Keresés

Részletes keresés

az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.08.10 -6 2 584

45 hollywoodi csoport nyílt levelet adott ki, amelyben arra szólítják fel a filmipart, hogy gyakrabban szerepeltessen transznemű karaktereket, és pozitívabb színben tüntesse fel őket.

Az Amerikai Pszichiátriai Szövetség jelenleg még mentális rendellenességnek tekinti a nemi diszfóriát, és egészen idén júniusig ezen a véleményen volt a Nemzetközi Egészségügyi Szervezet is. A nemi identitás zavarait mutató gyerekek többsége ezt idővel kinövi, de ha megerősítik őket ebben, az súlyos érzelmi és egészségügyi problémákhoz, akár öngyilkossághoz is vezethet – állítják egyes tanulmányok.

Miközben az LMBT közösség reprezentációja fokozatosan erősödik az amerikai televízióban, a GLAAD évek óta panaszkodik a homoszexuális karakterek és témák hiányáról a nagy mozifilmekben. A GLAAD felmérése, valamint a képregényboltosok tavalyi tüntetése a Marvel ellen azt sugallja, hogy a konfliktus elkerülhetetlen az identitáspolitikát követelő aktivisták és a nagyközönség között, akik egyre kevésbé nyitottak arra, hogy szórakoztatás közben kioktassák őket – írja a LifeSiteNews.

5496 Creative Commons License 2018.08.08 0 0 583

Vagy ő állt hipnózis alatt. Ki tudja? Hogy furcsa, az igaz.

Előzmény: Törölt nick (581)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.08.07 -2 1 582

Olyan szinten álságos, és hatásvadász az előadásmódja, mint egy ügynöké, aki rá akar sózni valakire egy rossz hitelt. Saját élményem volt egy hasonló stílusú svájci hitelben utazó jutalékvadász. Nem jött be neki.

Előzmény: Törölt nick (581)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.07 -7 2 581

Nagyon furcsán beszél...

Csak én érzem így vajon? Mintha hipnotizálni akarna, vagy ilyesmi...

Előzmény: az isteni Higgs bozon (578)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.08.04 -2 1 580

A genderlobbi érdekében hazudik a HVG-n futtatott MTA-doktor

Pető Andrea - írói álnevén Nina Stein - a Soros-egyetem tanára, az MTA doktora a szélsőbaloldali HVG-nek adott interjújában komoly lehetőséget kapott, hogy kifejtse deviáns, áltudományos nézeteit arról, hogy azok a gyerekek, akik egynemű családokban nőnek fel, nemhogy nem sérülnek, hanem éppen ellenkezőleg, bizonyos képességeik felülmúlják azon gyerekekét, akik hagyományos (férfi-nő) családban cseperednek fel.

És hogy melyek ezek a képességek? Pető szerint a rugalmasság és a nyitottság. Még egyszer tehát: a nyitottság mint képesség. Mindez egy MTA-doktortól.

Mi több, a Soros-egyetemen munkálkodó Pető szerint ezt számtalan kutatás bizonyítja, miközben azt is hangsúlyozza: "negatív hatás nem volt tapasztalható a longitudinális kutatásokban". Magyarul úgy gondolja, hogy nem léteznek olyan kutatások, amelyek az egynemű családokban nevelkedő gyerekeket ért negatív hatásokról számolnának be. Ráadásul szerinte "sokféle kutatás van, de nem biztos, hogy a heteroszexuális vagy a szivárványcsaládban élés az a változó, amely alapvetően befolyásolja a gyerek életét."

Csakhogy ez a genderlobbi egyik legnagyobb hazugsága.

Ugyanis elemi érdeke a vágyvezérelt genderkutatóknak, hogy minden olyan változót, amely negatívan befolyásolná a kutatásuk kimenetelét kivonjanak vagy jelentőségüket csökkentsék, ami a módszertant illeti.

>átfogató tértalás< Creative Commons License 2018.07.25 0 0 579

A TED-en előadó idióta neve Mirjam (Heine). Nomen est omen! A Mirjam ugyanis héber nyelven keserűség, szomorúság, keserű, ellenálló, lázadó, fegyelmezetlen, zabolátlan,  jelentéstartalmakat hordoz. Röviden nem százas.

