása: kb. 11.30-tól

A rendezvény végén kb. 14.00-órakor egy spontán felvonulást (elvonulást) szervezünk a Petőfi-híd, Nagykőrút, Blaha Lujza tér felé majd onnan ki-ki lakhelye szerinti irányba halad tovább. Rendőri biztosítás nem lesz /sokszázezer forintért/, ezért a közlekedési szabályokat be kell tartani. Vasárnap lévén kevés forgalom lesz ezért könnyebb lesz összevárni egymást úgy hogy másokat különösebben nem zavarunk.

Kérjük látogassátok meg az új honlapunkat és regisztráljátok magatokat a hírlevelekre is, Így a leggyorsabban juthattok hozzá a legújabb klubleveleinkhez. / twk.lusteenet.hu/

Börze, eladó autók:

1, Trabant 1.1 kombi, 1990, 1 éve lakatolva, jó motorral, nem rossz müszaki állapotban, immobiliserrel. Ami a negatívumait illeti: 1 hét műszaki, ajtóoszlopoknál ajtókon, homlokfalon rozsdásodások. esztétikai hibák.
Irányára: 85 ezer Ft.

2,Trabant 601 1988., 550-es Suzuki motorral, első /idősebb/ tulajtól, 1 év vizsgával, idén küszöbcserével alvázvédelemmel, külső fényezési hibákkal.
Ára: 100 ezer Ft

3, Trabant Cabrio 601, FIAT motorral, minden engedélyezve, bejegyezve. 6 pontos bukókeret, vízálló bézs műbőr kárpitozás és ponyva, 1,5 év műszaki.
A nyár folyamán -prokee--t lehetett látni benne.
Ára: 400 ezer Ft

4, TWK spoilergarnitúrák, színes lámpabúrák eladók. /piros- szürke felsővel és szürke első index érkezett!/
Érdeklődni a klub telefonszámain lehet.

-prokee- Creative Commons License 2004.09.21 0 0 8955

Nagyon olcsón, netán ajándékba keresek olyan 601 kombi ajtót, aminek az alja

egyben van. Felső része, üveg, stb... nem fontos. Keresek még olcsón

komplett 500-600-as rendszámvilágítást.

- prokee -

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!