Keresés

Részletes keresés

Jóvágásúfiú Creative Commons License 2010.04.02 0 0 434

Mivel meg lettem szólítva, válaszolok.

 

A www.korulmeteles.hu honlapot önkéntesen, ingyen, személyes meggyőződésból csinálom, s bár konzultálok orvosokkal, s van pár orvos, akikhez szívesebben küldök betegeket és érdeklődőket, egyik orvostól sem kaptam soha egy fillért sem. Az egész honlapozás az én "jócserkészi" tevékenységem, még a honlap fenntartási költségeit is zsebből fizetem. Vannak még ilyen emberek ....

 

Az igaz, hogy a honlap céljai között jelöltem meg a körülmetélés terjesztését hazánkban, de aki nem akar, és nincs rá szüksége, az nem metélteti körül magát, aki meg akarja, akár orvosi okból, akár anélkül, annak meg nagy segítség.

 

Amit gondolok és tudok a körülmetélésről, leírom a honlapon, meg a levelezésben, az olcsó gyanusítgatásokra és a gyűlölködő szövegekre meg nem szoktam válaszolni.

 

ANDRÁS

www.korulmeteles.hu

szerkesztő

Előzmény: Hell Goo (430)
Bajusz82 Creative Commons License 2010.04.02 0 0 433

Üdv.

 

Ha rosszul sikerült volna, igen, elmesélném a tapasztalataimat, de nem rémtörténet formájában. Egy ilyen fórum nem egymás rémiszgetését szolgálja ugyanis, hanem azt, hogy a hasonló csónakban evezők megoszthassák egymással jó és rossz tapasztalataikat, segíthessék egymást.

 

Az üzletemberes megállapításodhoz annyit talán adaléknak, hogy nekem is Jovágásúfiú javasolt dokit, és én is meg voltam róla győződve, hogy biznisz az egész. Amikor a dokival egyeztettünk, szóba került, hogy hogy találtam rá, elég határozott, de diplomatikus véleménye volt a korulmeteles.hu-ról és készítőiről. Nem gondolom azok alapján, amit mondott, hogy üzleti érdek kötné a honlaphoz. Amivel csak azt akarom mondani, hogy nem zárom ki az üzleti hátteret, de speciel az én esetemben szó sem volt ilyesmiről, nem azért ajánlotta azt a dokit és adott telszámot hozzá, hogy majd a dokitól kapjon jutalékot, vagy részesedést a borítékból...

Alaptalanul ne vádaskodj!

A másik része, hogy a korulmeteles.hu nem a brahiból, divatból metéltetőknek szól, hanem azoknak, akik valamilyen betegség okán kényszerülnek ezt a megoldást választani.

Előzmény: Hell Goo (429)
horex Creative Commons License 2010.04.02 0 0 432

Egyben korrigálni kell álláspontom

A jovagasu oldalon egy mondat, hulyeség

 

Azért jött létre az oldal, hogy terjessze a metélést hazánkban

 

Azért kell egy ilyen honlap, hogy akik elötte vannak beetgség miatt, tájékozódhassanak

 

by horex

Előzmény: horex (431)
horex Creative Commons License 2010.04.02 0 0 431

Bár közöm nincs hozzá, de kissé olvasgattam

 

Spock megelőzés miatt proponálta a metélést gyerekkorban,ami tényleg hulyeség, de betegség esetén nem az.

Gondolod az orvosok összebeszéltek és maffiában csakazért is vágják ez egészet?

Az a honlap, meg irányitja a betegeket az orvosokhz országszerte jutalékért?

 

NAgyon hülyeségeket beszélsz!