Előzmény: az isteni Higgs bozon (578)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.07.25 0 0 578
Előzmény: Törölt nick (577)
Törölt nick Creative Commons License 2018.07.24 0 0 577
Törölt nick Creative Commons License 2018.07.19 0 0 576

https://index.hu/kulfold/2018/07/18/szexualis_buncselekmeny_nemi_eroszak_spanyolorszag_torveny/

 

Hamarosan a spanyoloknál is nemi erőszak lehet a beleegyezés hiánya

 

Vajon ez mennyire fogja visszatartani az erőszaktevőket?

Törölt nick Creative Commons License 2018.07.17 0 0 575

özuli bemdyna  15 perce    0 0 4609

Import frappáns a Paláver c. műsorból:

 

Én üdvözlöm a genderelméletet. Először akkor leszek nő, sőt kislány, amikor egy süllyedő hajón az utasokat kezdik menteni.

Törölt nick Creative Commons License 2018.07.17 0 0 574

Volt valami hasonló történet egy boxolóval (vagy valami hasonló küzdősporttal), aki nővé operáltatta magát, majd péppé verte az ellenfeleit a bajnokságon.

Előzmény: az isteni Higgs bozon (573)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.07.17 0 0 573

„Történelmet írtak a spanyolok! Transz nő nyerte a Miss Universe-t.”

Ez a szalagcím. Ettől a „történelmet írtak” kifejezéstől félek mindig. Ha egy festő rendesen megfest egy képet, az sosem hír és sosem „történelem”. Általában az a „történelem”, ha lefektette a vásznat a padlóra, és csak úgy felülről csepegtette a pacát, majd pucéran ült ki a verandára, miközben a kritikusoknak mutogatta.

Ha a vesénk normálisan működik, sosem érdekes. Az a hírérték, ha leáll, és be kell vinni a kórházba.

„A nemzetközi szépségversenyek történetében nem volt még ilyen! A Miss Universe spanyolországi elődöntőjén egy transznemű lány kapta meg a koronát. ”

Eddig a hír. Hurrá! Taps és ováció.

De azért én félek. Mindjárt elmondom, hogy miért, csak előbb olvassunk tovább.

„A plasztikai beavatkozások már rég nem tabuk a szépségversenyeken, talán nem is létezik olyan döntős, akin nem korrigáltak volna ezt-azt.”

Nem értem. Akkor a sportban miért tiltják a doppingszereket? A doppingszer olyan teljesítményre tesz képessé, amire magadtól, csak úgy simán nem vagy képes. A plasztikai beavatkozás is olyan külső megjelenésre – teljesítményre – tesz alkalmassá, amilyenre magadtól nem vagy képes. Ha az egyik csalást büntetik és tiltják, a másikat miért engedik?

Nem értem.

„De a nemátalakító műtét azért egy egészen más perspektíva. Te mit gondolsz, ugyanúgy képviselheti egy transz nő a szebbik nemet egy ilyen megmérettetésen?”

Tehát lehet nemet váltani, nincs olyan kategória, hogy férfi és nő, ez elavult, ki dönti el, mindenki az, aminek vallja magát, stb., de amúgy a nő az a „szebbik nem”. Ez megmaradt! Vicc.

Amúgy meg, igen, ki dönti el, hogy mi a szép? Miért ne lehetne az a szép, akinek nincs füle? Akinek nincs haja? Akinek arcát forradások, ragya és pattanások díszítik? Miért vannak kirekesztve a pattanásos, bőrhibás, ragyás, félfülű, kopasz nők?

És ha valakinek ez tetszik?

Jó lesz ám vigyázni. Ma még csak egy szabályos arc, de holnap már kerítés?

Pozsonyi Ádám

az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.07.16 0 0 572

Ez ez én hibám! Nem szeretek visszaolvasni...:-)

Előzmény: Törölt nick (571)
Törölt nick Creative Commons License 2018.07.16 0 0 571

567 :)

Előzmény: az isteni Higgs bozon (570)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.07.16 0 1 570

Mostantól fekete leszbikus vagyok - mondta Terry Gilliam a Karlovy Vary fesztiválon, ahol 20 éven át hánykolódó filmjét, Az ember, aki megölte Don Quixotét mutatta be.

Az egész Shane Allen, a BBC komédiaügyi vezetőjének megjegyzéséből indult, aki a csatorna új programjainak bejelentésekor azt mondta, „olyan történeteket akarnak elmesélni, amikről eddig nem volt szó”, amikor pedig felmerült a Monty Python, úgy fogalmazott:

„Ha most állítanánk össze egy csapatot, az nem hat fehér férfiből állna az elit egyetemekről, hanem sokszínűbb társaság lenne, akik tükrözik a modern világot.”

