Keresés

Részletes keresés

szasa6 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3149

:))))))

Ez király! Na ide se mennék motorral..:) Pedig csak fel kell venni a forgalom ritmusát...:)

Sza.sa

Előzmény: Hufi750 (3148)
Hufi750 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3148

ezt meg kell néznetek, beszarás....

http://media.putfile.com/survive-saigon-short-movie

Hufi

bandi DL650 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3147

Köszi Daty!Nekem is a top case végett kéne levenni.A fotókat megköszönném!:))

Üdv:Bandi

Előzmény: Daty (3146)
Daty Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3146
Holnap megnézem én is Bandi, mert az enyémről csak a gumit kellett levenni, hogy fel lehessen rakni a topcase tartót!!
És a gumi megvan, visszaadták!
Lefotózom, hogy mennyire sérültek meg a levételkor a gumidugók, ha gondolod!!
Előzmény: bandi DL650 (3140)
Hufi750 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3145

Szia!

Én letöltöttem még a múltkor az összes neten fellelhető service manualt, ha kell bármelyik, szólj, illetve írd meg az ftp elérhetőséget és felteszem oda az ismertebbeket a túraendurokból...(az összes kb 15GB!)

Hufi

Előzmény: hygy (3135)
Iceapo Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3144
Engem, igen, hát nem túl bíztató a helyzet, kezdek befordulni!:(
Előzmény: Vadarédó (3130)
Iceapo Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3143
Szasz HyGy!

Én még csak most láttam először ezt az oldalt, nem is tudtam vagy csak nem figyeltem hogy már ilyen stádiumban van! Minden udvariasságot félretéve, tetszik az oldal, és lenne néhány kérdésem, ill. ötletem, biztos mindenre van válasz szóval szeretnék kérdezni! Dobtam mailt cikkek... címre! Mindent leírtam benne.

Ice
Előzmény: hygy (3111)
bandi DL650 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3142
Köszi a segítséget BIKE-R!Egyébként úgy néz ki ,hogy kicserélik az Euromotornál a tartót a DL-hez valóra.
Előzmény: BIKE-R (3139)
kufircz Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3141
oké, mi is erre gondoltunk.
Szerintünk próbálkozzál!

K&D
bandi DL650 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3140
Köszi az ötletet Kufircz.Megpróbálom.Valami hasonlóra gondoltam én is.
BIKE-R Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3139

Bandi erre gondol:

Előzmény: kufircz (3137)
kufircz Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3138

Szia Bandi ismét!

A párom idehozta a csomagtartót, mert ez a szekrény mögött pihen.
Tudniillik a túradoboz szetthez való csomagtartó van fenn a mocinkon.

Párom szerint kicsit megszilikonozva, egy nem éles végű csavarhúzóval ki és visszalehet ügyeskedni.
Próba cseresznye!

Üdv.

Duda
kufircz Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3137
Szia Bandi!

az eredeti csomagtartóra gondolsz, ugye?
Nem a túradobozhoz valóra.

(Csak kérdezem)
Előzmény: bandi DL650 (3136)
bandi DL650 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3136

Hello mindenkinek!Volna egy kérdésem.A csomagtartó gumi borítása elég "furfangosan" van rögzítve.Ezen azt értem,hogy kissebb a lyuk mint a gumipöcök vége és visszafelé nem igazán akar menni.Ki lehet úgy szedni,hogy ne sérüljön meg?

Elnézést,hogy ilyen kérdéssel zavargok,de nekem fontos.!

Üdv:Bandi

hygy Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3135
Vadarédó: En az osszes tura endurora gondoltam ami elerheto a piacon
, vagy elkuldod nekem a hygy kukuc turaenduro.hu cimre, vagy adok ftp-t ahova fel birod tolteni, vagy felteszed a webtaradba zip-be.

De konyorgom ne nekem kelljen kivalogatni :)

Az oldal ugy alakul amilyen ottleteink vannak....

bye
HyGy
Vadarédó Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3134
Hygy!