 

by horex

Előzmény: Hell Goo (430)
Hell Goo Creative Commons License 2010.04.01 0 0 429
Mesélnél te is rémtörténetet, ha rémesen nézne ki a tiéd is, miért ne figyelmeztethetné valaki a többieket, ha rosszul járt? Hogy Jóvágású fiúnak és körének zavartalanul folyhasson a biznisz? Nehogy valaki egy rossz szót szóljon?
Előzmény: Bajusz82 (383)
Bajusz82 Creative Commons License 2010.03.31 0 0 428
Így van, végig kentem, még varratszedés után is, hogy a varratok helyei is hamarabb gyógyuljanak. A doki szigorúan csak a betadine-t javasolta, más kencét, csodaszert, hámosító krémet semmiképpen, mert azok elősegíthetik a baktériumok megtelepedését.
Előzmény: Tamás1983 (427)
Tamás1983 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 427
szia
köszi a választ. szóval normális h duzzadt , csak idő kérdése és leapad...
végig kented betadine-nal a gyógyulás alatt?
üdv.T.
Előzmény: Bajusz82 (426)
Bajusz82 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 426

Üdv,

 

nekem alig olt duzzanat, mondjuk csak betadine-nal kentem, az aloe verás cucc nálam szóba se jöhet... :)

A teljes gyógyulás 3 hét volt, ebből 1 hét még a varratszedés után. kb 1,5 hónapja volt a műtétem, betartottam a doki utasításait, és 3 hét után - azóta is - gond nélkül működött, működik.

 

Előzmény: Tamás1983 (425)
Tamás1983 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 425
sziasztok!
márc.23.-án estem át egy fitymaszükület miatt a körülmetélésen. 30perces műtét volt , semmit nem éreztem , csak az érzéstelenítő tűszúrások voltak kellemetlenek.
előtte 2hétig majréztam a műtét miatt , de visszagondolva , semmiség volt.

másnap levettem a kötést , ahogy a doki mondta. azóta aloe vera first-el fujom be + betadine kenőcs. nem fáj se utána se a többi napon , 1hete.

mütét után 2nappal beduzzadt a makk alatti vágott/varrott terület , ami a mai napig van. nem fáj , nincs begyulladva. mondta a doki h befog duzzadni.

meddig tartott Nálatok ez a duzzanat? itt valakinél olvastam hogy 1-1,5hét?!

kb. mennyi a teljes gyógyulási idő?

köszi a válaszokat.

üdv. Tamás
Jóvágásúfiú Creative Commons License 2010.03.28 0 0 424
Nézd meg a www.korulmeteles.hu lapot, s szerintem barátkozz meg a teljes körülmetélés gondolatával! A részleges ugyanúgy lehet sikertelen megoldás, mint a frenulotomia!
Előzmény: Rich80 (423)
Rich80 Creative Commons License 2010.03.28 0 0 423
A részleges körülmetélésről sokat nem tudok. Nekem csak annyit mondott az orvos ismerősöm, ha nem tökéletes, lépjünk tovább. A teljes körülmetélést támogatja, de én nem akarok megszabadulni a fitymától. Megpróbálok érdeklődni tőle a részleges metélésről, aztán majd írok róla. Kedves ábécédé, ha gondolod, e-mail-ben is folytathatjuk. Az adataim között találod a publikus címem.
Előzmény: ábécédé (422)
ábécédé Creative Commons License 2010.03.27 0 0 422

Nekem ugyanez van. Talán egy kicsit még lehet nyiszálni a fékből, de vagy minimálisat vagy már annyit sem, szóval az már nem segít... Ez már sosem lesz olyan, mint a filmekben :)

 

Az orvos mondta, hogy a fitymát is lehet részlegesen eltávolítani. Azon még gondolkodom, hogy a végét, ami makkon túlér, azt levágatom. De makkrész nem marad fedetlenül, az tuti :)

 

Akinek volt már ilyen részleges eltávolítás hasonló problémára, az szólhatna...

