Holnap megnézem én is Bandi, mert az enyémről csak a gumit kellett levenni, hogy fel lehessen rakni a topcase tartót!! És a gumi megvan, visszaadták! Lefotózom, hogy mennyire sérültek meg a levételkor a gumidugók, ha gondolod!!
Én letöltöttem még a múltkor az összes neten fellelhető service manualt, ha kell bármelyik, szólj, illetve írd meg az ftp elérhetőséget és felteszem oda az ismertebbeket a túraendurokból...(az összes kb 15GB!)
Én még csak most láttam először ezt az oldalt, nem is tudtam vagy csak nem figyeltem hogy már ilyen stádiumban van! Minden udvariasságot félretéve, tetszik az oldal, és lenne néhány kérdésem, ill. ötletem, biztos mindenre van válasz szóval szeretnék kérdezni! Dobtam mailt cikkek... címre! Mindent leírtam benne.
Hello mindenkinek!Volna egy kérdésem.A csomagtartó gumi borítása elég "furfangosan" van rögzítve.Ezen azt értem,hogy kissebb a lyuk mint a gumipöcök vége és visszafelé nem igazán akar menni.Ki lehet úgy szedni,hogy ne sérüljön meg?
Elnézést,hogy ilyen kérdéssel zavargok,de nekem fontos.!
Vadarédó: En az osszes tura endurora gondoltam ami elerheto a piacon , vagy elkuldod nekem a hygy kukuc turaenduro.hu cimre, vagy adok ftp-t ahova fel birod tolteni, vagy felteszed a webtaradba zip-be.
Így van, ez a mottója a topicnak, viszont látni, hogy annyi hozzászólást azért nem olvastál el, hogy azt is tudd, hogy a DL-en és a túrákon kívül a legfőbb hivatása eme helynek, hogy az északkeleti régió márkafüggtelen, más márkát és típust hajtó lovasaival szóba állni hajlandó motorosait felkutassa, és összefogja! És ha valaki eme szép ország messebb eső pontjain lakik, ahogy írtad, egy-két gurulás erejéig szervezni fogunk olyan túrákat is, hogy mindenkit meglátogathassunk! Ja, és ha konkrét kérdésed van a DL-lel kapcsolatban, és felteszed, biztos vagyok benne, hogy azonnal irányt vált a topic és a te általad felvetett dologgal kezd foglalkozni aki csak tud hasznosat mondani!:-) Az, hogy mindenki máshol lakik abból a szuempontból jó, hogy ha elmegyünk pl. a ti környéketekre, akkor biztosan tudsz mutatni olyan érdekes dolgokat, amit helyismeret nélkül nem igazán lehet tudni, és ha te erre jársz, akkor én viszont tudok neked ilyen helyeket mutatni!:-)
Szerintem senki nem akadt ki a másik véleményén, legalábbis egyenlőre úgy érzem, elég kultúráltam ütköztettük érveinket, már mint aki nem csak bólogatott a monitor előtt, hanem vette a fáradtságot, és legalább ha csak néhány mondatban is, de hozzászólt!:-) Na szóval hadd pörögjön!:-))
Na lelkecskéim! Nem kell kiakadni a másik véleményén, mert joga van hozzá! Aztán nem kell felkapni a vizet, mert az butaság, inkább ütköztessétek az érveket! Képzeljétek el, hogy van egy fórum, valaki írvalamit, a többiek meg otthon bólogatnak a monitor előtt! há' milyen fasza egy dolog az!! A legbékésebb de egyben a berosálásig unalmas! Szóval had pörögjön, had pörgesse akinek kedve meg energiája van hozzá. A másik meg tanulja meg kiszűrni a lényeget! Ami nem érinti, azt ugorja át, ami számára érdekes ott vegye fel a kesztyűt. Na csók mindenkinek!
Ha jól vettem ki a szavaidból, Neked megvan az Ewan MacGregor-féle DVD.Bocs, minden ezzel kapcs. hozzászólást még nem tudtam elolvasni. Én is keresem ezt a filmet. Megbeszélhetnénk priv.-ben? mail-em:
Köszi, azt hiszem én is ilyenre gondoltam, nekem nem krosszos páncél kell, hanem a dög meleg napokra valo, hogy felveszek rá egy motoros pólót, vagy egy lightosabb kabátot és nem sülök bele....
Igazad van, egyik következik a másikból!!:-))))))))) De rá se fütty, lényeg, hogy szórakoztatónak találtad! Hisz igaz, hogy téged talán még írni 1x sem láttalak, de bocs ha tévedek, de jobban ráéreztél a dolgokra mint Ebics! A cél az, hogy jól érezzük itt magunkat!:-)) Ha pedig valakinek ez a stílus, és milliő nem jön be...... senki nem kényszeríti arra, hogy benézzen többet! Mint látod, azért vannak néhányan akik "krónikus" visszatérők, és nem is DL-lel rendelkeznek!:-)) Sztem ez is csak azt bizonyítja, hogy azért csak van valami ebben a fórumban! Szerintem!:-)
Nincs mit!;) Én is csak 1 véleményt írtam le, a sajátomat, de mint írtam nem szeretném ha más, jelen estben Ebics ezen felkapná a vizet, nem ez a célom!!;)