Milyen tipusokat akarunk, kezdjünk összerakni, hova küldjem amim van, hogy jusson el, töltsem fel zip-be a webtáramba, és leszeded, kiválogatod?
Előzmény: hygy (3111)
kufircz Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3133

Helló Doty!

Köszi a tájékoztatást.
A környékünkön is tényleg vannak szép helyek,ha a kölcsönös látogatások összejönnek, szívesen segítünk a tájékozódásban.

Persze a klf márkák motorosaival mi is szívesen taliznánk, tök mindegy milyen márkát , milyen stílust képviselnek.

mégegyszer köszi a segítséget, ha lesz kérdésünk , jelentkezünk

CSá:
Kufirc
Előzmény: Daty (3132)
Daty Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3132
Hali!

Így van, ez a mottója a topicnak, viszont látni, hogy annyi hozzászólást azért nem olvastál el, hogy azt is tudd, hogy a DL-en és a túrákon kívül a legfőbb hivatása eme helynek, hogy az északkeleti régió márkafüggtelen, más márkát és típust hajtó lovasaival szóba állni hajlandó motorosait felkutassa, és összefogja!
És ha valaki eme szép ország messebb eső pontjain lakik, ahogy írtad, egy-két gurulás erejéig szervezni fogunk olyan túrákat is, hogy mindenkit meglátogathassunk!
Ja, és ha konkrét kérdésed van a DL-lel kapcsolatban, és felteszed, biztos vagyok benne, hogy azonnal irányt vált a topic és a te általad felvetett dologgal kezd foglalkozni aki csak tud hasznosat mondani!:-)
Az, hogy mindenki máshol lakik abból a szuempontból jó, hogy ha elmegyünk pl. a ti környéketekre, akkor biztosan tudsz mutatni olyan érdekes dolgokat, amit helyismeret nélkül nem igazán lehet tudni, és ha te erre jársz, akkor én viszont tudok neked ilyen helyeket mutatni!:-)

Előzmény: kufircz (3129)
Daty Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3131
Szia Koriori!

Szerintem senki nem akadt ki a másik véleményén, legalábbis egyenlőre úgy érzem, elég kultúráltam ütköztettük érveinket, már mint aki nem csak bólogatott a monitor előtt, hanem vette a fáradtságot, és legalább ha csak néhány mondatban is, de hozzászólt!:-)
Na szóval hadd pörögjön!:-))
Előzmény: Törölt nick (3127)
Vadarédó Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3130
Motoro-sok, érdekel valakit az időjárás !
kufircz Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3129
sziasztok!

Az az igazság, hogy tegnap léptünk be először ebbe a fórumba.

Alig vártuk, hogy legyen lehetőség a neten, hogy barátokat , motoros haverokat ismerhessünk meg.

A fórum mottója ha jól emlékszem ez:
Minden ami a DL-el és a túrázással összefügg

Ez a mottó tök jó, kár, hogy 20-25 h.sz. óta nem erről szól.

pedig biztos sokan vagyunk, akik a DL-ről szeretnének beszélgetni, hiszen azért jöttek ide.

Na meg a túrák.....
Szerintünk ez sokkal jobb téma, mint azon agyalni, ki mikor miért hova lép be stb....

Akkor rajta!
Akit a mottó komolyan érdekel írjon, jelentkezzen, így alakul ki a jó csapat.

Mi a Dunántúlról vagyunk, lehet hogy messze attól, ahol a mag kialakulhat, de egy-egy nagyobb túra még összejöhet.

A motorostalálkozók is lehetőséget adnak arra hogy összejöhessünk.

Mindez nem okoskodás, de lnkább a DL és a túra legyen a FŐ téma!

Mire itt a szezon ne összeveszni, hanem összejönni próbáljunk meg!

(Sajnáljuk azokat, akiken az elvonási tünetek vitatkozás formájában jelentkeznek!)