Rich80 Creative Commons License 2010.03.27 0 0 421
Én a nyáron voltam frenulotómián Bp-en, az Uzsoki Kórházban. Kb. 5 perces beavatkozás volt, ambuláns keretek között. A műtét összes kellemetlensége az apró tűszúrás, ami tényleg egy apróság. Nekem egy kedves orvos ismerősöm csinálta. Nagyon jó fej volt. Egyedül csinálta, csak a végén segített az asszisztens nő, mert eléggé vérezni kezdett. Egyébként nagyon ritka esetben vérzik, de én persze ezen nagyon ritka esetek közé tartoztam... A gyógyulás nekem kb. 3 hét volt, az alatt sokszor szúró érzésem volt, kényelmetlen, de elviselhető. A műtét után bedagadt a fék körüli terület, de aztán szépen lassan leapadt. Betadine kenőcsöt használtam. A varratok is maguktól kiestek kb. 2 hét után. Az eredmény: megszűnt a merevedéskor tapasztalt feszítő érzés, igaz, a fityma továbbra sem simul ki a hímvesszőn és merevedéskor továbbra sem csúszik magától hátra. A fitymámtól viszont nem akarok megszabadulni.
Előzmény: ábécédé (420)
ábécédé Creative Commons License 2010.03.22 0 0 420
Na hát sokan nem szóltak hozzá a kérdésemhez :), de mint info azért leírom, hogy a frenulotómia műtét után két héten belül fel is avatható a szerszám minden probléma nélkül és a 3-4 hetes gyógyulási periódussal való ijesztgetés ellenére. Mindenkinek további kellemes műtéteket!
kristo_f Creative Commons License 2010.03.21 0 0 419

Nyugi, kevesebbet érzel mint egy foghuzásnál, hidd el

Persze én is majréztam, de semmi, 15 perc és tulvagy rajta

 

Előzmény: Gaaabr (418)
Gaaabr Creative Commons License 2010.03.20 0 0 418
Hétfőn megyek a műtétre, és hát mit mondjak, életemben nem féltem még ennyire....
Nálam úgy jött ki a dolog, hogy fehér területek jelentek meg, majd kirepedezett és beszűkült a fityma. Majd mesélek, hogy mi volt...
ábécédé Creative Commons License 2010.03.12 0 0 417

Sziasztok,

 

hétfőn voltam frenulotómián, semmi gond nem volt, elvágta, összevarrta hosszában 4 helyen, naponta sokszor nyakonöntöm Betadine-nal, gyógyul, stb.

 

Viszont megkérdeztem ott is az orvost, hogy mennyire lehet közel a makkhoz elvágni a féket, hogy ugye a makkon ne maradjon "fölösleg" a fékből, mire mondta, hogy a makkba nem vághat bele és egy kicsinek maradnia kell, hogy merevedéskor ne szakadjon be keresztbe, az tud nyúlni.

 

Namost így pár nap után úgy látom, hogy elég sok maradt ám, gyakorlatilag nem kis dudor, mint a többi varratnál a vesszőn végig, hanem mint egy kis háromszög alakú zászló, pár milliméteres magas és oldalra el is billen, nem áll egyenes, annyira magas.

 

Ezért kérdezném, hogy akinek volt ilyen, annak hogyan alakult ez? Mennyire vágták le, mi maradt, esetleg pár hét után változik-e majd csak? Meg kell várni a teljes gyógyulást, mielőtt ismét hozzányúlnak vagy simán lehet közben korrigálni?

 

Illetve másik kérdésem, hogy látszólag egészen vesszőig átvágta a féket, kb. 4-5 varrás van is benne hosszában, de a fityma a makk mögött még összegyűrödik kisebb merededéskor továbbra is (nyilván élesben nincs kipróbálva még :)), ez így normális lehet, simán szervi kérdés vagy várjak türelemmel a teljes gyógyulásig, hogy akkor milyen lesz? Ha látszólag vesszőig át van vágva, és gyógyulás után sem simul teljesen a vesszőre a fityma, akkor gondolom ennél többet körülmetélés nélkül nem lehet tenni, ugye?

 

Kedden megyek varratszedésre, megbeszélem ezt persze vele, hogy le kell vágni ebből, mert ha így marad, az gáz, de szeretnék addig is tapasztalatokat gyűjteni.

 

Kösz!

kristo_f Creative Commons License 2010.03.12 0 0 416

Már megbocsáss, de az urulógus több farkat látott , mint a barátnőd, hogy a szakértelemröl ne is beszéljek

Vazze, ez nem tetszés kérdése.

Ha gombás lenne a lábad, bizonyára hajtana a bőrgyógyászhoz, mert lehet undoritó is

A farkad kezd a bőr alatt mindenféle bacikat termelni, ami őbelé is juthat, az nem érdekes?

