A 12-2 ellenére nem súlyos...:)) A Yanks ilyen dobókat próbált ki: Wells, De Paula, Hammond, Manning, Osuna, Rivera. Rivera egy inninget dobot és semmit nem tudtak ütni róla...:)) Wells kezdett, kilenc hit, öt pont, ahogy ezt összehozta, De paula jött öt hittel és négy ponttal. Ez a két dobó szopott be 9 pontot...
Asszem nem kell ecsetelni hogy ezek a meccsek erre vannak, így nem a győzelem, sőt nem is a tisztes vereség a cél, hanem a próbálgatás a dobó poszton. Meg esetleg a többin is. Gondolom ezek a nevek mondanak valamit: Clemens, Pettitte, Karsay, Weawer, Mussina? Na, ők nem dobtak...:))))
Én az ESPN-en néztem a szabályait, de nekem túl időigényes. Ahoz, hogy jó legyek legalább napi egy órát csak ezzel kellene tölteni, ez sajna most nem fér bele talán majd jövőre.
Sok sikert az idei szezonhoz!
úgy látom, komoly rajongói és művelői vagytok ennek a kiváló sportnak itt ezen a fórumon. én csak rajongó. illetve "elméletben" játszom is: nem tudom, ismeritek-e a
Yahoo! Sports Fantasy Baseball
játékát? én negyedik idényemet kezdem idén; mondhatom, nagyszerű játék!
ha van kedvetek, szívesen játszanék Veletek!
Egy kicsit atmehetunk offba, legalabb generalunk egy kis forgalmat. Ha mar szobahoztad a Remember the Titans-t, annak nagyjabol korrekt forditasat (feliratot) talaltam. Azt kiveve, hogy kurv@ra nem ertem, miert forditjak meg mindig hatvednek a QB-et, miert nem kepesek iranyitot mondani?
Igazán javuló az lenne, ha moziba is bekerülnének ezek a filmek.
Lsd. még a Keanu Revees-es baseball filmet, sajna a címe nem ugrik most be, vagy Emlékezz a Titánokra Denzel Washington-nal.
Az volt a csoda, hogy az Any Given Sunday-t egy év késéssel leadták a magyar mozik.
Bocs ez egy kicsit off volt.
Viszont elkezdödtek az edzőtáborok, lassan indul a preseason, és utána jöhet a season!
Ha a forditasban ez a leginkabb kifogasolhato resz, akkor szivembol udvozlom. Bar felek, hogy par helyen gondba kerulhettek, es 3 lehetseges eset kozul (1: megkerdeznek hozzaertot hogy mit jelent, es azt atultetik magyarra; 2: megkerdeznek hozzaertot es ugy forditjak magyarra, hogy Mari neni tudjon vmit kezdeni a jelenettel; 3: kigondoltak vmi 'frappans' dolgot, es az van a magyar szinkronban) meg mindig nem az elso verziot valasztottak. De panaszra nincs ok, mert javulo tendencia azert tapasztalhato.
Aztan jott McGwire, 70 fole ment. Aztan visszavonult es elmondta, hogy milyen pirulakat stb szedett. Bonds es Sosa is tulutotte, de meg tagadjak hogy nem 'termeszetes' modon lennenek ilyen jok.
Es hogy beledkossek, tyler: nem rocks, hanem rock. :)
Mindenkinek ajanlom figyelmebe a Rookie cimu filmet, az egyik legjobb baseballos film. Mo-on meg nem mutattak be, talan nem is fogjak, de a DVDRip letoltheto mindenfele filecserelovel.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n][A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n][A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Nem, én nem irányitok trade-et, csak spontán a Braves-nek drukkolok, a Tyler meg a Yankees-nek, ezért volt ez!:))
Persze ha idén nem is játszunk a Yankees-vel akkor csak a WS-ben lehet meg az emlitett HR!
Ja és ha lehet akkor a hetedik meccsen!:)))
Ja és úgy könnyű, három és fél hónap odakinn, de igazából csak az elejét láttod a szezonnak te is?
Vagy van valami titkos csatornád, ahol tudod nézni?
A Boxutcában Premiere család van, és tervezik a SkySports-ot is!