Inkább nézd a térképet, és agyalj jobbnál-jobb gurulásokon!!!!!

Üdv mindenkinek!

Kufirc és Duda
Hufi750 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3128

nekem is dobj egy privit please, ha megvan

xvi kukac freemail . hű

Előzmény: vyscag (3126)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3127
Na lelkecskéim! Nem kell kiakadni a másik véleményén, mert joga van hozzá! Aztán nem kell felkapni a vizet, mert az butaság, inkább ütköztessétek az érveket! Képzeljétek el, hogy van egy fórum, valaki írvalamit, a többiek meg otthon bólogatnak a monitor előtt! há' milyen fasza egy dolog az!! A legbékésebb de egyben a berosálásig unalmas! Szóval had pörögjön, had pörgesse akinek kedve meg energiája van hozzá. A másik meg tanulja meg kiszűrni a lényeget! Ami nem érinti, azt ugorja át, ami számára érdekes ott vegye fel a kesztyűt. Na csók mindenkinek!
vyscag Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3126

szia Bike-R

Ha jól vettem ki a szavaidból, Neked megvan az Ewan MacGregor-féle DVD.Bocs, minden ezzel kapcs. hozzászólást még nem tudtam elolvasni. Én is keresem ezt a filmet. Megbeszélhetnénk priv.-ben? mail-em:

vysca3 kukac freemail pont hu

köszi vysca

Előzmény: BIKE-R (3083)
Daty Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3125
"Na igazam van, vagy igazam van ? :-)"

Nem, nem Tibi!!!!

Igazad van!!:-))))

Üdv!

Daty
Előzmény: gstibb (3122)
szasa6 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3124

Köszi, azt hiszem én is ilyenre gondoltam, nekem nem krosszos páncél kell, hanem a dög meleg napokra valo, hogy felveszek rá egy motoros pólót, vagy egy lightosabb kabátot és nem sülök bele....

Már csak egy térdvédő kell... meg a meleg.... :)

Sza.sa

Előzmény: Iceapo (3108)
Iceapo Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3123
Igazad van!:) Na rohanok melózni, este jövök! Ez egy közérdektelen utolsó mondat volt, de én szeretek ilyesmiket is írni!:) Ice
Előzmény: gstibb (3122)
gstibb Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3122

Srácok, kicsit kezd sok ellentét keletkezni a fórumban! :-(

Aki nem szereti a fórum jellegét, vagy nem kedveli (látatlanul és ismeretlenül) a tagokat, az ne olvassa a fórumot. Nem kötelező!

Fölösleges itt egymást fikázni! Amelyik fórum "szar", azt nem kell olvasni! Ennyi!

Na igazam van, vagy igazam van ? :-)

Előzmény: Fórumos (3118)
Daty Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3121
Szia Fórumos!

Igazad van, egyik következik a másikból!!:-)))))))))
De rá se fütty, lényeg, hogy szórakoztatónak találtad!
Hisz igaz, hogy téged talán még írni 1x sem láttalak, de bocs ha tévedek, de jobban ráéreztél a dolgokra mint Ebics!
A cél az, hogy jól érezzük itt magunkat!:-))
Ha pedig valakinek ez a stílus, és milliő nem jön be...... senki nem kényszeríti arra, hogy benézzen többet!
Mint látod, azért vannak néhányan akik "krónikus" visszatérők, és nem is DL-lel rendelkeznek!:-))
Sztem ez is csak azt bizonyítja, hogy azért csak van valami ebben a fórumban!
Szerintem!:-)

Üdv!

Daty
Előzmény: Fórumos (3118)
Iceapo Creative Commons License 2006.01.24 0 0 3120
Nincs mit!;) Én is csak 1 véleményt írtam le, a sajátomat, de mint írtam nem szeretném ha más, jelen estben Ebics ezen felkapná a vizet, nem ez a célom!!;)
Előzmény: Daty (3115)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!