Addig örülj, mig a bőr a fityma alatt nem kezd pergamenszerüvé válni,aztán majd sirsz hogy deszarul néz ki

Menj el dokihoz, beszéld meg vele, azonnal nem vág ugyse

 

 

Előzmény: istvan1982 (412)
Bajusz82 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 415

Fontold meg, mielőtt véglegesen döntesz. Ha 3 hónapja alakult ki, akkor még bőven rosszabodhat, és a későbbiekben komoly betegésg is kialakulhat belőle, az egyre jobban beszűkülő bőr alatt ugyanis megtelepdnek bektériumok, amik a szűkület miatt nem tudnak természetes úton távozni, és idővel gyulladást, fertőzést okozhatnak (személyes tapasztalat). Tanulj más kárán, jobb megelőzni az ilyesmit...

Barátnőnek meg utána is tetszeni fog, leglábbis az én barátnőm a műtét óta teljesen odáig van, hogy milyen szép lett... :)))

Előzmény: istvan1982 (412)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.10 0 0 414
Szia István
Sztem ezt orvossal kéne megvitatnod. Most még lehet hogy nem látod a kárát ennek az egész dolognak, de később súlyosbodhat a helyzet. Nem kell félni a műtéttől nem olyan vészes mint azt sokan leírták. Így 3 hét távlatából azt mondom hogy rosszabb is lehetett volna. Fontold meg ezt szerintem.
Előzmény: istvan1982 (412)
Jóvágásúfiú Creative Commons License 2010.03.10 0 0 413
Rosszul írtam a nevet! A vezetéknévben két "r" és egy "n" van, ugye?
Előzmény: istvan1982 (412)
istvan1982 Creative Commons License 2010.03.10 0 0 412
No azóta megvitattam a dolgot a barátnőmmel és végülis ő lebeszélt róla, ő "így szereti". Mivel nem vagyok nő, nem tudom magam beleképzelni a helyzetébe, de elfogadom, ha neki így jobb.

Jóvágásúfiú: nem kaptam tőled még levelet, ez a megadott cím a címem.
Bajusz82 Creative Commons License 2010.03.07 0 0 411
vetkőzés - ok
beleegyező nyilatkozat - nem volt, ez mégse szervátültetés, csak egy ambuláns műtét...
allergia, betegség - megkérdezték
műtőasztalra felfeküdni, nekem a lábaimat le is szíjazták, de nem volt függöny, ha felültem volna, végignézhettem volna az egészet.
fertőtlenítés - megvolt
érzéstelenítő injekció: kicsit érzed a szúrást, de kb fél perccel utána már hat is, a következő szúrást egyáltalán nem éreztem, és a műtét végén a varrást sem.
kín-humorizálás: "doktor úr, a fitymából kér szövettant, vagy mehet a cicának?" :))))
én utána 2,5 óráig bent voltam még a kórházban, de nem kaptam ágyat, a folyosón kellett ülni. Doki tanácsára vittem szenyát, meg olvasnivalót, előbbi mindig jól jön, utóbbi meg eltereli a figyelmet (Rejtő Jenő: A szőke ciklon-t ajánlom). Súlyozásról szó sem volt, a duzzanat magától lement 1,5 hét után.
Műtét után másnap leszedték a kötést, utána akár mehettem is volna munkába (iroda), de aznap még otthon maradtam, csak a műtét utáni második napon mentem munkába. Doki javaslatára semmilyen kenőcs, borogatás nem volt a műtét után, csak napi kétszer Betadine, főleg a varrásoknál.
Nekem semmi bajom nem volt az alsónadrág irritálásával, persze ez egyén- és alsófüggő. Nekem a feszes boxer, illetve a fecske vált be, természetesen pamut.
Műtét után két héttel volt a varratszedés, most már majdnem tökéletesen begyógyult, pár nap és jöhet a szex is... :)
Előzmény: kristo_f (408)
Bajusz82 Creative Commons License 2010.03.07 0 0 410
Nem volt felszívódó, előre megbeszéltük, hogy így csináljuk. Néhány varrat magától kipotyogott, de a többit a doki szedte ki, 2 héttel a műtét után. Esküszöm, a varratszedés rosszabb volt, mint maga a műtét. Duzzanat semmi (egyébként kb 1,5 héttel a műtét után múlt el), és a varratszedés óta még gyorsabban, szebben gyógyul.
Előzmény: Törölt nick (406)
Jóvágásúfiú Creative Commons License 2010.03.04 0 0 409
Küldtem neked e-mailt az itt megadott gmailes címedre, majd jelentkezz!
Előzmény: istvan1982 (407)
kristo_f Creative Commons License 2010.03.04 0 0 408

Vetkőzzön le, irja alá a belegyező nyilatkozatot, allergia-betegség van-e.