Erre válaszolt Gilliam, a társulat egykori tagja:

„Allen nyilatkozata mindannyiunkat feldühített. Elsírtam magam az ötlettől, hogy többé már nem csinálhat komédiát hat fehér férfi a legjobb egyetemekről. Most már kell ilyen is, kell olyan is, mindenkit képviselni kell… ez baromság. Nem akarok többé fehér férfi lenni, nem akarom, hogy engem okoljanak a világ összes bajáért. Most már azt mondom a világnak, hogy fekete leszbikus vagyok, és Lorettának hívnak.”

 

Allen megjegyzése után John Cleese is posztolt:

Ez igazságtalan! A magunk idejében sokfélének számítottunk, egyikünk meleg volt, Gilliam pedig, ha nem is volt fekete, de legalább jenki volt. És nem volt köztünk rabszolgatartó!

Aztán megjegyezte azt is, hogy a hülye járások minisztériuma ma sértőnek számítana a mozgáskorlátozottakkal szemben.

 

A gyengébbek kedvéért: mindketten a Monthy Python csoport tagjai voltak.

gitana19 Creative Commons License 2018.07.13 0 0 569

Nem is értem. Annyira zavaró az a kevés vonzó, fiatal nő vágóképként, a Juncker és Schultz férfias attraktivitása megszakításakor.

Előzmény: Törölt nick (568)
Törölt nick Creative Commons License 2018.07.13 0 0 568

3A3a  5 perce    0 0 32719

Ez már pár napja is volt, de akkor is paff lettem

 

http://mandiner.hu/cikk/20180713_mar_a_sportkozvetites_is_lehet_kirekeszto

 

A szexizmus ellen harcolva "megígérte, beszélni fog a nemzeti tévétársaságokkal, hogy kevesebb vonzó, fiatal nőt mutassanak vágóképekként"

 

De akkor gender őrület szerint fiatal vonzó férfiakat sem lehet mutatni hiszen a teljes LTMBTSCAKSFESXZQ szekció is nézheti a közvetítést és nehogy a homokosok jobban  járjanak, mint a heterók. (gyereket sem a pedofilok miatt)

Törölt nick Creative Commons License 2018.07.12 0 0 567

https://magyaridok.hu/kulfold/a-monty-python-legenda-odacsapott-a-liberalisoknak-3272954/

 

Gilliam azért akadt ki, mert mert a BBC egyik vezetője Shane Allen, aki a Monty Python megalakulásánál is bábáskodott azt írta, ha most alakulna a komédiás csoport már nem hat fehér férfiből állna, hanem a kor kihívásainak megfelelően, egy sokkal színesebb társaságot állítana össze.

Ebből a megdöbbentő, liberális pc véleményből lett elege a világhírű színész, rendezőnek. Nem is maradt adós, a tőle megszokott stílusban, keményen helyretette a BBC prominensét:

 

Allen nyilatkozata mindannyiunkat feldühített. Elsírtam magam az ötlettől, hogy többé már nem csinálhat komédiát hat fehér férfi a legjobb egyetemekről. Most már kell ilyen is, kell olyan is, mindenkit képviselni kell… ez baromság. Nem akarok többé fehér férfi lenni, nem akarom, hogy engem okoljanak a világ összes bajáért. Most már azt mondom a világnak, hogy fekete leszbikus vagyok, és Lorettának hívnak.” –reagált Gilliam kiborulva a BBC prominens szavaira.

ásítósmacska Creative Commons License 2018.06.27 0 0 566

plusz:

 

Kábel Barát 35 perce

Támogatom, hogy a meleg párok IS tetszőleges mennyiségben fogadhassanak örökbe műanyag kupakot!

Előzmény: ásítósmacska (565)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.06.27 0 0 565
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.25 0 0 564
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.22 0 0 563
m54-b Creative Commons License 2018.05.18 0 0 562
Előzmény: Törölt nick (559)
Törölt nick Creative Commons License 2018.05.18 0 0 561
ásítósmacska Creative Commons License 2018.04.26 0 1 560

:-D

 

 

Előzmény: Törölt nick (559)
Törölt nick Creative Commons License 2018.04.26 0 2 559

petit caporal Creative Commons License 2018.04.21 0 1 558

Itt egy story, ami a gender eredménye.

 

A Sanyi
...
Híre ment, hogy miután Soros György meghatározó, ám nem éppen az ő elképzelése szerinti szerepet játszott az áprilisi választásokban, mostanában valahogy nem kíván hazánkba látogatni. Ám ő egy igazi emberbarát, és nem nézhetné, hogy Magyarország Soros nélkül maradjon, elküldte hát a trónörököst Soros Sanyit, hogy képviselje őt a vad, orbánista törzsek között. Sanyi meg is érkezett és eme esemény kapcsán fotográfiákat is közzétett, mert ő egy igen modern trónörökös.

Nem kellett volna.
...
A képek Sanyit egy akkora szőrös, benga négerrel ölelkezve ábrázolják, hogy az a gravitációs hatása révén meghajlítja a téridőt. Einstein boldog lenne. Mint megtudtam, az illető bizonyos Maxwell Osborne, aki divattervező és egyben négerjogi aktivista. Gondolom, csak fekete ruhákat tervez. Az ifjú pár Budapest legdrágább szállodájában az elnöki lakosztályt vette bérbe, mely nyilván méltó keretet biztosít a boldog hancúrozásukhoz.

...
Ebben a minőségében utazott eme távoli provinciába, hogy a vesztes csata után új legátusokat nevezzen ki, megbüntesse a hibázókat és – a szokásoknak megfelelően – zsoldemelést ígérjen a légióknak. Hogy miképpen fog élni a hatalommal, azt majd meglátjuk, azonban azt elmondhatjuk, hogy uralkodása kedvezőtlen jósjelek között kezdődik.

E történet, minden undorító részletével, számomra annak bizonyítéka, hogy igenis létezik az isteni igazságszolgáltatás. Soros György méltó büntetését már evilági életében, a fiában kapta meg, akiben – mások mellett – jó alanyra leltek kártékony eszméi. Nem tudom természetesen, hogy mi jár a fejében, mikor az elnöki lakosztályban folyó eseményekre gondol, de úgy vélem, nem boldog tőlük, hiszen ő még egy egészen más erkölcsökkel bíró kor gyermeke.
Mely erkölcsök szétzúzásáért egyébként kevesen tettek nála többet.

Sanyiban egyszerre láthatja a siker és a bukás szimbólumát. Valahányszor rátekint, elgondolkodhat azon, hogy tényleg ezt akarta-e. Mert hát, ugye szép dolog a teória, de mikor az ember saját családjáról van szó, akkor valahogyan más perspektívát kap a dolog. Az pedig igencsak felemás eredmény, hogy Sanyiról nem a zsidósága, hanem Maxival folytatott liaisonja fog először eszébe jutni az álmélkodó népnek.

Minden esetre szerintem Sanyi nagyon jól jön Orbánbasinak. A továbbiakban nem kell gyűlöletpropagandát folytatnia. Bőven elég képüket kifüggeszteni ahhoz, hogy Mari néni orvosi segítségre szoruljon a kisboltban, Pista bácsi pedig még több pálinkát nyakaljon, csúf káromkodások közepette. Mert hát – legyünk őszinték – ki az az épelméjű ember, aki olyasmit akar, aminek ez az eredménye?
/a-sanyi/

Törölt nick Creative Commons License 2018.04.16 0 1 557

óóó, de jó, hogy már minden problémát sikerült megoldani .... hát ebből a végén, ha még lesz akkor olyan, hogy Németország, olyan rasszista fasssiszta trappista diktatúra lesz, hogy Mao, Adolf meg Joszif bambán néznek maguk elé a pokolban, hogy nédda, mennyi ötlet és mi mind ki se próbáltuk. :(

Előzmény: ásítósmacska (556)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.04.16 0 1 556
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.28 0 0 555

Az unatkozó femnáci szélbalos nagyika sóműsora megy tovább.  Marlies Krämer a nemsemleges beszédért való harcában most pénzt gyűjt, hogy beadvánnyal éljen a  szövetségi alkotmánybíróság előtt, miután a 80 éves a szövetségi bíróságon elbukott már perében . Most pénzt gyűjt  online adományozással , hogy az Alkotmánybírósághoz fordulhasson azzal a céllal, hogy a nőknek női nyelvtani formulában küldje a takarékpénztár a leveleket (nem csak célzott értesítésekről van szó, hanem úgy általánosan mindenféle  tájékoztatásokról, formalevelekről is, kvázi szórólapokról is). Krämer adománygyűjtési akciója az első napokban komoly sikert ért el, miután a facebookon és más online platformokon több komoly más libertard és femnáci aktivista is adományozásra szólított fel: mindössze három nap alatt meglett a kitűzött 3000 euró, sőt, már túl is lépték és 4000 körül járnak.

Előzmény: Törölt nick (552)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!