 Feküdjön fel, fügöny a szemed elé, fertőtlenitnek, érzéstelenítő injekció , annyit nem érzel belöle mint a fogorvosnál, mert a bőr nem olyan szivós mint a foginy

Ha jó fej a doki , kín-humorizálás megy közben

 

Amikor a varrást már kissé érzed,na akkor van vége a műtétnek

Nagyon ki tudják számolni a hatását :)

Fél-egy óra pihenés, sulyozzák a farkad hogy ne dagadjon, ez ajánlatos otthon is, kiló sót rátenni egy napig néhányszor

Én rizst vettem,mert azt legalább meg lehet enni utána:)

 

Egy hétig nem röhögsz, mert nem szép látvány,lógatod kamillába, 2-3 hét és rendbejön minden

Néhány nap szabadság avgy betegállomány érdemes,mert nemigen birja a lógást,meg az alsónadrág irritálását.

 

Utána semilyen gond nincs,nem növel/csökkent semmit

Persze a több hetes megtartoztatás után nagyobb élmény a szex

 

Előzmény: istvan1982 (407)
istvan1982 Creative Commons License 2010.03.04 0 0 407
Maga a műtét egyébként hogy zajlik? Én alapjáraton tartok ezektől a dolgoktól, soha "nem vágtak még fel", varrt sebem sem volt.
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.03 0 0 406
Hello Bajusz82!
Neked hogy hogy varrat szedésre kellet menned?
Nem felszívódó varratokkal csinálták? Csütörtökön lesz nekem is két hete hogy műtöttek de a duzzanat még meg van sajnos. Neked mikor múlt el?

István1982 A sexuális étvágyam olyan hatalmas mint még sose. Mondjuk ez két hét után nem csoda. És azt olvastam hogy növeli a férfiak "állóképességét" is a körülmetélés.
Előzmény: Bajusz82 (405)
Bajusz82 Creative Commons License 2010.03.03 0 0 405

A szexuális étvágyra biztos nincs hatással, legalábbis nálam nincs ilyen tapasztalat. 2 hete volt a műtétem, ma volt varratszedés, még egy hét nyugit javasolt a doki, de már tűkön ülök, mikor szexelhetek egy jót a barátnőmmel. Addig megoldjuk máshogy... :)

A teljesítőképességről majd később beszámolok, ha lesz tapasztalat.

más:
Doki szerint a műtét utáni mindenféle kenőcsözés (pl neogranormon) teljesen fölösleges, sőt sok esetben többet árthat, mint használ. Ugyanis a kenőcsben könnyebben megragadnak a baktériumok, amik gyulladást okozhatnak. osztom nézetét, gondoltam, másnak is hasznos lehet. Nekem csak a betadint javasolta, azt viszont műtét utántól közvetlenül, naponta kétszer.

Előzmény: istvan1982 (404)
istvan1982 Creative Commons License 2010.03.03 0 0 404
Sziasztok!

Pár hónapja alakult ki a fitymaszűkületem, relatív, vagyis csak akkor zavaró egy kicsit, ha merevedésem van (akkor is csak a makk mögött létrejövő enyhe szorítást adó "gyűrű" miatt). Orvoshoz még nem fordultam, mert élettani vagy a szexuális életemre kiható hatása egyelőre nincs, viszont tudom, hogy ez nem egy természetes állapot és valamit tennem kell vele.
Ha rászánom magam, végleges megoldást szeretnék, viszont olvastam olyat, hogy a körülmetélés után az ember szexuális étvágya csökkenhet, illetve hogy a műtét megoldhat olyan gondokat, mint a korai ejakuláció. Mi igaz ebből? Változnak az ember szexuális attitüdjei a műtét után, illetve van változás (pozitív vagy negatív) a szexuális teljesítőképességében?

Előre is köszi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!